Plajda ne giyilir Allah aşkına?!!

Senin o mayo işi yaş bence
Haşemadan daha acik ama mayodan kapali tayt tshirt gibi takimlar var onlari bi dene istersen

Şaka mı ki? Açık giyinmene kızıyorsa taytlı mayolar falan var yada haşema alabilirsin. Ama bence önce ne gibi birşey alacağını sor. Yada şurda bi mayo görmüştüm diyerek bi nabız yokla bence. Denizin dibinde olupta hiç gitmemenizde garip geldi bana yaşınız kaç?

Kapili deniz kiyafetleri var ondan alabilirsiniz.
Şey, kapili derken anlayamadım ?

Özür dilerim ama "kazak" deyince baya bi güldüm kazak demiş muhterem sen tişört ile girebilirsen şükür et canım :)

Ağlanacak halime gülüyorum
Bence ironi falan yapmamış çok net söylemiş. Bunu pantolon gömleğimize bile karışır demene istinaden düşünüyorum. Bence sen bu deniz işinden vazgec sonra sessiz sedasız gidersin
Aynen ciddiydi. Zaten gitmeyeceğim, ama annem bensiz gitmez. Çok hevesli kadıncağız. İlk defa günyüzü görecek
Daha 17 yaşındayım kendim de gidemem

Lafın gelişi kazak demiştir belki.
Ben de bazen üst kıyafete kazak der geçerim :)

Babanız açıklığa izin vermiyorsa siz de kapalı mayo alın.
Türlü türlü mayolar, haşemalar var artık. Giyebileceğiniz bir açıklıkta güzel mayo bulursunuz.
Kapri? Kısa kol? Askılı? Yarım kol? Herşey var

Uzun Kollu yu düşünüp kazak diyivermis galiba.. mayo gösterin olur mu diyin tam bagiracakken askılı ve şort gösterin tamam tamam bunları giyerim diyin.. ilk gidisiniz her türlü bi gidin de sonra zamanla babanız rahatlar belki..

Hem de neee

yok illahi eşofman

ayy güldürdün beni ya hahhahaa

Yok anlamıyor canım

Hayır ya gayet ciddiydi malesef :/

Giyemem ki :/

Yani kazak dediği bluz, tişört gibi işte
Abinizle gidin beraber yada hasemanın yarım olanı var kısa kollu diz altı şort gibi onu alın illa karışırsa.

Yok ciddiydi ya. Genel tavrı bu . Onunla değil denize, camiye bile gitsem burnumdan gelir.

Giyemeyip icinizde kalanlar profil fotonuza yansimiş

Bence bırak denizi de ona kalsın, kazağı da pantolonu da. Gitme, gidersen de rahatsızım de girme. Burnundan gelecek o gün senin, eminim. Bırak bari o yokken, yada artık evlenince girersin gönlünce. Ayrı eve çıkınca bile diyemiyorum, eminim öyle bir ihtimalin dahi yoktur baban sayesinde.

Sanırım mübalağa etmiş babanız, o kadar olamaz.

Normal mayo alabilirsiniz. Altına şort giyebilirsiniz çok sorun olacaksa. Veya denizden çıkınca plaj elbisesi giyebilirsiniz üstünüze.

Valla ilk sefer ne istese yap derim gözü alışsın ilk seferden yan cizmesin daha sonra kendin arkadaslarinla yaparsin kacamak

Hasema al bari. Ne esofmani ya!
Off :/

yahu evde hiç kazağınız pantolununuz yok mu da gidin alın desin... evde tişört de mi yok.. evde olmayan şey için gidin alın denir..
Yani alın derken, hazırlayın anlamında faan dedi .

Senin o mayo işi yaş bence
Haşemadan daha acik ama mayodan kapali tayt tshirt gibi takimlar var onlari bi dene istersen
Ya mayo bile istemiyorum, en azından şort , askılı giyseydim ...

Yok sordum, eşofman ve tişört giyeceksin dedi . 17 yaşındayım
Bildiğin eşofman ve tişört giymemi söyledi
Orada burnumdan getirir. Ağlar ağlar dururum , o da keyfini çatar

Yok ciddiydi ya. Genel tavrı bu . Onunla değil denize, camiye bile gitsem burnumdan gelir.

O zaman şu kapalı mayolardan alacaksın. Kazak giyemezsin yanarsın çözüm bulman lazım. Kazak gibi uzun kollu ve pantolonlu mayolardan alacaksın. Annenle beraber gidin çarşıya ikinize de birer haşema alın işte.
Daha ufaksın kendi ayaklarının üstünde durana kadar idare etmen lazım.

Hangi sahil şeridi orası acaba, cidden merak ettim.
Plajda da kim ne ile rahat ediyorsa onu giyer herhalde.
Mayo, bikini, haşema, tayt ,tişört , şort.

Aynen gitmemek için elimden geleni yapacağım

Sanırım mübalağa etmiş babanız, o kadar olamaz.

Normal mayo alabilirsiniz. Altına şort giyebilirsiniz çok sorun olacaksa. Veya denizden çıkınca plaj elbisesi giyebilirsiniz üstünüze.

Maleseff
Valla ilk sefer ne istese yap derim gözü alışsın ilk seferden yan cizmesin daha sonra kendin arkadaslarinla yaparsin kacamak
Kaçamak mı ? Haha benim için imkansız gibi bir şey malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…