Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

afiyet olsun canım size bizde seni öptük teyzesi:)

sağol canım :)) ayy teyzesi ona kurban olsun ne miniktir o şimdi....
tamam dinleyeceğim seni adet günümü bekleyeceğim de doktor çağırmıştı beni geçen defa bakmayacak mısın sonuca diye... yoksa ben bekleyecektim 28. günümde çağırdı beni kan vermeye ondan öyle yaptım geçen ay ama gitmemek en güzeli beklemek... hem umut artar çok haklısın...

tuncss busmai bekleme nasıl gidiyor kızlar? yetişiyorum size az kaldı ha gayret bana :))

gyaman da doktorla görüşecekti ne oldu acep?

Son düzenleme:
klomenle metformin ilacının beraber kullanılması kötü mü ondan mı öyle demişsin.

kızlar ya bişi sorcam size bı kac gundur ara ara basım dönuoo acaba sogan suyu tansıyonu düşürrmüki ondan olabılırmı baska bıse ıcmıorum kullanmıorum nedenını buna bagladım ama

soğan suyu bende hiç baş dönmesi yapmadı canım.ama iltihap yaptı maalesef.şimdide klomen kullandım ama iltihaptan dolayı çok ağrım var.heleki ilişki esnasında ağrı daha da artıyor.fitil kullansam şimdi ne olur zararı olurmu sizce.yarın klomenle yumurtlama olmuşmu diye bakacak doktor eğer yumurtlama olmuşsa fitil zarar verirmi sizce.

ayy sorma arkadaşım bu klomen bendede kilo yaptı gece ateş basması saçma sapan rüyalar sabah çok zor kalkma ve yorgun kaLMA.acaba hepsini klomenmi yapıyor yoksa benim psikolojimmi sapıttı merak ediyorum gerçekten.

Allahallah sende de aynı sorun var demek.. :)

aklına kötü şeyler getrme canım progestan ben nıye hıc ıcmedm nıye hıcbı doktor vermedı bana :26:

bana da doktor progestan vermedi. bebek düşecekse düşer,onu progestan tutmaz dedi. ve hamilelik oluşunca daha sonra veriliyormuş ilerde.

tuncss busmai bekleme nasıl gidiyor kızlar? yetişiyorum size az kaldı ha gayret bana :))

gyaman da doktorla görüşecekti ne oldu acep?

bicim canım üzüldüm yumurtanı göremediğine.. siz çalışmalara devam edin korkma birşey olmaz. sen çok hızlısın yetiştin resmen benim yumurtalar bir hafta geç büyüdüğü için ağır ağır gidiyorum. sana maşallah.. ben bugun annemin bi arkadaşına oturmaya gittim. kedisi var evinde, kedinin aşkına gittim. sevdim, geldim:) tabi kadın da diğer herkes gibi "eee artık annen anneanne olsun, daha beklemeyin çabuk yapın çocuk" falan söyledi gider ayak. artık umursamıyorum. gülüp geçiyorum...

klomenle metformin aynı anda kulanılmaz mı acaba.

kızlar ya bişi sorcam size bı kac gundur ara ara basım dönuoo acaba sogan suyu tansıyonu düşürrmüki ondan olabılırmı baska bıse ıcmıorum kullanmıorum nedenını buna bagladım ama

soğan suyu bende hiç baş dönmesi yapmadı canım.ama iltihap yaptı maalesef.şimdide klomen kullandım ama iltihaptan dolayı çok ağrım var.heleki ilişki esnasında ağrı daha da artıyor.fitil kullansam şimdi ne olur zararı olurmu sizce.yarın klomenle yumurtlama olmuşmu diye bakacak doktor eğer yumurtlama olmuşsa fitil zarar verirmi sizce.

Son düzenleme:

allah allah bende nie yaptıki ilk baslarda yoktu böle bi şikayetm ama bikaç gündürr asım dönüoo doktorunla görüş belki zararı olablr fitillin o seni yönlendirr ama sogan suyu nası iltihap yapar benm bildiğim rahmioldugu gibi temizlio içmye basladıgım günden beri acayp akıntım oldu mesela benim görüş bi doktorunla o seni yönlendirsin canım

anladm canm ne bilim adet olmayanlarada veriolarmısta bana bugüne kadar hiçbi dokotr vermedı ondan sormstm

başkaları kolay doğurduğu için anlamazlar onlar canım boşver sıkma canını.....
vallaha iyi yetiştim size de umarım büyümüşlerdir geçen ay büyüdüler erkenden diye umutlandım yoksa hiç bişey göremedi doktor... ama inanıyorum ki çarşamba günü güzel bir ya da 2 yumurta görünecek....inşallah..... hep oyala aklını canım

yemek yiyeyim ben gelirim öptüm

Son düzenleme:
soğan suyu bende ileri derecede iltihap yaptı maalesef.şimdide klomen kullandım ama iltihaptan dolayı çok ağrım var.heleki ilişki esnasında ağrı daha da artıyor.fitil kullansam şimdi ne olur zararı olurmu sizce.yarın klomenle yumurtlama olmuşmu diye bakacak yarın 11. gün doktor. eğer yumurtlama olmuşsa fitil zarar verirmi sizce.ama fitil kullanmasamda bu sefer iltihaptan spermler ölmezmi bana akıl verin ne yapayım

biçimcim geçen ay bende sumakla soğan yedim bi baktım tekrar adet oluyom ama nasıl ve yumurtlamadaki akıntıda geldi.dedimki gitti yumoş hakkatende öyle oldu yoktu yani.ya soğan yaptı ya da bende de senin gibi vücud cevap vermedi.bu aykinide yarın gidecem bakalım ne diyecek.ama ben incir kürü de yaptım 2 güne 1 falan bakalım işe yaramışmı incir kürü.sende çarşamba göreceksin sanırım bakalım umarım büyümüştür yumoşlarımız inşallah.

