Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

cok saol canım en büyük destekçilerimdensin :)
sakin olucam iyi düşüncem ki iyi olsun :)
öyle bişey söylemedi 10 gunde sabredicez o kadar ettik dimi :)

cok saol canım en büyük destekçilerimdensin :)
sakin olucam iyi düşüncem ki iyi olsun :)
öyle bişey söylemedi 10 gunde sabredicez o kadar ettik dimi :)

valla ben senin yerinde olsam güle oynaya geçirirdim... inan hamile kalman bile harika bundan sonrası için artık hep dua edeceksin canım ...
ben senin sonuna kadar götüreceğine de inanıyorum...

yarabbim gerçekten sendede şansızlıklar oldu bende de allahım inşallah vardır bununda bi hayrı.ben bi daha bu doktora gitmeyecem kesinliklegerdi beni.bu arada ben klomene hemen cevap vermem incir yaptı bende bence sende ya incir ye ya da incir kürü yap ama sen havuçta atki çatlasın ben salak gibi havuç atmadım şimdi havuç yiyorum

preogestanla duphaston aynı ilaçmı oluo ay yazdırayımda sağlık ocagından yarın alayım barii

bende öğrenmiş oldum karabocug sayende.bende soğan yaptım regly 12 gecikti bir oldum pir oldum resmen yani sorma.sende duphaston al bence mutlaka.

bicim bak aklıma ne geldi benim..
benim yumoşlar küçük deyince doktor ben o birkaç gün incir yiyip durdum.. hoş keyfimden yedim ama yumoşlarım birden kocaman oluverdiler.. ben etkisi olduğunu düşünüyorum.. ve hemen koş marketten incir al ve bol bol ye :)))

tamam canım yarın hemen saglık ocagından yazdıracagım bunu ve kullanmaya baslıcam peki onla beraber metamorfin kullanmaya dewam edecekmiyim.

tabi metformini hiç bırakma o senin kaliteli yumurtanı geliştirmeye yardımcı olacak canım... zaten progestanı dediğim gibi 5 gün iç bırak gelir adetin ama 100 lük değil 200 lük iç 5 gün sabah akşam...

ewet ewett gercektn almalıyım anlamadm gittigim sevglii doktorlarm neden vermıolar bu ılacları bana yaaa allam del olcammm fiyatı ne kadar arkslr bu ılacın

zaten bu gün eve giderken marketten alacağım kuru incir canım benim de aklıma geldi geçen ay yaş incir zamnıydı yemiştim bu ay yiyemedim tabi ama kesin yiyeceğim :)

ewet ewett gercektn almalıyım anlamadm gittigim sevglii doktorlarm neden vermıolar bu ılacları bana yaaa allam del olcammm fiyatı ne kadar arkslr bu ılacın

doktorlar esas ginera doğum kontrol haplarını verirler kist atmaya ama seninki çok büyük değil ki adetle de atılan boyda yani kuvvetli adet görsen gidecek bence...
23tl ilaç

doktorlar esas ginera doğum kontrol haplarını verirler kist atmaya ama seninki çok büyük değil ki adetle de atılan boyda yani kuvvetli adet görsen gidecek bence...
23tl ilaç

adet görsem gidecekte göremıorumkii :))):))) tamam alayım ilacı yazdırmadanda alabılırım heralde yazdrncada 23 tl verceksem yazdrmadan da alablrm

valla ben senin yerinde olsam güle oynaya geçirirdim... inan hamile kalman bile harika bundan sonrası için artık hep dua edeceksin canım ...
ben senin sonuna kadar götüreceğine de inanıyorum...

bu arada konuya çok hakim değilim ama eğer hamileysen veya olasılığın varsa kesinlikle progestan öneririm benim oğlumda ilk 5 ay düşük tehlikem vardı çok zor bir hamileleikti eğiip kalksam kanamam geliyordu progestanın çok büyük etkisi old düşünüyorum normal insanlar günde 2 tane içerken ben 6 tane içiyordum ama Allah'a şükür şuan oğlum 3 yaşında :))

eşim şimdi eczaneden aldı yazdırmadık 10 tl.günde 2 kez kullanmak lazım demi arkadaşlar yanlışmı biliyorum

canım doktorun çatlayacak dediği kist olabilir 26mm yi geçince kist deniyor ona ve evet kasık ağrısı o boyutta çok olur...

cnm cevap için çok teşekkür ederim biri sesimi duydu :)) evet kist oluşmuş ve içe çatlayacak gibi görünüyor dedi eger dışa çatlarsa adet içe çatlarsa iç kanama yapar dedi ve akşam ilişkiden sonra çok kötü bir agrı girdi yarım saat kadar kıvrandım acaba çatlamış olabilir mi ve çatlarsa ne olur acaba bildiğim kadarıyla içe kanama yaparsa hayati tehlikeye kadar gidiyormuş ??

zaten bu gün eve giderken marketten alacağım kuru incir canım benim de aklıma geldi geçen ay yaş incir zamnıydı yemiştim bu ay yiyemedim tabi ama kesin yiyeceğim :)

bende 2gün önce çatlaya kadar incir yemiştim yaş incir tadı süperdi diyee acaba bende onun etkisinimi görüyorum 2gndürde az az yiyorum ama bende kurusunu alacam inş.:)

hamile değilim ama doktor inşallah ben de hamile kalırsam progestanı ilk 12 hafta kullandıracağını söyledi bilgi için teşekkür ederim...
oğlunuz ne güzel büyümüş maşallah...şimdi ilaç kullanıyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…