yok canım anladığım kadarıyla doktorun da önemsemediğine göre seninki basit yumurtalık kisti adıyla geçen bi kist. bu zaman zaman bütün kadınlarda olabiliyo. merak edilecek bişey değil doğ. kont. hapıyla geçio.. o yüzden takma kafana...
KIZLAR BURAYA SİZLERE UMUT OLMAK İÇİN YAZIYORUM..İKİ SENELİK EVLİYİM..BİR SENEDİR KORUNMUYORUZ FAKAT BEBEK SAHİBİ OLAMADIK BİR TÜRLÜ..BİR ÇOK DOKTORA GİTTİM BANA AŞILAMADAN TÜP BEBEĞE KADAR UZUN YOLLAR ÇİZDİLER,ÇOK DEFA YIKILDIM,SOKAKLARDA AĞLADIM,HAYATA KÜSTÜM,İŞİ BIRAKTIM,KENDİMİ EVE KAPADIM..FAKAT 21 ŞUBAT 2009 GÜNÜ "HAYIR" DEDİM KENDİNE BÖYLE İŞKENCE YAPAMAZSIN.BU KADAR GÜÇSÜZ OLAMAZSIN."O TARİHLERDE BİR ARKADAŞIMIN İSTANBUL'DA BİR DOKTORU VARDI BURSA'DAN KALKIP ORAYA GİTMEYİ GÖZE ALDIM.İÇİMDE GARİP BİR HİS VE DEĞİŞİK BİR GÜÇ VARDI.DOKTOR BANA POLİKİSTİK OVER SENDROMU TEŞHİSİ KOYDU AMA "BU GEBELİK İÇİN ENGEL DEĞİL" DİYEREK BENİ HEP RAHATLATTI..GLUKOPHAGE KULLANDIM DÖRT AY BOYUNCA,FOLIC ASID KULLANDIM.İLK AY KLOMENLE DENEDİK VE 1 TANE 21 MM YUMURTAM OLUŞTU,ÇATLATMA İĞNESİ VE DOKTORUN VERDİĞİ SAATTE BİRLİKTELİK ARDINDAN BİTMEK BİLMEYEN BEKLEYİŞ VE HÜSRAN; TAM GÜNÜNDE REGL OLDUM..DOKTOR "BU İLAÇ HER AY İÇİLMEZ BU AY DİNLENDİRELİM SENİ." DEDİ.BİR SONRAKİ AY YİNE KLOMEN KULLANDIM FAKAT O DA NE BU SEFER HİÇ YUMURTA YOKTU.DOKTORUM HEMEN "GONAL F 450" ADLI İĞNEYE BAŞLAMAMI İSTEDİ.BİR HAFTA HERGÜN KARNIMDAN İĞNE YAPTI EŞİM..İĞNELER BİTTİĞİNDE DOKTORA YUMURTALARI KONTROLE GİTTİK VE O GÜN 11 HAZİRAN 2009'DU YANİ İKİ HAFTA ÖNCE PERŞEMBE GÜNÜ.DOKTORUM "BEŞ TANE YUMURTAMIZ OLDU İŞLER YOLUNDA GİDERSE ÇOĞUL GEBELİK BİLE ELDE EDEBİLİRİZ" DEDİ VE OVITRELLE ADLI ÇATLATMA İĞNEMİ OLDUM.YİNE TAKVİMLİ BİR BİRLİKTELİK SÜRECİ BAŞLADI.BEŞ GÜN DURMADAN ÇALIŞTIK HATTA DOKTORUMUN BİRLİKTE OLMAMIZI İSTEDİĞİ GÜN O SAAT ARALIĞINDA İKİ SEFER DENEDİK.DOKTOR "İKİ HAFTA SONRA TEST YAP VE BANA HABER VER." DEDİ AMA BEN İĞNEMİ OLDUKTAN BEŞ GÜN SONRA YANİ GEÇEN SALI GÜNÜ DAYANAMAYIP TEST YAPTIM İDRAR TESTİNDE HAYATIMDA İLK DEFA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM,HEMEN GİDİP BİR DE KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 29,17 YANİ POZİTİFTİ.