Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bende Pko için tedavi görüyorum bişiy sormak istiyorum .
Yasmin kullanıyorum ama ilacı kendim alıyorum.
Kadın doğum uzmanına gidip yazdırsam ssk. karşılarmı ???

bana doktorum 2 kutu diane 35 yazmıştı. ssk birini karşıladı diğerinin parasını verdim. bir tane olmak şartıyla karşılıyor yani..

arkadaşlar ,evlendikten sonra doktora gidip pco çocuk sahibi olmamızı engeller mi diye sormuştum.doktor ben de pco hastasıydım ve korunurken hamile kaldım demişti çok rahatlamıştım .demekki olacak mı olmayacak mı diye stres yapmadan işi oluruna bırakmak lazım.pcolu bayanların çoğu içiyo bunları ama ben soğan ve incir suyunu tavsiye ediyorum herkese. işe yaradığını düşünüyorum.eşlerinize de keçiboynuzu içirin hamile kalma şansınız artacaktır Allahın izniyle.Allah herkesin gönlüne göre versin.

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum bu siteye bende de pco var 7 senelik evliyım ilk 2 yıl korunmuştuk sonra korunmayı bıraktık ama bir türlü hamile kalamıyordum 2007 yilının başlarında doktora gittik eşimle pko oldugumu ögrendim doktor kilo vermem gerektigini söyledi ve bana glucophage verdi 2 ay bu ilacı kullandım fakat fazla kilo veremedim sonra bana klomen verdi ve bana adet olursan 4. günü gel adet olmazsan 10 gün gecince test yap öyle gel demişti ve ben adet olmadım test yaptım evet sonuc olumlu hamileydim ve daha sonra ikizlerim olacagını ögrenince sok oldum bir isterken allah bana iki tane nasip etti simdi 20 aylık ikiz kızlarım var cok mutluyum allah isteyen herkese nasip etsin cok zor günler gecirmistim o günleri hala unutamıyorum... ben bir daha doktora kontrole gitmedim yine kiloluyum ve vucudumda tüylenme var pko nun kesin bir tedavisi yok diye biliyorum ama sogan kürünü denesem faydasını görürmüyüm acaba cünkü tüylenmelerim artıyor yada doktora gidip tedavi olmam mı gerekiyor benim durumumda olanlar varsa bana cevap yazarsanız sevinirim hepinize saglıklı günler diliyorum

selam kızlar kafam o kadar karıştı ki bana da yardım edin.bebek yapmaya karar verdik bunun için de bugün doktora gittim.ben düzenli olarak doktora giden bir insanım ama önceden hap kullandığım için sanırım bugünkü doktor randevuma kadar bende pko olduğunu bilmiyordum. ultrasonla bakarken pko var sende dedi doktor o yüzden adetlerin 32 günde bir oluyor dedi. geç yumurtluyorsun bu yüzden dedi.ama ne kilo ne tüylenme ne bir şikayet ne adet gecikmesi ne düzensizlik hiçbirşey yoktu. sorun olurmu dedim yoo kendi kendine oluyorsun adet, birşey olmaz dedi sadece yumurtlaman geç oluyor işte dedi. sizce bir doktora daha görünsemmi yoksa stres yapmayıp akışına mı bıraksam

Arkadaşlar merhaba bende 1 yıldır uğaşıyorum. psikoljik olarak zor durumdayım.
duphaston içiyorum adetim29-35 gün arasında oluyor önceden 65 günde zar zor oluyordu..
bir kere klomen kulllandım kist yaptı ama sonra Allah'a şükür gittiler.. sizce tekrar kloen deneyeyim mi?

bende 7 senelik evliyim.polikistik over hastasıyım.adetlerim hep problemli önceden 35 günde olurdum şimdi onuda olamıyorum şans eseri iki defa hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.glifor şeker hapı sayesinde şimdi gene başladım 65 kiloyum versem çok daha iyi olacak ilk aşılamamda on kilo aldım ve o zaman daha bu kadar kilom yoktu hap sayesinde 2 kilo verdim pcosu olanlar bu hapı muhakkak kulansın tabi doktor tavsiyesi ile kullanıpta gebe kalan var mı aşılama ve tüp bebek çok yorucu tutmazsana üzücü klomeni kullanıp olmayınca daha az üzülünüyor.ama aşılama tüp bebek gerçekten yorucu Allahım hepimize şifa versin

