Canım demekki spor yapınca normal hızda veriyorsun negüzel ben hergün koşu bandında 1 saat yürüyorum tempolu ama genelde akşama doğru yürüyorum sence yanlışmı yapıyorum bazen yemekten sonra bazen yemekten önce yapıyorum sporu.Hangi saatlerde yapmak uygun sence.?İnşallah sende yine eskisi gibi vermeye başlarsın canım.Allah yardımcımız olsun stres yapıp kendini üzme gider kilolar inşallah.Bende prolaktin ve tiroitte yüksek çıkınca bunlarda engelliyor sanırım kilo vermemi endokrine gidiyorum kontrolüm var gidince söylüyeceğim kilo hızlanması için bi çare bulurlar inşallah
Sağol tatlım.Ben genelde sabah saatlerinde spor yapıyorum bazende öğle,hiç akşama bırakmadım.Çünkü akşam yorgunluğu ile spor eziyet oluyor.Birde yazmıştım yemek sonrası spor olmaz.Vücud yediklerini yakmıyor o zaman depoluyor.Saat 6dan sonra yemek yememeye çalış tatlım.Saat 20.00de metabolizma duruyor.O saatten sonra yediğin herşey yağ olacak böyle düşün.Ben kendimi zorladım koşu bandını kullanıyorum 2 gündür.Hem ağladım ağrıdan hem yürüdüm.15 dakika yürüdüm indim yerde 5dak.bacak kaslarını çalıştırıp belim rahatlayınca yeniden banda çıkıp 15dak.daha yürüdüm.Bu hafta yarım saatle başlayıp bende 1 saate çıkaracağım.Bugün diyette 3.günüm. 115.0kg ile başladım.Azönce tartıldım 113.1kilograma düşmüşüm.Bu arada 2lt su içmeyi de ihmal etmiyorum.Şişeye su doldurup takip ediyorum.Bu şekilde devam edebilirsem heray 8 kg vereceğim.Sende Sen kaç kilogramsın şuan Baharcım?Hiç değişiklik olmuyor mu?Tabi troid sorunu olduğu için elbette vermende zor.İnşallah önce troidin iyileşir.
Eloserce hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım.İnşallah hsg sonucunda birşey çıkmaz.
merhaba kızlar bende 19 aylık evlıyım ve pko oldugumu ogrenelı bır yıl oldu ılk gıttıgım de 84 kıloydum ve sureklı kanamam oldugu ıcın gıtmıstım ve bu sekılde ogrendım doktor hıc bı ılac vermedı ve kılo vermemeı soyledı ben calısan bı bayanım ve eve geldıgımde yorgun ldugum ıcın spor yapamadım zaten bu kanamalarda benı halsız dusurdu sonra6 kılo falan verdıım ama tekrar fazlasıyla aldım 105 kg olmustum 1 aydır dıkkat etmeye basladım ve suan 98 kg oldum umarım devamıda gelır. Bu arada ıkı ay once baska bı doktora gıttım glukofen sandoz verdı ama kullanamadımm bı turlu... kullansam daha mı ıyı olur acaba
canım glukofeni kullan kesinlikle derim tatlı isteğini kapatıyo ve iştahınıda kontrol etmene yardımcı oluyo pcolularda genelde insülin direnci olduğu için bu ilaç çok fayda ediyo....
Kızlar diyette 4.günüm 115.0 ile başladım azönce baktım 111.2kg.olmuşum.Çoooooooooook mutluyum
4 gündür ağalayarak yürüyorum acıdan ama pes etmedim koşu bandından inmedim.Bir yandan da sıkı bir diyet.
Kızlar glukofeni bende kullanıyorum.Günde 1 tane kullandım uzun süre,doktorum kilo vermem için şimdi 2ye çıkardı.Sudunyası kullanmaya korkma canım.Doktorum ilacın yan etkisi yok dedi.Üstelik ben int.de çok araştırdım.Bu ilaç şeker düzenleyici sadece şekeri düşüren veya yükselten bir şeker hapı değil.Üstelik kilo verdirmesi bir yana Pko.nun yan etkilerinden biri insülin direnci yani ilerde önlem alınmazsan şeker hastası olacaksın.Bu ilaç o yüzden önemli,kullanmak gerekli.Ben 16 yaşında öğrenmiştim durumumu belki 10dr.a gittim o zamandan bu yana.Hepsi de şeker olayından ve glukofenden bahsetti.İstersen danış birdaha doktoruna.Şuan bende de şeker yok,3 hafta önce 79 çıktı tahlilim ama 5yıldır bu hapı hiç bırakmadım.
