Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kizlar bna bir yardimci olun lutfen

doktora gittim karnimdan ultrasonla bakti gorduklerinden pko olabilir gorntu olarak benziyor dedi ancak hormon tahlilim cok normal cikti. pko degilsin dedi. peki kist mi var dedim yok yok dedi gecistirdi.
simdi ben anlamadim pko gibi gorunmek ne demek yani??

lutfen lutfen yardimci olun sinirlerim lacka oldu artik.

slm arkadaşım moralini bozma ...hormon testlerinde çıkıyo benim bildiğim kadarıyla pko olup olmadığın bende hormon testi yaptırdım testeron yuksek çıktı pko olduğumu söledii.küçük kistler olabiliyormuşş...istersen başka bi doktorada görünn...

Kızlar bişey sormak istiyorum cahilliğime verin.bende çikolata kisti vardı ve aldırdım. Bu da yani sizinkide kistin bi çeşitimi oluyor acaba?sanki bendede her ay yumurtlama gerçekleşmiyor gibi geliyor cevaplarsanız sevinirim sağolun.

ccanim benim reglilerim asiri agrili geciyor yani pko cikmamasina sevindim ama bu seferde agrilarin nedeni muallak hala. dogum kontrol ilaci verdi bilmiyorum ne yapmaliyim.

slm. hanımlar.:smiley -cool:.. yeni üyeyim. Desteğinize ve ayrıyetten de pos ile ilgili tüm bilgilerimi sizinle paylaşmak için üye oldum. öncelikle kendimi tanıtım 27 yaşındayım 4 yıllık evliyim.. ve son 2 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz. ancak sürekli kilo alıp verdiğim için şu anda hamile kalmak isttemiyorum. ama son 2-3 yıldır düzensiz adetlerimden hatta son 1 yıldır hiçç adet olamadığımdan dolayı çok rahatsız olduğumu sürekli stres altında olduğumu belirtmek isterim. ilaçlar bile artık fayda vermiyor.. bende doğal yola başvurdum. ve ünlü bir aktara gidip çay aldım. 3 ay kullanmam gerekiyormuş adetimin düzene girmesi için. 15 gündede etkisini gösterirmiş bugün içmeye başlayalı sadece 4 gün oldu.. inş. ii gelecek ben buna inanıyorum.. şifası BÜYÜK ALLAHIMDAN deyip içiyorum hergün 2 veya 3 defa.. çayın içindede şu üç karışım var; civanperçemi + aynısafa + ısırgan otu..sizlere burada bilgi vereceğim elimden geldiğince..bu arada benim LH yüksekmiş..iıNŞ HEPMıZı RABBıM; TATLIMI TATLI, SAĞLIKLIMI SAĞLIKLI, MELEKLERıMıZE KAVUŞTURUR...:):):)

canım senin adetlerin düzensiz mi? neden doğum kontrol hapı verdikii istersen test falan yaptır iltihap falan varsa çıkar iltihap olursada adet dönemin ağrılı geçer...geçmiş olsun...

canım senin adetlerin düzensiz mi? neden doğum kontrol hapı verdikii istersen test falan yaptır iltihap falan varsa çıkar iltihap olursada adet dönemin ağrılı geçer...geçmiş olsun

canım senin adetlerin düzensiz mi? neden doğum kontrol hapı verdikii istersen test falan yaptır iltihap falan varsa çıkar iltihap olursada adet dönemin ağrılı geçer...geçmiş olsun

canim testlerim tamamen normal cikiyor ama sebebi bulunamayan siddetli agrilarim var yataktan kalkamiyorum o derecede yani oyle 3-5 gun de degil 10 gune yakin agrilarim oluyor. duzensizlik de var zaten..

