Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canm ya çok üzüldüm.hamileyim haberini verdiğin günü hatırladımda nasıl sevinmiştik.üzülme demek çok saçma ama canm bizim elimizden ne gelir verende alanda Allah.lütfen böyle düşünüp sabret.benm iş yerinde bi arkadaşımında böyle olmuş kürtajla almışlar bebeğini 2ay sonra tekrar hamile kalmış ve şimdi bebeği 9aylık.çok zorlu bi süreç ama sabretmeye çalış.buda bizim sınaımız neyapalım.

rica ederim hayatım belkide gerçekten sağlıksızdı ve Rabbim senin daha çok üzülmemen için onu yanına alıyor hem bak en azından hamile kalabiliyorsun yine yaparsın üzülme birde şöyle düşün ya doğduktan sonra onu kokladıktan sonra başına birşey gelseydi beterin beteri var üzülme duanı et bir daha yaşatmasın Rabbim ve herşeyin hayırlısını versin

ne kadar üzüldüm su an bilemezsinn ne zor bişeydir düşünemiyorum
dün hamıle olduugmu ogrendım bende ama hep bir korkuu var bu çok kötu bısee
inşallah Allah tan ümit kesilmezz
eger olmazsada vardır bir sebebii belki öylesi daaha iyi
tabı bu sozler canının acısını dındırmezz
Allah ım yardım etsin hepimizee

canım benim söylenecek hiçbirşey olmasa gerek.. ama unutmaki Allah'tan umut kesilmez.. kimbilir belki de bir anda bir mucize gerçekleşir.. lütfen canını sıkma.. bunda da bir hayır vardır..biz her zaman buradayız, yanındayız..

tuncsssscum şekerim bakalım 16 gün sonra yumoşun pişicek mi :)))))))) ki inşaallah pişerrde meleğine kavuşursun

bakalım canım, bekliyoruz işte.. hayırlısı.. nasipte varsa pişmiş olur, yoksa da pişmemiş halde bana ayvayı ayy pardon yumurtayı yemek düşer
amaaan işte çıkmadık candan umut kesilmezmiş.. her ay yepyeni bir umut bizlere..

günün birinde bende hamileyim diye inleteceğim buraları.. vakti saati gelince..

slm kızlar nasılsınızzz bakalım benım bugun inanılmaz derecede kasık agrım var yuzumde sivilcede cıktı sanrm adet olcamm
canım başlamadı mı adetin yakında başlar bence belirtiler geliyor de mi?

çok üzüldüm ama bence değerin katlanacak eğer ki operasyon için zamanın varsa daha alınması için 2 hafta daha bekle bazen geç geliyor embriyo canım.... ben olsam beklerdim nasıl üzüldüm bilemezsin... ( kalp atışlarını daha önce duymuş muydun bu çok önemli duyduysan ve şimdi yoksa bebeğin gitmiştir ama hiç olmadıysa geç gelişme ihtimali yüksek ve bebeğin gelebilir... örneğini arkadaşım yaşadı diyorum sana lütfen kuvvetli ol...

kaç mm iken vurmadı iğne kızdım doktoruna bence olmalısın o iğneyi yoksa kistle uğraşırsın canım benim de çok büyüktü geçen ay 26mm di yumurtam çatlatma iğnesi oldum ben...bir de kaç kere yazdım bu topiğe hormon ilacı alırken bitki kür vs karıştırmayın diye canım demek ki hepsine birden yanıt verdin çok hızlı gelişti yumurtan...

herkes nerde ne yapayım ben arkadaşlar fikir verin lütfennnn

biçim nerdesin ya sen hep cevap verirdin herkese gel artık ya.
ev gezmesine gittik dışarıdaydım canım ya...iğneyi olman gerekliydi.... anlamıyorum bu doktorları offf....kaç mm dedi yumurtan için sana ölçüp söylemesi gerekliydi nasıl doktor luk bu ya????başka doktor da baksın tam öğren kaç mm 26mm ye kadar çatlatma iğneni olabilirsin gebelik de tutar canım benim doktorumun dediği bu tabi adetinin kaçıncı günü bu önemli birde...yumurta 22 mm yi geçtiyse kendi kendine zor çatlar ancak iğne çatlatabilir...

Son düzenleme:

123m nin doktoruna bozuldu kafam canım kıza iğneyi vurmamış ben anlamıyorum bu doktorları ya....
nasılsın?

ben sabah erken kalkıp kontrole gideceğim birazdan yatarım canım sen nasıl zaman geçirdin neler yaptın biz arkadaş gezmesine gittik hepsinin de çocukları var :)) benim yaşıtlarım 2. yi yapma peşinde ....

