Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bizde öyle valla krize girdik resmen.. bakalım artık Allah'ın takdirine kaldı işimiz.. doktor da öyle diyor.. sen elinden geleni yapıyorsun.. Allah ne zaman kararladı ise o zaman olacak diyor..

allah hepimize sabır versin arkadaşım bol bol dua edelım

ben de iğneden sonra baktırmıyorum çatlama olmuş mu diye baktırırsam daha çok heyecan yaparım artık akışına bırakmalı zaten her türlü çatlarmış iğne ile çatlamaması ancak yeterli büyümezse olabilir...

sağol canım bilgi için umarım yarın 16 ya da 18mm lik yumurtam vardır da iğneyi olurum ben de ertesi gün...
senin şansın yüksek bu ay, içime güzel şeyler doğuyor ya hadi hayırlısı :))

umut var dimi bendeee :) sagol arkadaşım bu ay 2hafta grip oldum ondan boyle sabıttı galıba bakalım bekleyelım 45gün falan olsun adet olmazsam o dediğin ilacı alacam bende

tabiki canım senin de yumurtalıkların cevap verecek ilaçlara hem metformini de alıyorsun de mi? olmazsa adet söktürücü içersin tabi... 45 gün çok çünkü sakın o kadar bekleme...önce test sonra ilaç gebelik testi her durumda yapılmalı canım...

tabiki canım senin de yumurtalıkların cevap verecek ilaçlara hem metformini de alıyorsun de mi? olmazsa adet söktürücü içersin tabi... 45 gün çok çünkü sakın o kadar bekleme...önce test sonra ilaç gebelik testi her durumda yapılmalı canım...[/QUOTE]

sagol canım gecen ay 45 gün oldum diye hatırlıyorum ama yanlısmı hatırladım acaba şimdi c.tesi kadar bekliyeyim eger adet olmazsam yada yumurtlama olmazsa test yapayım bişey yoksa hemen başlıyayım ilaca

sagol canım gecen ay 45 gün oldum diye hatırlıyorum ama yanlısmı hatırladım acaba şimdi c.tesi kadar bekliyeyim eger adet olmazsam yada yumurtlama olmazsa test yapayım bişey yoksa hemen başlıyayım ilaca

kesinlikle öyle yap canım... hem progestan ile gelen adet daha yoğun ve tedavi edici oluyor işe de yarar belki...
sonra da metformine devam edersin o da etkisini göstermeye başlar herhalde artık yavaş yavaş...

ben işlerime devam edeyim kızlar görüşürüz öptüm :*

Son düzenleme:

progestan kullanırken metformin kullanamıyormuyum aslında metformıne başladıgım 3-4 ay adetlerim 30-35 günde geliyordu ama vücut alıştıkca düzensiz oldu acaba ilacımı değiştirsem neyse yaa bu ay doktora gitcem zaten doktora sorarım ateş tablomla giderim sagol canım :)

slm kızlar nasılsınızzz bakalım benım bugun inanılmaz derecede kasık agrım var yuzumde sivilcede cıktı sanrm adet olcamm

öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler..hayatımın şimdiye kadarki en zor günlerini yaşıyorum,dilerim benim ve hiç kimsenin başına böyle ve bundan daha üzücü olaylar hiç gelmesin...
bugün başka bir doktora daha gittim..daha gelişmiş bir ultrasonla vajinal olarak baktı ve yolk sac kesesinin olması gerekenden büyük olduğunu,embriyonun da gelişiminin 5+5 iken durduğunu söyledi...ne kalp atımı ne başka birşey..sadece bebeğim artık yaşamıyor..
progestan kullandığım için aslında ölü olan embriyonun sadece atılması gecikiyormuş..içim rahatlasın diye iki gün arayla kanda Bhcg ölçtürebileceğimi,eğer iki gün içinde Bhcg değeri ikiye katlanmazsa hiçbir ümit olmadığını söyledi doktor..bugün kan verdim ve sonucum 14000 civarında çıktı..iki gün sonra tekrar kan vereceğim,ama doktorun hiç ümidi yok..rahim içinde kanama gördüğünü söyledi.benden henüz gelen giden bir kanama yok..belim ve bacaklarım feci ağrıyor ve çok üşüyorum..dünden beri de ağlıyorum..allah böyle birşeyi hiç kimseye yaşatmasın..

canım benım cok üzüldüm ya ama nolursun üzülme sen ayakta dur ki oda senden güç alıp tutunsun allahtan hiçbir zaman umut kesilmes her seyi rabbim bilir.inş degerin istediğin gibi çıkar aklından kötü düşünceleri cıkar yat dinlen uzan kendine stres ypma canımbenm

teşekkür ederim,çok sağol.öyle kötüyüm ki.doktor hiç ümit yok dedi...bekliyorum ama cuma ya da cts kürtajla alınacak bebeğim eğer değer yükselmezse...bu çok acı bir süreç...

teşekkür ederim,çok sağol.öyle kötüyüm ki.doktor hiç ümit yok dedi...bekliyorum ama cuma ya da cts kürtajla alınacak bebeğim eğer değer yükselmezse...bu çok acı bir süreç...

