soğan suyuna ramen adet olmassam bendemi progestan içsem kaç gunluk bu ılaçç
bicimm kuzumm nasılsınn
e2 prolaktin Fsh Tsh Lh baktıracaksın doktor bilir zaten bir de şeker testini yaptırısan tamam olur canım....metformin kullanmadım canm ama bu gittiğimde sorcam dr.a.bu değerin üstünde çıkınca metforminmi içmem gerekiyo ben bunu anlamadım.neyse bi testimi yaptrym bakalım.adetin 3.günü hangi testler yapılıyodu canm.üzüldmde geçti canm önümüzdeki aylara bakıcaz ne zaman kısmetse ozaman.kendimi hiç hamile düşünemiyom benya.üst kat komşum hamile az kaldı doğumuna ona baktıkça ben hiç öyle olamıcakmışım gibi geliyo(
bicim şu an sizin en çok istediğiniz şey benim en son istediğim ve bu Allahın işi olurmu olur diyede tereddütteyim yok test almayacağım ben ilaca başlıcam o çübuğu kaldıramam tutar şimdi çift çizgi gösteriraslında arada bakıyorum ama ful filmci oldum güzel arkadşaım izlemediğim film kalmadı ama süper kafa dağılıyor birde kitap okuyorum.
yelloww canım messenggerımda sorun var açılmıyor aslında bende snei çok merak ediyorum bebeğin nasıl?beni sorarsan boşanma sürecine girmeye az kaldı sanırım paylaştığımız şeyler doğru çıktı şüphe duyduğum herşey doğruymş
canımm tablo için teşekkürleer
eevet 5 6 hafta arası bişey sanırım ama nasıl hıssetmedım nasıl farketmedım
bılemıyorum yahu
ömrumde ılk defaa tam zamanında adet olmuştum
agustos 1
eylül 1
sanırım bu etkıledı
son adet eylül 1
ama eylul 1 den dusunursek 6 gun adet surdu zaten
devamındada oldu olcak dıyene kadar zaman gecmezmi
nasıl 6 hafta falan oluyor anlamadım
çok teşekkür ederim arkadaşlarım öpüyorum szileri bende elimden geldiğince dik durmaya çalışıyorum sabrediyorum duyduğum herşeye ama unutamıyorum nedense dedim ya şu an için en son istediğim şey bebek korkuyorum görüyorsunuz değilmi en baştaki isteğin dahi nasıl imtahan oluyor.eğer varsa yapacak bişeyde yok affetmeke zorundayım buna mecburum
çok teşekkür ederim arkadaşlarım öpüyorum szileri bende elimden geldiğince dik durmaya çalışıyorum sabrediyorum duyduğum herşeye ama unutamıyorum nedense dedim ya şu an için en son istediğim şey bebek korkuyorum görüyorsunuz değilmi en baştaki isteğin dahi nasıl imtahan oluyor.eğer varsa yapacak bişeyde yok affetmeke zorundayım buna mecburum
canım 200 lük progestan alıp 6-7 gün içsen yeterli... sabah akşam içiliyor... benim kistlerimi de yok etmişti... doktor şaşırdı hatta...
yellooww iyi geceler canım belin ağrımıyor mu senin çok oturduğunda hadi dinlen sen de :))bebişinde dinlensin...uyusun miniğin...
canm ben 3ay denedim ilk ay olmuştum adet ama ozaman ilaçta içiyodum sonraki aylarda olmadımya.çok inanarak içmiştim ama bende pek işe yaramadı soğan o yüzden bıraktım yapmıcam başka.bazılarıda çok memnun kalmış bilemem belki sende işe yarar her bünye farklıdır sonuçta dimi?
iyi geceler kızlar.. aklıma geldi.eğer eşinizle izlemek istediğiniz bir film arıyorsanız "yeryüzündeki son aşk" değişik romantik bir film. biz eşimle beğendik ve birbirimizle geçen her anın değerini daha iyi anladık:)
ben bugun surekli yer değiştirdim sabit duramadım nette sonra görüşürüz
adet olmazsam alıp içetym bende ya bi sakıncası olmaz demi doktora sormama gerek varmı direk alıp içsem olrmu
ben masabaşı bilgisayar kullanıyorum diğer türlü her tarafım tutuluyor koltukta olmuyor bilgisayar...saol canım sanada iyi geceler
belim evet çok ağrıyor khergün masaj yaptırıyorum eşime ben pc başındayken oturuoyrum yatıyorum çeşit çeşit pozisyondayım yani:))))
birazdan bende çıkarım zaten saol bizi düşündüğün için:)
eşim geçen gece dedi bana o filmi izlemek istiyorum diye... en kısa zamanda bulup izleriz canım sağol....iyi geceler kızlar.. aklıma geldi.eğer eşinizle izlemek istediğiniz bir film arıyorsanız "yeryüzündeki son aşk" değişik romantik bir film. biz eşimle beğendik ve birbirimizle geçen her anın değerini daha iyi anladık:)
ben bugun surekli yer değiştirdim sabit duramadım nette sonra görüşürüz
1 eylül son adet tarihinse canım 5+4 oluyorsun işte doğru hesaplamışım.... kısmetse 6 haziran gibi doğumun olur :)) Allah kısmet ederse...
döllenmeden değil 1 eylülden itibaren 40 hafta sayılıyor canım...doktor dicek sana zaten yazarsın bana :)
korkma canım yarın öğreneceksin inşallah..Kızlar yumurtalıklarımda hareket var :)) hadi hayırlısı.... yarınki usgyi sabırsızlıkla bekliyorum....umarım istenenden fazla büyüme olmamıştır sızlama var yumurtalıklarımda... bir an önce yarın olsun.... :)) insan, içinde olan biteni bilmeyince çok merak ediyor....sabır artık bir gün daha diyorum...umarım ana binadaki usg ağrıza çıkarmaz da bu defa bakılırım detaylı valla bende bu şans varken o da bozulur kesin :))
korkma canım yarın öğreneceksin inşallah..
benim kırmızılar dün gece geldi. ağlamadım bu sefer. çünkü beklediğimden erken geldi ve zaten umudum pek yoktu. işte korktuğum sürece giriyorum.. rahim filmi çekiliyorum adetten sonra, bu ay boş geçecek..sonraki ayda da ağır iğneler.. artık hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. bana da dua edin aklınıza geldikçe. bir süre gelmem buralara.. yalnızca uyumak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?