Arkadaşlar bugün kan testi yaptırdım ve sonuç ha-mi-le-yim! Mutluluktan ayaklarım yerden kesildi. Bu ay ilk kez pkolu olduğumu öğrendim,çok üzüldüm. Meğer hamileymişim. Ama daha çok küçük bebişim.Ultrsonda haftaya cumartesi bakacak doktor. Siz de sakın umudunuzu kaybetmeyin.
merhaba arkadaşlar; aranıza yeni katıldım ,uzun zamadandır siteyi takip ediyordum ama kayıt olmamıştım .doktorum pkos oldugunu söyledi buna baglı olarakta adet düzensizligim var.2 yıllık evliyim ve anne olmak istiyorum .arkadaşlar dr bana cleocin vajinal krem,azomax ,biteral vajinal tablet verdi aranızda kullanan var mı? adetimin 3. günüdende de aşılama yapılacak galiba nasıl olacagını bilmiyorum ama bilgisi olan var mı?şimdiden çok teşekkürler
canım çok sevindim.tebrik ederim.Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.
adetini ne kadar gecikmişti.belirtiler varmıydı yani sen hiç şüphelendinmi?
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::CüvCüv:zemuszemusopuyorumnanaktana.s.
canım çoooook sevindim maşallah allahım nazarlardan saklasın çok şanslısın sen çok inşallah bizlerde senin gibi bu güzel haberi vereceğiz buradan :Saruboceq: Allah istedikten sonra herşey mümkün canlarım imkansız diye bişey yok
::
gözün aydın çok sevindim .saglıklı sıhatli hamilelik geçirirsin inşallah darısı isteyen herkeze
dualarım seninle ve bebişinle canım benim inşallah sağlıcakla alacaksın kucağına sen de hep benim için dua et olur mu hamilelerin duaları kabul olurmuşa.s.
senhande :dualarımız seninle inşallah herşey istedigin dogruda ilerler
yok canım anladığım kadarıyla doktorun da önemsemediğine göre seninki basit yumurtalık kisti adıyla geçen bi kist. bu zaman zaman bütün kadınlarda olabiliyo. merak edilecek bişey değil doğ. kont. hapıyla geçio.. o yüzden takma kafana...Merhaba ben bişeyi öğrenmek istiyorum, adetim 28-29 günde 1 mutlaka oluyordu, son 2aydır 19 güne düştü ve kahverengi leke şeklinde oldum hiç kan gelmedi, doktora gittim 27mm çapında kist var dedi ve duphaston diye bir ilaç verdi 10 gün kullandım ve normal bir şekilde adet oldum.. doktoruma "rahimdeki kist önemli bişeymi? hamile kalmama engel mi" dedim panik yapma çok normal bişey bu ilacı kullan ve adetinin 3.günü gel dedi bende adetimin 3.günü şehir dışına çıkmak zorunda kalmıştım dolayısıyle gidemedim.. bu pco ve kist aynı şeymi? benim durumumda olan biri varmı merak ediyorum??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?