o zaman denemende fayda var yani gitmende canım belki de çok iyi bir doktor çıkar şans birazda aslında... klomen benzeri başka bir ilaçtan bahsetmiştir...
evet gidicem istanbulda biraz zor olcak ama napalım başa gelen çekilir
hımm o zaman 27 sine kadar senden haber alamayacak mıyız biz şimdi olsun bekleriz ben de ay sonunda veririm haberi erken baktırıyor benim doktorum...
o günler yakın canım gelecek korkmadan bekleyelim yeterki...
maalesef ki benden haberler geç gelecek.. hatta ben seni bekleyim adetim gelmezse aynı gün de verelim güzel haberi
şaka maka çok da yok yaa 15-16 gün sonra herşey belli olmuş olacak..
ben şimdi çıkıyorum, kendinize iyi bakın.. o ses türkiyeyi izliyor eşim.. ona katılayım.. belki gece gelirim yine.. gelemezsem yarın görüşürüz..
evet gidicem istanbulda biraz zor olcak ama napalım başa gelen çekilir
çok uzaksa zor olur ama ya ne kadar mesafe sizin evden...
merhaba güzeller geçmişi okumadım ama bi yazayım dedim nasılsınız inşallah herkezcikler iyidir beni soran kardeşlerim varsa iyi hayat nefes aldırdıkça yaşıyoruz işte problemlerim olmasa belkide bende şu an tedavideydim ama Allah kaderimize ne yazmışsa o oluyor seçimler bize kalıyor evlat arayışı sanırım bende ertelendi inşallah sizler ulaşırsınız isteklerinize adetimde gelmedi henüz 4ünde olmam gerekiyordu ve sürekli akıntım var neden bilmiyorum bu gün progestan aldım başlayacağım bitincede doğum kontrole başlayacağım çünkü düzenli olmakistiyorum bu süreçte ayaklarım geceleri o kadar yanıyorki hormonlar tavan yaptı sanırım
bir buçuk saat istanbul bize annemler orda oturuyorlar ama bayramdan sonra taşınıyorlar bana yakında bir yerde ev aldı annem sinanoba diye oda bana 40 dk mesafede günü birlik gidip gelicem artık annemler taşınmasalardı bir gün kalır öle dönerdim ama malesef yeni ev çok ters kalıyor
anladım e uzak olur tabi bir de sık kontrole gitmen gerekirse... tabi eşinden de ayrı kalmaman gerekli... zor ya...
kızlar belim ağrıdı sandalye tepesinden yazıyorum ben çıkıyorum netten belki yine gelirim koltuğa geçeyim :)) öptüm...
ehh sıkılmamaya çabalıyorum.. geçmişi okumak baya zamanımı aldı, maşallah coşmuşsunuz
yellow kilo almaman süper.. bizde de öyle olur inşallah.. tabi önce hamiş olmak lazım
denizkızı tebrik ediyorum tekrardan.. Allah'ım sağlıkla sonunu getirsin inşallah..
tam bunları yazmıştım ki eşim geldi eve ve yemek faslı filan derken ancak gelebildim
buralardayım..
maalesef ki benden haberler geç gelecek.. hatta ben seni bekleyim adetim gelmezse aynı gün de verelim güzel haberi
şaka maka çok da yok yaa 15-16 gün sonra herşey belli olmuş olacak..
ben şimdi çıkıyorum, kendinize iyi bakın.. o ses türkiyeyi izliyor eşim.. ona katılayım.. belki gece gelirim yine.. gelemezsem yarın görüşürüz..
merhaba güzeller geçmişi okumadım ama bi yazayım dedim nasılsınız inşallah herkezcikler iyidir beni soran kardeşlerim varsa iyi hayat nefes aldırdıkça yaşıyoruz işte problemlerim olmasa belkide bende şu an tedavideydim ama Allah kaderimize ne yazmışsa o oluyor seçimler bize kalıyor evlat arayışı sanırım bende ertelendi inşallah sizler ulaşırsınız isteklerinize adetimde gelmedi henüz 4ünde olmam gerekiyordu ve sürekli akıntım var neden bilmiyorum bu gün progestan aldım başlayacağım bitincede doğum kontrole başlayacağım çünkü düzenli olmakistiyorum bu süreçte ayaklarım geceleri o kadar yanıyorki hormonlar tavan yaptı sanırım
bngl canım sakın üzme kendini adet düzensiz falan diye... metformin içiyor muydun sen? o düzene sokuyormuş ondan mı istedi açlık kan şekeri onun sınırı 110canım 110 altında çıkarsa iyi yani.... adetini söktürücü ile getirip bence hormon testlerini de yaptırırsın sorun kalmaz canım....hamile değilim diye de üzülme.... yine başlarsın tedavilere canım...şu testlerini bir yaptır hele...
canım senin için tablo buldum değerini anlamanı sağlar...
Son Adet Tarihi
HCG (mIU/ml)
3 hafta 10 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
canım 9ooo küsuratlı değerinle bence 6. hafta başlarındasın....çok iyi....
canım son adet tarihin ne?
bicim şu an sizin en çok istediğiniz şey benim en son istediğim ve bu Allahın işi olurmu olur diyede tereddütteyim yok test almayacağım ben ilaca başlıcam o çübuğu kaldıramam tutar şimdi çift çizgi gösteriraslında arada bakıyorum ama ful filmci oldum güzel arkadşaım izlemediğim film kalmadı ama süper kafa dağılıyor birde kitap okuyorum.
yelloww canım messenggerımda sorun var açılmıyor aslında bende snei çok merak ediyorum bebeğin nasıl?beni sorarsan boşanma sürecine girmeye az kaldı sanırım paylaştığımız şeyler doğru çıktı şüphe duyduğum herşey doğruymş
bicim şu an sizin en çok istediğiniz şey benim en son istediğim ve bu Allahın işi olurmu olur diyede tereddütteyim yok test almayacağım ben ilaca başlıcam o çübuğu kaldıramam tutar şimdi çift çizgi gösteriraslında arada bakıyorum ama ful filmci oldum güzel arkadşaım izlemediğim film kalmadı ama süper kafa dağılıyor birde kitap okuyorum.
yelloww canım messenggerımda sorun var açılmıyor aslında bende snei çok merak ediyorum bebeğin nasıl?beni sorarsan boşanma sürecine girmeye az kaldı sanırım paylaştığımız şeyler doğru çıktı şüphe duyduğum herşey doğruymş
soğan suyuna ramen adet olmassam bendemi progestan içsem kaç gunluk bu ılaçç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?