Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

pko olup hamile kalan arkadaslarım allah tamamına erdirsin inşallah...doktorum tedaviye baslamadan 6 ay deneyın dedı 5 ay oldu ama hala tık yok cok moralım bozuluyorrrr.. (((

Günaydın kızlar bende pkoluydum ilaçlarla 3 ay takipde geçti gitt.
bendede bekarken yoktu.evlenince kilo aldım.etkisi var sanırım.
4yıllık evliyim..hiç korunmadık.ama bebişimiz yok.bekliyoruz sabırla kızlar
Allah hepimizin gönlüne göre versin.

Günaydın sarıcivciv, pco rahatsızlıgını kilo tetikliyor ve gitgide büyük bir sorun haline dönüşüyor o yüzden kiloya dikkat etmek gerek. Belki biraz geç olcak ama eninde sonunda bizlerde bebiş sahibi olucaz allahın izniyle

Burcu hayırlı olsun umarım 9 ayını saglıklı bir şekilde tamamlarsın ve bebegini kucağına alırsın.

sağol canım. kasımda doğum yaptım. oğlum 6 aylık oldu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. darısı sizlerin başına inşallah...

arkadaşlar bende pko luyum.sayın ibrahim saraç dr.tavsıyesı uzerıne 15 gün sabah 2 bardar akşam 2 bardak sogan suyu içtim.bu ayda yumurtalık takıbım yapıldı yıne pko var.hıc degısme yok.yumurtalar klomen ıle 10 mm oldu.bu aykı tedavım bıttı bır dahakı ay yıne takıp yapılcak.bakalım ınsallah buyur yumurtalarda asılama yapılır.çok morelim bozuk yaaa.niye hiç bir işim rast gitmiyor.çok düzenli namaz kılıyordum 1 aydır kılmıyorum ay hersey tersine gidiyor...senağlama

Hayırlısı ile sabırla bekliyoruz.beklemek nedemek çok iyi biliyorum.artık ay sonlarını düşünmüyorum..maddi sıkıntılardan dolayı dr gitmiyorum.herşey kendi halinde...Düşünmemeye çalışıyorum..konuşşulup söylenenleri duymamaya çalışıyorum işte.pekte kolay degil..:çok üzgünüm

Kuru canım öyle hemen umutsuzluga kapılma hem saraçoğlu ne diyor pco hastalarının bu kürü 3 yada 4 ay uygulamaları akabinde incir ve yumurta çatlatmak için incir ve havuç kürünü uygulamaları gerekiyor
umutsuzluga kapılma moralinide bozma bir yandan doktoruna da devam et. Belki bu ay degil ama bakarız bir kaç ay içinde senden hayırlı haberler alırız bizede umut olur :)

Bu konuda deneyimli kişilere bi sorum olacak, ben de pko hastasıyım dr um bana 6 ay kullanmam için diane 35 vermişti, 6 ay kullandım ve kontrole gittim hem ultrason hem de tahlil sonuçlarım gayet normal çıktı, ilaç falan vermedi, ama ilaç bırakıldıktan bi süre sonra sorunların devam ettiğini duymuştum, böyle bi sorunla tekrar karşılaşmamak için nasıl önlemler alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

ben 1 yıl boyunca diane35 kullandım, 1 yıl sonunda doktora gittim ultrasonda hala kistlerim vardı ama aralıktan bu yana ilaçsız düzenli bir şekilde regl oluyorum, kilo problemimi de hallettim, ilerisi için kısmet diyeceğim artık.

Ben ilaç kullanmadan 6 ay falan regl olamıyodum, umarım bundan sonra düzene girer, ama pko da stres de çok önemli bi faktör sanırım; biraz rahat olmak, streten uzak durmak lazım

Ben ilaç kullanmadan 6 ay falan regl olamıyodum, umarım bundan sonra düzene girer, ama pko da stres de çok önemli bi faktör sanırım; biraz rahat olmak, streten uzak durmak lazım

evet bende aynı durumdaydım, 7 ay regl olmadığımı biliyorum, neyseki şimdi kalmadı böyle birşey. pko tamamen şans işi aslına bakarsan, regller düzenli, tüylenme yok, kilo yok ama pko olup hamile kalamayan ve düzensiz adet fazla kilo vb. şikayetlerle pko olup hamile kalan arkadaşlar çok..

bende yaklaşık 1 sene önce pko tedavisi oldum sürekli tekrar ediyor bende
reglim düzene girdi ama bişey sorcam pko olan bayanlar geç bebek sahibi mi oluyor???
doktor bana tedaviye başlamadan önce bebek sahibi olmam gerektiğini söyledi benimde evlilik için zamanım olduğu için ilaçla tedavi gördüm şimdi 2010 da evlenmeyi düşünüyorum ve allah nasip ederse hemen bebek istiyorum ama bakalım olcak mı?

Son düzenleme:
kızlar regl olunca doktor gel demişti iki ayı geçti hala olamadım yaa çok stres yaptım heralde
benim kilo problemimde yok hatta çok zayıfım ama adetlerim çok düzensiz çocuk düşündüğüm için dianende vermedi nasıl düzene gircek benim bu adetlerim yaa offffffffff(((((

banada aynısını demişti 2 ay olmadım. doktora gittim adet olamadım dedim. farlutal verdi.onu içtim.adet oldum. sonra doktora gittim. sende bi doktora git.adet getirici ilaç verir mutlaka.

merhaba kıslar bende pko oldugumu yenı ogrendım 4 yıllık evlıyım bebişimin olmasını ıstıyorum suan mıcro tedavısıne basladık ıhsallah gelır bu sefer meleğim

banada aynısını demişti 2 ay olmadım. doktora gittim adet olamadım dedim. farlutal verdi.onu içtim.adet oldum. sonra doktora gittim. sende bi doktora git.adet getirici ilaç verir mutlaka.
bencede öyle yapıyım en azından ilaç versin de sonrada başlasın ne tedavisi uygulıycaksa stres bastı valla yeter artık(
merhaba kıslar bende pko oldugumu yenı ogrendım 4 yıllık evlıyım bebişimin olmasını ıstıyorum suan mıcro tedavısıne basladık ıhsallah gelır bu sefer meleğim
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah isteyen herkese versin allah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…