Plajda ne giyilir Allah aşkına?!!

Dışarı çıkarken ne giyiyorsun ?

Normalde yani ...

O zaman kolaylıklar diliyorum. Maddi durumun varsa haşema al, değilse eşofmanla giriceksin demekki

O zaman kısa kollu mayolardan alırsın.
Altı tayt veya eşofman gibi olanlardan.

Baban mayo olduğunu anlamaz bile, hoş anlasa ne olur, o da kapalı sonuçta..

Bence baban bilmiyor.
Konuşabileceğin bir babaysa konuş bunu, böyle mayolar varmış, bunlardan alayım de...
Kapri-kısa kol.. Senin durumunda biri için ideal olur sanırım.
Netten araştır, göster,kabul eder belki..

Dışarı çıkarken ne giyiyorsun ?

Normalde yani ...
Bir-iki beden büyük pantolon giyerim. Genelde gömlek . Hatta sürekli böyle.
Normalde pantolon bedenim 36 . İki senedir baya spor falan yapıyorum o kadar güzel vücudum var. 40 beden pantolon giyiyorum afedersiniz bir halta benzemiyorum

Dediğini yapın. Sorun ettiğinizi belli etmeyin. Inatlasma ya dönmesin. Zamanla değişebilir siz annenizin mutlu olmasi için onu götürün olaya böyle bakın. Her ailenin izin vermediği şeyler oluyor. Sabır.

Kazak olayına çok güldüm ama gerçekten yarı kapalı mayo diye nette aratırsan şık ve babanın da beğeneceği çok model var yarım kollu kolsuz askılı taytlı şortlu her türlü var yani, bir bak bence, madem ailece ilk defa yapacaksınız böyle birşey sen de kendinden biraz ödün verebilirsin giyim konusunda belki?

hasemo alsan..tamam onunla girmek istemezsin belki ama hic denize girmemekten iyidir. belki baban ordaki insanlari göre göre alisacaktir. sen bence he de git bir kere..

Dediğini yapın. Sorun ettiğinizi belli etmeyin. Inatlasma ya dönmesin. Zamanla değişebilir siz annenizin mutlu olmasi için onu götürün olaya böyle bakın. Her ailenin izin vermediği şeyler oluyor. Sabır.
Ya belki de öyle yaparım. Her ne kadar burnumdan gelsede

İnan bana 17 yaşında olmama rağmen giyim konusunda her zaman kendimden ödün veriyorum. 36 beden pantolon giymem gerekirken , sırf dar olmasın diye 40 beden alıyorum. tişört falan bile giyemem hep gömlek dışarıda. tayta falan , mayonun hiç bir türlüsüne izin vermiyor. illahi eşofman .

Belli ki babanın senden farklı bir hayata bakışı var.
Niye bunu bile bile denize gitmek istedin ki?
Bana 2 beden büyük pantolon giydiren babayla tatilin pek keyifli olmayacağını tahmin ederdim şahsen.

Resim yüklemeye çalıştim ama beceremedim. Kapali diyecektim. Şu şortlu takimlar var ya ondan.

İçinde ne büyük fırtınalar koptuğu da profil fotoğrafından belli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…