merhaba arkadaşlar.bende mart ayında pko oldugumu öğrendim ama bnm adetlerim çok düzenli hiç sekmezdi 29 dediği bile olmadı.yalnız dehşet bir kilo problemim var.doktorum bana glukofenle beraber yasmin verdi.ilk iki hafta 6 kilo birden verdim ama diyetle.eger diyet yapmadan ilacı kullanıp ben kilo veremiyorum diosanız bu çok normal çünkü bu ilaç kilo verebilmek için verilen bi ilaç değil sadece yardımcı oluo diyet yapılırsa tabi.ben sonra diyeti bıraktım ve kilo kaybı yaşamadım.dün doktora gittim tekrar kistlerim gelişmemiş.doktor bu bi yapı hastalık değil bunu kabullenmek zorundasın dedi.bnm tek problemim kilo.eger şu anda bebek düşünürsen üniversiteyle çalışmamız lazım takip edilmeli risk cok yüksek dedi ben de o ara gazlabugün tekrar diyete başladım ve önümde vermem gereken 30 kilo var:)istedikten ve hayırlı olduktan sonra rabbim herkese kısmet eder kendinizi üzmeyin bunu bir hastalık olarak değil yapı olarak kabul edin.Allah hepimizin yardımcısı olsun.her ay takibe alıcam dedi bir ay sonra 10 kilo vermiş olarak gel dedi bakalım nolucak:)

slm kızlar bende pko hastasıyım adetlerim çok düzensiz malesef ama kilo probleim yok çok şükür bu ay hormon teslerim yapıldı yorumlarınızı bekliyorum
e2...............36.17
fsh................3.29
lh................10.55
prolaktin........8.47
fsh sensitif.....2.38

Slm arkadaşlar bende pko hastasıyım daha önceki günlerde anlatmıştım durumumu. Bir aydır diyetteydim ve glukofen kullanıyorudum. Bu ay hasta olmadım ve beş gün geçti şuanda. Dün test yaptım ve pozitif çıktı hamileyim. Çok garip bi durumdayım ne yapacağımı bilemiyorum. Seviniyorum tabiki ama tek tereddütüm pko hastasıyken hamile kalmak riskli olduğu için ve düşük ihtimali yüksek olduğu için korkuyorum. Gecikmem on günü tamamlayınca doktora gitcem. Diyete devam ediyordum kendimi kısıtlıyordum bişey yememek için ama bir haftadır ağzıma lokma alasım gelmiyor ve yemek aklıma geldimi midem bulanıyor sadece karpuz yiyebiliyorum. Başka bişey içim almıyor zorlamaya çalışıyorum kendimi kokulardan nefret ediyorum. Bu durumum anormalmi acaba fikirlerinizi sölerseniz sevinirim. opuyorumnanaktanMutluyum allah sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip eder inş. Allah herkesin gönlüne göre versin, dualarını kabul etsin. Görüşmek dileğiyle...

merhaba geçen perşembe adet oldum adetimin ilk gününde kanama degilde kahverengi pıhtı gördüm 2. gün normal adet düzenim başladı ama 5. gün gibi biten adetimin hemen ardından bugun (9. gün) kahverengi lekeler devam ediyor. bilgisi olan varsa sevinirim
bu arada yasmin kontrol hapı kullanıyorum teşekkur ederim

arkadaşlar pko hastası olduğumu öğreneli iki gün oldu çok şaşkınım doktorum da şaşırdı adet düzensizliği ile gittim doktora ikizlerimi doğurduktan sonra ortaya çıktı bu durum aşırı kilo aldım bunun yanın da bir de çölyak ve haşimato hastasıyım.bu nasıl bir hastalık neler olacak şimdi tedavisi nasıl o kadar çok soru işareti var ki aklım da.en önemlisi de şeker hastalığı ile alakası ne bu hastalığın ya allahım zaten çölyak hastalığı yüzünden ömür boyu diyetteyim şimdi de bu.21 temmuz da randevum var ultrason sonuçlarım değerlendirilecek ve tedavi başlanacak herhalde.allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim.bana bilgi verirseniz çok sevinirim.

arkadaşlar ben de de pko var. eskiden çok kiloluydum ama yiyordum da deli gibi süprizzzzz sonra bi rejimle 30 kilo verdim evlendim ama bu kilo vermeden önce diane 35 kullanmıştım 1,5 sene. sonra kesince zayıfladım da normale döndü gibiydi . şimdi 3 yaşında bi kızım var. adet düzensizliği yaşıyordum dr a gittim 6 ay önce pko dedi. nasıl çocuk sahibi oldun dedi. :umursamaz:ama biz uğraşmamıştık bile hemen oldu. bana hep pko luydun dedi ben onu da anlamadım ya neyse,eğer öyleyse nasıl çocuk oldu. demekki pko çocuk yapmaya engel deil.şimdi yasmin kullanıyorum 6 aydır 7 kilo da verdim ama rejim yapmadan , sanırım bu hap zayıflattı.fakat 3 gündür kasıklarım oynuooo neden bilmiyorum. gazmıdır yoksa bu ilaç işe mi yaramadı da kistler mi arttı :bbo: bilmiyorum. gidicem yakında dr a ama eğer bu kıpırdanmalar hakkında bilgisi olan varsapaylaşsın lütfen. hepinizde oluo mu böyle hareketlenme arada bi? bu arada hamile olamam zaten hap kullanıyorum a.s.