eminim cok zordur canım ama dediğim gibi belkide deger yukselcek ve bebeğinden ayrılmayacaksın inş. deger yukselır ıns ondan ayrılmak zorunda kalmazsın canım ya

canım klomenle devam edebilirsin önemli olan gününde usg baktırman ve iğneyi olman yoksa doktor çok önemli değil o aşamada... doğum zamanı gebelikte doktor çok önemli...
iğne olmazsak klomenden sonra kendi kendine çatlarmı

serophene olabilir

ayy soğan bende yaradımı yaramadımı hala anlamıyorum.2. ayını yapsammı yapmasammı diye düşünüyorum

ben bugün gittim doktora aslında dün gitmem lazımdı bugün çok büyümüş dedi doktor iğnede yaptırmadı.
ya iğne olmazsam o kiste dönüşmezmi acaba.
ya bide ben klomenle incir yaptım ya sanırım fazla gelişti.çatlasın diye soğan kürü yapsammı acaba ya çatlamazsa diye korkuyorum.y
a da yarın başka bi doktoramı gitsem.i. saraçoğlu incir+havuç çatlaması için demiş onumu yapsam kafam çok karışık gerçekten.

ama şunu anladım incir yumurta geliştiriyor gerçekten benim hiç yumurtam böyle büyümedi yani.ahhh bide çatlasa.

canım ne diyeceğimi bilemiyorum.inşallah kötü bişey yoktur olumlu düşünmeye çalış inşallah bütün terslikler yok olur.

herkes nerde ne yapayım ben arkadaşlar fikir verin lütfennnn

biçim nerdesin ya sen hep cevap verirdin herkese gel artık ya.

Son düzenleme:
adetimin bugun 28günü ama hala yumurtlama olmadı

hımm anladım canım ultrasonla takiip yaptırsan daha iyi olur hem yumurtanın olup olmadığını kendinde görürsün canım

canım herşeyin hayırlısı ama allahtanda umut kesilmez benim yengeminde ilk çoçuğunda kese boş demişlerdi ama şimdi oğlu var 11 yaşında sabret dua et canım

keşke druna sorsaydın ama benimde bildiğim kadarıyla çatlamayan yumurta kiste dönüşebilir ama druniğne vurunma dediyse bir bildiği vardır canım

canm dr.n seni niye iyce bilgilendirmeden gönderdi.çok büyüyünce çat.iğnesi olmuyomuymuş.evet ozaman kist olur tekrar bi sor bence.incir kürü yapmışsın zaten şimdide incir ve havuç yap çatlatsın.ama yinede sor dr.na.sana söylemeliydi.iğne yapmıyon ama ne olacak öyle gönderilirmi?benm dr.m hep sonraki aşamayı söyler öyle gönderir.

tuncsssscum şekerim bakalım 16 gün sonra yumoşun pişicek mi :)))))))) ki inşaallah pişerrde meleğine kavuşursun

ya zaten zor hamiş kalıyoruz bizde napalım spermler içerde daha çok kalsın diye bu yola başvuruyoruz hem doktorlarda öneriyorlar
evet ya çok haklısın bugün mesela erken uğradı eşim misafir vardı hemde tam yumurta akı gelmişti benden tam üstüne eşim geldi ay şeytan dediki sok odaya millet assağıdayken :))))))))))

bacakların havaya dikilmesindeki mantık spermlerin daha hızlıca rahme doğru hareket edebilmelerini sağladığından canım... başka bişey yapmana gerek yok.... olacağı varsa her türlü tutar...

ayakları havaya dikmek çok doğru değilmiş canım bele yastık koyuyoruz ya o hesap kendini biraz assağı sallandırıyorsun belin yukarda kalıyor daha kolay içeri girmesini sağlıyor öteki türlü biraz durduktan sonra hepsi zaten dışarı çıkıyor

canım üzülme Rabbimin vardır bir bildiği hem dur bakalım daha kesin bir şey yok ben kaza geçirdim doktorlar sabaha çıkmaz dediler aileme benim için hemde bir kaç tanesi kahrolmuşlar ama bak dimdik ayaktayım o yüzden üzüpte kendini daha çok zarar verme bebişine Rabbim yanında ve yardımcın olsun

herkes nerde ne yapayım ben arkadaşlar fikir verin lütfennnn

biçim nerdesin ya sen hep cevap verirdin herkese gel artık ya.

canım soğan içeceğine ezcaneden iğne alıp yaptırsana neden vermediki doktorun isteseydin keşke

Son düzenleme:
canım ne diyeceğimi bilemiyorum.inşallah kötü bişey yoktur olumlu düşünmeye çalış inşallah bütün terslikler yok olur.
çalışıyorum..ufacık bi ümit de olsa onu korumaya çalışıyorum..bu kabustan uyanmak istiyorum.

canım herşeyin hayırlısı ama allahtanda umut kesilmez benim yengeminde ilk çoçuğunda kese boş demişlerdi ama şimdi oğlu var 11 yaşında sabret dua et canım
maşallah..sabretmeye çalışıyorum..çok teşekkür ederim hepinize..

teşekkür ederim gyaman..evet herşeyde bir hayır vardır diyorum,sağlıksızmış demek ki diyorum,yine olur diyorum..ama ne yapsam kendimi teselli edemiyorum..çok çok farklı bir duyguymuş.yaşamadan bilemezdim,belki aranızda yaşayanınız vardır bu durumu.ki Tanrım kimseye yaşatmasın.ama tesellileriniz için çok teşekkür ederim..dilerim sizler bebeklerinize en kısa zamanda sağ salim kavuşursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…