selam kızlar çok garip bir şey oldu
akşam çok üşüdüm ve yatağa elektrikli battaniyye koydum sabah yedide ölçüyorum ateşimi ama yanlışlıkla altıya kurmuşum bir ölçtüm 36,9 dedim akıllı elektrikli battaniye var ondan çıktı ateşin sonra saati sekize kurdum ölçtüm 36,6 bu ölçüler ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bugün reglimin 14. günü ve biraz önce yumurta akı gibi akıntım geldi uzayan cinstensanırım sıcak battaniyede yatmak iyi geldi çünkü genelde hep üşürüm ben yumurtam belkide ondan çatladı merak ettiğim o akıntı gelince yumurta çatlamış oluyor geçmi kalmış oluyorum bu gece ilişki olursa yararı olabilirmi
Off ben bu olayları daha hiç bilmiyorum yaaa
ama bi yerde okumuştum geri sayfalrda akıntı gelince çatlamaya yakın mı oluyr çatlıyor gibi bir şeydi sanırsam yanlış bilgi vermiyeyim...
canım dünyaya gelecekse rabbim yazmışsa hamile kalırsın elbet...
ben çok gördüm 2 defa regl olup 3 aylık hamile olanı...
İnşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder rabbim sana...
ne süper olur deği mi ama???
Öyle bir merkez olsa....
Çok mu hayalperestim yahu ben???
Canım eşimde sperm sayısı düşük çıktı ileri hareket yok ve morfoloji tamaıile bozuk
doktor tüpbebeğe başvrun istemiyorsanız hemen bir ilaç var ama sigorta karşılamıyor çok pahalı onu alın ancak yarar sağlama oranı
%30 demiş
doktor biraz bana garip geldi eşim de hiç bilgi vermiyor dedi
başka doktor baktık bir prof var ancak özelde ve kurum anlaşması yok muayene ücreti 300 tl eşim de sigarayı bıraktı biraz da bitkisel destek başladı 1 ay sonra gideyim ona böyle üst üste olmasın dedi...
o da çok gerildi kıyamıyorum ona da...
vallahi ben o insaları hi anlamıyorum ne yani bebeğimizin olmamasının nedeni ben olunca ya da eşim olunca ne değişecek???
ben olursam daha mı memnun olacaklar???
hayata nasıl bakıyorlar bunlar???
eşimin sonuçları çok normaldi 2 sene içinde olumsuza döndü sigara faktörü yüzünden...
erkek tarafı çaktırmıyordu ama kilolu olduğum için şişkoluğundan doğuramıyor hamile kalamıyor diye bakıyorlardı...
sonuçları duyunca hala sen gittin mi sana ne dedi diye soruyorlar...
ve hala hhhaaa kilodan demek diyorlar...
Yok yok ben cis olduğuma kesin eminim artık...
benim de canım ilaç nedeni ile tuzlu ve tatlı istiyor (ki tatlı şeyleri hep sevmişimdir)
ama etten tiksindim.. ki etçil biriyimdir sebze çok yemem
töbe töbee....
bende çok üşürüm valla bende deniyeyim battaniyeyi :) beyaz akıntı geldiysee çalışamlara başla arkadaşım yumurtluyrsun galıbaa
ama bi yerde okumuştum geri sayfalrda akıntı gelince çatlamaya yakın mı oluyr çatlıyor gibi bir şeydi sanırsam yanlış bilgi vermiyeyim...
bende akıntı olunca yumurta çatlıyor biliyorum ve iki gün yaşıyor kadınlarda yumurta biliyorum ama bilen birinden teyit etmek istedim
çok saol cnm Allah razı olsun nerde isteyen varsa versin Rabbim
evet ayakları sıcak tutun neden deniyor bundan sanırım valla sıcak sıcak yattım hemen başladı yumurtalarım haraketlenmeye biraz biraz ağrımaya bir sürü şeyde kullanıyorum yok hayıtsuyu yok böğürtlen kökü yok bal çörek otu tarçın maşallah bana
bende akıntı olunca yumurta çatlıyor biliyorum ve iki gün yaşıyor kadınlarda yumurta biliyorum ama bilen birinden teyit etmek istedim
tütü maşallah canım sana ben hayıtı bıraktım 15 günü sen devammı edıyorsun hala canım
Tamam canım morel çok önemli biliyorum ama ben çok zayıfkende aynı sorunu yaşıyordum.43 kiloykende pko luydum 65 kiloyum yine pko luyum.Çok pozitif olduğum zamanlarda oluyor ama insan hep mutlu yada stressiz olamıyor.Özellikle tartıya çıkınca ve bir kilo daha aldığını görünce iyi güzel şeyler düşünemiyosun.