arkadaşlar bendede aynı sorun var.ben kendimi bildim bileli adetim düzensiz.banada pko teşhisi kondu.ben bukadar ciddi bir hastalık olduğunu düşünmüyordum.burda yazılanları okuyunca korktumn dooğrsu okadar ilaç kullandım ama bitürlü düzene girmedi ilaçları kullanınca düzenli bırakınca aynı düzensiz.en son gittiğim doktor kilo vermem gerektiğini sötledi şimdilik 4buçuk kilo verdim.ve temmuzda düğünüm var ozamana kadarda 10kilo daha vermem gerekiyor.

kızlar merhaba.ben de kendimi bildim bileli pkoluyum.6 yıllık evliyim.1yıldır çocuk düşünüyoruz.En iyi yerde ilaç tedavimi oldum.Sonra aşılama yaptırdık yine sonuç olumsuz.Biraz doktora ara verdik.Şunu belirteyim klomenle ve iğne ile bile 1 yumurta zor büyüdü.Yani durumum vahim idi.Ama bu sitede hayıtı okudum.Kullandım ve ilk uygulamada hamileyim.Şuan 5 aylık hamileyim.ınanın hiç hamile kalabileceğime inanmıyordum.Umudunuzu yitirmeyin.Allah a dua edin.Allah hepinizin yardımcısı olsun.

insallah saglikli bi sekilde kucaguna almakta nasip eder cnim bende pko var benimde adetlerim hic kendiliginden olmadi 3 yildir bebek istiyoruzz ama bi sonuc alamadikk hayirlisi artikk

arkadaşlar mrb ben de pkoluyum 8 aylık evliyim şimdiye kadar hep evlenmeden önce de doğum kontrol hapları kullanmdım. bu ay bıraktım hapı. ve şimdi adet olmayı bekliyorum. bugün doktora gittim ve ultrasonda sağ yumurtalıkta kistler var ama sol yumurtalıkta büyük bi tane var küçükler onun içindedir muhtemelen dedi. ama göremedi. şimdi benim sorum zaten olay yumurtaların büyümemesi değil mi? doktor bi tane büyük var ama onun içindedir diğerleri görünmüyo dedi. kafam çok karışık. şimdi durum ne sizce?

doktorun sana tedavi verecek sanırım...

ilaçla kistlerin yok olması sağlanacak sonra sende hamile kalacaksın inşallah...

bende de yumurtalık kisti var ...daha çok yeni öğrendım ...bakalım neler olacak..

merhaba bende geçen yıl bu aylarda tüylenme sivilce ve kilo nedeniyle doktora gitmişti. 24 yaşındayım ama son 3 senedir sivilce ve tüylenme sorunu yaşıyordum doktor kist olduğunu söyledi pck hastalığı hakkında bilgi verdi. benim adetlerimle ilgili sorun yok günü gününe adet oluyorum ancak tüylenme ve sivilcem cok fazla oldu ki siyah noktam bile yoktu glucophage ve diane 35 verdi .diane yi kullanmadım çünkü dengemi bozdu glucophage bitene kadar kullandım sımdı 3 aydır kullanmıyorum en korkutğum da çocuk sahibi olamamak nasıl geçicek bunlar aklımı yiticek gibi oluyorum bazen :çok üzgünüm:

slm kızlar.ben de pkoyum.iki yıllık evliyim. adetlerim arasında sürekli ara kanamalar oluyor.bu ay sürekli oldu.ayrıca tüylenme problemim var ve çok rahatsız edici.ben de ara sıra doğum kontrol haplarından kullandım ama şimdi kullanmaktan çekiniyorum çünkü göğsümde bezeler var ve bunları olumsuz etkilediğini söylüyorlar.sizce ben ne yapıyım?bildiğiniz iyi gelen bitkiler var mı?senağlama

bende yasmın kulladım ama su an kullanmıyorum cocuk ıstedıgımız ıcın gecen hafta genel kontrol ıcın dk ra gıttım pco var ama hormonların gayet duzenlı dedı bebek olur dedı ama ben belkı faydası olur dıye sogan suyu ıcıyorum hem zayıflatıyoo hemde gercekten ıcımın temızlendıgını hıssedıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…