Hoşgeldin canım aramıza biz pkolularda malesef kilo vermek daha zor oluyor.Ama bıkmadan devam etmeliyizki pkonu tamamen çaresi yok ama en azından önüne geçebilirz.Birde baktırmadıysan tiroitlerine baktırmanı tavsiye derim.Bende tiroitte yüksek çıktı meğersem buda kilo vermemi yavaşlatıyormuş.Ultrason istediler çektirdim o temiz çıktı şükürKızlar herkese merhaba bende 2008 yılından beri pko hastasyım,3,5 sene miranova kullandım ,geçen sene doktor tavsiyesi ile bıraktım hormonların iyi adet görürsün dedi çok şükür 1 senedir ilaç almadan adet görüyorum ,ama fazla kilolarımdan çok şikayetçiyim napsam olmuyo şuan 78.5 kiloyum .80 kilo ile diete başladım Nisan ayının başında beri diyet yapıyorum ,10 nisanda 78.5 e düştüm ,15 gündür de gün aşırı 40 dk hızlı tempo yürüme artı kardiyo yapıyorum,ama tık yok 15 gündür hiç kilo veremedim moralim çooookkk bozukk ,ne yiyeceğimi şaşırdım artık,tavsiyelerinizi bekliyorum,bide glifer die bi ilaç varmış insilün direnci için onu doktor mu veriyor nasıl oluyor???
Hoşgeldin canım aramıza kullanmanı tavsiye ederim genelde pkolular kullanıyor o ilacı.İnşallah ideal kilona düşersin canım spor ve diyeti ihmal etmemerhaba kızlar bende 19 aylık evlıyım ve pko oldugumu ogrenelı bır yıl oldu ılk gıttıgım de 84 kıloydum ve sureklı kanamam oldugu ıcın gıtmıstım ve bu sekılde ogrendım doktor hıc bı ılac vermedı ve kılo vermemeı soyledı ben calısan bı bayanım ve eve geldıgımde yorgun ldugum ıcın spor yapamadım zaten bu kanamalarda benı halsız dusurdu sonra6 kılo falan verdıım ama tekrar fazlasıyla aldım 105 kg olmustum 1 aydır dıkkat etmeye basladım ve suan 98 kg oldum umarım devamıda gelır. Bu arada ıkı ay once baska bı doktora gıttım glukofen sandoz verdı ama kullanamadımm bı turlu... kullansam daha mı ıyı olur acaba
Kızlar diyette 4.günüm 115.0 ile başladım azönce baktım 111.2kg.olmuşum.Çoooooooooook mutluyum
4 gündür ağalayarak yürüyorum acıdan ama pes etmedim koşu bandından inmedim.Bir yandan da sıkı bir diyet.
Kızlar glukofeni bende kullanıyorum.Günde 1 tane kullandım uzun süre,doktorum kilo vermem için şimdi 2ye çıkardı.Sudunyası kullanmaya korkma canım.Doktorum ilacın yan etkisi yok dedi.Üstelik ben int.de çok araştırdım.Bu ilaç şeker düzenleyici sadece şekeri düşüren veya yükselten bir şeker hapı değil.Üstelik kilo verdirmesi bir yana Pko.nun yan etkilerinden biri insülin direnci yani ilerde önlem alınmazsan şeker hastası olacaksın.Bu ilaç o yüzden önemli,kullanmak gerekli.Ben 16 yaşında öğrenmiştim durumumu belki 10dr.a gittim o zamandan bu yana.Hepsi de şeker olayından ve glukofenden bahsetti.İstersen danış birdaha doktoruna.Şuan bende de şeker yok,3 hafta önce 79 çıktı tahlilim ama 5yıldır bu hapı hiç bırakmadım.
kızlar bu ilacı peki,kadın doğum uzmanı yazabiliyormu?? yoksa başka bi bölüme mi (hormonlara bakan bölüm) sevkediyor??
Gözün aydın canım darısıda devamına inşallahkızlar veee 97 kg oldum :)) yuppı, ya ben bisey sorcam bu glukofen sandozu doktora yazdırmadan kullanabılıyormuyuz?
Sağlık ocağındada yazdırabilirsin yazıyorlar.kızlar bu ilacı peki,kadın doğum uzmanı yazabiliyormu?? yoksa başka bi bölüme mi (hormonlara bakan bölüm) sevkediyor??
