EFE123
ben o akıntıyı hiç görmüyorum desem yeri bazısında dışarı çıkmaz içerde kalabilirmiş... tedavi ile bile azıcık gördüm....
ama içtiklerinden bence hayıt ve metformin işe yaradı canım....
bende görmüyordum işte hayatım evlenmeden önce dikkat etmedim belkide ama evlendikten sonra bir kaç kez gördüm oda işte bu şeyleri içince oldu klomende bile olmamıştı :44:
bende görmüyordum işte hayatım evlenmeden önce dikkat etmedim belkide ama evlendikten sonra bir kaç kez gördüm oda işte bu şeyleri içince oldu klomende bile olmamıştı :44:
aynen ben de hiç dayanamıyorum ama sakinliğimizi de korumamız gerekli bizimkilerin de bir zamanı var
o zaman baya umut var canım bu aylarında bence hadi hayırlısı...
off yine yağmur bastırdı..
içim kararıyor böyle havalarda.. eve tıkılıp kalmış gibi hissediyorum kendimi..
günler geçsin gitsin.. bitsin sona gelsin.. alalalallalalaaalllaaa kafayı yiyorum
aminnnnnnn canm inşallah eşimin işten eve dönmesini dört gözle bekliyorum biraz önce geldi ama misafirler vardı evde sinir oldum
hay Allah neyse sıkılma olacağı varsa tutacağı varsa bu ay zaten 9 undaki ilişki den de tutar canım ama bu gece kesin olsun ve sırtüstü yat kalkma...
kızlar ev işleri kaldı çıkmam lazım benim :))
kışlıkları da çıkarmak gerek artık off ya zor geldi birden....
valla canım artık sırt üstünü geçtim yataktan assağı sallandırıyorum kendimi komik bir görüntü oluyor ama en doğrusu öleymiş beş on dk öyle sonra belime yastık koyup yatıyorum yarım saat
EFE123 canım sen niye hiç yazmıyorsun?
ay güldürdün beni valla benim inş tutar da tutmazsa ben de gideyim hamama çok mantıklı geldi gerçekten... :))
ben o akıntıyı hiç görmüyorum desem yeri bazısında dışarı çıkmaz içerde kalabilirmiş... tedavi ile bile azıcık gördüm....
ama içtiklerinden bence hayıt ve metformin işe yaradı canım....
amin canım inşallah verelim müjdemizi....
kaç mm iken yumurtan çatlatma iğnesi oldun canım? hatırlıyor musun? yarın ölçülecek ya yumurtam ondan soruyorum..
valla canım artık sırt üstünü geçtim yataktan assağı sallandırıyorum kendimi komik bir görüntü oluyor ama en doğrusu öleymiş beş on dk öyle sonra belime yastık koyup yatıyorum yarım saat
benim 3 yumurtam büyümüştü hatta doktor bana çoğul gebelik bile olabilir demişti..en büyüğü 17.7 diğeri 13.1 diğeride 8.00 mm idi ve bana hemen çatlatma iğnesi verdi aynı gün akşam saatleri vuruldum ertesi günü ilşki demişti daha ertesi günü gittiğimde yumurtalar çatlamış demişti ve bana ogünden sonra 3.4 gün ara vermeden ilişki önermişti ve bende uyguladım bakalım
Ben artık çok yoruldum ve çok çabuk yıldım olcaksa olsun artık
yumurtalar çatlamış derken? bu ölçülerdeki yumurtaların sadeec 17.7 mm olanı çatlamış olabilir.. çünki 18mmden sonra çatlıyor yumurtalar ve günde ortalama 2mm büyüdüğü varsayılıyor.. diğerleri küçük kalmıştır.. ama en azından tek yumurta da olsa çatlamış, bunu teyit ettirmen de iyi.. ben mesela bunu yapmıyorum.. iğneden sonra hiç gitmiyorum doktora.. ama çatladığını hissettim bu ay.. eminim yani çatladığından.. benim de doktorum 3 gün aralıksız çalışma sonra gün aşırı diyor.. hayırlısı olsun inşallah tutmuştur..benim 3 yumurtam büyümüştü hatta doktor bana çoğul gebelik bile olabilir demişti..en büyüğü 17.7 diğeri 13.1 diğeride 8.00 mm idi ve bana hemen çatlatma iğnesi verdi aynı gün akşam saatleri vuruldum ertesi günü ilşki demişti daha ertesi günü gittiğimde yumurtalar çatlamış demişti ve bana ogünden sonra 3.4 gün ara vermeden ilişki önermişti ve bende uyguladım bakalım
ahahaha zaten kuzenimle gittik hamama.. eğer bu ay hamiş kalırsam herkese yayacağım mucize hamam diyehamamda baya eğlendik.. hatta bi önceki gece çalışma olmuştu, kuzen dalga geçip durdu, yumurtayı tavaya getirmişler hamama pişirmeye geldik diye
o zaman bence harika yani hamile kalma şansın çok yüksek sakın dert etme... bence yakın zamanda senden alırız müjdeyi....
ayy minicik o daha ya maşallah... amin canım
hep iyi olun... cinsiyeti belli değil herhalde daha de mi?
yumurtlama tedavileri ile yumurtanı göreceksin.... başlamadığından tedaviye canım bilemiyorsun şu anda ama bence umut var sende... geçen ayki tabloların da iyiydi...
kuzenin ne güzel demiş öylee çok güldüm valla :)
yumurtalar çatlamış derken? bu ölçülerdeki yumurtaların sadeec 17.7 mm olanı çatlamış olabilir.. çünki 18mmden sonra çatlıyor yumurtalar ve günde ortalama 2mm büyüdüğü varsayılıyor.. diğerleri küçük kalmıştır.. ama en azından tek yumurta da olsa çatlamış, bunu teyit ettirmen de iyi.. ben mesela bunu yapmıyorum.. iğneden sonra hiç gitmiyorum doktora.. ama çatladığını hissettim bu ay.. eminim yani çatladığından.. benim de doktorum 3 gün aralıksız çalışma sonra gün aşırı diyor.. hayırlısı olsun inşallah tutmuştur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?