Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

analdım canım maşallah sıcak iyi gelmiş demekki bizde sıcak tutatlım kendımızı ben ne zaman adet olcam peki biran önce adet olayımda doktora gideyim istiyorum senın tablo benden iyi valla benımd ekasık agrılarım oldu ama hafıf sızı şeklinde

ben de eylülün 21inde gördüm kırmızıları.. 16. günümde iğnemi oldum.. iğneden sonra 16 gün mü sayıyoruz yani ?

ki 16 gün sayarsam iğneden sonra 21 ekim denk geliyor.. ama progestanım işi bozuyor işte.. 100'lük kutu veriyor bana.. sabah akşam içiyorum.. ve onbeş gün sürüyor..yani 23 ekimde biticek ilaç.. off bicim yaa hesap yapınca günler yakına gelmeye başladı

tabi canım benim.. şanslıyız ki yumoşlarımız gelişip çatlıyor.. bir çok insan bununla da uğraşıyor.. maşallah bize

bizlerde gebelikte ilk 12 hafta progestan takviyesi çok önemli bundan sebep mi düşük yaşadın acaba? rahim filmi çektirdin mi tekrarlayan düşüklerde istenir... umarım şu anda hamilesindir...

canım hepsini oldum malesef bütün tetkikler uygulandı rahim filmi,histereskopi, tüp tüp kanlar alındı vs vs hepsi oldu doktorum hiç bir sorun görmedi malesef eşimden şüphelendi oda muayene oldu herhangi bişey çıkmadı sebebimiz pko olmam mışş dediler yani başkada bişi yok..hatta kanımda falan hiç bişey çıkmadı doktorum bana yumurtlasan hemen hamile kalabilirsin demişti odere eşim ve be iyimişiz bakalım ümitle bekliyorum şu son 3 gün bir geçse bakalım sonuç nee

canım metformin konusunda dediklerini dikkate alırım... henüz hamile haberi yok canım ama beklemede olan arkadaşlarımız var benim gibi bakalım neler olacak sağol canım... nasıl bebeğin iyi mi?

bebek iyi çok şükür canım Allah sizede nasip etsin en kısa zamanda inş. :)

ben sizin kadar şanslımıyım onu bile bilmiyorum çünkü hiç yumurtamı göremedim :26:

progestan içerken de test yaptırabilirsin testi etkileyen şey iğneden sonraki 10 günlük hcg hormonu ama 16 gün geçtikten sonra artık baktırabilirsin....
inşallah hamam sana uğurlu gelsin...iyiki gitmişsin... bakarsın verirsin müjdeyi...

benim yumoş gelişirken sızlıyor.. çatlarken de sızım sızım sızlıyor direk belli ediyor kendini yani..

sorun olmaması çok güzel inş. hamılesındır arkadasım geri sayım başladı hee hadı hayırlısı olsun

ahahaha zaten kuzenimle gittik hamama.. eğer bu ay hamiş kalırsam herkese yayacağım mucize hamam diye hamamda baya eğlendik.. hatta bi önceki gece çalışma olmuştu, kuzen dalga geçip durdu, yumurtayı tavaya getirmişler hamama pişirmeye geldik diye

canım 1 ekimde adet görümüştüm ben yarın 12. günüm klomen içtim yumurtalar geliştiyse yarın çatlatma iğnemi olacağım ondan sonra da 16 günlük bir bekleme süreci :))

hayırlısı olsun müjdeli haberlerini alalım inşallah..bende klomen işi yaramadı 2 ay üst üste kullandım hiç bir etki yapmadı daha sonra bana femara verdi o çok iyi geldi yumurtalığım büyüdü ve iğne verdi onunla daha çok büyüdü ve peşinede çatlatma iğnesi verdi inşallah bu ay hamişimdirr

bende valla gece elektrikli battaniyeyle yattım ve yumurtalıklarımda hep çalışmalar oldu bugünde yumurta akı geldi çok şükür sıcak bayağı işe yarıyor

o zaman bence harika yani hamile kalma şansın çok yüksek sakın dert etme... bence yakın zamanda senden alırız müjdeyi....

bebek iyi çok şükür canım Allah sizede nasip etsin en kısa zamanda inş. :)

ayy minicik o daha ya maşallah... amin canım
hep iyi olun... cinsiyeti belli değil herhalde daha de mi?

ben sizin kadar şanslımıyım onu bile bilmiyorum çünkü hiç yumurtamı göremedim :26:

yumurtlama tedavileri ile yumurtanı göreceksin.... başlamadığından tedaviye canım bilemiyorsun şu anda ama bence umut var sende... geçen ayki tabloların da iyiydi...

bende valla gece elektrikli battaniyeyle yattım ve yumurtalıklarımda hep çalışmalar oldu bugünde yumurta akı geldi çok şükür sıcak bayağı işe yarıyor

evet evet.. ben son bir haftadır çoraplarımı çıkarmıyorum, özellikle belimi sıcak tutmaya çalışıyorum.. off nelerle uğraşıyoruz yaaa..
bugün çok yakın bir arkadaşımla konuştuk, cuma günü doğumu olacak.. hamiş kalmak için tiyolar veriyor bana aklınca yok ayaklarını dik yok karnını sıcak tut, beline yastık koy dedim kızım biz aylardır bu moddayız tık yok.. şükret Allah'a ikinci ayında hamile kaldı ilaçtan sonra.. bazen kıskanıyorum gibi geliyor ama kıskançlık olamaz ona karşı hissettiğim şey.. olsa olsa bebek hasretinin verdiği psikoloji..

EFE123 canım sen niye hiç yazmıyorsun?

ay güldürdün beni valla benim inş tutar da tutmazsa ben de gideyim hamama çok mantıklı geldi gerçekten... :))

ay evet çok heveslendim ya o akıntıyı görünce altın bulmuş gibi sevindim valla çünkü benim o akıntım çok nadir oluyor sanırım içtiklerim işe yarıyor

ben o akıntıyı hiç görmüyorum desem yeri bazısında dışarı çıkmaz içerde kalabilirmiş... tedavi ile bile azıcık gördüm....
ama içtiklerinden bence hayıt ve metformin işe yaradı canım....

amin canım inşallah verelim müjdemizi....
kaç mm iken yumurtan çatlatma iğnesi oldun canım? hatırlıyor musun? yarın ölçülecek ya yumurtam ondan soruyorum..

Son düzenleme:

valla bende dün gittim yakın arkadaşımın bebeğini görmeyi cinsiyeti belli oldu kıskançlık değil ama çok kötü oldum yaa bebek diyince aklımı oynatıyorum offf

valla bende dün gittim yakın arkadaşımın bebeğini görmeyi cinsiyeti belli oldu kıskançlık değil ama çok kötü oldum yaa bebek diyince aklımı oynatıyorum offf

aynen ben de hiç dayanamıyorum ama sakinliğimizi de korumamız gerekli bizimkilerin de bir zamanı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…