İNANAMADIM HEMEN DOKTORUMU ARADIM VE BANA "ÇATLATMA İĞNESİNİN İÇİNDE HCG DENEN HAMİLELİK HORMONU VAR,DAHA ONU ATMADIN VÜCUDUNDAN İĞNE TESTLERİ YANILTMIŞ BELLİ Kİ!" DEDİ VE YİNE YIKIM YİNE HÜSRAN..MAHVOLDUM GİBİ HİSSETTİM BİR ANDA..FAKAT DAHA DOKTORUMUN İSTEDİĞİ İKİ HAFTALIK SÜRENİN DOLMASINA YAKLAŞIK ON GÜN VARDI.DÜN DOKTORUM HERŞEYİN YOLUNDA OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN ARADI..SABAH DAYANAMAYIP İDRAR TESTİ YAPMIŞTIM VE YİNE SİLİK DE OLSA İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRMÜŞTÜM AMA BU SEFER DOKTORUMU ARAMAMIŞTIM.HEMEN DURUMU SÖYLEDİM "BU SEFER OLABİLİR GİT KAN TESTİ YAPTIR" DEDİ.SONUÇ 66,55 YANİ POZİTİFTİ.AZ EVVEL DE KENDİSİNE BİLDİRDİM SONUCU.TEBRİK ETTİ VE "DAHA ÇOK KÜÇÜKTÜR GÖREMEYİZ.3-4 TEMMUZ GİBİ GEL BAKALIM." DEDİ.BENİM ZORLU YOLUM BURADA BİTTİ ŞİMDİ DUALARIM BEBEĞİMİ SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAK İÇİN.BU YAZIYI SİZE UMUT OLMAK İÇİN YAZIYORUM.İNANCINIZI KAYBETMEYİN,HEPİMİZİN YÜZÜ BİR GÜN GÜLECEK.
SİZİ ÇOK SEVİYORUM KIZLAR.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Tebrik ederim, umarım bebişini sağlıkla kucağına alırsın opuyorumnanaktan
KIZLAR BURAYA SİZLERE UMUT OLMAK İÇİN YAZIYORUM..İKİ SENELİK EVLİYİM..BİR SENEDİR KORUNMUYORUZ FAKAT BEBEK SAHİBİ OLAMADIK BİR TÜRLÜ..BİR ÇOK DOKTORA GİTTİM BANA AŞILAMADAN TÜP BEBEĞE KADAR UZUN YOLLAR ÇİZDİLER,ÇOK DEFA YIKILDIM,SOKAKLARDA AĞLADIM,HAYATA KÜSTÜM,İŞİ BIRAKTIM,KENDİMİ EVE KAPADIM..FAKAT 21 ŞUBAT 2009 GÜNÜ "HAYIR" DEDİM KENDİNE BÖYLE İŞKENCE YAPAMAZSIN.BU KADAR GÜÇSÜZ OLAMAZSIN."O TARİHLERDE BİR ARKADAŞIMIN İSTANBUL'DA BİR DOKTORU VARDI BURSA'DAN KALKIP ORAYA GİTMEYİ GÖZE ALDIM.İÇİMDE GARİP BİR HİS VE DEĞİŞİK BİR GÜÇ VARDI.DOKTOR BANA POLİKİSTİK OVER SENDROMU TEŞHİSİ KOYDU AMA "BU GEBELİK İÇİN ENGEL DEĞİL" DİYEREK BENİ HEP RAHATLATTI..GLUKOPHAGE KULLANDIM DÖRT AY BOYUNCA,FOLIC ASID KULLANDIM.İLK AY KLOMENLE DENEDİK VE 1 TANE 21 MM YUMURTAM OLUŞTU,ÇATLATMA İĞNESİ VE DOKTORUN VERDİĞİ SAATTE BİRLİKTELİK ARDINDAN BİTMEK BİLMEYEN BEKLEYİŞ VE HÜSRAN; TAM GÜNÜNDE REGL OLDUM..DOKTOR "BU İLAÇ HER AY İÇİLMEZ BU AY DİNLENDİRELİM SENİ." DEDİ.BİR SONRAKİ AY YİNE KLOMEN KULLANDIM FAKAT O DA NE BU SEFER HİÇ YUMURTA YOKTU.DOKTORUM HEMEN "GONAL F 450" ADLI İĞNEYE BAŞLAMAMI İSTEDİ.BİR HAFTA HERGÜN KARNIMDAN İĞNE YAPTI EŞİM..