Gurbette sakın bozma moralini. Moralini yüksek tutmaya çalış sakın strese girme
Burcu hayırlı olsun umarım 9 ayını saglıklı bir şekilde tamamlarsın ve bebegini kucağına alırsın.
Günaydın sarıcivciv, pco rahatsızlıgını kilo tetikliyor ve gitgide büyük bir sorun haline dönüşüyor o yüzden kiloya dikkat etmek gerek. Belki biraz geç olcak ama eninde sonunda bizlerde bebiş sahibi olucaz allahın izniyle
Bu konuda deneyimli kişilere bi sorum olacak, ben de pko hastasıyım dr um bana 6 ay kullanmam için diane 35 vermişti, 6 ay kullandım ve kontrole gittim hem ultrason hem de tahlil sonuçlarım gayet normal çıktı, ilaç falan vermedi, ama ilaç bırakıldıktan bi süre sonra sorunların devam ettiğini duymuştum, böyle bi sorunla tekrar karşılaşmamak için nasıl önlemler alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
ben 1 yıl boyunca diane35 kullandım, 1 yıl sonunda doktora gittim ultrasonda hala kistlerim vardı ama aralıktan bu yana ilaçsız düzenli bir şekilde regl oluyorum, kilo problemimi de hallettim, ilerisi için kısmet diyeceğim artık.
Ben ilaç kullanmadan 6 ay falan regl olamıyodum, umarım bundan sonra düzene girer, ama pko da stres de çok önemli bi faktör sanırım; biraz rahat olmak, streten uzak durmak lazım
kızlar regl olunca doktor gel demişti iki ayı geçti hala olamadım yaa çok stres yaptım heralde
benim kilo problemimde yok hatta çok zayıfım ama adetlerim çok düzensiz çocuk düşündüğüm için dianende vermedi nasıl düzene gircek benim bu adetlerim yaa offffffffff(((((
bencede öyle yapıyım en azından ilaç versin de sonrada başlasın ne tedavisi uygulıycaksa stres bastı valla yeter artıkbanada aynısını demişti 2 ay olmadım. doktora gittim adet olamadım dedim. farlutal verdi.onu içtim.adet oldum. sonra doktora gittim. sende bi doktora git.adet getirici ilaç verir mutlaka.
inşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah isteyen herkese versin allah:Saruboceq:merhaba kıslar bende pko oldugumu yenı ogrendım 4 yıllık evlıyım bebişimin olmasını ıstıyorum suan mıcro tedavısıne basladık ıhsallah gelır bu sefer meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?