Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaşlar ben 12 yıldır evliyim 2 kere aşılama yapıldım tutmadı bir sürü tedavi oldum olmadı ve pko luyum merak ediyorum benim gibi olup tüp bebekle hamile kalan varmı.
merhaba, ben de kendimi bildim bileli pkoluyum. bugüne kadar görüştüğüm doktorlarım bu durumun hamileliğe engel olmadığını söyledi. sebepsiz infertilite dendi. yüksek ihtimal stres dedi bazı drlar. sonuç olarak ilk tüp denememiz olumlu sonuçlandı. çok şükür oğlumu kucağıma alacağım günü beklemeye başladım.
sen de tedavini erteleme ve başka bir sorun yoksa bebeğine kavuşacağına emin ol. yolun açık olsun.
incirim çok sağol beni birazda olsa rahat landırdın çünkü okadar ümitsizliğe kapilıyorumki anlatamam allah bağışlasın oğluşunu inşallah sağ salim kucağına alırsın .
incirim çok sağol beni birazda olsa rahat landırdın çünkü okadar ümitsizliğe kapilıyorumki anlatamam allah bağışlasın oğluşunu inşallah sağ salim kucağına alırsın .
bende kendimi bildim bileli pcoluyum kıllanma adet düzensizliği vardı ilk adet olduğumdan beri. sadece kilom yok.. 4.5 yıllık evliyim. bnde bi sürü tedavi gördüm bi olumsuz aşılamam var.. sonra tüp bebek yaptrdm ilk denemede oldu Allahın izniyle.. darısı tüm isteyenlerin başına..
bende kendimi bildim bileli pcoluyum kıllanma adet düzensizliği vardı ilk adet olduğumdan beri. sadece kilom yok.. 4.5 yıllık evliyim. bnde bi sürü tedavi gördüm bi olumsuz aşılamam var.. sonra tüp bebek yaptrdm ilk denemede oldu Allahın izniyle.. darısı tüm isteyenlerin başına..
slm arkadaşlar ben 12 yıldır evliyim 2 kere aşılama yapıldım tutmadı bir sürü tedavi oldum olmadı ve pko luyum merak ediyorum benim gibi olup tüp bebekle hamile kalan varmı.
merhaba canım. bende Pko var genç kızlığımdan bu yana. Onca yumurta takipleri, aşılama, iğneler falan derken... Sonunda tüp bebek yapmaya karar verdik ve ilk denemede pozitifi gördüm :)) Sana merkezimi tavsiye ederim canm Bahçeci Fulya tüp bebek merkezi. Çok başarılı bi ekip öylesine güzel ilgilendilerki yani keşke daha önce gelip tüp bebek yapıp zman kaybetmeseydim diye üzülüyorum ama vardır herşeyin bi zamanı. Sende vakit kaybetmeden tüp bebeğe geç derim canım
ben varım canım. tüp bebekle ikinci denememde ikizlerime hamile kaldım. şu an dört aylığız. istanbul tüp bebek merkezinde emre karatekelioğlu yapmıştı tedavimi. aşılamayla vakit kaybetmeden tüp bebeğe geçmeni öneririm.
mrhb.bende 8 senedir uğraşıyorum 1 ay önce ilk tüp denememde hamile kaldım fakat 6.haftada düşük oldu.hamile kalınabiliyo ama önemli olan hamileliğin devam edebilmesi ve sağlıklı bir doğum yapabilmek.