Kime gönlüm gitse karşılıklı olabilir mi desem birkaç güne sevgili yapıyorDaha beteri bende mevcut.. kaç kez test ettim :) Neyi hayal etsem hayata geçirmeyi planlasam yakın zamanda başkasının yaptığını duyuyorum ve ben bir şekilde yapamıyorum:)
hangi bilim o mesela bı pubmed makalesi atar mısınızAynı şeyler bende de var çok uzun zamandır. Nazara inanan biri de değildim oysa ancak bazı insanlar çevredekilerin enerjisini daha çok çekiyor..sonra şüpjelenince çok kez test ettim. Anlatamadığım şeyler daha güzel oluyor Nazar denen şey var. Bilimsel olarak da gerçek
:) Dilerim çok daha iyisi çıkacağı içindir ve o zaman bunlar iyi ki olmamış dersinizKime gönlüm gitse karşılıklı olabilir mi desem birkaç güne sevgili yapıyor
Canim o kem ve haset insanlarin gözü bende de var biseyi yapicam diyorum karşımdaki kişi haset olduğu için olmuyor anlatmaHerkese merhaba.
Bizim eşimle plânladığımız ya da tek başıma planladığım hiçbir şey olmuyor.
Hele ki eskaza birine anlattıysam olacak olan olma yolunda olan hiç hiç olmuyor.
Ama birini bir konuda eleştirsem hemen başıma geliyor.
Böyle şeyler yaşayan var mı nasıl atlatılır bu durum?
Nazar mıdır enerjisel midir nedir bu Allahaşkına.
Bu ben, net.Herkese merhaba.
Hele ki eskaza birine anlattıysam olacak olan olma yolunda olan hiç hiç olmuyor.
İnanırım bende yaşıyorum. Artık nazar, batıl inanç her ne denirseHerkese merhaba.
Ayy teşekkür ederim:) Dilerim çok daha iyisi çıkacağı içindir ve o zaman bunlar iyi ki olmamış dersiniz
bilinmezliğin ayrı bir bereketi var o yüzden söylememek lazımHerkese merhaba.
Hmmm mesela. Leeds Üniversitesi tarafından yapılan ve nazarın varlığını ispatlayan bir deney Science dergisinde yayımlanmıştı. Ayrıntılara ve diğer kaynaklara siz bakın artık. Google herkeste varhangi bilim o mesela bı pubmed makalesi atar mısınız
aynen haber.com gibi saçma sapan sitelerde vardır eminim.Hmmm mesela. Leeds Üniversitesi tarafından yapılan ve nazarın varlığını ispatlayan bir deney Science dergisinde yayımlanmıştı. Ayrıntılara ve diğer kaynaklara siz bakın artık. Google herkeste var
Gerçekleşmemiş şeyleri dillendirdiğimiz zaman beyin planları olmuş gibi kabul edip rafa kaldırıyor, yani sizde tatmin olmuş hissedip konunun üzerine düşmeyi bırakıyorsunuz, bu psikolojik ve bilimsel bir açıklamadır...Herkese merhaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?