Pkoluların Diyet ve Sporla Zayıflama Deneyimleri

GLUCOPHAGE 1000 piyasada yok yerine muadilleri olan diaformin, glifor glukofen veya matofin alabilirsiniz

GLUCOPHAGE 1000 piyasada yok yerine muadilleri olan diaformin, glifor glukofen veya matofin alabilirsiniz

Bilgin için teşkler.Ben glucophage kullanıyordum 850 mglık ama onun fazla faydasını göremedim.Doktora 1000 mglığını yazdırdım bugün.Glifor verdiler sonuçta hepsinin içeriği aynı sadece isimler değişikSizdedemi pko var?

ben 2 ay diaformin kullansım hiç bi faydasını görmedim ama glifor 850 kullanmaya başladım bide günde 2 tane olarak belkide ondan gördüm faydasını hem kilo vermeme yardımcı oluyor hem bağırsaklarımı hareket ettiriyor hemde bunu 1 aydır kullanıyorum bi tane yumurtam büyüdü şaşırttı bizi umut oldu bize birazda ilaçlar dozuna göre etkisi değişiyor... ben diaformini kullandım 85 lik hiç banamısın demediği gibi acaip bulantı yapıyordu glifru günde 2 içmeme rağmen hiç bişi yapmıyor tabi psikolojik olarak etkiside büyük rabbim hepimize şifa versin...

bende iki kez glocophage 1000 almıştım geçen gittiğimde üretime ara verildi dedi eczacı glukofen aldım bende haziran gibi çıkıcakmış yine...

bende iki kez glocophage 1000 almıştım geçen gittiğimde üretime ara verildi dedi eczacı glukofen aldım bende haziran gibi çıkıcakmış yine...

Bende glucophage kullanıyordum içeriği metformin olduğu için hepsi aynı sadece isimleri benzer

İyiakşamlar hepinize nerelerdesiniz neler yaptınız spor ve diyetler nasıl gidiyor ?:

merhabalarrr.. bnde bir pkolu olaraktan yazmak istedim.. bnde 16 yasımda öğrenmiştim bu pko lanetinin olduğunu.. suanda 2.5 yıllık evliyim ve 1.5 senedir düzenli olarak bebek tedavisi ve doktorlarda uğrasıyorum en sonki aşamam ocak ayında tüp bebek denememdi oda olmadı ve her gittiğim doktorum kilo vermemi istedi bn bir türlü başaramadım aksine kullandığım iğneler ilaçlarla biraz daha katladım 3 doktor değiştirdim bebek tedavisi için bekarken gittiklerimi saymıyorum yine kilo ver denilince bu defa bi diyetisyen buldum kendime cokta sevdim daha öncede 3-4 diyetisyen değiştirmiştim tam 2 hafta olunca sıkılıyordum bu defa sıkılmadım sevdim doktorumu bide iyice kilo vermem gerektiği yerleşti beynime yarın kontrolüm var 1 ay 3 hafta olucak 1.5 ayda 5.5 kilo verdim haziranda tekrar tüp bebek denemem var dondurulmuş embriyolarla ozamana kadarda 12 kg ye tamamlamam gerekiyo verdiğim kiloyu.. tavsiyem mutlaka bi doktor edinin kendinize yalnız diyet yapılmıyor..:26:

İyiakşamlar hepinize nerelerdesiniz neler yaptınız spor ve diyetler nasıl gidiyor ?:

ban bu ara diyetide sporuda düzenli yapmaya çalışıyorum bakalım canım sende durumlar ne....

5,5 kilo çok güzel malum pkolu olunca kilo vermek bir işkenceye dönüyor inş bi an önce istediğin kiloya ulaşır bebişine kavuşursun...

mrb bayanlar bende pkoluyum ve evet ben de zayıflamak da güçlük çekiyorum henüz bekarım ama ileride çocuğumun olması için şimdiden çabalamak istiyorum ve tabiki küçük kıyafetler giyebilmek için:) pkolulara farklı diyet listesi veriliyo diye okumuştum bi yerde acaba bununla ilgili elinde bi listesi bulunan var mı? nasıl vericez bu kiloları bilmiyorum ki off

