Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

soğan suyuna ramen adet olmassam bendemi progestan içsem kaç gunluk bu ılaçç

canım 200 lük progestan alıp 6-7 gün içsen yeterli... sabah akşam içiliyor... benim kistlerimi de yok etmişti... doktor şaşırdı hatta...

Son düzenleme:
e2 prolaktin Fsh Tsh Lh baktıracaksın doktor bilir zaten bir de şeker testini yaptırısan tamam olur canım....
canım olumsuzluğa kapılma ama lütfen (

anladım o zaman progestan içersin zararı yok onun canım sonrasında beklersin adetini haklısın test yapmak istemiyorsun biliyorum canım benim

1 eylül son adet tarihinse canım 5+4 oluyorsun işte doğru hesaplamışım.... kısmetse 6 haziran gibi doğumun olur :)) Allah kısmet ederse...
döllenmeden değil 1 eylülden itibaren 40 hafta sayılıyor canım...doktor dicek sana zaten yazarsın bana :)

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim arkadaşlarım öpüyorum szileri bende elimden geldiğince dik durmaya çalışıyorum sabrediyorum duyduğum herşeye ama unutamıyorum nedense dedim ya şu an için en son istediğim şey bebek korkuyorum görüyorsunuz değilmi en baştaki isteğin dahi nasıl imtahan oluyor.eğer varsa yapacak bişeyde yok affetmeke zorundayım buna mecburum

hakkında hayırlısı olsun o zaman arkadaşım kendini üzme kendine iyi bak

yapacak bişey yok deme her zaman seçenekler vardır ailen de senin yanındayken bence şanslısın şu anda evet dik dur ve arkana bakma canım...iyi geceler canım

kızlar ben çıkıyorum netten...

Son düzenleme:
yellooww iyi geceler canım belin ağrımıyor mu senin çok oturduğunda hadi dinlen sen de :)) bebişinde dinlensin...uyusun miniğin...

öptüm kızlar görüşürüz...

Son düzenleme:
canım 200 lük progestan alıp 6-7 gün içsen yeterli... sabah akşam içiliyor... benim kistlerimi de yok etmişti... doktor şaşırdı hatta...

adet olmazsam alıp içetym bende ya bi sakıncası olmaz demi doktora sormama gerek varmı direk alıp içsem olrmu

yellooww iyi geceler canım belin ağrımıyor mu senin çok oturduğunda hadi dinlen sen de :)) bebişinde dinlensin...uyusun miniğin...

saol canım sanada iyi geceler

belim evet çok ağrıyor khergün masaj yaptırıyorum eşime ben pc başındayken oturuoyrum yatıyorum çeşit çeşit pozisyondayım yani:))))

birazdan bende çıkarım zaten saol bizi düşündüğün için:)

iyi geceler kızlar.. aklıma geldi.eğer eşinizle izlemek istediğiniz bir film arıyorsanız "yeryüzündeki son aşk" değişik romantik bir film. biz eşimle beğendik ve birbirimizle geçen her anın değerini daha iyi anladık:)
ben bugun surekli yer değiştirdim sabit duramadım nette sonra görüşürüz

Son düzenleme:

canım bılmıorm denemek istedm bende sadece nee yapayım dogum kontrol hapı içtigim halde adet olamadm neden bilmiorm hormonlarmda düzgün cıktı stresten olablr dedi doktor

saol canımm film önerin için bizde izleriz en kısa zamanda

Kızlar yumurtalıklarımda hareket var :)) hadi hayırlısı.... yarınki usgyi sabırsızlıkla bekliyorum....umarım istenenden fazla büyüme olmamıştır sızlama var yumurtalıklarımda... bir an önce yarın olsun.... :)) insan, içinde olan biteni bilmeyince çok merak ediyor....sabır artık bir gün daha diyorum...umarım ana binadaki usg ağrıza çıkarmaz da bu defa bakılırım detaylı valla bende bu şans varken o da bozulur kesin :))

adet olmazsam alıp içetym bende ya bi sakıncası olmaz demi doktora sormama gerek varmı direk alıp içsem olrmu

canım bence ona başla soğanı bırak olası gebelikte bile bu hapı veriyor doktorlar ki sen daha adetini olamadın içmelisin bence... adetin biter gidersin kontrole bu ilacı dediğim gibi 6 gün içsen yeterli belki de içerken başlar adetin o zaman içmeyi kesersin... 4 gün bol bol kanama olur bu hapla...

