Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım cumartesi sabahtan ol iğneni ki yumoşlar azıcık gelişmek için vakit bulsun.. aslında keşke cuma da baktırabilsen.. ama cumartesi olman şuan mantıklı olan.. hayırlısı olsun arkadaşım, herşey çok güzel olacak buna inan yeter ki.. loto gibi zaten hayatlarımız :)))

gyaman canım ben evde değilim çıkıyorum netten görüşürüz :)
inşallah yumurtlaman olmuştur ve tutmuştur neden bilmem bu ay umutluyum ben senden çok...

tuncsstan da çok umutluyum bu ay için bakalım ne olacak benimki de süper loto bakalım çıkacak mı?

Son düzenleme:
Başa gelince işin profu oluyor insan bu sabah baktım ateşim 35,6 birden düştü Allahtan geceyi değerlendirmiştim

ooo süper ateşin düşmesi :))) hadi bakalım önümüzdeki 2-3 gün hergün çalışma yapın.. benim doktorum çatlama sonrası 3 gün kesintisiz çalışma veriyor bana :)))

gyaman canım ben evde değilim çıkıyorum netten görüşürüz :)
inşallah yumurtlaman olmuştur ve tutmuştur neden bilmem bu ay umutluyum ben senden çok...

Ağzından bal damlıyorr inşallah hayatım neyse iyi bak kendine görüşürüz yine sana bol şans diliyorum Allah büyüktür içini ferah tut

çok sağol canım gyaman da öyle dedi ben de öyle geçirmiştim cumartesi olacağım iğnelerimi.... artık hayırlısı tabiki.... ben 31 inden önce veremem haberimi neyse önce sizinkilerle sevinirim :)

haydi çıktım ben görüşürüz :)

Son düzenleme:
ooo süper ateşin düşmesi :))) hadi bakalım önümüzdeki 2-3 gün hergün çalışma yapın.. benim doktorum çatlama sonrası 3 gün kesintisiz çalışma veriyor bana :)))

ya ne bileyim çoğu doktorta iki günde bir diyor anlamadım bu doktorları gitti ben :)) neyse bu seferde böle deniyim iki üç gün üst üste tutarmı tutar :))

hahaha benden herkes umutlu da.. bir ben bilemiyorum işte.. Allah'ım gülsün yüzümüze de tutsun inşallah.. bende 27sine kadar bekleyeceğim bakalım hayırlısı olsun inşallah..

ya ne bileyim çoğu doktorta iki günde bir diyor anlamadım bu doktorları gitti ben :)) neyse bu seferde böle deniyim iki üç gün üst üste tutarmı tutar :))

canım benim bak ben nasıl yapıyorum anlatayım sana :))
şimdi çatlatma iğnemi oluyorum, o gün boş geçiyor ertesi gün başlıyoruz çalışmalara :) ve üç gün üst üste oluyor.. ondan sonra gün aşırı iki kez daha diyor.. sonra keyfinize göre takılın diyor.. yani gün aşırı kısmını iğne öncesi ve sonrasında yapıyoruz.. ama çatlama olayından sonraki günlerde olasılığı artırmak adına da 3 gün boyunca oluyor :)) bilmem nasıl oldu anlatım hahahah.. kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi böyle bir konuda paylaşım yapacağım..

:)))) bende klomen kullanırken doktorum iki günde bir demişti tabi bazı doktorlarda seninki gibi diyor mesela bugün ilişkiyse sperm kalitesi açısından bir gün beklemesi lazım mış zaten içerde yaşıyor ya spermler iki üç gün o yüzden sanırım neyse şimdi seninki gibi yapalım inşallah tutarda duacın olurum fenamı :))

moral bozmaamk gibi değil valla.çok dua ediyorum ama hiç üstüne okumadım dur bide öyle deniyeyim bakalım belki işe yarar.teşekkürler canım ilgin için

eskisi gibi düşmüyecem üstüne bakalım napcam diyorum ama 2gün kendı içiyor sonra ben vermesem ilaç falan aklına gelmiyorr ben çok sabırsızım hemen içsin istiyorum herşey düzelsizn istiyorum ama kendımı paralıyorum biraz düşünmemeye çalışıcam sagol canım

çok üzüldüm valla inş.değeri kat kat artar

malesef canım hep biz uğraşıyoruzz keşke bende onun gibi takmaasam ama yapamıyorum 2 senedir uğraşıyorum bişeyler olsun diyeee ama yok malesef

bicim canım inş.yumoşların büyür ve pişerr bu ay güzel haberlerinzi alırız :)

ben her daim hepinizin duacısıyım.. :))) hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah bu ay sana güler talih :))

ecrin canım ilgi ne demek.. her daim elimden geldiğince burdayım..

Kızlar az önce beyaz bi akıntım oldu 1damla kadar yumurta beyazı gibi ben yumurtluyormuyum bugun yanı 3gündür ateşim 36,5 galıba yumurtluyorum bide sağ kasıkda hafif agrı varr sizce yumurtluyormuyum

Kızlar az önce beyaz bi akıntım oldu 1damla kadar yumurta beyazı gibi ben yumurtluyormuyum bugun yanı 3gündür ateşim 36,5 galıba yumurtluyorum bide sağ kasıkda hafif agrı varr sizce yumurtluyormuyum

olabilir canım yumurtluo olabilrsin..degerlendir bu günü :))

ben her daim hepinizin duacısıyım.. :))) hayırlısı olsun arkadaşım, inşallah bu ay sana güler talih :))

ecrin canım ilgi ne demek.. Her daim elimden geldiğince burdayım..

sagol arkadaşıum hepiniz çok iyisiniz iyiki varsınız :9

bicim :))))
doktoraa gittim
ve ekseyi gördum
10 a 14 mm dedi
5+5 mişim
ama kistim falan olmadıgını soyledıı
vee ben glıforu 10 gun falan ıctım ya oncesınde hamıle kalmısım
yanı glıfor un ne kadar etkısı var bu durumda onu bılmıyorum sımdı
kıst olmamasına sasırdım ınsan kıme ınanacagını ssasırıyor vallahı
alttan muayne etti bu aradaa şimdilik aklıma gelenler bunlar
10 gun sonra kalp atışını duyabılırız dedi

hadi gözün aydın arkadaşım keseyi görmüşsün inş.kalp atışlarınıda duyarsın canım benım darısı başımıza inş.

oo akıntı olduysa ihtimal çok yüksek.. boş geçme bu günlerini arkadaşım.. ateşini ölçmeye de devam et, yarın ateş düşer ve sonra yükselirse yumurtlama oldu deriz..

maşallah size.. inşallah kalp atışı da sağlıkla duyulacak.. Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin.. hayırlısı ile kucağına da al.. ve bizlere bol bol dua et..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…