Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

geçmiş olsun cnm umarım iyileşirsin biran önce üzülme stres herşeyin başında geliyor zaten

cnm iğnenin adı gonal f bakalım adet olmayı bekliorum adetin 2. günü gidecem ne zmn başlıcamı söylücek dr yalnız baya bi para ödeyecez gibi gözüküo bakalım araştırlamarıam göre 700 lira kdr ödeyecekmişim iğnelere hayırlısı olsun bakalım napçan

eğer ssknız varsa doktorunuzla konuşun rapor çıkarıp ilaçlarınızı alabilirsiniz
bende iğne parası 600 700 veririm derken gittiğim hastanede doktor kendisi
yönlendirdi beni rapor hazırladılar 10 tane merional 2 tane çatlatma iğnesine
85 lira verdim ayrıca bilginiz olsun rapor hazırlamak hiç zor değil vukuatlı nüfus
örneği resim evlilik cüzdanı ve yapılmış tahlillerimizin sonuçları ile rapor yazdılar ssk ya falan gitmeme gerek kalmadı

rica ederim..farlutal kullanmaya başladığımda coumadini bırakalı 6-7 ay olmuştu.doktorum farlutal verince yine pıhtı olabilir ihtimalini önlemek için iğne verdi.
peki herhangibir aksilik oluştumu farlutal'i kullandığın dönemde dvt ile ilgili?daisy msn adresini verebilirmisin daha geniş kapsamlı konuşabiliriz böylece...

merhaba arkadaşlar ben pko luyum bunu 3yl once ogrendım 21 yasındayım ve bekarım doktora gıttım ultrason kan idrar tahlılı yaptılar seker yuklmeesı yaptılar bırde karacagerden test ıstedıler ben sadece karacaıger testını yaptırmadım gerıısnde pko lu oldugum ortaya cıktı dıane 35 kullandım uzun bır sure sonra bıraktım doktor benı hc kontrole cagırmadı ve ılgılenemdı bende baska bır doktora gıttımmm o bana yasmın verdı cunku dıane35 bana kılo aldırmıstı bırde glukofen dıe bır ılac verdı bu ilacı kullanan var mı nedir ne degıldır doktor kılo almanı engeller demıstı bana ve ebn sonra tekrar bıraktım ıac kullanamyı bnde asırı kasıntı ve akıntı oluyor cok rahatsız oluyorummm pek onemsememıstım bu hastalıgı ama cok onemesemem gerektıgını anladım tekrar doktora gdıcem bastan tekrar tahlıllerımı yaptırmma lazımmmm umarım gecer ama doktorla hıc gecmeyen bır hastalık oldugunu soluor bende anlamadımmm allah herkeze hayırlısını versın coccuk ısteyenlere de cocuk nasıp etsın benımmm daha occuk sahıbı olma donemıme cooookk var maa yınede geleecek için kaygılanıyorummmm banada bılgı verırsenız sevınırım...

slm bayanlar ben aranıza yeni katıldım sizinle paylaşmak istediğim ve merak ettiğim şeyler var ben cmt günü aşılama oldum ve bende hiçbir değişiklik yok normal mi

seyh, yanlış yere konu açmışsın canım. tüp bebek bölümüne açarsan yanıt alabilirsin. 3 günde belirti olmaması çok normal. ben test gününe kadar hiçbir belirti yaşamamıştım ama hamileymişim. ilk hamileliğimde de aksine çok çok belirti vardı. (iki hamileliğimde düşükle sonuçlandı gerçi.) değişiyor yani. boşver takma bunları kafana. umarım bebişin seninledir.

arkadşlar merhaba;
ben uzun yıllardır pko liyim en son yaptırdığım tahlillerimin hepsi normal çıktı sadece hl:4.15 fsh:1.78 onların normal değeri yazmıyordu değerleri bana benzeyen var mı fsh nin düşük olması iyi diye biliyorum ama çok mu düşük acaba bilen varsa yanıt alabilir miyim? Hamile kalma olasılığım nedir mafoldumben

Kızlar geride o kadar çok sayfa varki hepsini okumak çok zor geldi...Bu konu hakkında hiç bilgim yok
Bende çok fazla tüylenme var bu senelerde çene altımda da çıkmaya başladı hatta siyah...
Adetimde sorun yok fakat akıntım çok, hemde sarı renkte ve kötü kokuyor..
Araştırdım ama doktora giden birçok kişi çözüm bulamamış...
Acaba bende de pko belirtisi varmı?
Doktora yinede gitmelimiyim, şimdi ilaç verirlerse o ilaçta kilo aldırırsa kötü olur, çünkü zaten çok zor kilo verebiliyorum ne yapmalımı sizce??

arkadşlar merhaba;
ben uzun yıllardır pko liyim en son yaptırdığım tahlillerimin hepsi normal çıktı sadece hl:4.15 fsh:1.78 onların normal değeri yazmıyordu değerleri bana benzeyen var mı fsh nin düşük olması iyi diye biliyorum ama çok mu düşük acaba bilen varsa yanıt alabilir miyim? Hamile kalma olasılığım nedir

kızlar merhaba dr bana yumurtalıgında ufak kistler var dedi(çatlamamış yumurta)hormon istedi adetin 7.günü yapıldı estradiol 94
fsh 14.14
lh 6.26
prolaktn 19.50
total testesteron 0.40
tsh 1.56
sizce gebelige engel bişi varmı ben<zer testi yaptıranlar bilgi verebilirmi

canım fhs nin 12 den yüksek olması araştırdığım kadarıyla iyi değil ama benım söylediğim adetin 3. günü yapılan test için en iyisini doktorun bilir umarım herşey yolundaadır :Saruboceq:

canım araştırdığım kadarıyla yumurtalarla ilgili bi test ama kesin sonuç aralığının yazdığı bir yer yok maalesef

canım araştırdığım kadarıyla yumurtalarla ilgili bi test ama kesin sonuç aralığının yazdığı bir yer yok maalesef

canm tşkler arastırman için bi dr söledi testin o güne oranla öle yüksek çıkması normalmiş webbebek te bi dr söledi cvp alamadıysan oradan cvp veriyolar çok geçmiş olsun sanada bu arada sogan suyu iç işe yarıyo:içelim:

arkadaşlar bana doktorum yasmin verdi pko teşhisi konuldu.şimdi sorum yasmin hapını kullananlar varmı daha çok kilo aldırırmı bana.pko geçmez dedi ölene kadar seninle gider dedi.geçse bile yeniden nüks edermiş.hapı kullanmakta kararsızım zaten 74 kiloyum ya daha fazla aldırırsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…