açıklama için çok sağol canım içim rahatladı ben cumartesi vurulayım de mi sabahtan o zamana kesin olur bari gelişimi sence ne yapayım....
cuma akşamdan mı olayım acaba cumartesi sabahtan mı? loto oynayacağım bu defa :)
Başa gelince işin profu oluyor insan bu sabah baktım ateşim 35,6 birden düştü Allahtan geceyi değerlendirmiştim
gyaman canım ben evde değilim çıkıyorum netten görüşürüz :)
inşallah yumurtlaman olmuştur ve tutmuştur neden bilmem bu ay umutluyum ben senden çok...
canım cumartesi sabahtan ol iğneni ki yumoşlar azıcık gelişmek için vakit bulsun.. aslında keşke cuma da baktırabilsen.. ama cumartesi olman şuan mantıklı olan.. hayırlısı olsun arkadaşım, herşey çok güzel olacak buna inan yeter ki.. loto gibi zaten hayatlarımız :)))
ooo süper ateşin düşmesi :))) hadi bakalım önümüzdeki 2-3 gün hergün çalışma yapın.. benim doktorum çatlama sonrası 3 gün kesintisiz çalışma veriyor bana :)))
gyaman canım ben evde değilim çıkıyorum netten görüşürüz :)
inşallah yumurtlaman olmuştur ve tutmuştur neden bilmem bu ay umutluyum ben senden çok...
tuncsstan da çok umutluyum bu ay için bakalım ne olacak benimki de süper loto bakalım çıkacak mı?
çok sağol canım gyaman da öyle dedi ben de öyle geçirmiştim cumartesi olacağım iğnelerimi.... artık hayırlısı tabiki.... ben 31 inden önce veremem haberimi neyse önce sizinkilerle sevinirim :)
haydi çıktım ben görüşürüz :)
ya ne bileyim çoğu doktorta iki günde bir diyor anlamadım bu doktorları gitti ben :)) neyse bu seferde böle deniyim iki üç gün üst üste tutarmı tutar :))
canım benim bak ben nasıl yapıyorum anlatayım sana :))
şimdi çatlatma iğnemi oluyorum, o gün boş geçiyor ertesi gün başlıyoruz çalışmalara :) ve üç gün üst üste oluyor.. ondan sonra gün aşırı iki kez daha diyor.. sonra keyfinize göre takılın diyor.. yani gün aşırı kısmını iğne öncesi ve sonrasında yapıyoruz.. ama çatlama olayından sonraki günlerde olasılığı artırmak adına da 3 gün boyunca oluyor :)) bilmem nasıl oldu anlatım hahahah.. kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle bir konuda paylaşım yapacağım..
canım benim moralini bozma ve umutsuzluğa kapılma.. bir kez daha eşin doktora gidip de değerlerin düzelmediğini görürse o zaman aklı başına gelir.. gerçi o zaman da zaman iyice geçmiş oluyor.. lütfen sabırlı ol, bol bol dua et.. eşinin üstüne de oku sürekli.. ne diyeceğimi bilemedim vallahi..
sen de öyle davran o zaman
sıkma canını...
konuşma, yemek yapma, ilacını önüne koyma...
git gez alışveriş yap arkadaşlarınla dışarı çık tepkini öyle koy....
peşinde kıvranma....
sanki sen yaptın tüm bu değerleri bu sıkıntılaır sen açtın nasıl tepki o öyle...???
Rabbim dermanını da vermiş işte ne diye sana kök söktürüyor???
canım sardunyanın bebeğinin kalp atışı yok ve embriyo gözükmüyormuş usgde.. bir de yolk bişi kesesi varmış, o kısmı bende anlamadım.. o kese yokmuş.. ve bu da bebeği kaybedecekleri anlamına geliyormuş.. doktor kan testi yaptırıcakmış birkaç gün üst üste ve eğer değerde azalma olursa kürtaj olacakmış.. eğer azalma olmaz aksine artarsa da kalp atışı gelebilirmiş sanırım :))
ah bu erkekler valla ne diyim çok vurdum duymaz oluyorlar hep kadınlar çabalasın onlar bakınsın çoğu hazıra alışmış hiç takma kafana
artık kendimizin doktoru olduk be bicim sen aslında bu konularda bilgilisin bence cumartesi sabahtan ol biraz daha büyüsünler diye düşünüyorum ben
:)))) bende klomen kullanırken doktorum iki günde bir demişti tabi bazı doktorlarda seninki gibi diyor mesela bugün ilişkiyse sperm kalitesi açısından bir gün beklemesi lazım mış zaten içerde yaşıyor ya spermler iki üç gün o yüzden sanırım neyse şimdi seninki gibi yapalım inşallah tutarda duacın olurum fenamı :))
Kızlar az önce beyaz bi akıntım oldu 1damla kadar yumurta beyazı gibi ben yumurtluyormuyum bugun yanı 3gündür ateşim 36,5 galıba yumurtluyorum bide sağ kasıkda hafif agrı varr sizce yumurtluyormuyum
ben her daim hepinizin duacısıyım.. :))) hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah bu ay sana güler talih :))
ecrin canım ilgi ne demek.. Her daim elimden geldiğince burdayım..
olabilir canım yumurtluo olabilrsin..degerlendir bu günü :))
bicim :))))
doktoraa gittim
ve ekseyi gördum
10 a 14 mm dedi
5+5 mişim
ama kistim falan olmadıgını soyledıı
vee ben glıforu 10 gun falan ıctım ya oncesınde hamıle kalmısım
yanı glıfor un ne kadar etkısı var bu durumda onu bılmıyorum sımdı
kıst olmamasına sasırdım ınsan kıme ınanacagını ssasırıyor vallahı
alttan muayne etti bu aradaa şimdilik aklıma gelenler bunlar
10 gun sonra kalp atışını duyabılırız dedi
Kızlar az önce beyaz bi akıntım oldu 1damla kadar yumurta beyazı gibi ben yumurtluyormuyum bugun yanı 3gündür ateşim 36,5 galıba yumurtluyorum bide sağ kasıkda hafif agrı varr sizce yumurtluyormuyum
maşallah size.. inşallah kalp atışı da sağlıkla duyulacak.. Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin.. hayırlısı ile kucağına da al.. ve bizlere bol bol dua et..bicim :))))
doktoraa gittim
ve ekseyi gördum
10 a 14 mm dedi
5+5 mişim
ama kistim falan olmadıgını soyledıı
vee ben glıforu 10 gun falan ıctım ya oncesınde hamıle kalmısım
yanı glıfor un ne kadar etkısı var bu durumda onu bılmıyorum sımdı
kıst olmamasına sasırdım ınsan kıme ınanacagını ssasırıyor vallahı
alttan muayne etti bu aradaa şimdilik aklıma gelenler bunlar
10 gun sonra kalp atışını duyabılırız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?