günaydın kızlar bugün moralım çok bozuk güne böyle başlamak istemezdim ama çok yoruldum artık eşim canımı çok sıkıyorr ne doğru düzgün ilaç içmiyorr akşamları zorla içiriyorum resmen her akşam aynı tantana ilacının etkisi olsun diye sabah akşam içmesi gerekiyor ama sadece akşam içiyor oda zorla tabıkı bu ay kontrole gitcem diyorum ama benımsonuclarımı almadan gitme boşuna gidersin diyoo tek başıma cabalamaktan yoruldum artık napcam ben böylee yaa adamın umrumda bile değil olursa olur olmazsa olmaz havasındaa sinirlerim çok bocuk bugunallahım bana sabır verr yarabbim sen büyüksün
günaydın kızlar bugün moralım çok bozuk güne böyle başlamak istemezdim ama çok yoruldum artık eşim canımı çok sıkıyorr ne doğru düzgün ilaç içmiyorr akşamları zorla içiriyorum resmen her akşam aynı tantana ilacının etkisi olsun diye sabah akşam içmesi gerekiyor ama sadece akşam içiyor oda zorla tabıkı bu ay kontrole gitcem diyorum ama benımsonuclarımı almadan gitme boşuna gidersin diyoo tek başıma cabalamaktan yoruldum artık napcam ben böylee yaa adamın umrumda bile değil olursa olur olmazsa olmaz havasındaa sinirlerim çok bocuk bugunallahım bana sabır verr yarabbim sen büyüksün
merhaba!!!!
sardunya ya ne oldu? daha doğrusu bebeğine? tam olayı anlıyamadım da?
lütfen biri açıklasın...tam takip edemedim...
Bicim: hadi bekliyoruz........
anladım canım demek ki düzelme olmuş hormonlarında bu süper bişey yani tedaviye devam ettikten sonra şansın yüksek hatta devam edip olmazsa ara versen bile şansın var demektir ne güzel inşallah kistin de atılsın kaç hapın kaldı? hangisini içiyorsun?
ben de birazdan kontrole gideceğim yazarım sonuçlarımı...çok heyecanlıyım... ateş de düştü sabah yumurtlama olmadan önce düşermiş ya... bakalım ne olacak? bir de yumurta yok falan derse usg ye bakan kadın doktor, ağlarım valla oracıkta...inşallah demeyecek güzel şeyler diyecek...
kızım ne oldu sana ya gerçekten böyle soğan falan yapma artık bırak adetini bekle... yoksa kilo alacaksın dikkat et canım :)
Şule canım nasılsın nasıl gidiyor? Her şey yolunda mı?
canım sardunyanın bebeğinin kalp atışı yok ve embriyo gözükmüyormuş usgde.. bir de yolk bişi kesesi varmış, o kısmı bende anlamadım.. o kese yokmuş.. ve bu da bebeği kaybedecekleri anlamına geliyormuş.. doktor kan testi yaptırıcakmış birkaç gün üst üste ve eğer değerde azalma olursa kürtaj olacakmış.. eğer azalma olmaz aksine artarsa da kalp atışı gelebilirmiş sanırım :))
merhaba!!!!
sardunya ya ne oldu? daha doğrusu bebeğine? tam olayı anlıyamadım da?
lütfen biri açıklasın...tam takip edemedim...
Bicim: hadi bekliyoruz........
günaydın canım...hu huu günaydın kuzucuklar..
bicim daha gelmemiş..
ee kimler burda
ultrasona gir istersen adetten önce canım... ya da progestana başla artık.... metformine başlaman iyi olmuş bundan sonra böyle gecikmeler yaşamazsın...ay bilmiorum bicim zaten feci şekilde kasıklarımda ağrı var sanki patlicaklar iki gündür glifora da basladım artık gelsin ya adetim sinir küpü oldumm iyce
kızlar slm ben bugün kafayı yemiş gibi bebek alışverişi yaptım işyerimize bebe reyonu açıldıkendimi hiç tutamadım ben psikolojimi iyice bozdum galiba hastane çıkışları zıbınlar bebe patikleri
kızlar bu ay geçen ayki gibi değil tembellik yapmış yumurtalar klomene rağmen her iki yumurtalıkta da 5 er tane küçük folikül var...
doktorum bana cuma ya da cumartesi çatlatma iğneni yaptır bu ay yine de şansın var dedi...
durum bu yani...
sardunya hcg yaptıracaktı değeri katlanırsa sorun yok demek katlanmazsa iyi değil demiş doktor...gününe göre kese boşmuş...
günaydın canım...
ultrasona gir istersen adetten önce canım... ya da progestana başla artık.... metformine başlaman iyi olmuş bundan sonra böyle gecikmeler yaşamazsın...
canım patik alman iyi olmuş uğur getirir inan hepimiz aynı durumdayız ya sabır deyip devam ne yapalım...
bicim canım sakın olumsuz düşünme tamam mı..
biranda büyüyüverirler.. bak zaten çatlatma iğneni ol dediğine göre aşağı yukarı 12mm civarında yumoş varki öle dedi.. benimde kontrolden iki gün sonra geri çağırıp bakmıştı hatırlarsan ve 11lik yumoş 16 oluvermişti.. 14 olan da 17 olmuştu.. yani küçük olan atak yapmıştı..
hayırlısı deyip bol bol çalışma yapmak artık sana düşen.. inşallah iyi sonuç olacak arkadaşım.
valla girmicem adet gelene kadar beklicem ölü üstüne düşmicem artık :)) adet olim bi sonra caresine bakarız metamorfinede basladım ya bakalım bayadır içmiodum geceleri yatarken alıorm bir tane biraz alısayım ikye cıkarcam sonra gene ay sonuna kadar adet olmazsam progestan alıp içerim
açıklama için çok sağol canım içim rahatladı ben cumartesi vurulayım de mi sabahtan o zamana kesin olur bari gelişimi sence ne yapayım....
cuma akşamdan mı olayım acaba cumartesi sabahtan mı? loto oynayacağım bu defa :)
aynen öyle ecrincin sakın buna takılıp üzülme canım....bu şekilde de belki olur bebeğin belli olmuyor inan ne olacağı...ah bu erkekler valla ne diyim çok vurdum duymaz oluyorlar hep kadınlar çabalasın onlar bakınsın çoğu hazıra alışmış hiç takma kafana
artık kendimizin doktoru olduk be bicim sen aslında bu konularda bilgilisin bence cumartesi sabahtan ol biraz daha büyüsünler diye düşünüyorum ben
tamam canım haklısın öyle yapayım ben tam süper loto olacak bu ay benim sonuç :))
yukarıda yazılanları okumuştum ben canım evet güzel yazı faydalı zaten hafızlamadığım bişey pek kalmadı benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?