Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bende çok üşürüm valla bende deniyeyim battaniyeyi :) beyaz akıntı geldiysee çalışamlara başla arkadaşım yumurtluyrsun galıbaa

eşin başka doktorada görünsün canım benim eşim2doktora göründün ikiside varikosel amelıyat sart dedı bizim sayı iyidi ama morfolojı %0 bide ileri hareketi %0 dı o pahalı ilaç galıba proxeep plus doktorumuz bizede bu ilacı onerdı canım 125tl ayda 2kutu içilmesi gerekiyor sabah akşam ama benim eşim 4aydır 2,kutuyu bitiremedim sadece akşam içiyorr ada zorladıgım akşamlar 2ay once test yaptırmıstık morfolojı %2 olmus ileri hareketli hala 0 ilaca devam onumuzdekı aylar kontrol var inş.düzelme olmustur.insanları takma bosver salla gitsin :) ben artık takmıyorum valla

Yok yok ben cis olduğuma kesin eminim artık...
benim de canım ilaç nedeni ile tuzlu ve tatlı istiyor (ki tatlı şeyleri hep sevmişimdir)
ama etten tiksindim.. ki etçil biriyimdir sebze çok yemem
töbe töbee....

farklı bi ialç kullanan belki işe yarar hee bi doktora sor istersen canım

arkadaşlar bana doktor adet olmam için progestan verdi.. iki aydır adet olmadıgım için 5 gün günde 3 tane iç demişti. saatleri cok düzenli olmasa da kullandım.. fakat bugün 7.gün. hala adet olmadım. normal mi acaba? ne yapmam gerekir?

bende çok üşürüm valla bende deniyeyim battaniyeyi :) beyaz akıntı geldiysee çalışamlara başla arkadaşım yumurtluyrsun galıbaa

evet ayakları sıcak tutun neden deniyor bundan sanırım valla sıcak sıcak yattım hemen başladı yumurtalarım haraketlenmeye biraz biraz ağrımaya bir sürü şeyde kullanıyorum yok hayıtsuyu yok böğürtlen kökü yok bal çörek otu tarçın maşallah bana

öyle canım ... aynı dert hepimizde var...
rabbim kurtarsın hepimizi bu sıkıntıdan...

yok bahsettğim ilcın 1500 tl civarıymış....

farklı bi ialç kullanan belki işe yarar hee bi doktora sor istersen canım

evet canım haklısın....

olursun canım sabret...

sen umutsun bizlere maşallah canım....
bekliyoruz doktor kontrol sonrasında bebeğinin ve senin durumunu sonucunu bekliyoruz öptüm..

canım çok üzüldüm neden bu ay olmadı bilmiyorum aslında iyi gidiyordu.... rahim filmini çektirdikten sonra hemen olsun inşallah bu sıkıntılı sürecinin sonu çabuk gelsin feraha çık artık canım... hepimiz Allah ım ne olur hepimize ver bebeklerimizi... ağlama üzülme içine kapanma...iğneli süreç Ronya olmuştu iğne ve bebeği geldi biliyorsun zor diye düşünme tamam mı?
adetin erken gelmiş baya oysa sen beklemedeydin daha anlamadım ki az değil de mi çok mu kanaman?

canım senin test yapman gereken gün değildir bence o...sen kandan 25inde de baktırsan sonuç çıkar zaten...
hadi busmai üzdü beni sen sevindir bu ay tamam mı?

sana daha önce de demiştim canım tamam iyi hoş tüp bebek tedavisine geçilir eşinin de senin de istediğiniz olur ama önce kilo vermelisin bence sen verebilirsin bu kiloları çünkü önceden zayıfmışsın hep kilolu gitseydin anlardım seni ama şimdi azimle bunu başarmalısın en azından 65 kiloya inip hamileliğe 65 kiloyla başlaman çok iyi olur hem belki kilo verme süreci senin yumurtalarının da kalitesini arttırır böylece tüp bebekte de şansınız artar...kendine küsme her gün inatla savaş kilolarınla...

merakta bırakmıştın biricik canım :))
ben senin hamile haberini almayı umuyordum ama olmadı galiba...
ben yarın sabah iğnelerimle gideceğim 18-20mm olduysa yumurtalar doktor hemen yapacak iğneleri... bakalım bu ay neler göreceğim :))

gün aşırı ilişki olduysa yakalarsın o yumurtayı canım ama 3 gün önce ilişki falan olduysa zor bu gece ilişki olsun belki yumurtanın son saatlerine yetişirsin...

100 lük mü içiyorsun progestanı?
200 lüğü de varda ondan sordum...200 lükse içerken adet son haplarda gelir ama 100 lükte içmeyi kesersin 3 gün sonra adet gelir...

Son düzenleme:
benim adetime daha 1 hafta var bicimcim...

şu anda gribim, belki gecikme bile yapar. hamile olsam hemen sizlerle paylaşırım canımi eşimden sonra ilk sizlere yazarım...

yarın iğne demekki, hadi bakalım hayırlı gelir inşallah bu ay...

merhaba arkadaşlar nasılsınız bicim gelişme varmı forumda nasıl gidiyor hamile haberi yok sanırım ama inş. en kısa zamanda alırız haberinizi umudunuzu yitirmeyin glifor içmeyen varsa aranızda hemen başlasın ben glifor sayesınde hamile kaldım biliyorsunuz ve bunu sürekli dile getircem çok faydasını gördüm Allah herkesin gönlüne göre versin bende 4. aya giriyorum inş. sorunsuz bir şekilde kucağıma alırım bebeğimi..

hoşbulduk canım:80::80:bende bayağı oldu kullanalı ama hala benim midem bulanıyor bu yüzdende midem açlıktan delinecek dahi olsa bişey yiyemiyorumne güzel senin vücudun alışmışbende seviyorum ama ilaçtan dolayı aklıma hiç bişey gelmiyor malesefff

geçmiş olsun canım ya sen de mi grip oldun hemen herkes hasta topicte boğaz ağrısı ateş falan...
inşallah çabuk iyileşirsin... 1 hafta var demekki adete oh çok güzel az kalmış...
tamam o zaman inşallah bir mucize olsun haberini alalım arkadaşım
ben hamile olsam ilk sizinle paylaşır önce bir sakinleşirim sonra başkalarıyla çünkü deli gibi heyecan yaparım ben...

Son düzenleme:

Aminnn inşallah canımmm Allahu teala hayırlı mübarek etsin bu arada bebeğinide

100 lük mü içiyorsun progestanı?
200 lüğü de varda ondan sordum...200 lükse içerken adet son haplarda gelir ama 100 lükte içmeyi kesersin 3 gün sonra adet gelir...[/QUOTE]

evet 100 lük içtim.. Daha önceden de kullanmıştım... 2-3 sonra adet oluyordum.. Ama bu sefer 7.gün hala olmadı..

canım metformin konusunda dediklerini dikkate alırım... henüz hamile haberi yok canım ama beklemede olan arkadaşlarımız var benim gibi bakalım neler olacak sağol canım... nasıl bebeğin iyi mi?

evet 100 lük içtim.. Daha önceden de kullanmıştım... 2-3 sonra adet oluyordum.. Ama bu sefer 7.gün hala olmadı..

eğerki gebelik durumu yoksa adetin gelmesi gerekli ama ilacı bırakırsın içtiğin sürece adet gelmez bence yeterli miktarda içmişsin bırak ilacı 3 güne gelir adetin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…