- 5 Nisan 2021
- 6.529
- 9.258
- 128
- 35
A aaa..Gerçekleşmemiş şeyleri dillendirdiğimiz zaman beyin planları olmuş gibi kabul edip rafa kaldırıyor, yani sizde tatmin olmuş hissedip konunun üzerine düşmeyi bırakıyorsunuz, bu psikolojik ve bilimsel bir açıklamadır...
Olmuş gibi hissetmek ayrı o heyecanı yok etmiyor hatta daha çok arzuluyorsunuz, insanlara anlatınca beyinde farklı bir reaksiyon gerçekleşiyormuş, hayal etmek çok güzel ve gerçekten işe yarayan bişey, ben neyi çok hayal ettiysem oldu Hamdolsun, şuan istediğim bikac şey daha var Umarım ki hayal ve çaba ile onlar da olacakA aaa..
E bazen de dualarınızı ya da hayallerinizi olmuş gibi hissetmeye çalışın derler.
Kafam karıştı şimdi
İnşallah.Olmuş gibi hissetmek ayrı o heyecanı yok etmiyor hatta daha çok arzuluyorsunuz, insanlara anlatınca beyinde farklı bir reaksiyon gerçekleşiyormuş, hayal etmek çok güzel ve gerçekten işe yarayan bişey, ben neyi çok hayal ettiysem oldu Hamdolsun, şuan istediğim bikac şey daha var Umarım ki hayal ve çaba ile onlar da olacak
aynen ya Bill Gatese neden nazar değmiyor meselaBelki olmayacak şeyleri hayal ediyorsunuz. Ya da olanları değil olmayanlara odakladınız. Ben nazara inanamıyorum böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum. O kadar başarılı insanlar var hayatta onlara neden bir şey olmuyor
Ben de bunlara inanmam. Aksine sayıkladığım planını her yerde anlattığım şeyler, elimde olmayan şeyler bile olsa başıma gelir, gerçekleşir. Böyle olacağına inandığım için de gerçekleşiyor olabilirbence böyle şeylere inanıyorsanız bunu yaşıyorsunuz.
ben anlatıyorum insanlara bazen oluyor bazen olmuyor
nazar vs şeylere de asla inanmam.
hiç ovundugum ya da beğenilen bir seyime nazar değdiğini görmedim
tamamen algı meselesi olduğunu düşünüyorum. Elbette olan bir sürü şey vardıraynen ya Bill Gatese neden nazar değmiyor mesela
Çok defa denedim ama ya beceremiyorum ya da gerçekten dediğim gibiDemek ki kendi kendinize nazar ediyorsunuz. Birşeyi yapmayı düşünürken her zaman olumlu düşünmeye çalışın
Evet ya bende çok içimden konuşuyorum mutfakta. Artık çözümü dizi izlemeyle buldum sevdiğim diziyi açıp ona kulak veriyorum. İşimde çabuk bitiyorBen nazara hiç inanmam. Bir şeylerin olmamasının mutlaka mantıklı gerekçeleri vardır. Bu düşünceler insanı vesveseye iter bence. Belki paylaştığınız zaman hevesiniz kaçıyordur, yeterli çabayı göstermiyorsunuzdur. Ya da konuştukça aklınıza yatmayan şeyler olduğunu fark ediyorsunuzdur içten içe. Ama dedim ya mutlaka açıklanabilir sebepleri vardır. Ben de özellikle mutfakta iş yaparken içimde biriyle tartışıyorsam mutlaka bir şeyleri kırar dökerim. Çünkü dikkatim yaptığım işte değil içimdeki tartışmadadır.
Benim de her istediğim oluyor ama sorunlu bir şekilde :) mesela yıllarca araba isteyip sonunda babam hediye etti ve 2 yıl istisnasiz çözülemeyen bir arizasiyla uğraştım ki arıza iki kablonun etkileşim sorunundan başka bir şey değilmişHerkese merhaba.
Bizim eşimle plânladığımız ya da tek başıma planladığım hiçbir şey olmuyor.
Hele ki eskaza birine anlattıysam olacak olan olma yolunda olan hiç hiç olmuyor.
Ama birini bir konuda eleştirsem hemen başıma geliyor.
Böyle şeyler yaşayan var mı nasıl atlatılır bu durum?
Nazar mıdır enerjisel midir nedir bu Allahaşkına.
Allahım hayırlısını ver deyinBenim de her istediğim oluyor ama sorunlu bir şekilde :) mesela yıllarca araba isteyip sonunda babam hediye etti ve 2 yıl istisnasiz çözülemeyen bir arizasiyla uğraştım ki arıza iki kablonun etkileşim sorunundan başka bir şey değilmiş
Güneş gören mütevazı bir ev/daire istedim uzun yıllar boyunca.. nihayet aldım ama aldığım kişiyle mahkemelik olup kazandım ama 1 yıldır tahliye duruşmasını bekliyorum tarihi de belli değil.
Sevgili isteklerimde oluyor tam istediğim gibi insanlara tanisiyorum ama bir süre sonra ilerlemiyor..
Araba halloldu çok şükür ama hallolmadan önce şöyle derdim; evim var ama yok, arabam var ama yok, hoşlandığım biri var ama yok.. böyle bir saçmalık
Şans ve mutluluk sessizliği sever ..Herkese merhaba.
Hele ki eskaza birine anlattıysam olacak olan olma yolunda olan hiç hiç olmuyor.
Aaaa bu sey degil mi yaaa?? ben! Sirf bu yuzden hamileHerkese merhaba.
İşte bu da ben!Aaaa bu sey degil mi yaaa?? ben! Sirf bu yuzden hamile
Oldugumu bile kimseye soylemedim. Ailem ve is yerindeki amirim disinda. Saklanmayacak raddeye gelince ogrendi herkes. Eminim cocuk dusunuyoruz diye iki kisiye soylesem su an hala deniyor olurudum. Oyle de sansim vardir. Yurt disina yerlesme firsati cikti. Bi iki arkadasa danismistim. Yuzde yuz denen is iptal oldu ya(( ve daha niceleri!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?