Plânladığım, birine anlattığım hiçbir şey olmuyor 🤷🏻‍♀️

reedd

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
994
1.262
313
Herkese merhaba.
Bizim eşimle plânladığımız ya da tek başıma planladığım hiçbir şey olmuyor.
Hele ki eskaza birine anlattıysam olacak olan olma yolunda olan hiç hiç olmuyor.
Ama birini bir konuda eleştirsem hemen başıma geliyor.
Böyle şeyler yaşayan var mı nasıl atlatılır bu durum?
Nazar mıdır enerjisel midir nedir bu Allahaşkına.

Daha beteri bende mevcut.. kaç kez test ettim :) Neyi hayal etsem hayata geçirmeyi planlasam yakın zamanda başkasının yaptığını duyuyorum ve ben bir şekilde yapamıyorum:)
Kime gönlüm gitse karşılıklı olabilir mi desem birkaç güne sevgili yapıyor

Aynı şeyler bende de var çok uzun zamandır. Nazara inanan biri de değildim oysa ancak bazı insanlar çevredekilerin enerjisini daha çok çekiyor..sonra şüpjelenince çok kez test ettim. Anlatamadığım şeyler daha güzel oluyor Nazar denen şey var. Bilimsel olarak da gerçek

Bence de kimseye anlatmayın. Yaptıktan sonra keyifle anlatırsın çok istersen. Ama ben de artık bazı şeyleri gizli yaşıyorum, yani sosyal medyada filan paylaşmıyorum. Nazara inanırım çünkü. Ne zaman mutlu anlarım paylassam maksimum 2 gün içinde eşimde şiddetli sorunlarım oluyor.

hangi bilim o mesela bı pubmed makalesi atar mısınız

Şakayla karışık bana bı uğrada ; ufleyip üzerindeki büyüyü bozayim.
Gerçi boş ver,ben ufleyince daha kötü oluyor..

Canim o kem ve haset insanlarin gözü bende de var biseyi yapicam diyorum karşımdaki kişi haset olduğu için olmuyor anlatma

Nazara inanıyorum ama her olduğunda yok ya diyordum. Son zamanlarda sürekli aynı şey oluyor. Yani inançlı da biriyim ama hep e Allah’ım hiç mi konuşmayayım ? Diyorum. Eleştirdiğim de başıma geliyor çünkü. Yani anlattığım olumsuz şeyler başıma geliyor olumlu şeyler de olmuyor

Bu ben, net.

İnanırım bende yaşıyorum. Artık nazar, batıl inanç her ne denirse Bende plandığım, hedeflediğim şeyleri anlatmamaya özen gösteriyorum. Bazen tutamıyorum ağzımı ama zaten söylemekte her zaman iyi hissettirmiyor.

Belki olmayacak şeyleri hayal ediyorsunuz. Ya da olanları değil olmayanlara odakladınız. Ben nazara inanamıyorum böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. O kadar başarılı insanlar var hayatta onlara neden bir şey olmuyor

bilinmezliğin ayrı bir bereketi var o yüzden söylememek lazım

Hmmm mesela. Leeds Üniversitesi tarafından yapılan ve nazarın varlığını ispatlayan bir deney Science dergisinde yayımlanmıştı. Ayrıntılara ve diğer kaynaklara siz bakın artık. Google herkeste var
aynen haber.com gibi saçma sapan sitelerde vardır eminim.
hı hı

Gerçekleşmemiş şeyleri dillendirdiğimiz zaman beyin planları olmuş gibi kabul edip rafa kaldırıyor, yani sizde tatmin olmuş hissedip konunun üzerine düşmeyi bırakıyorsunuz, bu psikolojik ve bilimsel bir açıklamadır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…