öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler..hayatımın şimdiye kadarki en zor günlerini yaşıyorum,dilerim benim ve hiç kimsenin başına böyle ve bundan daha üzücü olaylar hiç gelmesin...
bugün başka bir doktora daha gittim..daha gelişmiş bir ultrasonla vajinal olarak baktı ve yolk sac kesesinin olması gerekenden büyük olduğunu,embriyonun da gelişiminin 5+5 iken durduğunu söyledi...ne kalp atımı ne başka birşey..sadece bebeğim artık yaşamıyor..
progestan kullandığım için aslında ölü olan embriyonun sadece atılması gecikiyormuş..içim rahatlasın diye iki gün arayla kanda Bhcg ölçtürebileceğimi,eğer iki gün içinde Bhcg değeri ikiye katlanmazsa hiçbir ümit olmadığını söyledi doktor..bugün kan verdim ve sonucum 14000 civarında çıktı..iki gün sonra tekrar kan vereceğim,ama doktorun hiç ümidi yok..rahim içinde kanama gördüğünü söyledi.benden henüz gelen giden bir kanama yok..belim ve bacaklarım feci ağrıyor ve çok üşüyorum..dünden beri de ağlıyorum..allah böyle birşeyi hiç kimseye yaşatmasın..
teşekkür ederim gyaman..evet herşeyde bir hayır vardır diyorum,sağlıksızmış demek ki diyorum,yine olur diyorum..ama ne yapsam kendimi teselli edemiyorum..çok çok farklı bir duyguymuş.yaşamadan bilemezdim,belki aranızda yaşayanınız vardır bu durumu.ki Tanrım kimseye yaşatmasın.ama tesellileriniz için çok teşekkür ederim..dilerim sizler bebeklerinize en kısa zamanda sağ salim kavuşursunuz..
öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler..hayatımın şimdiye kadarki en zor günlerini yaşıyorum,dilerim benim ve hiç kimsenin başına böyle ve bundan daha üzücü olaylar hiç gelmesin...
bugün başka bir doktora daha gittim..daha gelişmiş bir ultrasonla vajinal olarak baktı ve yolk sac kesesinin olması gerekenden büyük olduğunu,embriyonun da gelişiminin 5+5 iken durduğunu söyledi...ne kalp atımı ne başka birşey..sadece bebeğim artık yaşamıyor..
progestan kullandığım için aslında ölü olan embriyonun sadece atılması gecikiyormuş..içim rahatlasın diye iki gün arayla kanda Bhcg ölçtürebileceğimi,eğer iki gün içinde Bhcg değeri ikiye katlanmazsa hiçbir ümit olmadığını söyledi doktor..bugün kan verdim ve sonucum 14000 civarında çıktı..iki gün sonra tekrar kan vereceğim,ama doktorun hiç ümidi yok..rahim içinde kanama gördüğünü söyledi.benden henüz gelen giden bir kanama yok..belim ve bacaklarım feci ağrıyor ve çok üşüyorum..dünden beri de ağlıyorum..allah böyle birşeyi hiç kimseye yaşatmasın..
tuncsssscum şekerim bakalım 16 gün sonra yumoşun pişicek mi :)))))))) ki inşaallah pişerrde meleğine kavuşursun
canım başlamadı mı adetin yakında başlar bence belirtiler geliyor de mi?slm kızlar nasılsınızzz bakalım benım bugun inanılmaz derecede kasık agrım var yuzumde sivilcede cıktı sanrm adet olcamm
kaç mm iken vurmadı iğne kızdım doktoruna bence olmalısın o iğneyi yoksa kistle uğraşırsın canım benim de çok büyüktü geçen ay 26mm di yumurtam çatlatma iğnesi oldum ben...bir de kaç kere yazdım bu topiğe hormon ilacı alırken bitki kür vs karıştırmayın diye canım demek ki hepsine birden yanıt verdin çok hızlı gelişti yumurtan...iğne olmazsak klomenden sonra kendi kendine çatlarmı
biçim ben bugün gittim doktora aslında dün gitmem lazımdı bugün çok büyümüş dedi doktor iğnede yaptırmadı.ya iğne olmazsam o kiste dönüşmezmi acaba.ya bide ben klomenle incir yaptım ya sanırım fazla gelişti.çatlasın diye soğan kürü yapsammı acaba ya çatlamazsa diye korkuyorum.ya da yarın başka bi doktoramı gitsem.ayy umarım seninkide çok gelişmemiştir.i. saraçoğlu incir+havuç çatlaması için demiş onumu yapsam kafam çok karışık gerçekten.ama şunu anladım incir yumurta geliştiriyor gerçekten benim hiç yumurtam böyle büyümedi yani.ahhh bide çatlasa.
