Plânladığım, birine anlattığım hiçbir şey olmuyor 🤷🏻‍♀️

Açıkcası şimdi burda linç yemekten korkuyorum herkesin kocası kendine yakışıklıdır tabi ama benim eşim gerçekten çok yakışıklı. Ben hangi ortama girersem gireyim, gerek iş yerinde gerek arkadaş ortamında herkes hayran kalır, hatta lakabı Yakışıklı ne zaman eşimle bir durum atsam, yemekte gezmede veya romantik bir an fotoğrafı paylaşsam kavga ederiz, o gün burnumuzdan gelir

Benim de ne plan yapsam sonu hayal kırıklığı zaten birine anlatsak olacağı varsa da olmax

Aha benim konu. O kadar çok başıma geldi ki.. bir şeye heveslenirim anlatırım ertesi günü bozulur, anlatmayinca o güzel şeyi yaşamaya devam ederim. Artık totem yaptım iyisini de kötüsünü de anlatmıyorum

Eklentiler

• IMG_20230130_205544.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 35
Böyle düşündüğünüz için çekiyorsunuz. Mesela bir şey anlattınız anlattım diye olmayacak bilinç altı ile anlattığınız için olmuyor aslında o kişiyle bir ilgisi yok. Sizin düşünce kalıbınız ile ilgisi var. Bir de bir şeyler yapılmadan anlatılınca beyin onu yapmış olarak algıladığından olmuyormuş.

Ben de yıllarca evden çalışmayı istedim o sıra hayat düzenim onu gerektiriyordu, sonra karşıma bu fırsat çıktı ama bu kez de boşanma aşamasında olduğum için evde kalmanın bana iyi gelmeyeceğini düşündüm.
Hani şey diyorlar ya hayat sen planlar yaparken başına gelenlerdir.
Çözemedim valla çok enteresaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…