kızlar selamlar, umarım hepiniz iyisinizdir.geçmişi okuyamadım..sadece kendimden bilgi vermek istiyorum şu an..biraz moralim bozuk açıkçası.bugün yine kontrole gittim..10 gün önce gebelik kesesi 9 mm idi.bugün 17 mm olmuş.büyümesi iyi bir şey dedi.10 güne göre normal bir büyümeymiş.doktor embriyoyu göremedi çünkü geç döllenme olabileceğini söylüyor.kesenin boyutuna göre şu an 6+4 civarındayım hatta belki sadece 6....iyi haber,yolk sac kesesi gözüktü.dr yolk sac gözüktükten sonra boş gebelikten söz edemem dedi.cuma günü tekrar çağırdı..umarım bu sefer embriyoyu ve kalp atışlarını görürüm.vajinal de baktı onda hiçbişey göremedi,karından yaptığı ultrasonda gebelik kesesi bariz görünüyor.bi sorun oluşursa artık gebelik kesesi büyümeye devam etmez dedi.belim felaket ağrıyor.umarım bu sadece gebelik belirtisidir.teselliye ihtiyacım var..böyle şeyler yaşayan arkadaşlar varsa tecrübelerinizi duymak beni çok sevindirir.biraz araştırdım,bu durumda olan pek çok kadın varmış.sabahları hafif bulantılarım başladı yaklaşık 3 gündür...bendeki gelişmeler böyle.yarın dayanamayıp başka bir doktordan randevu aldım.onun 3 boyutlu ultrasonu varmış belki daha iyi görünür..keşke içim biraz rahatlasa...

cnm benm böle kötü düşünme bnm yan komsumda hamile onada doktor kesenın ıcınde bebgı göremıorm demıs ılk gıttıgınde görmustu sonra bi kac gn sonra yıne gıttı ve gorduler bebegı sakın kötu seyler dusunme inş duycaksn kalp atslarını canm

hoşgeldin nasıl gidiyor bekleme süreci arkadaşım sıkılmıyorsun de mi?

ehh sıkılmamaya çabalıyorum.. geçmişi okumak baya zamanımı aldı, maşallah coşmuşsunuz
yellow kilo almaman süper.. bizde de öyle olur inşallah.. tabi önce hamiş olmak lazım
denizkızı tebrik ediyorum tekrardan.. Allah'ım sağlıkla sonunu getirsin inşallah..

tam bunları yazmıştım ki eşim geldi eve ve yemek faslı filan derken ancak gelebildim
buralardayım..

bendede var 4 bucuk cm den 3.22 ye ındı gnera kullanıyorum dr um geccek dıyo soganda yapıyorum ıns hayırlıs olur arkadaslar kımde kac cm kıst var ve dr ne dedı sızlere buradakı yorumlar taaaaaaaaaaaaaaaa 2009 kalmıs ya 2012 ye gırcez

olumsuz düşünceleri çıkar aklından lütfen.. bak doktorda kesenin büyümesi iyi demiş.. lütfen olumsuz düşünme.. sağlıkla bebeğin dünyaya da gelecek..
için rahat etsin başka doktora da git.. ama çok da telaşla sağda solda birşeyler okuma.. internet çok güzel bir ortam ama bir çok zaman da kafa karıştırıcı bir ortam..

ee kızlar yok olmuşsunuz hepiniz..

canım öyle bişey hiç duymadım soğan suyu iltihabı söktürür ama iltihap yazmaz ki... bence fitil kullanabilirsin en etkilisini al ve kullan yumurtlama olmamıştır daha....
inşallah bu defa canım yumurtan gelişmiş olacak senin de benim de :))
canım sakın sıkılma iyi şeyler düşün öncekinde olmadı diye düşünme bu defa olacak de :))
ben de geldim şimdi yemek faslı bitti...

bizimde yemek faslı sona erdi ama ben yiyemedim hiçbirşey.. iştahım kapandı nedense.. sanırım hasta oluyorum.. boğaz ağrım çok ciddi durumda.. sarımsak yuttum bugün, doğal antibiyotik diye.. inşallah işe yarar..
umudum sonsuz.. inşallah hayırlısı ile olacak diyorum.. zaman zaman kasık ağrım ve belimde sızlama oluyor..

canım ya aksi gibi tedavi sürecinde hastalıklar bizi buluyor böyle çok geçmiş olsun.... sıcak birşeyler iç sürekli...
kasık ağrısı iğnenin etkisi ama devam ederse çok iyi :)) bel ağrısı bende hiç olmamıştı...

canım arkadaşımda aynı şey olmuştu boş kese vardı embriyo görünmüyordu ısrarla gebeliğine devam etti ve şimdi sağlıklı bir oğlu var.... yani sakın sıkma canını.... bize de yaz merakta bırakma...doktor alalım demiş ona boş kese diye o tam 2 ay beklemiş... ve sonunda kalp atımları gelmiş embriyo da tabi... sakın üzülme...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…