canım benim çok iyi verdiği ilaçlar da iyi bence sakinliğini koru her şey çok yolunda şeklinde düşün her zaman çünkü aklına kötüyü getirmenin sana yararı değil zararı olur...
keyfini sür bence arkadaşım.... :) gülümse....iyi düşün... zaten risk görse söylerdi doktor 10 gün beklemek de çok uzun değil zaman geçer canım :)
preogestanla duphaston aynı ilaçmı oluo ay yazdırayımda sağlık ocagından yarın alayım barii
cok saol canım en büyük destekçilerimdensin :)
sakin olucam iyi düşüncem ki iyi olsun :)
öyle bişey söylemedi 10 gunde sabredicez o kadar ettik dimi :)
aynı ilaç tipi 2si de progesteron ama progestan 200 lük hemen söktürür adeti çok getirtir...
valla ben senin yerinde olsam güle oynaya geçirirdim... inan hamile kalman bile harika bundan sonrası için artık hep dua edeceksin canım ...
ben senin sonuna kadar götüreceğine de inanıyorum...
duphaston kisti engellemez ama adetini çok getirir yani kistinin atılmasını sağlar ve adet görmen için iç demiştir doktorum çünkü bu yumurta kendiliğinden çatlamazsa adet göremezsin... ondan demiştir duphastonu her durumda içmen faydalı canım....ama şu yumurta kontrollerini neden düzgün götüremiyor bu doktorlar ya benim de bu ay aksilikler oldu...
preogestanla duphaston aynı ilaçmı oluo ay yazdırayımda sağlık ocagından yarın alayım barii
tamam canım yarın hemen saglık ocagından yazdıracagım bunu ve kullanmaya baslıcam peki onla beraber metamorfin kullanmaya dewam edecekmiyim.
yarabbim gerçekten sendede şansızlıklar oldu bende de allahım inşallah vardır bununda bi hayrı.ben bi daha bu doktora gitmeyecem kesinliklegerdi beni.bu arada ben klomene hemen cevap vermem incir yaptı bende bence sende ya incir ye ya da incir kürü yap ama sen havuçta atki çatlasın ben salak gibi havuç atmadım şimdi havuç yiyorum
bende öğrenmiş oldum karabocug sayende.bende soğan yaptım regly 12 gecikti bir oldum pir oldum resmen yani sorma.sende duphaston al bence mutlaka.
yaa arkadaşlar bana da yardımcı olabilir misinizz :))
bicim bak aklıma ne geldi benim..
benim yumoşlar küçük deyince doktor ben o birkaç gün incir yiyip durdum.. hoş keyfimden yedim ama yumoşlarım birden kocaman oluverdiler.. ben etkisi olduğunu düşünüyorum.. ve hemen koş marketten incir al ve bol bol ye :)))
ewet ewett gercektn almalıyım anlamadm gittigim sevglii doktorlarm neden vermıolar bu ılacları bana yaaa allam del olcammm fiyatı ne kadar arkslr bu ılacın
doktorlar esas ginera doğum kontrol haplarını verirler kist atmaya ama seninki çok büyük değil ki adetle de atılan boyda yani kuvvetli adet görsen gidecek bence...
23tl ilaç
valla ben senin yerinde olsam güle oynaya geçirirdim... inan hamile kalman bile harika bundan sonrası için artık hep dua edeceksin canım ...
ben senin sonuna kadar götüreceğine de inanıyorum...
adet görsem gidecekte göremıorumkii :))):))) tamam alayım ilacı yazdırmadanda alabılırım heralde yazdrncada 23 tl verceksem yazdrmadan da alablrm
canım doktorun çatlayacak dediği kist olabilir 26mm yi geçince kist deniyor ona ve evet kasık ağrısı o boyutta çok olur...
zaten bu gün eve giderken marketten alacağım kuru incir canım benim de aklıma geldi geçen ay yaş incir zamnıydı yemiştim bu ay yiyemedim tabi ama kesin yiyeceğim :)
bu arada konuya çok hakim değilim ama eğer hamileysen veya olasılığın varsa kesinlikle progestan öneririm benim oğlumda ilk 5 ay düşük tehlikem vardı çok zor bir hamileleikti eğiip kalksam kanamam geliyordu progestanın çok büyük etkisi old düşünüyorum normal insanlar günde 2 tane içerken ben 6 tane içiyordum ama Allah'a şükür şuan oğlum 3 yaşında :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?