Mayo altına da şort al bari dize kadar.Sahil şehrinde oturmamıza rağmen hayatımızda bir kere bile denize gitmişliğimiz yok , babam sayesinde.
Geçen hafta abim gitti iş arkadaşlarıyla (o da ilk gitti) . Çok güzel olduğunu söyledi falan.
Babam da birazcık ikna oldu .
Ben zaten babamla bir yere gitmek istemiyorum. Çünkü burnumuzdan getiriyor. Gömlek- pantolon giysem bile karışır.
Annem zaten kapalı ve denizden korkar panik yapar oyüzden ben girmem en fazla ayağımı sokarım diyor , onun için sorun yok.
Ben de en azından şort ve askılı giyerim diye düşünmüştüm. Bu sefer de babam " kendinize kıyafet alın,hazırlanın " dedi. Ben de " ne kıyafeti" dedim.
E denize ne ile gireceksin" dedi.
"Git kendine pantolon , güzel bir kazak al " dedi.
Allah aşkına denizde eşofmanla tişört ile mi yüzeceğim ? Bi gram hevesim vardı, o da gitti.
ne yapayım ben ?
Yok gayet ciddiydiMayo kastetmiş olmasın? Bana kendine mayo al demiş gibi algıladım siz anlamayınca da şaka yapmış pantolon ve kazakla yüzülmeyeceğine göre...
Bence siz kendinize bir yüzücü mayosu alın v
Ya kafayı yicemKazak al cumlesinden sonra valla ben tişörte ikna oldum
Ya valla ne yapacağımı şaşırdımkazak mıbence kaban giyip çıkın babanızın karşısına ben bununla girmeyi düşünüyorum denize diye. şaka bir tarafa elbise falan alın bari en azından terlemezsiniz. denize girme şansınız yoksa.
Hem de neeeNe saçma
yok illahi eşofmanMayo altına da şort al bari dize kadar.
ayy güldürdün beni ya hahhahaaHırka da al yanına canım nolur nolmaz
Babanız daha önce denize gitmemişse bilmiyordur belki insanlar oraya nasıl gidiyor,neyle yüzüyor vs.
Ona güzelce anlatın baba denize mayo ile girilir normal kıyafetle girilmez herkes öyle giyiniyor çünkü normali o gibi şeyler söylersiniz.belki anlayış gösterir siz de hem çok açık olmayan hem de haşema gibi olmayan hem sizin hem babanızın hoşuna gidecek bir şeyler alırsınız.
Hayır ya gayet ciddiydi malesef :/babanızın ironisini anlamadınız mı..
gidin mayo alın kendinize..
Giyemem ki :/Haşema ile de yüzebilirsiniz.
Yani kazak dediği bluz, tişört gibi işteNe kastetti bilmiyorum ama pantalon ve kazak kastetmemiştir ?
AhahahahaHırka da al yanına canım nolur nolmaz
Yok gayet ciddiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?