Yok sordum, eşofman ve tişört giyeceksin dedi . 17 yaşındayım
"Kazağı bikinimin üstüne mi giyicem? Ne saçma" de.
Baban şok.
Anlamaz ki...tişörtün altına ne giyecekmişsin peki ?
o tişört yapışınca ortaya çıkacaklar ne olacakmış onu da sorsaydın bari..
Kazak al cumlesinden sonra valla ben tişörte ikna oldum
Bir-iki beden büyük pantolon giyerim. Genelde gömlek . Hatta sürekli böyle.Dışarı çıkarken ne giyiyorsun ?
Normalde yani ...
Ya belki de öyle yaparım. Her ne kadar burnumdan gelsedeDediğini yapın. Sorun ettiğinizi belli etmeyin. Inatlasma ya dönmesin. Zamanla değişebilir siz annenizin mutlu olmasi için onu götürün olaya böyle bakın. Her ailenin izin vermediği şeyler oluyor. Sabır.
İnan bana 17 yaşında olmama rağmen giyim konusunda her zaman kendimden ödün veriyorum. 36 beden pantolon giymem gerekirken , sırf dar olmasın diye 40 beden alıyorum. tişört falan bile giyemem hep gömlek dışarıda. tayta falan , mayonun hiç bir türlüsüne izin vermiyor. illahi eşofman .Kazak olayına çok güldüm ama gerçekten yarı kapalı mayo diye nette aratırsan şık ve babanın da beğeneceği çok model var yarım kollu kolsuz askılı taytlı şortlu her türlü var yani, bir bak bence, madem ailece ilk defa yapacaksınız böyle birşey sen de kendinden biraz ödün verebilirsin giyim konusunda belki?
Şey, kapili derken anlayamadım ?[/QUOTE
Ya benim yanaşmam değil. Babam mayo nun hiç bir türüne, şorta, tayta izin vermiyoryarı kapalı mayoya niye yanaşmıyorsun ? normal mayo bikini olmayacaksa askılı ve şorttan çok daha iyi olur bence çünkü nihayetinde deniz kıyafeti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?