İĞNELER BİTTİĞİNDE DOKTORA YUMURTALARI KONTROLE GİTTİK VE O GÜN 11 HAZİRAN 2009'DU YANİ İKİ HAFTA ÖNCE PERŞEMBE GÜNÜ.DOKTORUM "BEŞ TANE YUMURTAMIZ OLDU İŞLER YOLUNDA GİDERSE ÇOĞUL GEBELİK BİLE ELDE EDEBİLİRİZ" DEDİ VE OVITRELLE ADLI ÇATLATMA İĞNEMİ OLDUM.YİNE TAKVİMLİ BİR BİRLİKTELİK SÜRECİ BAŞLADI.BEŞ GÜN DURMADAN ÇALIŞTIK HATTA DOKTORUMUN BİRLİKTE OLMAMIZI İSTEDİĞİ GÜN O SAAT ARALIĞINDA İKİ SEFER DENEDİK.DOKTOR "İKİ HAFTA SONRA TEST YAP VE BANA HABER VER." DEDİ AMA BEN İĞNEMİ OLDUKTAN BEŞ GÜN SONRA YANİ GEÇEN SALI GÜNÜ DAYANAMAYIP TEST YAPTIM İDRAR TESTİNDE HAYATIMDA İLK DEFA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM,HEMEN GİDİP BİR DE KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUÇ 29,17 YANİ POZİTİFTİ.İNANAMADIM HEMEN DOKTORUMU ARADIM VE BANA "ÇATLATMA İĞNESİNİN İÇİNDE HCG DENEN HAMİLELİK HORMONU VAR,DAHA ONU ATMADIN VÜCUDUNDAN İĞNE TESTLERİ YANILTMIŞ BELLİ Kİ!" DEDİ VE YİNE YIKIM YİNE HÜSRAN..MAHVOLDUM GİBİ HİSSETTİM BİR ANDA..FAKAT DAHA DOKTORUMUN İSTEDİĞİ İKİ HAFTALIK SÜRENİN DOLMASINA YAKLAŞIK ON GÜN VARDI.DÜN DOKTORUM HERŞEYİN YOLUNDA OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENMEK İÇİN ARADI..SABAH DAYANAMAYIP İDRAR TESTİ YAPMIŞTIM VE YİNE SİLİK DE OLSA İKİNCİ ÇİZGİYİ GÖRMÜŞTÜM AMA BU SEFER DOKTORUMU ARAMAMIŞTIM.HEMEN DURUMU SÖYLEDİM "BU SEFER OLABİLİR GİT KAN TESTİ YAPTIR" DEDİ.SONUÇ 66,55 YANİ POZİTİFTİ.AZ EVVEL DE KENDİSİNE BİLDİRDİM SONUCU.TEBRİK ETTİ VE "DAHA ÇOK KÜÇÜKTÜR GÖREMEYİZ.3-4 TEMMUZ GİBİ GEL BAKALIM." DEDİ.BENİM ZORLU YOLUM BURADA BİTTİ ŞİMDİ DUALARIM BEBEĞİMİ SAĞLIKLA KUCAĞIMA ALMAK İÇİN.BU YAZIYI SİZE UMUT OLMAK İÇİN YAZIYORUM.İNANCINIZI KAYBETMEYİN,HEPİMİZİN YÜZÜ BİR GÜN GÜLECEK.
senağlama ağlattın beni senağlama adına çok sevindim canım zaten bizim tek engelimiz stres sıkıntı canım polikistik overi bazı kadınlar bilmiyo bile evleniyolar çocukları oluyo teee yıllar sonra öğreniyolar biz bildiğimiz için biraz stres yapıyorum bu çok rastlanan bi durum aslında pco çoğu kadında var ben de ilk zaman çok ağlıyordum üzülüyodum ama artık benimde hayırlısıyla bebeklerim olacağınmı bildiğim için içim çok rahat allahıma çok dualar ediyorum henüz 1 yıl daha bebek onun geleceği için zor olur diye bekleyeceğiz benim üniversitemin bitmesini daha sonra onun için çok güzel imkanlar hazırlamak istiyorum stres için de olmasın bebeğim rahat içinde dursun karnımda hatta bebeğim değil bebklerimalkisalkisalkisyerimsenibena.s.
sevgili senhande. çok çok tebrik ederim seni.. inşallah rabbim önce sana sonra tüm isteyen bizlere hayırlı haberler almayı nasip eder.. AMİN..
