Bende Pko için tedavi görüyorum bişiy sormak istiyorum .
Yasmin kullanıyorum ama ilacı kendim alıyorum.
Kadın doğum uzmanına gidip yazdırsam ssk. karşılarmı ???
arkadaşlar ben de de pko var. eskiden çok kiloluydum ama yiyordum da deli gibi süprizzzzz sonra bi rejimle 30 kilo verdim evlendim ama bu kilo vermeden önce diane 35 kullanmıştım 1,5 sene. sonra kesince zayıfladım da normale döndü gibiydi . şimdi 3 yaşında bi kızım var. adet düzensizliği yaşıyordum dr a gittim 6 ay önce pko dedi. nasıl çocuk sahibi oldun dedi. :umursamaz:ama biz uğraşmamıştık bile hemen oldu. bana hep pko luydun dedi ben onu da anlamadım ya neyse,eğer öyleyse nasıl çocuk oldu. demekki pko çocuk yapmaya engel deil.şimdi yasmin kullanıyorum 6 aydır 7 kilo da verdim ama rejim yapmadan , sanırım bu hap zayıflattı.fakat 3 gündür kasıklarım oynuooo neden bilmiyorum. gazmıdır yoksa bu ilaç işe mi yaramadı da kistler mi arttı :bbo: bilmiyorum. gidicem yakında dr a ama eğer bu kıpırdanmalar hakkında bilgisi olan varsapaylaşsın lütfen. hepinizde oluo mu böyle hareketlenme arada bi? bu arada hamile olamam zaten hap kullanıyorum a.s.
aslında doktorun nasıl çocuk sahibi oldun demes yanlış çünkü pko hamile kalmaya engel değil, sadece zorlaştırıyor. pkolu bir akrabam var ve 2 çocuk sahibi, yıllar sonra pko teşhisi kondu.
canım bende o tip ağrılar olmuyor ama kistlerin büyümesi diye birşey yok bildiğim kadarıyla, küçük su kesecikleri çünkü hepsi. ben 1 yıl diane35 kullandım sonra doktora gittim, küçülmüş ya da yok olmuş demedi ama reglim düzene girdiği için kullanmayı bıraktım.
bu arada kendi aramızda küçük bir yarışmamız var sizler de yorumlarınızı belirtirseniz çok seviniriz
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...96-cicegini-sec-makyajini-yap-yarismasii.html
bende 7 senelik evliyim.polikistik over hastasıyım.adetlerim hep problemli önceden 35 günde olurdum şimdi onuda olamıyorum şans eseri iki defa hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.glifor şeker hapı sayesinde şimdi gene başladım 65 kiloyum versem çok daha iyi olacak ilk aşılamamda on kilo aldım ve o zaman daha bu kadar kilom yoktu hap sayesinde 2 kilo verdim pcosu olanlar bu hapı muhakkak kulansın tabi doktor tavsiyesi ile kullanıpta gebe kalan var mı aşılama ve tüp bebek çok yorucu tutmazsana üzücü klomeni kullanıp olmayınca daha az üzülünüyor.ama aşılama tüp bebek gerçekten yorucu Allahım hepimize şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?