Ben 850 mglık kullandım 2 seneye yakın çok etkisini göremedim şimdi 1000 mglığını kullanmaya başladım günde 2 defa içiyorum bakalım görücem faydası olucakmıYazabiliyor hatta ben en son sağlık ocağında aile doktoruna yazdırmıştım gerçekten işe yarıyor mu ya alıyorum ama hiç kullanmak nasip olmadı
merhaba kızlar bende 19 aylık evlıyım ve pko oldugumu ogrenelı bır yıl oldu ılk gıttıgım de 84 kıloydum ve sureklı kanamam oldugu ıcın gıtmıstım ve bu sekılde ogrendım doktor hıc bı ılac vermedı ve kılo vermemeı soyledı ben calısan bı bayanım ve eve geldıgımde yorgun ldugum ıcın spor yapamadım zaten bu kanamalarda benı halsız dusurdu sonra6 kılo falan verdıım ama tekrar fazlasıyla aldım 105 kg olmustum 1 aydır dıkkat etmeye basladım ve suan 98 kg oldum umarım devamıda gelır. Bu arada ıkı ay once baska bı doktora gıttım glukofen sandoz verdı ama kullanamadımm bı turlu... kullansam daha mı ıyı olur acaba
Canım moralini bozma azimle yoluna devam et vereceksin inşallah fazla kilolarını ben inanıyorum.Ve verdikten sonrada bebeğine kavuşucan inşallahTatlım bende de şeker yok yazmıştım ama doktorum günde 1den 2ye çıkardı sırf kilo vermem için.Hatta muayne esnasında arkadaşımda yanımdaydı .O da balık etli ve çocuk istiyordu doktor bana söyledi ardından arkadaşa dönüp "sende bu ilacı kullanabilirsin yan etkisi yok" dedi.Ki arkadaşım pko hastası falan değil benim yanımda doktora gelip merak ettiği bir iki şeyi sormuştu.Ne hormon tahlili nede şeker tahlili vardı ortada doktor onada kullan dedi yani.
Benim sormak istediğim doktorun sana 15kg vermen yeterli demiş.105-15=90kg hamilelik için doğru mu?Bana doktor en az 80 olmalısın dedi de.Gözümde büyüyor 110dan 80 e daha 30kg vermem lazım
Kızlar ağlıcam artık yaa 1 aydır spor artı diet yapıyorum 500 gr falan anca verdim,ne azim kaldı ne heves sinir krizi geçirecem yakında,her yediğime dikkat ediyom,tuz yağ hiç bişe yok,yeşilçay içiyom bol su içiyom.Napcam artık şaşrdım,şu ilacı yazdrp kullanıyım diyorum,ama yan etkisi falan varmıdır?
Bir de Ben şimdi ozaman sağlık ocağında da kan tahlili yaptrıp hekime ilacı yazdırabilirmiyim,pko tanılı hastane kağıtlarımda duruyo hala zaten?????
Kızlar ağlıcam artık yaa 1 aydır spor artı diet yapıyorum 500 gr falan anca verdim,ne azim kaldı ne heves sinir krizi geçirecem yakında,her yediğime dikkat ediyom,tuz yağ hiç bişe yok,yeşilçay içiyom bol su içiyom.Napcam artık şaşrdım,şu ilacı yazdrp kullanıyım diyorum,ama yan etkisi falan varmıdır?
Bir de Ben şimdi ozaman sağlık ocağında da kan tahlili yaptrıp hekime ilacı yazdırabilirmiyim,pko tanılı hastane kağıtlarımda duruyo hala zaten?????
Tatlım bende de şeker yok yazmıştım ama doktorum günde 1den 2ye çıkardı sırf kilo vermem için.Hatta muayne esnasında arkadaşımda yanımdaydı .O da balık etli ve çocuk istiyordu doktor bana söyledi ardından arkadaşa dönüp "sende bu ilacı kullanabilirsin yan etkisi yok" dedi.Ki arkadaşım pko hastası falan değil benim yanımda doktora gelip merak ettiği bir iki şeyi sormuştu.Ne hormon tahlili nede şeker tahlili vardı ortada doktor onada kullan dedi yani.
Benim sormak istediğim doktorun sana 15kg vermen yeterli demiş.105-15=90kg hamilelik için doğru mu?Bana doktor en az 80 olmalısın dedi de.Gözümde büyüyor 110dan 80 e daha 30kg vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?