eşin başka doktorada görünsün canım benim eşim2doktora göründün ikiside varikosel amelıyat sart dedı bizim sayı iyidi ama morfolojı %0 bide ileri hareketi %0 dı o pahalı ilaç galıba proxeep plus doktorumuz bizede bu ilacı onerdı canım 125tl ayda 2kutu içilmesi gerekiyor sabah akşam ama benim eşim 4aydır 2,kutuyu bitiremedim sadece akşam içiyorr ada zorladıgım akşamlar 2ay once test yaptırmıstık morfolojı %2 olmus ileri hareketli hala 0 ilaca devam onumuzdekı aylar kontrol var inş.düzelme olmustur.insanları takma bosver salla gitsin :) ben artık takmıyorum valla
evet canım 6 ay kullanıcam gebelik olmazsa
farklı bi ialç kullanan belki işe yarar hee bi doktora sor istersen canım
arkadaşlar bana doktor adet olmam için progestan verdi.. iki aydır adet olmadıgım için 5 gün günde 3 tane iç demişti. saatleri cok düzenli olmasa da kullandım.. fakat bugün 7.gün. hala adet olmadım. normal mi acaba? ne yapmam gerekir?
evet ayakları sıcak tutun neden deniyor bundan sanırım valla sıcak sıcak yattım hemen başladı yumurtalarım haraketlenmeye biraz biraz ağrımaya bir sürü şeyde kullanıyorum yok hayıtsuyu yok böğürtlen kökü yok bal çörek otu tarçın maşallah bana
amin cümlemize....
sen umutsun bizlere maşallah canım....ay şaka gibi gercekten şaka gibi
bi günde hayatım nasıl değişti :))
inşallah Allah ım kısmet eder
bir an önce doktora gitmek istiyorummm :)
ayrıcaa kızlarr lütfen umutsuz olmayıın
bakın ben daha tedavi olmadan yaşadım bunları unutmayın
korkma canım yarın öğreneceksin inşallah..
benim kırmızılar dün gece geldi. ağlamadım bu sefer. çünkü beklediğimden erken geldi ve zaten umudum pek yoktu. işte korktuğum sürece giriyorum.. rahim filmi çekiliyorum adetten sonra, bu ay boş geçecek..sonraki ayda da ağır iğneler.. artık hiçbirşey yapmak gelmiyor içimden. bana da dua edin aklınıza geldikçe. bir süre gelmem buralara.. yalnızca uyumak istiyorum.
canım senin test yapman gereken gün değildir bence o...sen kandan 25inde de baktırsan sonuç çıkar zaten...ohh beee.. sonunda fertility benim çizgiyi doğru yere çekti..
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
pekii şimdi bir soru.. takvim kısmında ayın 27sinde işaret var.. bu benim test yapmam gereken gün mü oluyor ki?
hahahaa.. çalışma günlerini de girdim.. sanırım boş geçmemiş olduk.. Allah'ım hayırlısı ile gelsin artık bebeklerimiz..
Amin....
Mevlam ne eylerse güzel eyler....
