- 13 Ocak 2015
- 710
- 365
- 63
- 40
benim doktorum bana hiç şeker ilacı başlatmadı hatta kilona dikkat et bile demedi. değiştircem doktorumu bastı bana hormon ilaçlarınıMalesef evet tedavisi yok.. ama onune gecip ilerlemesini engellemek insallah elimizde.. dedigim gibi bu tur ilaclar cogu arkadasimda basarisiz oldu.. Cunku onlarin hedefi yumurta catlatmak kisti kontrol etmek degil.. asilama kismet.. ama bir sure daha seker ilacina devam edin derim.. ama lutfen bu sure icinde tatli ve hamurisi tuketmeyin.. Kan sekerini dengede tutmaya calisin.. Sizin en az 6 ay seker ilaci kullanmanizi tavsiye ederim ki olumlu sonuc alabilesiniz.. bu sabrin sonuc vermez ise diger yontemlere basvurun derim.. ben her iki gebeligimde de seker ilaci olan glukofen kullandim oncesinde.. doktorunuza danisin derim.. cunku ben her doktora guvenmiyorum sizin isteklerinizden cok maddiyata deger veriyorlar.. gerekirse farkli bir gorus daha alin.. gluofeni bir danisin..
acaba glukofen kendim kullansam mı ?Malesef evet tedavisi yok.. ama onune gecip ilerlemesini engellemek insallah elimizde.. dedigim gibi bu tur ilaclar cogu arkadasimda basarisiz oldu.. Cunku onlarin hedefi yumurta catlatmak kisti kontrol etmek degil.. asilama kismet.. ama bir sure daha seker ilacina devam edin derim.. ama lutfen bu sure icinde tatli ve hamurisi tuketmeyin.. Kan sekerini dengede tutmaya calisin.. Sizin en az 6 ay seker ilaci kullanmanizi tavsiye ederim ki olumlu sonuc alabilesiniz.. bu sabrin sonuc vermez ise diger yontemlere basvurun derim.. ben her iki gebeligimde de seker ilaci olan glukofen kullandim oncesinde.. doktorunuza danisin derim.. cunku ben her doktora guvenmiyorum sizin isteklerinizden cok maddiyata deger veriyorlar.. gerekirse farkli bir gorus daha alin.. gluofeni bir danisin..
hatta bende okuyabilirimArkadaslar evlat sahibi olmak için hepberaber dua edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-duasini-okuyoruz.819628/page-2#post-40781608
benide ekleyin listenize bende bebiş istiyomArkadaslar evlat sahibi olmak için hepberaber dua edelim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-duasini-okuyoruz.819628/page-2#post-40781608
benim doktorum bana hiç şeker ilacı başlatmadı hatta kilona dikkat et bile demedi. değiştircem doktorumu bastı bana hormon ilaçlarını
acaba glukofen kendim kullansam mı ?
yanlis anlamayin ama bence yanlis tedavi baslanmis.. testestoron hormonu normal seviyede ise gerek yokmus hormona.. daha cok vucud duzeniniz bozulur.. ilk once doktorunuzu degistirin.. ve bir sonraki dr unuza glukofeni danisin.. uygun gorurse kullanin.. Gecmisinizi bi guzel anlatin ona gore bir yol izler zaten..[
o klomen beni maffetti ayda 2 kez adet oldum sonra kanamam 2o gün sürdü ve doktorum hiç bişey yapmadı
o klomen beni maffetti ayda 2 kez adet oldum sonra kanamam 2o gün sürdü ve doktorum hiç bişey yapmadıyanlis anlamayin ama bence yanlis tedavi baslanmis.. testestoron hormonu normal seviyede ise gerek yokmus hormona.. daha cok vucud duzeniniz bozulur.. ilk once doktorunuzu degistirin.. ve bir sonraki dr unuza glukofeni danisin.. uygun gorurse kullanin.. Gecmisinizi bi guzel anlatin ona gore bir yol izler zaten..
hergün o hamile bu hamile diye duymaktan da biktim bu ne arkadaş herkes ne kolay hamile kaliyorüzülme ama yayslpsln Allahım hepimize nasip edecek bende geçen ay öğrendim pko olduğumu.ve bende çok üzülüyorum.kafam karmakarışık ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?