Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

off yine yağmur bastırdı..
içim kararıyor böyle havalarda.. eve tıkılıp kalmış gibi hissediyorum kendimi..
günler geçsin gitsin.. bitsin sona gelsin.. alalalallalalaaalllaaa kafayı yiyorum

bende görmüyordum işte hayatım evlenmeden önce dikkat etmedim belkide ama evlendikten sonra bir kaç kez gördüm oda işte bu şeyleri içince oldu klomende bile olmamıştı :44:

o zaman baya umut var canım bu aylarında bence hadi hayırlısı...

off yine yağmur bastırdı..
içim kararıyor böyle havalarda.. eve tıkılıp kalmış gibi hissediyorum kendimi..
günler geçsin gitsin.. bitsin sona gelsin.. alalalallalalaaalllaaa kafayı yiyorum

de mi ya birden 10 gün sonraya falan gitsek ışınlansak ama bebeklerimiz oluşmuş bir vaziyette :))

aminnnnnnn canm inşallah eşimin işten eve dönmesini dört gözle bekliyorum biraz önce geldi ama misafirler vardı evde sinir oldum

hay Allah neyse sıkılma olacağı varsa tutacağı varsa bu ay zaten 9 undaki ilişki den de tutar canım ama bu gece kesin olsun ve sırtüstü yat kalkma...

kızlar ev işleri kaldı çıkmam lazım benim :))
kışlıkları da çıkarmak gerek artık off ya zor geldi birden....

Son düzenleme:

valla canım artık sırt üstünü geçtim yataktan assağı sallandırıyorum kendimi komik bir görüntü oluyor ama en doğrusu öleymiş beş on dk öyle sonra belime yastık koyup yatıyorum yarım saat

yataktan aşağı sallıyon kendini? canlandıramadım gözümde vallahi benim eşim çok kızıyor ben öyle ayaklarımı filan kaldırınca.. olacağı varsa olur ne üstüne düşüyosun filan diyo.. bende o kalkıp duşa gidince çıkana kadar kaldırıyorum bacaklarımı o çıkarken hemen düz pozisyona geçiyorum ama belime yastık muhakkak koyuyorum.. bu ay özellikle doktor rahim filmi sonrası olasılık çok yüksek deyince daha bi dikkat ettim..
bi de böle tam çalışma günlerinde biri geliyor ya gıcık oluyorum.. gelme de diyemiyorsun.. çok sinir bozucu oluyor

benim 3 yumurtam büyümüştü hatta doktor bana çoğul gebelik bile olabilir demişti..en büyüğü 17.7 diğeri 13.1 diğeride 8.00 mm idi ve bana hemen çatlatma iğnesi verdi aynı gün akşam saatleri vuruldum ertesi günü ilşki demişti daha ertesi günü gittiğimde yumurtalar çatlamış demişti ve bana ogünden sonra 3.4 gün ara vermeden ilişki önermişti ve bende uyguladım bakalım

bacakların havaya dikilmesindeki mantık spermlerin daha hızlıca rahme doğru hareket edebilmelerini sağladığından canım... başka bişey yapmana gerek yok.... olacağı varsa her türlü tutar...

oo o zaman harika iğneden sonra da olgunlaşmasına zaman var demek ki.... canım çok sevindim senin için şansın çok yüksek 3 adet yumurta ile biliyorsun de mi? inşallah birisi tutsun ve çok sağlıklı bir bebeğin olsun canım...
bilgi için sağol demek 17.7mm 18mm yeterli oluyormuş anladım canım...

yumurtalar çatlamış derken? bu ölçülerdeki yumurtaların sadeec 17.7 mm olanı çatlamış olabilir.. çünki 18mmden sonra çatlıyor yumurtalar ve günde ortalama 2mm büyüdüğü varsayılıyor.. diğerleri küçük kalmıştır.. ama en azından tek yumurta da olsa çatlamış, bunu teyit ettirmen de iyi.. ben mesela bunu yapmıyorum.. iğneden sonra hiç gitmiyorum doktora.. ama çatladığını hissettim bu ay.. eminim yani çatladığından.. benim de doktorum 3 gün aralıksız çalışma sonra gün aşırı diyor.. hayırlısı olsun inşallah tutmuştur..

kuzenin ne güzel demiş öylee çok güldüm valla :)

bicim canım.. 18 mmden sonra yapılıyor iğne.. ve iğneden sonra da hemen çatlama olmuyor belli bir süre geçiyor ve bu sürede de yumoşlar büyümeye devam ediyor.. benim son kontrolümde biri 17 diğeri 16 mm idi.. ertesi günün akşamına verdi iğneyi.. yani biri 20 mmyi bulmuş olmalı diğeri de 19 filan.. amaaan hesap yapmaya gerek yok.. Allah'ın ol demesine bakıyor işte herşey.. ne zaman yazdı ise o zaman olacak bebeklerimiz..

umut var dimi bendeee :) sagol arkadaşım bu ay 2hafta grip oldum ondan boyle sabıttı galıba bakalım bekleyelım 45gün falan olsun adet olmazsam o dediğin ilacı alacam bende

kuzenin ne güzel demiş öylee çok güldüm valla :)

bizde öyle valla krize girdik resmen.. bakalım artık Allah'ın takdirine kaldı işimiz.. doktor da öyle diyor.. sen elinden geleni yapıyorsun.. Allah ne zaman kararladı ise o zaman olacak diyor..

canım benim 2 düşük olduğundan dolayı sürekli kontol aşamasındayım 1 gün durup birgün hastanedeyim hastaneyi artık su yolu yaptım dolmuşçular bile artık beni tanıyor ben binince dolmuşa hastanenin önünde duruyorlar evet kontrole gittiğimde bayağı yumurtam varmış bakalım benimde tek ümidim tutması ama olmasada aynı şeyler tekrar uygunadım marş marşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…