ben masabaşı bilgisayar kullanıyorum diğer türlü her tarafım tutuluyor koltukta olmuyor bilgisayar...

eşim geçen gece dedi bana o filmi izlemek istiyorum diye... en kısa zamanda bulup izleriz canım sağol....
hatta afişlerine konusuna falan bakmıştım filmin....

Son düzenleme:

ay şaka gibi gercekten şaka gibi
bi günde hayatım nasıl değişti :))
inşallah Allah ım kısmet eder
bir an önce doktora gitmek istiyorummm :)

ayrıcaa kızlarr lütfen umutsuz olmayıın
bakın ben daha tedavi olmadan yaşadım bunları unutmayın

korkma canım yarın öğreneceksin inşallah..
benim kırmızılar dün gece geldi. ağlamadım bu sefer. çünkü beklediğimden erken geldi ve zaten umudum pek yoktu. işte korktuğum sürece giriyorum.. rahim filmi çekiliyorum adetten sonra, bu ay boş geçecek..sonraki ayda da ağır iğneler.. artık hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. bana da dua edin aklınıza geldikçe. bir süre gelmem buralara.. yalnızca uyumak istiyorum.

canım benim sıkıntılı süreç deme.. ben de rahim filminden filan çok korkup stres olmuştum ama hiç korkulcak gibi değilmiş.. sakın stres yapma rahat ol.. ayrıca rahim filmi sonrası şansın kat kat artacak.. ve sakın film çekildiğin ayı boş geçme derim ben. doktoruna söyle muhakkak, klomene devam et bu ay da.. bak ben öyle yapıyorum. rahim filmi çekildim ama klomen kullandım.. film sonrası ihtimal kat kat artar dedi doktorum ve asla boş geçemeyiz dedi.. şimdi de beklemedeyim işte.. iğnelere de hazır değilsen bence ara ver biraz.. ben şahsen öyle düşünüyorum.. eğer yine olmazsa iğnelere geçelim dicek benimde doktor ama ben ara vermek istiyorum. kaldıramam bir anda hepsini.. hem bakarsın klomenlerin etkisi ile belkide ara verdiğimiz sürede gelir bebeklerimiz.. böyle durum yaşayan bir sürü arkadaşımız var.. lütfen canını sıkma.. sen orda üzgün ve mutsuz olup, karamsar düşüncelere girince vallahi bende burda aynı sen gibi oluyorum,içim cızlıyor.. lütfen kendini yıpratma.. hayırlısı ile olacak bir gün, sadece buna inan..

günaydın bu arada kızlar hepinize..
bicim yumoşların hareketlenmesi süper.. hadi hadi yarına ne kaldı şurda.. ben sabah yatakta takvimi açtım ayy dedim günler ne çok.. nasıl geçer 2 hafta.. dayanamam gibi geldi o kadar.. keşke bir yolu olsa da hemen ilk döllenme gününden anlayabilsek hamiş olduğumuzu ne çok şey istiyorum değil mi?

ohh beee.. sonunda fertility benim çizgiyi doğru yere çekti..
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

pekii şimdi bir soru.. takvim kısmında ayın 27sinde işaret var.. bu benim test yapmam gereken gün mü oluyor ki?
hahahaa.. çalışma günlerini de girdim.. sanırım boş geçmemiş olduk.. Allah'ım hayırlısı ile gelsin artık bebeklerimiz..

reyyan canım okudum yazdıklarını.. herşey olacağına varır.. lütfen çok üzme kendini..
hakkında hayırlısı olsun..

günaydın kızlar nasılsınızzz bakalım :) müsait oldukca geçmişi okumaya calısıcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…