- 2 Mayıs 2009
- 414
- 108
- 323
- 40
arkadaşlar bu polikistik over ultrasonda görülürmü?yani vanda görev yapıorum ayın ortasında kasık ağrısıyla doktora gittim bene gebelik testi yaptı gönderdi bişey yok dedi ama ağrım geçmedi 3 aydır yuurtlama günlerimden sonrra başlayan sızı şeklinde kasık ağrılarım var ve adetlerim çokşiddetli oluo ama düzensiz değil korkuorum ya 1 yıllık evliyim doktorda yok düzgünmafoldumben
selam kızlar....
nasılsınız bakalım baya oldu siteye girmedim....baya yazılar yazılmış...arkadaşlar daha öncede bahsetmiştim bende polikistik overliyim...
2 yumurtamdada vardı...şuan bebeğim 4 ayına girdi allahın izniyle...
benim hiç aklıma bile gelmiyor..doktorum bana dediki unut sen bu kistleri bende unuttum zaten...
inşallah herşey yolunda gider 9 ay bebişi kucağımıza alırız..ilk bebeğimiz ya nasıl heyecanlıyız...
ben öğrendım hastalıgı sonra hamile kalmışım hemen doktorda bana progestan verdi onu kullandım düşük olmasın die...bir sorun yaşamadım allaha şükür ...
başta bebeğim olmucak die ne kadar üzülmüştüm ya sizleri çok ii anlıyorum ...inşallah isteyen herkes bebeiş sahibi olur...
selam arkadaşlar ben de pko mağduruyum maalesef hem de çok yoğun bir şekilde:1no2: aşırı tüylenme ve kilo şikayetim var, adet düzensizliği şikayetim yok, hormonlarım çok farklı değerlerde. hayıt'ın pko'ya iyi geldiğini hormonları düzenlediğini duymuştum. ya bayanlar lütfen Allah rızası için rica ediyorum bu konuda bilgisi olan varsa benle paylaşırsa minnettar kalırım. uzun zaman diane35 kullandım ama bi türlü başedemedim:Saruboceq:
selam arkadaşlar ben de pko mağduruyum maalesef hem de çok yoğun bir şekilde:1no2: aşırı tüylenme ve kilo şikayetim var, adet düzensizliği şikayetim yok, hormonlarım çok farklı değerlerde. hayıt'ın pko'ya iyi geldiğini hormonları düzenlediğini duymuştum. ya bayanlar lütfen Allah rızası için rica ediyorum bu konuda bilgisi olan varsa benle paylaşırsa minnettar kalırım. uzun zaman diane35 kullandım ama bi türlü başedemedim:Saruboceq:
söyle canım... bende pkos'luyum 2 yıldır bebek için tedavi görüyorum malaef 1 yıldan fazlası işi bilmeyen birinin elinde heba oldu gitti... bende glukofen kullanıyorum 10 kilo verdim ve adetlerim düzene girdi 2 aşılama oldum her ikiside negatif... ocakta 3. olacak inşallah bu sefer pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?