merhaba hanımlar ben pcos ile 15 yaşımdan beri uğraşıyorum şimdi 28 yaşındayım ve 3 yaşında dünya güzeli bi kızım var.hiç üzülmeyin arkadaşlar pco tedavi edildiğinde normal kadınlar gibi çok sağlıklı bebekler dünyaya geliyor.bu hastalığı tıpkı bir şeker hastasıymış gibi kabul edip yaşamaya deavam.kendinize güvenin.amasyalı buket
kızlar merhaba.ben de kendimi bildim bileli pkoluyum.6 yıllık evliyim.1yıldır çocuk düşünüyoruz.En iyi yerde ilaç tedavimi oldum.Sonra aşılama yaptırdık yine sonuç olumsuz.Biraz doktora ara verdik.Şunu belirteyim klomenle ve iğne ile bile 1 yumurta zor büyüdü.Yani durumum vahim idi.Ama bu sitede hayıtı okudum.Kullandım ve ilk uygulamada hamileyim.Şuan 5 aylık hamileyim.İnanın hiç hamile kalabileceğime inanmıyordum.Umudunuzu yitirmeyin.Allah a dua edin.Allah hepinizin yardımcısı olsun.
evet canım bende bu tedavi yüzünden çok sorun yaşadım.bu yaz evleneli 3 sene olacak.ilk yıl düşünmedik bebek 1. yılın sonunda pco teşhisi kondu.ve doktorum banada sordu önce pco tedavisimi bebekmi diye bende pco dedim.diana 35 kullanmaya başladım. 6 ay sonra bacağımda felaket bir ağrı ve şişlikle doktora gittimde hemen acilden hastaneye yatırdılar.bacak damarımda kan pıhtısı oluşmuş.ve doktorlar kullandığım doğum konntrol ilacı diana 35 den dolayı olduğunu söylediler.diana 35 yan etki yapmış.kan pıhtısı için asprin comadin falan kullanmaya devam ederken 5 ay sonra tesadüfen hamile kaldığımı öğrendim.fakat bebeğim gelişemediği için 8 haftalıkken almak zorunda kaldılar.ve aradan 7 ay geçti 2 hafta önce yine tedaviya başladık.bu sefer hem pco için serophene.hemde kan pıhtılaşması için hergün fragmin iğne oluyorum.Merhaba arkadaşlar,
Doktorumun tavsiyesi üzerine 6 aydır d.kontrol hapı kullanmıyordum.İki aydır gene regl olmuyorum. Cumartesi günü doktora gittim. Kistlerin neredeyse yok denecek kadar azalmış dedi. Ben bunu doktorum inanmasa da 3 ay uyguladığım soğan kürüne bağlıyorum.Kistler azalsada yumurtlama düzenli olmadığı için regl olamıyorsun ama anatomik olarak yumurtalık ve rahimde hiçbir anormallik yok dedi.Bebek düşünüyorsanız ona göre tedavi, reglim düzene girsin istiyorsan ona göre bir tedavi uygulayacağım dedi. Ben hala bebek konusunda tam kararlı değilim.Hastalığım olmasa 1 yıl daha ertelerim. Ama tekrar doğum kontrol hapı kullanmaya başlayıp sonra hamile kalmakta zorlanıcam diye de korkuyorum.Ben gibi bebek konusunda kararsız kalıp ona göre sadece regl düzenleme tedavisi olup sonrasında bebek isteyince problem yaşayanlarınız oldu mu?
:Saruboceq:
evet canım bende bu tedavi yüzünden çok sorun yaşadım.bu yaz evleneli 3 sene olacak.ilk yıl düşünmedik bebek 1. yılın sonunda pco teşhisi kondu.ve doktorum banada sordu önce pco tedavisimi bebekmi diye bende pco dedim.diana 35 kullanmaya başladım. 6 ay sonra bacağımda felaket bir ağrı ve şişlikle doktora gittimde hemen acilden hastaneye yatırdılar.bacak damarımda kan pıhtısı oluşmuş.ve doktorlar kullandığım doğum konntrol ilacı diana 35 den dolayı olduğunu söylediler.diana 35 yan etki yapmış.kan pıhtısı için asprin comadin falan kullanmaya devam ederken 5 ay sonra tesadüfen hamile kaldığımı öğrendim.fakat bebeğim gelişemediği için 8 haftalıkken almak zorunda kaldılar.ve aradan 7 ay geçti 2 hafta önce yine tedaviya başladık.bu sefer hem pco için serophene.hemde kan pıhtılaşması için hergün fragmin iğne oluyorum.
ama benim yaşadıklarım herkes için geçerli değil tabiki.
ve en önemlisi asla isyan etmedim asla karamsar olmadım herşey Allah'tan.herşeyde vardır bi hayır.bi zamanı vardır mutlaka bu kadar sıkıntıdan sonra inşallah yüzümüz güler.hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
kızlar acip saçlarım dökülüo pcoslamı alakalı bu durumm ya napcam nolur biş diinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?