Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

zaman ne çabuk geçiyor! Evet tabiki glifor'a devam!

eğerki gebelik durumu yoksa adetin gelmesi gerekli ama ilacı bırakırsın içtiğin sürece adet gelmez bence yeterli miktarda içmişsin bırak ilacı 3 güne gelir adetin canım...

ben zaten ilacı bırakalı 7 gün oluyor.. 5 gün içtim ve bıraktım.. Ama bir haftadır adet olmadım.. Gebelik için test yapmadım.. çünkü zaten 3 aydır adet olmuyorum.. yumurtlama olmayınca gebelik olmaz diye test alma gereği duymadım hiç..

burda neler gördük biliorsun aylardır...ne mucizeler....elbet bizimde sıramız gelicek....

ben çok düşündüm bilyosun nasıl söylerim eşime diye, hayal ettim ama o da şimdi aklımdan çıktı..hele bir olsunda o zaman düşünrüm diye bıraktım...çünkü ne planlasan, zaten başka türlü oluyo (o senin bahsettiğin heyecandan) )))

düzensiz yumurtlama oldu tuttu belki de böyle hamile kan pkolular var canım test al bence çünkü çok geçmiş üstünden adet olmalıydın üşenme test al bence...
ben de 60. günümde 5 gün içip bırakmıştım 3 güne adet gelmişti...

Son düzenleme:

sizin haberinizle bile ben nasıl seviniyorum oh Allah ım çok şükür diyorum kendimde ne olurum? :))
canım dediğin gibi sıramız gelecek...hatta geldi belkide... çok yakında olacakmış gibi doğuyor içime bakalım göreceğiz...
bence de plan yapma kurma kafanda ama olursa da nasıl sürpriz olur demi?

selam kızlar..
biricik de gelmiş hoşgelmiş.. bir dahaki sefere hamiş haberinle gel inşallah..
bicim kanda baktırmayacağım bir daha bu konuda kesin kararlıyım.. ancak günüm 4-5 gün geçerse o zaman baktırırım.. yoksa o negatifi görmek ve duymak istemiyorum..

:)) bu testler yüzünden bir ara psikolojim bozulmuştu... Nerdeyse her gün test yapar olmuştum.. Şimdi tekrar yaşamak istemiyorum o günleri.. O zamanlar pko lu oldugumu bilmiyordum. artık kabullendim bu durumu.. hiç hayal etmiyorum..

en son 3 ay önce yine aynı hapı içmiştim 10 gün boyunca. hapı bıraktıktan 8 gün sonra kahverengi akıntı gelmişti adet yerine.. Belki yine öyle olacak... Offf ne zor beklemek... Yoruldum daha yolun basında iken...

aynen çok sinir <2 yi o kağıtta görmekten ben de sıkıldım ama biliyorum ki bir gün 60-70 gibi bir değerde okuyacağım o kağıtta o yüzden sabırla dayanıyorum...

metformin tarzı ilaç kullanmıyor musun sen?
ya da klomen tedavilerini denedin mi?
canım bence karamsar olma test yap için rahat bekle bari adeti... böyle beklemek daha zor...

aynen çok sinir <2 yi o kağıtta görmekten ben de sıkıldım ama biliyorum ki bir gün 60-70 gibi bir değerde okuyacağım o kağıtta o yüzden sabırla dayanıyorum...

inşallah canım.. inşallah dediğin gibi bir gün bizde göreceğiz o değerleri ama gelsin artık o gün yahu.. bekle bekle nereye kadar, bende insanım, benimde bir sabrım var.. çatlatma bebek beni.. ahh zaten bi gelsen sana bunların hepsini anlatacağım..

aynen :))
nazlı bebekler gelemediler daha...

napalım zaten annelik demek sabır demek öncesinde de sabrımız deneniyor bizim :))
gayet de sabırlıyız bence... inşallah olacak canım... bu ay müjdeleri verelim inşallah Yarabbim...

Son düzenleme:
aynen :))
nazlı bebekler gelemediler daha...

napalım zaten annelik demek sabır demek öncesinde de sabrımız deneniyor bizim :))
gayet de sabırlıyız bence... inşallah olacak canım...

ama şu beklemek çok sinir bozucu birşey.. off off keşke hemen belli eden bir sistem geliştirilse de beklemekten kurtulsak

bir sürü ütüm var yapılacak yemek yapacağım ev de süpürülecek kızlar işim çok... başlayım ben ucundan da bitsin zaten hava kapalı ev karanlık gece gibi geliyor bana...

metformin tarzı ilaç kullanmıyor musun sen?
ya da klomen tedavilerini denedin mi?
canım bence karamsar olma test yap için rahat bekle bari adeti... böyle beklemek daha zor...

Henüz yolun basındayım... sadece adet söktürücü olarak progestan kullanıyorum.. 3-5 ay öncesine kadar bebek düşünmüyordum.. Ama pkolu oldugumu ögrenince korunmayı bıraktım.. Doktor şeker hapı ve folic asit önerdi.. pek içmek istemedim,, biraz kendiliğinden olup olmayacağını görmek için.. bir de korkuyorum tedaviden... Doktor 2 ay progestan kullan sonra hormon tahlillerini yaparız bakarız tekrar demişti...

ama şu beklemek çok sinir bozucu birşey.. off off keşke hemen belli eden bir sistem geliştirilse de beklemekten kurtulsak

ilerde o sistemi de yaparlar bence.... ama biz yetişemeden anne olalım da bir an önce...
olacak canım sıkılma ya inşallah tutmuştur senin canım takvimin iyiydi umut var baya...

şeker hapını içmeye başlarsan adetlerin düzene girer ve hamile kalma şansın artar diğer tedavilere gerek kalmaz doktoru dinle bence daha da geç olmadan glifora başla canım...birçok kişide şeker hapları hemen işe yaradı...belki sana da 2-3 ayda etki edecek ve sonrasında düzelecek durumun... tedaviler gözünü korkutmasın ama bir ucundan başlamalısın..

Son düzenleme:
ilerde o sistemi de yaparlar bence.... ama biz yetişemeden anne olalım da bir an önce...
olacak canım sıkılma ya inşallah tutmuştur senin canım takvimin iyiydi umut var baya...

bir sürü ütüm var yapılacak yemek yapacağım ev de süpürülecek kızlar işim çok... başlayım ben ucundan da bitsin zaten hava kapalı ev karanlık gece gibi geliyor bana...

ayyy ütü ve çamaşır.. off bende yıkıyorum bugün..yarın da ütülerimi yaparım.. hava burda da berbat, az önce baya şiddetli dolu yağdı sonrasında sağanak.. ama şimdilerde durdu.. gök gürlüyor sürekli devamı gelecek kesin..
inşallah dediğin gibi o teknolojilere kalmadan hemencecik hamiş oluruz.. aşağı yukarı aramızda 6 gün var.. ve benim adetlerin gecikme payını eklediğimizde haber verme zamanlarımız çok yakın.. çifte mutluluk yaşarız inşallah

bebek için çok acele etmiyorum,, olsada olmasa da şu anda üzülmüyorum.. sadece saglıklı bir sekilde adet olmak istiyorum..Bir de bebegimin olmamasından cok korkuyorum... adet olunca hormon tahlillerim yapılsın o zaman karar vericez artık... İlgin için tşk ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…