Son düzenleme:
123m nin doktoruna bozuldu kafam canım kıza iğneyi vurmamış ben anlamıyorum bu doktorları ya....
nasılsın?

iyiyim canım.. senden naber?
ya bak geçen ay ben kendi doktoruma gidemedim, adapazarında bir doktora kontrol yaptırdım.. adama kistim olduğunu ve boyutunu öğrenmek istediğimi söyledim. kistin kaç cmdi diye sordu.. dedim 2,5 cm idi.. baktı baktı.. bu 2,5 cm yok.. daha küçük.. demek ki adetle atılıp gidecek dedi.. ayy sinir etti beni.. bi ölçmeye korktu.. her doktor bir olmuyor işte..
123m bence başka bir doktora daha gözük.. aslında yumoşunun kaç mm olduğunu bize de söylesen bizde tecrübelerimize dayanarak daha sağlıklı yorumlayabiliriz..

eklemeler yapmışsın.. bende burdan ekliyim.. çok sevgili kaynanacığıma akşam yemeğine gittik.. pek sevişiriz kendisi ile yedik ve biraz oturup eve geldik.. öyle bir geçer zamanki izledim.. bir yandan da nette takıldım.. okudum okudum.. okudukça kafayı yicek gibi oldum bıraktım ahh ahh zaten hep öyle oluyor.. benim de git gide tüm arkadaşlarımın bebekleri oldu, son bir iki kişi kaldı bebeği olmayan.. dediğin gibi 2.leri yapanlar da var.. artık nasip.. bizim de olacak elbet..

güzel haberlerle dön yarın arkadaşım.. iyi haberlerini bekliyor olacağım..
bende şimdi çıkıyorum..
herkeslere iyi geceler diliyorum..

Son düzenleme:

öyle canım nasip kısmet ben çok araştırmıştım hamilelikle ilgili şimdi hiç bişeye bakmıyorum kafam rahat olmazsa da üzülmem çünkü nasıl olsa olacak sabırlıyım azimliyim hiç dert etmiyorum eskisi gibi.... afiyet olsun :) sen de fazla düşünme başka konularda araştırmalar yap özellikle aklını dağıt....

canım benim çıkmam lazım malum sabah erkenden kalkacağım öpüyorum seni... inşallah senden yakında çok güzel haberler alırız...
yarın doktor dönüşü annemlere uğrarım sonra eve gelirim size geç yazarım merak etmeyin zaten sadece yumurta ebatı bakılıp uygunsa iğne yapılacak başka işlem yok...

Son düzenleme:

öyle öyle zaten.. bebekle ilgili tek birşeye bile bakmıyorum.. yoksa aklım kafam çok takılıp kalıyor.. Allah gönlümüze göre versin arkadaşım..
hadi çıkıyorum ben artık.. iyi geceler diliyorum.. git şimdi güzel güzel uyu ve yarın mükemmel haberlerle dön..

tamam inşallah çok çok güzel haberle gelip senin bebeğine yetişeceğim bak Allah söyletti sanırım inşallah tutsun canım ikimizinki de ve tüm bekleyen arkadaşlarımızın ki......

Son düzenleme:
tamam inşallah çok çok güzel haberle gelip senin bebeğine yetişeceğim bak Allah söyletti sanırım inşallah tutsun canım ikimizinki de ve tüm bekleyen arkadaşlarımızın ki......

haha inşallah canım inşallah.. Allah hepimizin gönlüne göre versin.. mutlu mutlu rüyalar diliyorum.. çıktım ben artık,yoksa kaldım mı kalıyorum saatlerce

iyiyim canım sen nasılsın?
yarın sabah kontrolüm var doktordan döndüğümde ayrıntılı yazarım şimdi netten çıkmam gerekli...
senin nasıl gidiyor?

cnm ben de tedaviyw devAM BU AY KİST OLUŞTUĞU İÇN D.K HAPI KULLANIYORUM YALNIZ LH VE FSH DEĞERLERİM 2 AY DA DÜŞMÜŞ 4 CİVARİ OLAN FSH 2
11 CİVARİ OLAN LH DA 4 E DÜŞMÜŞ ÇOK ŞAŞIRDIM

Son düzenleme:
yahuu doymuorum doymuorumm deli gibi yemek yemek istiorum yiorum hala aç hissediorum ay böle giderse tonluk olcam noldu bana yhaaa

cnm ben de tedaviyw devAM BU AY KİST OLUŞTUĞU İÇN D.K HAPI KULLANIYORUM YALNIZ LH VE FSH DEĞERLERİM 2 AY DA DÜŞMÜŞ 4 CİVARİ OLAN FSH 2
11 CİVARİ OLAN LH DA 4 E DÜŞMÜŞ ÇOK ŞAŞIRDIM

anladım canım demek ki düzelme olmuş hormonlarında bu süper bişey yani tedaviye devam ettikten sonra şansın yüksek hatta devam edip olmazsa ara versen bile şansın var demektir ne güzel inşallah kistin de atılsın kaç hapın kaldı? hangisini içiyorsun?
ben de birazdan kontrole gideceğim yazarım sonuçlarımı...çok heyecanlıyım... ateş de düştü sabah yumurtlama olmadan önce düşermiş ya... bakalım ne olacak? bir de yumurta yok falan derse usg ye bakan kadın doktor, ağlarım valla oracıkta...inşallah demeyecek güzel şeyler diyecek...

yahuu doymuorum doymuorumm deli gibi yemek yemek istiorum yiorum hala aç hissediorum ay böle giderse tonluk olcam noldu bana yhaaa

kızım ne oldu sana ya gerçekten böyle soğan falan yapma artık bırak adetini bekle... yoksa kilo alacaksın dikkat et canım :)

Şule canım nasılsın nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…