Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

izmirde hava tüm gün yağdı gümbür gümbür gök gürüldüyor şimdi de...

hımm o zaman 27 sine kadar senden haber alamayacak mıyız biz şimdi olsun bekleriz ben de ay sonunda veririm haberi erken baktırıyor benim doktorum...
o günler yakın canım gelecek korkmadan bekleyelim yeterki...

maalesef ki benden haberler geç gelecek.. hatta ben seni bekleyim adetim gelmezse aynı gün de verelim güzel haberi
şaka maka çok da yok yaa 15-16 gün sonra herşey belli olmuş olacak..

ben şimdi çıkıyorum, kendinize iyi bakın.. o ses türkiyeyi izliyor eşim.. ona katılayım.. belki gece gelirim yine.. gelemezsem yarın görüşürüz..

görüşürüz canım öptüm... bekle beni bekle ne güzel olur zaten yetişeceğim sana gibi bir his var içimde yapım acelecidir benim yumurtalar da aceleci :))

merhaba güzeller geçmişi okumadım ama bi yazayım dedim nasılsınız inşallah herkezcikler iyidir beni soran kardeşlerim varsa iyi hayat nefes aldırdıkça yaşıyoruz işte problemlerim olmasa belkide bende şu an tedavideydim ama Allah kaderimize ne yazmışsa o oluyor seçimler bize kalıyor evlat arayışı sanırım bende ertelendi inşallah sizler ulaşırsınız isteklerinize adetimde gelmedi henüz 4ünde olmam gerekiyordu ve sürekli akıntım var neden bilmiyorum bu gün progestan aldım başlayacağım bitincede doğum kontrole başlayacağım çünkü düzenli olmakistiyorum bu süreçte ayaklarım geceleri o kadar yanıyorki hormonlar tavan yaptı sanırım

çok uzaksa zor olur ama ya ne kadar mesafe sizin evden...

bir buçuk saat istanbul bize annemler orda oturuyorlar ama bayramdan sonra taşınıyorlar bana yakında bir yerde ev aldı annem sinanoba diye oda bana 40 dk mesafede günü birlik gidip gelicem artık annemler taşınmasalardı bir gün kalır öle dönerdim ama malesef yeni ev çok ters kalıyor

selam canım hoşgeldin gel böyle lütfen yaz arada....adet olmadıysan önce gebelik testi sonra progestan iç canım... bir de dk haplarındansa 15. ve 25. günler arası progestan alman yeterli olur... muayene olmanda fayda var akıntı için ama canım önce gebelik testini yap sonra en güzel şekilde kontrollerini yaptırırsın...güzel arkadaşım :))

anladım e uzak olur tabi bir de sık kontrole gitmen gerekirse... tabi eşinden de ayrı kalmaman gerekli... zor ya...

kızlar belim ağrıdı sandalye tepesinden yazıyorum ben çıkıyorum netten belki yine gelirim koltuğa geçeyim :)) öptüm...

Son düzenleme:

bende öptüm canım hayırlı akşamlar

evet canım tam istediğim gibi kilom maşallah bana :))

inşaallah canım rabbim sizlerede nasip etsin

görüşrüüz canım öptükbizde seni:))

reyyyaann naber kısss nerelerdesin hep aklımdaydın hayırdır canım moralin niye bozuk ailevi meseleler mi rabbim sana sabır versin güç kuvvet versin

metformin kullanmadım canm ama bu gittiğimde sorcam dr.a.bu değerin üstünde çıkınca metforminmi içmem gerekiyo ben bunu anlamadım.neyse bi testimi yaptrym bakalım.adetin 3.günü hangi testler yapılıyodu canm.üzüldmde geçti canm önümüzdeki aylara bakıcaz ne zaman kısmetse ozaman.kendimi hiç hamile düşünemiyom benya.üst kat komşum hamile az kaldı doğumuna ona baktıkça ben hiç öyle olamıcakmışım gibi geliyo(

bicim şu an sizin en çok istediğiniz şey benim en son istediğim ve bu Allahın işi olurmu olur diyede tereddütteyim yok test almayacağım ben ilaca başlıcam o çübuğu kaldıramam tutar şimdi çift çizgi gösterir aslında arada bakıyorum ama ful filmci oldum güzel arkadşaım izlemediğim film kalmadı ama süper kafa dağılıyor birde kitap okuyorum.
yelloww canım messenggerımda sorun var açılmıyor aslında bende snei çok merak ediyorum bebeğin nasıl?beni sorarsan boşanma sürecine girmeye az kaldı sanırım paylaştığımız şeyler doğru çıktı şüphe duyduğum herşey doğruymş

canımm tablo için teşekkürleer
eevet 5 6 hafta arası bişey sanırım ama nasıl hıssetmedım nasıl farketmedım
bılemıyorum yahu

canım son adet tarihin ne?

ömrumde ılk defaa tam zamanında adet olmuştum
agustos 1
eylül 1
sanırım bu etkıledı
son adet eylül 1
ama eylul 1 den dusunursek 6 gun adet surdu zaten
devamındada oldu olcak dıyene kadar zaman gecmezmi
nasıl 6 hafta falan oluyor anlamadım

canım benim canım arkadaşım okudum bir yerden başından geçenleri rabbim sana güç kuvvet versin zor bir süreçtesin imtihandasın rrabbim yardımcın olsun sana bol bol dua ediceğim gerçekten doğru bir karar verdiğini düşünüyorum ben her zaman affedici bir insanımdır ama yaşadıkların çok ağır herşeyde vardır bir hayır ve rabbim biz kulları için en hayırlısını verdiğinde senn için beebeğinde zamanı değilmiş canım birşeye ihtiyacın olursa hiç çeknme

biz iyiyiz canım şükürler olsunkii sende iyi olmaya bak asla başını eğme hep güçlü ol

canm derdin her neyse sakın üzülme.herşeyde bi hayr vardr.çünkü bizim bazen hayr bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde hayr vardr.Allah hiçbirimize altından kalkamayacağımız yükler yüklemesin.Allah sabr versn canm.sen inançlı ve güçlü birisin bolca dua et hakkında hayırlı olsn canm öpüyorum...

soğan suyuna ramen adet olmassam bendemi progestan içsem kaç gunluk bu ılaçç

canm ben 3ay denedim ilk ay olmuştum adet ama ozaman ilaçta içiyodum sonraki aylarda olmadımya.çok inanarak içmiştim ama bende pek işe yaramadı soğan o yüzden bıraktım yapmıcam başka.bazılarıda çok memnun kalmış bilemem belki sende işe yarar her bünye farklıdır sonuçta dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…