oh oh ne güzel haberler hikayeler var burada kızlar hep böyle güzel şeyler anlatalım birbirimiz acaip keyifleniyorum ben glukofene devam ediyorum gayet iyi gidiyo artık kendimi hiç bi şekilde hasta hissetmiyorum sadece korunmayı bıraktığımızda ikizlerimi kucağımıza alacağımız günü hayal ediyorum allahım isteyen herkese versin benim de gönlüme göre versin inşallah hayırlı sağlıklı ayıpsız amansız vakti zamanı gelince ikizlerimi bana bağışlasınkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

aslında doktorun nasıl çocuk sahibi oldun demes yanlış çünkü pko hamile kalmaya engel değil, sadece zorlaştırıyor. pkolu bir akrabam var ve 2 çocuk sahibi, yıllar sonra pko teşhisi kondu.

aslında doktorun nasıl çocuk sahibi oldun demes yanlış çünkü pko hamile kalmaya engel değil, sadece zorlaştırıyor. pkolu bir akrabam var ve 2 çocuk sahibi, yıllar sonra pko teşhisi kondu.

evet aynen katılıyorum . çok mu uğraştınız demişti bir de,yooo gayet kolaydı dedim :lepi:
peki pko lu arkadaşlar sizde de bazen kasıklarda ağırlık hissi ve hafif kıpırdanmalar oluyor mu? 3-4 gündür öyleyim çok taktım kafama.kendi doktorum da şehir dışındaymış başka dr a gidip baktırayım diyorum. bu pko da kistlerin çok çok büyümesi vs. oluomu?5 -6 ay oldu yasmin kullanmaya başlayalı , ya küçülmedilerse ne olacak o zaman?ben çocuk da düşünmüyorum başka acaba yasmine devam ettirir mi? :1shok: nolur bişii yazınnnopuyorumnanaktan

canım bende o tip ağrılar olmuyor ama kistlerin büyümesi diye birşey yok bildiğim kadarıyla, küçük su kesecikleri çünkü hepsi. ben 1 yıl diane35 kullandım sonra doktora gittim, küçülmüş ya da yok olmuş demedi ama reglim düzene girdiği için kullanmayı bıraktım.

bu arada kendi aramızda küçük bir yarışmamız var sizler de yorumlarınızı belirtirseniz çok seviniriz

http://www.kadinlarkulubu.com/makya...96-cicegini-sec-makyajini-yap-yarismasii.html

şutarafagitti teşekkürler .
ağrı değil de nasıl desem,çoooookk hafif haretketlenme gibi sanki.bariz bi ağrı yok. bugün dr u arayıp sordum yumurtlama dönemi olabilir dedi.evet yumurtlama dönemim şuan yani adetten sonraki 14 günden sonraki dönemdeyim tamda.ama yasmin kullanıyorum yumurtlamamı olacak? üşütmüş olabilir miyim? gaz mı yyoksa? anlamadım ben de. 6 ay oldu ilacı kullanmaya başlayalı. siz 1 sene içinde hiç gitmediniz mi kontrole falan?ben de beklesem mi?:uhm:

hayır 1 sene içinde hiç gitmedim, zaten benim pko olduğumu endokronoloji doktorum test sonuçlarını görünce söylemişti, kadın doğumdan öğrenmedim yani. 1 sene bitince kadın doğuma gittim

Merhabalar...Ben de adet düzensizliği şikayetiyle PKO la maalesef tanıştım ve doktorum bana şu çok tartışılan diane35 i verdi.Ama ben bu ilacı kullanmadan önce alternatif tıpı da araştırdım ve uyguladım, dikkatinizi çeker mi bilmem ama amaç iyi olmaksa ve kıl tüy kilo pahasına bi çok yönteme başvuruyorsak denemeye değer diyerek denedim ve çok şükür ki pişman olmadım.(İbrahim Saraçoğlu Yumurtalık kisti-polikistik over için soğan kürü-MUCİZE İKSİRLER) bu adreste ilginç bi kür çıktı sürekli karşıma ve inanmazsanız uyguladığım ilk günden itibaren pıhtı şeklinde 5 gün süren akıntım oldu, hatta bi ara adet oluyorum sandım ama değildi.Hatta tekrar doktora gittiğimde pko olduğundan emin misiniz falan dedi zaten teşhis yeniydi ikinci gidişimde aldım bu tepkiyi.Şu da var ki hormon tahlilimin yorumunda doktor, düşündüğümden azmış çatlamamış yumurtlar demişti bana, daha çok başındayım belki ama bunu avantaj olarak görüyorum ve bu uyguladığım kürün yorumlarında aynı problemi yaşayan bi çok arkadaş şaşkınlıkla memnuniyeti bi arada yaşıyolar..Sizin de dikkatinizi çektiyse dediğim gibi kıl tüy kilo vs pahasına bi çok yönteme başvuruyosanız bu doğal yöntemi neden denemeyesiniz ki???? Paylaşımlarıma devam edicem...Sağlıklı günler..... :))))))

merhaba çiğdem.ıspartada doktorun kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…