Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ay inşallah canım düşüncesi bile ne güzel geliyor kulağa bence de sen haber verirsen müjde yani ben de hiç durmam gider kan veririm yetişirim sana :)) burada 3 gündür yağıyor yağmur...

hormon tahlil sonuçlarını yazarsın bizlere canım... o zaman şimdi adetini bekleyeceksin herhalde...hemen bebek düşünmesen bile pko da şeker hapları adet düzenlemede yumurtaları uyarmada baya etkili bilgin olsun istedim...
rica ederim öptüm...

hoşbulduk canım....

bende isterim tabiki iyi haberler vermeyi...1 yıldan fazla bu forumda devirdim, o da olur.....

hormon tahlil sonuçlarını yazarsın bizlere canım... o zaman şimdi adetini bekleyeceksin herhalde...hemen bebek düşünmesen bile pko da şeker hapları adet düzenlemede yumurtaları uyarmada baya etkili bilgin olsun istedim...
rica ederim öptüm...[/QUOTE]

O şeker hapı kullanılınca adet söktürücü ilaç kullanılmıyormu?
O zaman niye bana adet söktürücü verdi doktor? Direk onu niye kullanmadım kii??
cok tşk ederim bilgiler için.. en iyisi ben kendi haline bırakmadan doktora gidip tedaviye baslayayım...
iyi ki varsınız...
biraz içim rahatladı...

burdada hava çok kapalı ve 2gündür yıkadıgım renklı çamaşırlarım balkonda telde asılı ve hala kurumadılar

adetimin bugun 280günü ama hala yumurtlama olmadı

28 demek istedin :))) aslında bir doktorda yumurta kontrolü yaptırsan dicem ama eşinin değerlerini bekliyorsunuz o nedenle susuyorum Allah'tan umut kesilmez.. öyle ateşe filan da çok takılıp kalma..

hoşbulduk canım....

bende isterim tabiki iyi haberler vermeyi...1 yıldan fazla bu forumda devirdim, o da olur.....

yaa ben bile geleli nerdeyse 1 yıla yakın.. geçen ocaktan beri uğraşıyoruz.. inşallah meyvesini de yiyeceğimiz günler gelecek..
sen yumurta takibi yaptırıyor musun?

O şeker hapı kullanılınca adet söktürücü ilaç kullanılmıyormu?
O zaman niye bana adet söktürücü verdi doktor? Direk onu niye kullanmadım kii??
cok tşk ederim bilgiler için.. en iyisi ben kendi haline bırakmadan doktora gidip tedaviye baslayayım...
iyi ki varsınız...
biraz içim rahatladı...[/QUOTE]

HOŞGELDİN CANIM ARAMIZA EVET BİZ BURDA BİRBİRİMİZE İÇİMİZİ DÖKÜP RAHATLIYORUZZZ

ay evet yanlış yazmısım kızzz 28 demek istedim :)) BU AY ADETİM GELSİM HORMON TAHLILI YAPTIRCAM ARTIK BAŞLAYACAM DOKTORA CANIM HEPİNİZ BİŞEYLER YAPIYORSUNUZ BEN KALIM BOYLEE NE KLOMEN NE İĞNE KULLANIYORUM BİR YERDEN BAŞLAAM LAZIM ARTIK

Son düzenleme:
adetimin bugun 280günü ama hala yumurtlama olmadı
üzülme canım bu ay böyle oldu ama hormon tahlili falan yaptırırsın tekrar ve nedeni belli olur...
hoşbulduk canım....

bence tez zamanda haber gelecek senden...

şeker hapı bazılarında ilk ayda bazılarında da 3 aylık kullanımdan sonra adetleri 30 günde bir yapıyor düzenliyor dolayısıyla yumurtlamayı da uzun vadede kullanırsan yumurtlamayı da başlatıyor... ayrıca adet söktürmeye gerek kalmayabilirdi içmeye başlasaydın... ama geç kalmış değilsin şimdi de başlayabilirsin canım... doktor sana bayadır adet görmediğinden progestan takviyesi yapmış en doğrusunu da yapmış bence...ne zaman ne istersen sor bildiğim bişeyse cevaplarım..

