Ben denize gitmek istemedim, ben hiç bir yere gittmek istemiyorum zaten , her zaman sorun çıkartır. Düğüne giderken göz kalemi sürerim ona laf eder.Belli ki babanın senden farklı bir hayata bakışı var.
Niye bunu bile bile denize gitmek istedin ki?
Bana 2 beden büyük pantolon giydiren babayla tatilin pek keyifli olmayacağını tahmin ederdim şahsen.
Anladım sağ ol gerçekten :))Resim yüklemeye çalıştim ama beceremedim. Kapali diyecektim. Şu şortlu takimlar var ya ondan.
Allah aşkına ne hemen laf atma peşindesiniz ya? Burada daha önceden squat yapma konulu topik açılmıştı bende katılmıştım herkes istediği vücutları koyuyordu ben de bunu koymuştum. O zamandan beri kalmış. Eski konumu okursanız içimden nelerin kopup gittiğini de çok iyi anlarsınız .İçinde ne büyük fırtınalar koptuğu da profil fotoğrafından belli...
Ya belki de öyle yaparım. Her ne kadar burnumdan gelsede
[QUOTE="ayca_ayca, post: 47568192, member: 638668"]Ya belki de öyle yaparım. Her ne kadar burnumdan gelsede
Çok teşekkür ederim . Çok haklısın. Tek kurtuluşum o olacak :)Ne diyorsa al giy sorun çıkmasın bu adam çocuk değil hiç yoksa 45 yaşındadır bu zamana kadar değişmemiş artık umudu kes, derslerine sarıl ve tek kurtuluşunun eğitim olduğunu unutma, üniyi kazanıp çık o evden sonra da ne istersen onla gir denize..
Başka alternatif yok
Allah yardımcımız olsun. öyle yapacağımBenim babaminda seninkinden farkı yok hic denize gittinmi de gitmedim ama teklif etse atlardim hemen ordakileri gördükçe senin kıyafetini kendide yadirgar belki allahtan umut kesilmez otur suya girme ama ortam gör en azindan gitmedim demezdim ilerde
Kızzz ne şakası ? Babamın genel tavrı bu . Her şeye karışır. Daha sonrada sordum ve aldığım cevap aynıydı. Eşofman ve tişörtE canım dalga geçmiş işte mayo al anlamında bizimkilerde öyle ciddi söylerlerdi.Pantolon kazagın vardır zaten bunun için alışveriş yap dermi..babaların şakaları böyle soguk..
Senin profildeki maymuşş gibi giyinip gideceğim en soonundaZaten eşofman gibi kapalı mayolar var. Dizlerde dirseklerde bitiyor. Onlardan alırsın. Onları da beğenmezse babanız, astronot kıyafeti öneriyorum.
E ne gidelim diye uğraşıyor o zaman...:) Ne abesmiş..Aileyle takılmaktan zaten bişey anlamazsın.herşeye karışırlar.Kızzz ne şakası ? Babamın genel tavrı bu . Her şeye karışır. Daha sonrada sordum ve aldığım cevap aynıydı. Eşofman ve tişört
off off aynen öyleE ne gidelim diye uğraşıyor o zaman...:) Ne abesmiş..Aileyle takılmaktan zaten bişey anlamazsın.herşeye karışırlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?