Hazır hissetmiyorum kendimi ve bunu kimse anlamıyor, eşim anlıyorum diyor ama o kendini hazır hissettiği için olsun çok istiyor, beni kırmaktan korkuyor...
nişanlandığımda 60 kiloydum evlendiğimde 68 evliliğimin ilk 4 ayında 79 kiloya çıktım
şimdi 86 kiloyum
eşim aşkım nişanlandığımızda manken gibiydin diyor içim cıızzz ediyor biliyorum biliyorum da o günlere dönecek şevk azim istek yok içimde kendimi tanıyamıyorum...
ya şöyle bir 70 kiloyu görsem hırs yapıp 52 kiloya düşücem ama (ideal kilom 52)
her gece rabbim bana bir mucizeni göster sabah kalktığımda metabolizmam hızlı olsun ve çabuk kilo vereyim diye du8a ediyorum...
merakta bırakmıştın biricik canım :))merhaba canlarım,
bende uzun süre girmedim, bazen bu konu beni sıkıyor da.....moralimi yüksek tutmaya daha doğrusu düşünmemeye çalışıyorum...
reyyan ne oldu ne bitti anlıyamadım ama hakkında hayırlısı olsun....boşanmak çok zor birşey ama mutlaka vardır bir bildiğin..
bicim:
sadece kısa son yorumunu okuyabildim. hastanede usg mi bozuktu? hay allah, şansa bak ya!!!
bugün tekrar baktırıcaksın heralde? haberlerini okurum burdan....
gün aşırı ilişki olduysa yakalarsın o yumurtayı canım ama 3 gün önce ilişki falan olduysa zor bu gece ilişki olsun belki yumurtanın son saatlerine yetişirsin...selam kızlar çok garip bir şey oldu
akşam çok üşüdüm ve yatağa elektrikli battaniyye koydum sabah yedide ölçüyorum ateşimi ama yanlışlıkla altıya kurmuşum bir ölçtüm 36,9 dedim akıllı elektrikli battaniye var ondan çıktı ateşin sonra saati sekize kurdum ölçtüm 36,6 bu ölçüler ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bugün reglimin 14. günü ve biraz önce yumurta akı gibi akıntım geldi uzayan cinstensanırım sıcak battaniyede yatmak iyi geldi çünkü genelde hep üşürüm ben yumurtam belkide ondan çatladı merak ettiğim o akıntı gelince yumurta çatlamış oluyor geçmi kalmış oluyorum bu gece ilişki olursa yararı olabilirmi
arkadaşlar bana doktor adet olmam için progestan verdi.. iki aydır adet olmadıgım için 5 gün günde 3 tane iç demişti. saatleri cok düzenli olmasa da kullandım.. fakat bugün 7.gün. hala adet olmadım. normal mi acaba? ne yapmam gerekir?
öyle canım ... aynı dert hepimizde var...
rabbim kurtarsın hepimizi bu sıkıntıdan...
yok bahsettğim ilcın 1500 tl civarıymış....
aramıza hoşgeldin canım bende glucophage kullanıyorum ilk 1hafta miğde bulantsı yapmıstı ama şimdi tık yok vücut alıştı galıba.bende çikolatayı çok seviyordum deli gibi tatlı bişeyler arıyordum ama şimdi istemiyorum bilee :)
benim adetime daha 1 hafta var bicimcim...
şu anda gribim, belki gecikme bile yapar. hamile olsam hemen sizlerle paylaşırım canımi eşimden sonra ilk sizlere yazarım...
yarın iğne demekki, hadi bakalım hayırlı gelir inşallah bu ay...
merhaba arkadaşlar nasılsınız bicim gelişme varmı forumda nasıl gidiyor hamile haberi yok sanırım ama inş. en kısa zamanda alırız haberinizi umudunuzu yitirmeyin glifor içmeyen varsa aranızda hemen başlasın ben glifor sayesınde hamile kaldım biliyorsunuz ve bunu sürekli dile getircem çok faydasını gördüm Allah herkesin gönlüne göre versin bende 4. aya giriyorum inş. sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi..
merhaba arkadaşlar nasılsınız bicim gelişme varmı forumda nasıl gidiyor hamile haberi yok sanırım ama inş. en kısa zamanda alırız haberinizi umudunuzu yitirmeyin glifor içmeyen varsa aranızda hemen başlasın ben glifor sayesınde hamile kaldım biliyorsunuz ve bunu sürekli dile getircem çok faydasını gördüm Allah herkesin gönlüne göre versin bende 4. aya giriyorum inş. sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi..
Yellow nasılsın canım bebk nasıl
evet 100 lük içtim.. Daha önceden de kullanmıştım... 2-3 sonra adet oluyordum.. Ama bu sefer 7.gün hala olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?