Son düzenleme:
hoşbulduk canım....

ben hepimizin bebeğinin olacağına inanıyorum rabbim sadece bizlerin sabrını ölçüyor..bende evlendikten sonra çıktı pko ama daha önce pko olduğumu bilmeden ne ilaç ne hiç bişey kullanmadan 2 hamilelik yaşadım tabii sonuç düşük oldu ama elden bişey gelmiyor şimdi üçüncü için 1 yılı aşkındır tedavi görüyorum yumurtalıklarım bir türlü çatlamadı sonunda eylülde çatladı hemen düzenli bir ilişki oldu şimdi bekliyorum çok fazla bir belirtim yok ama bilmiyorum bat ın geçmesini bekliyorum sonra teste koşucam hayırlısı

inşallah canım....bir dahaki süklus başlıyorum takibe...yaklaşık 3 ay takip istiycem...
sonra da bakarım çaresine..kesin bana aşılama falan der ama ben pek istemiyorum...benim adetim düzenlendi, yumurtluyorumda...

bakarız, o zaman düşünürüm artık....tabi o zaman kadar bekletmezse bizimki iyi olur....

bicim senin batın ne zaman?? inşallah müjdeli haberler verirsin

canım eğer eşinde sıkıntı yoksa ve sen yumurtluyorsan öncelikle yakın takiple denemek en mantıklısı.. sonrasında aşılama olur.. ben ilk önce takip sonra klomen çatlatma iğnesi oldum.. şimdi de eğer olmazsa doktorum aşılamaya geçelim diyor.. bilmiyorum tabi. kendimde o gücü bulabilir miyim.. ama Rabbim veriyor sabrını, hayırlısı ile olacak.. buna inanmak bile mutlu ediyor beni..

bizlerde gebelikte ilk 12 hafta progestan takviyesi çok önemli bundan sebep mi düşük yaşadın acaba? rahim filmi çektirdin mi tekrarlayan düşüklerde istenir... umarım şu anda hamilesindir...

bicim senin batın ne zaman?? inşallah müjdeli haberler verirsin

canım 1 ekimde adet görümüştüm ben yarın 12. günüm klomen içtim yumurtalar geliştiyse yarın çatlatma iğnemi olacağım ondan sonra da 16 günlük bir bekleme süreci :))

KIZLAR BU TABLO BU AY NİYE HAAL ÇİZGİ ÇEKMEDİKİİ

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım eğer böyle sabit devam ederse muhtemelen çeker çizgiyi.. ama dediğim gibi çok da takılma ateşe.. bak benim tabloda da 3. kez çizginin yerini değiştirdi.. doktor kontrolünde olmasam belki de aldanacaktım çizelgeye ama şimdiki çizgiler doğru yerde.. iğneden sonraki güne çekti çizgiyi ki ben o gün çatladığını biliyorum, çünki çok ciddi sızlamalarım oldu..
bir de o gün hamama gitmiştim ya ben, sıcağın etkisi ile sürecin hızlandığını düşünüyorum..
bak ateş tablom ;

359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım 1 ekimde adet görümüştüm ben yarın 12. günüm klomen içtim yumurtalar geliştiyse yarın çatlatma iğnemi olacağım ondan sonra da 16 günlük bir bekleme süreci :))

ben de eylülün 21inde gördüm kırmızıları.. 16. günümde iğnemi oldum.. iğneden sonra 16 gün mü sayıyoruz yani ?

bence bu ay tutturdun gibi geliyor bana; ama olumsuz olursa elbette aşılamayı düşünürsün canım çünkü yumurtaların benimki gibi güzel gelişiyor ve cevap veriyorsun tedavilere.... ama tabi yine de sen bilirsin... önemli olan yumurtayı geliştirip çatlatmak çünkü en zoru bu... bizim de tedavilerle sağlanabiliyor bu şanslıyız...

ben de eylülün 21inde gördüm kırmızıları.. 16. günümde iğnemi oldum.. iğneden sonra 16 gün mü sayıyoruz yani ?

tabi doktorun bana dediği o iğneden sonra 16 gün saymak yeterliymiş.... ben geçen öyle baktırdım yanılma payı olamaz dedi doktor...
yani ben yarın iğneyi olursam ayın 28 inde baktırabilirim sonucuma...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…