Hoşgeldin canım aramıza.Malesef evet biz pkolularda kilo vermek biraz daha zor dirençli oluyor ama bunu başarmak için çaba göstermek lazım.Birde tirotlerinize baktırmanızı tavsiye ediyorum.Ben özel diyetisyene gittim çok yavaşladı kilo vermem diyetisyen yönlendirdi doktora tiroitler için tiroit hormonum yüksek çıktı malesef buda kilo verimini yavaşlatıyormuş.Fakültede bunun için tedavi olucağım tiroit ultrasonu çektirdim şükür temiz çıktı inşallah düzene girerde kilo verme durumum hızlanır.Sizlerde baktırmadıysanız baktırın derim.Allah hepimizede sağlıklı hayırlı bebekler nasip eder inşallah
Hadi iinşallah canım hedefine ulaşırsın.Ben diyet ve spora devam ediyorum ama bu tiroit yüksekliği çıktı bende kilo vermem ağırlaştı ona canım sıkıldı.Bakalım endokrinde kontrolüm var bu ay sonu nediyecekler hızlandırıcı birşeyler verirler inşallah.Sende kilo verimi nasıl yavaşmı normalmi canım?
Merhaba kızlar Benide alın aranıza bende pko'luyum artı çok tontonum
Hoşgeldin canım inşallah kilolardan kurtulucaz hep birlikte neler yapıyorsun peki?Hormonların nasıl tedavi oluyormusun diyet ve spor durumu nasıl?

Hoşgeldin canım aramıza tiroitlere baktırmanı tavsiye derim ondanda yavaş kilo veriliyor bende öyle çıktı çünkü.Allah beterinden korusun ve kilolardan kurtulalım inşallah.Çok iyi edersin şimdiden önlemini alman çok iyi kilo vermeye bak evlenince daha çok kilo alıyor insan.

merhaba bende aranıza yeni katıldım bende pko hastasıyım 3 senedir tedavi görüyorum bebek istiyorum kilom var vermek için çok çabalıyorum ama olmuyor ...bilmiyorum ne yapsam acaba ....

inş canım öle bişi verirde daha hızlı verirsin ben yavaş veriyorum canım tiroidde yok bende ama yinede yavaş veriyorum ama bugün mutluyum sonunda 69 direncini kırdım kaç aydır 69un altına düşememiştim....

Hoşgeldin canım inşallah kilolardan kurtulucaz hep birlikte neler yapıyorsun peki?Hormonların nasıl tedavi oluyormusun diyet ve spor durumu nasıl?

hoşgeldin aramıza tatlım kaynanası ile sorunyaşayanlar topikinden tanıyom ben seni bende pco luyum çok gemiş olsun umarım çok bekletmez bebeğin seni...

Hoşbulduk kızlar İkinizlede konuştuk daha önce dertlerimizde ortakmış demekki.İnşallah hepimizin bebişi çabuk gelir.
Ben sizin işinize yarar mı bilmiyorum ama geçmişte yaptığım şeyi yazayım.Pko bende 16 yaşta belli olmuştu diane35 kullandım 3 yıl ve 60kg dan 90 a çıktım.iştahı kontrol edemeyince ilaçları bıraktım.2 ay diyet+1 ay ara+1 ay diyet ile toplam 4 ayda 25 kilo verdim.Özel hiçbirşey yapmadım.Zaten annem evde ayrı yemek yatırmazdı.Ekmeği azaltıp her sabah yürüyüşe çıktık babamla.Oda futbol antranörlüğü yaptı bana destek oldu sağolsun canım babam.yürüyüş kırda yürür gibi olmamalı kızlar.Saat tutuyordu babam her turda.9dakilada 1km olacak şekilde hergün 8km yürüdük.Evde ne pişmişse 1 porsiyon onu yedim.Tatlı tuzlu herşeyi yedim yani.İlk hafta çok zor geldi az yemek kilo verdikçe alıştım.İlk 2 ay 17 kg verdim ama birden vermek sarstı bedenimi 1 ay ara verdim.O 1 ayda yeme düzenim aynı kaldı spor yapmadım ve ne kilo aldım nede verdim.4.ay yeniden spor ve 8 kg daha verdim.Uzun sürede korudum ama 5yıl geçti zamanla üzüntü, stres oldukça yemek yiyerek mutlu oluyordum derken her sene 10kg ekledim.Sonuç 115kg oldum şuan.Eğer imkanınız varsa bol bol spor yapın ben bunu çok iyi öğrendim.Basit bir hesap işi aslında aldığın kaloriyi düşür harcadığını arttır kilo veriyorsun.
Tedaviyi9 yıl bıraktım o dönemde,sonra yeniden başlayıp aksatmadım.3hafta önce hormon tahlillerim sırasında troidim de normal çıktı.Şuan tek derdim spor da yapamamak.Diyetisyene gittim olmadı,kendi yöntemimle yediklerimi azalttım yine olmadı...Ne alıyor ne veriyorum,yerimde sayıyorum.Biraz spor yapabilsem çok hızlı vereceğim farkındayım bunun ama ayakta duramıyorum ki
Dün isveç diyetine başlamaya karar verdim.Zor bir diyet ama ben her sene bununla 8kg verip 10kg geri alıyorum

