Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

::
gözün aydın çok sevindim .saglıklı sıhatli hamilelik geçirirsin inşallah darısı isteyen herkeze

canım geçmiş olsun ama bunlar hakkında hiç bi bilgim yok belki aşılama olacağın için sana başka bi tedavi uygulanıyordur? ben pco için glukofen kullanıyorum ve dostinex i de prolaktin için kullanıyorum:CüvCüv:

bende ayni sorun var buna bagli olaraktan hamile kalamiyorum ya bende artik anne olmak isiyorummmmsenağlama

arkadaşlar bende pko luyum doktorum tüm tahlillerimi yaptırdı buna hsg sis spermiyogram da dahil herşey gayet ii çıktı adetimin 3.günü serophene 50mg başlattrdı 5 gün kullandım daha sonra 3 kez usgye girdim ama yumurtalarım 10mm altında hala sonraki adım ne bilmiorum neden buyumular bunlar menogon ne zman veriliyo yumurtalar kaç mm ken,çatlatma iğnesi ne zmaan verilio lüfeeeen anlatın bana

canım çok sevindim.tebrik ederim.Allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.
adetini ne kadar gecikmişti.belirtiler varmıydı yani sen hiç şüphelendinmi?

Ya çok teşekkür ederim. Allah en kısa zamanda size nasip etsin bunu yürekten diliyorum.Bu ay yumurtlama takibi yapacaktık adetin 3. günü gel dedi doktor. Adetim geçtikten 2 gün sonra sabah idrarımla evde test yaptım. İlk 2 dk. hiç birşey çıkmadı çok üzüldüm.5.dk.nın sonunda baktım ikinci çizgi hafif çıkmıştı.Sonra forumlardan okudum hafif de çıksa gebelik olabiliyor diye çok mutlu oldum bir umut olabilirim diye. Ertesi sabah tekrar yaptım tepsi daha belirgin şekilde 2. çizgiyi gördüm ve hastaneye gittim ve kan sonuucum pozitif çıktı.Adet gecikmesi dışında karnımda acayip bir şişkinlik vardı(hala da var) ve sürekli karnım kazınıyor, ağrıyordu.Göğüslerimde şişkindi.Zaten şuan çok erken öyle bulantı falan yok.Sadece bu belirtiler var canım.

Elifcim darısı başına canım İnan tatmanı çok istediğim bir duygu.Bence sen de şanslısın Çünkü adet düzensizliğin yokmuş. Bence yakın zamanda senden de güzel haberler alacağız, içime öyle doğuyor.:Saruboceq: Talım benim için dua et. Daha ailelere dahil sizlerin dışında kimselere söyleyemedim. Doktor pazartesi kanda hcg değerlerine tekrar bakacak Bu şekilde hamilelikte bir anormallik olup olmadığı çıkıyormuş. Ondan sonrada cumartesi ultrasonda keseye bakacak. Kese yoksa dış gebelik falan olabiliyormuş. Sonrasında da bebeğin kalbi atıp atmadığına bakılıyormuş. O yüzden bebişim için dualarınızı eksik etmeyin Kib canım

::

gözün aydın çok sevindim .saglıklı sıhatli hamilelik geçirirsin inşallah darısı isteyen herkeze

Çok teşekkür ederim canım Darısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına. Bu sevinçli haberi öncelikle sizinle paylaştım Çünkü bende pkolu olup da hamile kalanları okudukça çok seviniyordum,umutlanıyordum.Sakın dert etme inşallah en kısa sürede sizin de güzel haberlerinzi bekliyorum.Bebişim için dua edin.:sm_cool:

dualarım seninle ve bebişinle canım benim inşallah sağlıcakla alacaksın kucağına sen de hep benim için dua et olur mu hamilelerin duaları kabul olurmuşa.s.

dualarım seninle ve bebişinle canım benim inşallah sağlıcakla alacaksın kucağına sen de hep benim için dua et olur mu hamilelerin duaları kabul olurmuşa.s.

Çok teşekkür ederim Dualarım hep seninle ve isteyen tüm pkolu arkadaşlarımla. Çünkü ben bunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum.:sinifsinif:

Merhaba ben bişeyi öğrenmek istiyorum, adetim 28-29 günde 1 mutlaka oluyordu, son 2aydır 19 güne düştü ve kahverengi leke şeklinde oldum hiç kan gelmedi, doktora gittim 27mm çapında kist var dedi ve duphaston diye bir ilaç verdi 10 gün kullandım ve normal bir şekilde adet oldum.. doktoruma "rahimdeki kist önemli bişeymi? hamile kalmama engel mi" dedim panik yapma çok normal bişey bu ilacı kullan ve adetinin 3.günü gel dedi bende adetimin 3.günü şehir dışına çıkmak zorunda kalmıştım dolayısıyle gidemedim.. bu pco ve kist aynı şeymi? benim durumumda olan biri varmı merak ediyorum??

Canım eğer bir tane kist varsa bu pko değildir. Birden fazla varsa ancak pko oluyor Zaten pko demek rahimde bulunan çok sayıda kist demek.Şimdiden geçmiş olsun sana.

Ayy cevapladığın için çok teşekkür ederim, cevaplayan olmasaydı yarın doktora gdecektim biraz pimpirikliyim de :)

Bu arada tebrik ederim, Allah sağlıkla bebişinize kavuşmanızı nasip etsin :)

sevgili senhande. çok çok tebrik ederim seni.. inşallah rabbim önce sana sonra tüm isteyen bizlere hayırlı haberler almayı nasip eder.. AMıN..

yok canım anladığım kadarıyla doktorun da önemsemediğine göre seninki basit yumurtalık kisti adıyla geçen bi kist. bu zaman zaman bütün kadınlarda olabiliyo. merak edilecek bişey değil doğ. kont. hapıyla geçio.. o yüzden takma kafana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…