ayyy ütü ve çamaşır.. off bende yıkıyorum bugün..yarın da ütülerimi yaparım.. hava burda da berbat, az önce baya şiddetli dolu yağdı sonrasında sağanak.. ama şimdilerde durdu.. gök gürlüyor sürekli devamı gelecek kesin..
inşallah dediğin gibi o teknolojilere kalmadan hemencecik hamiş oluruz.. aşağı yukarı aramızda 6 gün var.. ve benim adetlerin gecikme payını eklediğimizde haber verme zamanlarımız çok yakın.. çifte mutluluk yaşarız inşallah
bebek için çok acele etmiyorum,, olsada olmasa da şu anda üzülmüyorum.. sadece saglıklı bir sekilde adet olmak istiyorum..Bir de bebegimin olmamasından cok korkuyorum... adet olunca hormon tahlillerim yapılsın o zaman karar vericez artık... İlgin için tşk ederim...
iyi olmana sevindim canım kaçıncı gündesinki geçtimi yumurtlama günün
selam kızlar..
biricik de gelmiş hoşgelmiş.. bir dahaki sefere hamiş haberinle gel inşallah..
bicim kanda baktırmayacağım bir daha bu konuda kesin kararlıyım.. ancak günüm 4-5 gün geçerse o zaman baktırırım.. yoksa o negatifi görmek ve duymak istemiyorum..
ayyy ütü ve çamaşır.. Off bende yıkıyorum bugün..yarın da ütülerimi yaparım.. Hava burda da berbat, az önce baya şiddetli dolu yağdı sonrasında sağanak.. Ama şimdilerde durdu.. Gök gürlüyor sürekli devamı gelecek kesin..
Inşallah dediğin gibi o teknolojilere kalmadan hemencecik hamiş oluruz.. Aşağı yukarı aramızda 6 gün var.. Ve benim adetlerin gecikme payını eklediğimizde haber verme zamanlarımız çok yakın.. çifte mutluluk yaşarız inşallah
adetimin bugun 280günü ama hala yumurtlama olmadı
hoşbulduk canım....
bende isterim tabiki iyi haberler vermeyi...1 yıldan fazla bu forumda devirdim, o da olur.....
hormon tahlil sonuçlarını yazarsın bizlere canım... o zaman şimdi adetini bekleyeceksin herhalde...hemen bebek düşünmesen bile pko da şeker hapları adet düzenlemede yumurtaları uyarmada baya etkili bilgin olsun istedim...
rica ederim öptüm...
28 demek istedin :))) aslında bir doktorda yumurta kontrolü yaptırsan dicem ama eşinin değerlerini bekliyorsunuz o nedenle susuyorumAllah'tan umut kesilmez.. öyle ateşe filan da çok takılıp kalma..
Yaa ben bile geleli nerdeyse 1 yıla yakın.. Geçen ocaktan beri uğraşıyoruz.. Inşallah meyvesini de yiyeceğimiz günler gelecek..
Sen yumurta takibi yaptırıyor musun?
üzülme canım bu ay böyle oldu ama hormon tahlili falan yaptırırsın tekrar ve nedeni belli olur...adetimin bugun 280günü ama hala yumurtlama olmadı
bence tez zamanda haber gelecek senden...hoşbulduk canım....
bende isterim tabiki iyi haberler vermeyi...1 yıldan fazla bu forumda devirdim, o da olur.....
O şeker hapı kullanılınca adet söktürücü ilaç kullanılmıyormu?
O zaman niye bana adet söktürücü verdi doktor? Direk onu niye kullanmadım kii??
cok tşk ederim bilgiler için.. en iyisi ben kendi haline bırakmadan doktora gidip tedaviye baslayayım...
iyi ki varsınız...
biraz içim rahatladı...
hoşbulduk canım....
28 demek istedin :))) aslında bir doktorda yumurta kontrolü yaptırsan dicem ama eşinin değerlerini bekliyorsunuz o nedenle susuyorumAllah'tan umut kesilmez.. öyle ateşe filan da çok takılıp kalma..
yaa ben bile geleli nerdeyse 1 yıla yakın.. geçen ocaktan beri uğraşıyoruz.. inşallah meyvesini de yiyeceğimiz günler gelecek..
sen yumurta takibi yaptırıyor musun?
üzülme canım bu ay böyle oldu ama hormon tahlili falan yaptırırsın tekrar ve nedeni belli olur...
bence tez zamanda haber gelecek senden...
şeker hapı bazılarında ilk ayda bazılarında da 3 aylık kullanımdan sonra adetleri 30 günde bir yapıyor düzenliyor dolayısıyla yumurtlamayı da uzun vadede kullanırsan yumurtlamayı da başlatıyor... ayrıca adet söktürmeye gerek kalmayabilirdi içmeye başlasaydın... ama geç kalmış değilsin şimdi de başlayabilirsin canım... doktor sana bayadır adet görmediğinden progestan takviyesi yapmış en doğrusunu da yapmış bence...ne zaman ne istersen sor bildiğim bişeyse cevaplarım..
inşallah canım....bir dahaki süklus başlıyorum takibe...yaklaşık 3 ay takip istiycem...
sonra da bakarım çaresine..kesin bana aşılama falan der ama ben pek istemiyorum...benim adetim düzenlendi, yumurtluyorumda...
bakarız, o zaman düşünürüm artık....tabi o zaman kadar bekletmezse bizimki iyi olur....
ben hepimizin bebeğinin olacağına inanıyorum rabbim sadece bizlerin sabrını ölçüyor..bende evlendikten sonra çıktı pko ama daha önce pko olduğumu bilmeden ne ilaç ne hiç bişey kullanmadan 2 hamilelik yaşadım tabii sonuç düşük oldu ama elden bişey gelmiyor şimdi üçüncü için 1 yılı aşkındır tedavi görüyorum yumurtalıklarım bir türlü çatlamadı sonunda eylülde çatladı hemen düzenli bir ilişki oldu şimdi bekliyorum çok fazla bir belirtim yok ama bilmiyorum bat ın geçmesini bekliyorum sonra teste koşucam hayırlısı
bicim senin batın ne zaman?? inşallah müjdeli haberler verirsin
canım 1 ekimde adet görümüştüm ben yarın 12. günüm klomen içtim yumurtalar geliştiyse yarın çatlatma iğnemi olacağım ondan sonra da 16 günlük bir bekleme süreci :))
canım eğer eşinde sıkıntı yoksa ve sen yumurtluyorsan öncelikle yakın takiple denemek en mantıklısı.. sonrasında aşılama olur.. ben ilk önce takip sonra klomen çatlatma iğnesi oldum.. şimdi de eğer olmazsa doktorum aşılamaya geçelim diyor.. bilmiyorum tabi. kendimde o gücü bulabilir miyim.. ama Rabbim veriyor sabrını, hayırlısı ile olacak.. buna inanmak bile mutlu ediyor beni..
ben de eylülün 21inde gördüm kırmızıları.. 16. günümde iğnemi oldum.. iğneden sonra 16 gün mü sayıyoruz yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?