Son düzenleme:
Aaa birde unutmadan paylaşayım kızlar.Sporu hiçbir zaman yemek sonrası yapmayın,vücud sporla harcanan kaloriyi kayıp gibi düşünü; savunmaya geçiyor ve yediğimiz yiyecekleri sindirip yakacağına;direk depolamaya başlıyor.Mutlaka yemek öncesi yapın sporunuzu.Birde spor süresi önemli 30 daikadan önce vücud yağ yakımına geçmiyor sadece su kaybediyorsunuz.O yüzden günde 2-3 kere azar azar spor yapmak yerine bir kere yapın ama süreyi 1 saate çıkarın.Bunları babamdan,spor salonu eğitmenimizden(düğün öncesi gitmiştim de),beden eğitimi öğretmeni arkadaşlardan öğrendim.

merhaba bende aranıza yeni katıldım bende pko hastasıyım 3 senedir tedavi görüyorum bebek istiyorum kilom var vermek için çok çabalıyorum ama olmuyor ...bilmiyorum ne yapsam acaba ....
Hoşgeldin canım aramıza geçmiş olsun inşallah tedavin olumlu sonuçlanır.Umudunu kaybetme kilo azda olsa vermeye çalış olmuyor diye birşey yok canım elimizden geldiğinde vermeye çalışalımki pko direncini kıralım
İnşallah canım ya ayy inan çok sevindim 69 lardasın demek maşallah canım ya darısıda bana inşallah.Başarının devamını dilerim

Canım demekki spor yapınca normal hızda veriyorsun negüzel ben hergün koşu bandında 1 saat yürüyorum tempolu ama genelde akşama doğru yürüyorum sence yanlışmı yapıyorum bazen yemekten sonra bazen yemekten önce yapıyorum sporu.Hangi saatlerde yapmak uygun sence.?İnşallah sende yine eskisi gibi vermeye başlarsın canım.Allah yardımcımız olsun stres yapıp kendini üzme gider kilolar inşallah.Bende prolaktin ve tiroitte yüksek çıkınca bunlarda engelliyor sanırım kilo vermemi endokrine gidiyorum kontrolüm var gidince söylüyeceğim kilo hızlanması için bi çare bulurlar inşallah

kızlar iyi geceler...
salı günü sevkimi alıp perşembeye adetim biterse eğer hsg çekilcem gelecek ayada aşılama yapılacakmış doktorum yeter artık değişik bişiler deneyelim tabi maddi yönden müsaitseniz dedi bende olur dedim ki benim aklmada ağustos gibi tüp bebek vardı şimdi aşılama yapalım belki tüpe gerek kalmaz diyince çok ümitlendim de hsg çekilmek korkutuyor az araştırdım çekilenler adet sancıısı gibi çok hafif bişi 10 dkda bitiyo deidler umarım öyledir.... gelişmeleri size bildirceğim kızlar allaha emanet olun

İyigeceler canım hadi hayırlısı olsun inşallah.Bende çektirmeyi düşünüyorum.Umarım tüp bebeğe gerek kalmadan bebeğine kavuşursun canım.Allah yardımcımız olsun.Korkma bencede herkezin bünyesi farklı sonuçta.Kimisi çok abartıyor bide.Gelişmelerden haber edersin.Geçmiş olsun

canım hsg den korkma bende aralıkta çektirdim evet adet sancısı gibi bişi 10 dk sürmüyo bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…