canım ya aksi gibi tedavi sürecinde hastalıklar bizi buluyor böyle çok geçmiş olsun.... sıcak birşeyler iç sürekli...
kasık ağrısı iğnenin etkisi ama devam ederse çok iyi :)) bel ağrısı bende hiç olmamıştı...
ayy sorma yaa.. bir haftadır bu hasta oldum olucam derken sonunda boğaz ağrısı çok şiddetlendi.. ama dün akşam çok üşüdüm ondan oldu.. sıcak şeyler içiyorum zaten.. o biraz rahatlatıyor.. birde tuzlu suyla gargara yapıyorum..
iğne bu ay ovitrelle oldum.. pregnyl'e göre daha az etki yaptı bende.. önceki aylarda çok şiddetli kasık ağrılarım olurdu, çalışmalar sırasında dayanamaz ağlardım.. öyle ciddi ağrım oluyordu.. ama bunda hiç olmadı öyle bir etki.. çok rahat geçti.. artık çalışmalar da gün aşırı olacak.. artık işimiz Allah'a kaldı.. hayırlısı olacaksa olacak.. olmayacaksa yırtsam da kendimi olmayacak.. aklım kafam çok rahat bu ay..
selam kızlar nasılsınızzz
bicim gittim doktora değerimin biraz düşük olduğunu ama t3 ve t4 ü görmesi gerektiğini onuda yaptırmamı istedi onları görünce yorum yapabilirim dedi bende reglimin üçüncü günü yapıcam yine testi o zaman sonuc alabilcekmişim
bu arada arkadaşımın oğlu olcakmış 4 boyutlu ulturasana girdi gördüm ufaklığı nasıl haraketli bir görseniz ağlıycaktım ama üzüldüğümü düşünüp arkadaşımda üzülür diye zor tuttum kendimi öyle güzel bir duyguki inşallah hepimiz bu güzelliği yaşarız kızlar elim ayağım titredi valla görünce hem çok sevindim hemde içim titredi kendimi hayal ettim offf offf
hımm anladım o zaman tabi adetini beklersin zaten az kaldı senin adetine de mi canım hem belki de gebelik oluşur belli olmaz ki...
ay ya ne güzel duygudur kimbilir ya... biz de yaşayacağız canım sakın aklına takılmasın bizlerde tadacağız anneliği...
yok daha var tatlım geçen ayın 28inde olmuştum bugün reglimin 13. günü
ah keşke olsa gerek kalmasa bunlara ama çok zor bir ihtimal
oh oh canım çok sevindim hep aklın rahat olsun böyle benim de rahat vallahi düşünmemek en güzeliymiş keşke önceden de becerebilseydim bunu....
canım ovitrelle oldum ben de geçen ay hiç ilişkide ağrı sızı olmamıştı bende de... bu ay pregnly olacağım... diğeri pahalı geldi...
metformine başladın yumurta kaliten artıyor günden güne böyle düşün canım zor ihtimal diye bişey yok her an olabilir...
hmm.. bende öncekilerde pregnly olmuştum.. ekonomik olarak iyiydi ama bu ay doktorun kliniğinde bitmiş iğneler.. dışarıdan da bulamadık.. o nedenle ovitrelle vuruldum.. ama piyasada 75 lirayken ben 70 liraya klinikten alıp vuruldum.. hatta eczanelerin kendi kafalarına göre fiyat biçtiklerini de gördüm.. bir yerde 90, diğerinde 85, birinde 95 dediler.. kafalarına göre iş yapıyorlar.. kim ne tutturursa..! ama bana tutmadı :76: gittiğim kliniği seviyorum hemşireler filan çok tatlılar.. ayy inşallah bi dahaki gidişim bebeğimi keseyi görmek için olur..
doktor sordu valla birşey yapıyormusun diye çünkü ben ona 2 ay gittim sonra gitmedim kaç ay geçti üzerinden söylemedim metformini çünkü sormuştum ben ona gerek yok sana demişti çok az kullandın sen klomeni 6 ay kullanman lazım sonra iğneliye geçebiliriz dedi eşimin testinide istedi onuda yaptır gel dedi gerçi ben ona gitmiycem erkek doktor istemiyordum ama sanırım en ii doktorlar erkek oluyor
canım klomenle devam edebilirsin önemli olan gününde usg baktırman ve iğneyi olman yoksa doktor çok önemli değil o aşamada... doğum zamanı gebelikte doktor çok önemli...
bu arada arkadaşımın oğlu olcakmış 4 boyutlu ulturasana girdi gördüm ufaklığı nasıl haraketli bir görseniz ağlıycaktım ama üzüldüğümü düşünüp arkadaşımda üzülür diye zor tuttum kendimi öyle güzel bir duyguki inşallah hepimiz bu güzelliği yaşarız kızlar elim ayağım titredi valla görünce hem çok sevindim hemde içim titredi kendimi hayal ettim offf offf
benim eczane bana 78 e satmıştı çok kazık atmamış yani :))
canım memnun olman çok iyi özellikle de doktorundan....
inşallah bebeğini görmeye gideceksin... hadi gelsin artık güzel haberler :) iğneden sonra 16. gün kandan baktırabilirsin az kaldı canım öğrenmene...
gelsin bebekler
ayy ne güzel yaaa allahım bian önce bizelerede yasatsın bu duyguyu yaa
inşallah cnm ya tez zamanda anne olursun Rabbim gönlüne göre versin
çok yakın bir arkadaşımın çok övdüğü bir doktor vardı onla telefonda konuşturdu beni geçen akşam yaptıklarımı anlattım doktoru hsg yi hormon testlerini yaptırcağımı söyledim adam bana klomen kullandım dedim ben klomen kullandırmıyorum dedi başka birşey dedi ama anlayamadım tam neydi çok merak ediyorum bütün testlerini yaptır öyle gel dedi bakalım belki ona gidip görüncem
ayy ben adeti bekleyeceğim yine.. kanda baktırıp da negatifi görmek beni çok üzüyor.. beklemekten başka çarem yok arkadaşım.. böylesi daha iyi oluyor.. 16. gün ayın 21i oluyor.. progestanım da 23ünde bitiyor.. progestan sonrası 3-4 gün sonra det geliyor bende.. bu da demek oluyor ki ayın 25-26sını beklemek gerek.. eğer o güne kadar gelmezse hemen zaten kanda baktırırımAllah'ım göster o günleri bana lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?