çok güzel allah herkese yaşatsın TEBRıK EDERıM[sıze="2"]kızlar buraya sizlere umut olmak için yazıyorum..iki senelik evliyim..bir senedir korunmuyoruz fakat bebek sahibi olamadık bir türlü..bir çok doktora gittim bana aşılamadan tüp bebeğe kadar uzun yollar çizdiler,çok defa yıkıldım,sokaklarda ağladım,hayata küstüm,işi bıraktım,kendimi eve kapadım..fakat 21 şubat 2009 günü "hayır" dedim kendine böyle işkence yapamazsın.bu kadar güçsüz olamazsın."o tarihlerde bir arkadaşımın istanbul'da bir doktoru vardı bursa'dan kalkıp oraya gitmeyi göze aldım.içimde garip bir his ve değişik bir güç vardı.doktor bana polikistik over sendromu teşhisi koydu ama "bu gebelik için engel değil" diyerek beni hep rahatlattı..glukophage kullandım dört ay boyunca,folıc asıd kullandım.ilk ay klomenle denedik ve 1 tane 21 mm yumurtam oluştu,çatlatma iğnesi ve doktorun verdiği saatte birliktelik ardından bitmek bilmeyen bekleyiş ve hüsran; tam gününde regl oldum..doktor "bu ilaç her ay içilmez bu ay dinlendirelim seni." dedi.bir sonraki ay yine klomen kullandım fakat o da ne bu sefer hiç yumurta yoktu.doktorum hemen "gonal f 450" adlı iğneye başlamamı istedi.bir hafta hergün karnımdan iğne yaptı eşim..iğneler bittiğinde doktora yumurtaları kontrole gittik ve o gün 11 haziran 2009'du yani iki hafta önce perşembe günü.doktorum "beş tane yumurtamız oldu işler yolunda giderse çoğul gebelik bile elde edebiliriz" dedi ve ovıtrelle adlı çatlatma iğnemi oldum.yine takvimli bir birliktelik süreci başladı.beş gün durmadan çalıştık hatta doktorumun birlikte olmamızı istediği gün o saat aralığında iki sefer denedik.doktor "iki hafta sonra test yap ve bana haber ver." dedi ama ben iğnemi olduktan beş gün sonra yani geçen salı günü dayanamayıp test yaptım idrar testinde hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm,hemen gidip bir de kan testi yaptırdım sonuç 29,17 yani pozitifti.inanamadım hemen doktorumu aradım ve bana "çatlatma iğnesinin içinde hcg denen hamilelik hormonu var,daha onu atmadın vücudundan iğne testleri yanıltmış belli ki!" dedi ve yine yıkım yine hüsran..mahvoldum gibi hissettim bir anda..fakat daha doktorumun istediği iki haftalık sürenin dolmasına yaklaşık on gün vardı.dün doktorum herşeyin yolunda olup olmadığını öğrenmek için aradı..sabah dayanamayıp idrar testi yapmıştım ve yine silik de olsa ikinci çizgiyi görmüştüm ama bu sefer doktorumu aramamıştım.hemen durumu söyledim "bu sefer olabilir git kan testi yaptır" dedi.sonuç 66,55 yani pozitifti.az evvel de kendisine bildirdim sonucu.tebrik etti ve "daha çok küçüktür göremeyiz.3-4 temmuz gibi gel bakalım." dedi.benim zorlu yolum burada bitti şimdi dualarım bebeğimi sağlıkla kucağıma almak için.bu yazıyı size umut olmak için yazıyorum.inancınızı kaybetmeyin,hepimizin yüzü bir gün gülecek.
Sizi çok seviyorum kızlar.
Opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan[/sıze]
ersu tatlım pko kesin var ise bebek de düşünüyorsan doktorun yumruta takibi yaptırıyor..yumurtaların ebatlarına bakıyor gün aşırı çagırıyor muayeneye klomen hap kullanıyorsun tabikide yumurta çatlayacak duruma geldiginde ise hemen çatlatma ignesi vuruyor.ve 36 saat içinde eşinle birlikte oluyorsun..tabi ben klomenden takıp öncesinde diane35 hapı kullandım 3 ay sonra klomen kullandım...herkes farklı tedavi görüyor arkadaşım..en iyisi sen doktorunla görüşş
pko hamiile kalan arkadaşlarımız var tatlım..pko luların çok dikkat etmesi gerekiyor..hamile kalırlar ise düşük oranı yüksekmiş bana doktorum söylemişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?