ev gezmesine gittik dışarıdaydım canım ya...iğneyi olman gerekliydi.... anlamıyorum bu doktorları offf....kaç mm dedi yumurtan için sana ölçüp söylemesi gerekliydi nasıl doktor luk bu ya????başka doktor da baksın tam öğren kaç mm 26mm ye kadar çatlatma iğneni olabilirsin gebelik de tutar canım benim doktorumun dediği bu tabi adetinin kaçıncı günü bu önemli birde...yumurta 22 mm yi geçtiyse kendi kendine zor çatlar ancak iğne çatlatabilir...herkes nerde ne yapayım ben arkadaşlar fikir verin lütfennnn
biçim nerdesin ya sen hep cevap verirdin herkese gel artık ya.
hu huuuu bicim
123m nin doktoruna bozuldu kafam canım kıza iğneyi vurmamış ben anlamıyorum bu doktorları ya....
nasılsın?
123m nin doktoruna bozuldu kafam canım kıza iğneyi vurmamış ben anlamıyorum bu doktorları ya....
nasılsın?
ben sabah erken kalkıp kontrole gideceğim birazdan yatarım canım sen nasıl zaman geçirdin neler yaptın biz arkadaş gezmesine gittik hepsinin de çocukları var :)) benim yaşıtlarım 2. yi yapma peşinde ....
eklemeler yapmışsın.. bende burdan ekliyim.. çok sevgili kaynanacığıma akşam yemeğine gittik.. pek sevişiriz kendisi ileyedik ve biraz oturup eve geldik.. öyle bir geçer zamanki izledim.. bir yandan da nette takıldım.. okudum okudum.. okudukça kafayı yicek gibi oldum bıraktım ahh ahh zaten hep öyle oluyor.. benim de git gide tüm arkadaşlarımın bebekleri oldu, son bir iki kişi kaldı bebeği olmayan.. dediğin gibi 2.leri yapanlar da var.. artık nasip.. bizim de olacak elbet..
öyle canım nasip kısmet ben çok araştırmıştım hamilelikle ilgili şimdi hiç bişeye bakmıyorum kafam rahat olmazsa da üzülmem çünkü nasıl olsa olacak sabırlıyım azimliyim hiç dert etmiyorum eskisi gibi.... afiyet olsun :) sen de fazla düşünme başka konularda araştırmalar yap özellikle aklını dağıt....
öyle öyle zaten.. bebekle ilgili tek birşeye bile bakmıyorum.. yoksa aklım kafam çok takılıp kalıyor.. Allah gönlümüze göre versin arkadaşım..
hadi çıkıyorum ben artık.. iyi geceler diliyorum.. git şimdi güzel güzel uyu ve yarın mükemmel haberlerle dön..
tamam inşallah çok çok güzel haberle gelip senin bebeğine yetişeceğim bak Allah söyletti sanırım inşallah tutsun canım ikimizinki de ve tüm bekleyen arkadaşlarımızın ki......
bicim nasılsn cnm tedavi nasıl gidiyo?
haha inşallah canım inşallah.. Allah hepimizin gönlüne göre versin.. mutlu mutlu rüyalar diliyorum.. çıktım ben artık,yoksa kaldım mı kalıyorum saatlerce
iyiyim canım sen nasılsın?
yarın sabah kontrolüm var doktordan döndüğümde ayrıntılı yazarım şimdi netten çıkmam gerekli...
senin nasıl gidiyor?
cnm ben de tedaviyw devAM BU AY KİST OLUŞTUĞU İÇN D.K HAPI KULLANIYORUM YALNIZ LH VE FSH DEĞERLERİM 2 AY DA DÜŞMÜŞ 4 CİVARİ OLAN FSH 2
11 CİVARİ OLAN LH DA 4 E DÜŞMÜŞ ÇOK ŞAŞIRDIM
yahuu doymuorum doymuorumm deli gibi yemek yemek istiorum yiorum hala aç hissediorum ay böle giderse tonluk olcam noldu bana yhaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?