Planlarım elimde patladı :(

Elalemi çeken sizsiniz insanı zorla insanlıktan çıkarmasınlar herkes aile terbiyesi aldı ama herkesin sabrının bir sınırı var. Kötü gelin olmayla alakası yok herkes yerini haddini bilecek sizin kararlarınıza saygılı olmayı öğrenecek. Aileniz sizi bir birey olarak yetiştirdi ezik olarak değil. İyi gelin diyecekler diye sindirirseniz kendinizi eşinizi yer bitirirsiniz bu gidişle. Son olarak kamu spotu ömür gidiyor durduramıyoruz
 
Reactions: anu
Dinlemez ki. Kendinden başkası önemli değil onun için. Kendi işi herşeyden önemlidir. Anahtarı ver işim var dedi eşim ne kadar anlatmaya çalışsa da dinlemedi vermek zorunda kaldı

Yerinizde olsam araba kiralar yine de o tatile giderim. Evet astarı yüzünden pahalıya geliyor ama o tatili kaçırmam.
 
Dinlemez ki. Kendinden başkası önemli değil onun için. Kendi işi herşeyden önemlidir. Anahtarı ver işim var dedi eşim ne kadar anlatmaya çalışsa da dinlemedi vermek zorunda kaldı
Benim babamda öyledir gerçekten çok iyi anlıyorum sizi misal Bayram'da gideriz yanına kendisi tüm planı yapmıştır sadece kendi arkadaşlarına gidilecek sadece kendi istediği şeyler yapılacak ama en sonunda tartışmayı bırakıp pasif direnişe geçtim dediği şeye tamam diyorum ama gittiğimiz yerde onu tek başına bırakıyoruz haliyle sıkılıyor bu defa kendisi dönelim kalmayalım ne gerek var demeye başlıyor tavsiye ederim pasif direniş yapın düğüne gideriz mi dedi tamam diyin hatta gidin ama geç kalkın düğünden yorulsun bıksın vs anca böyle başa çıkılıyor çünkü despot insanlarla yıldırma politikası ile
 
Eşiniz bulmuş sizin gibi sesini çıkarmayan bir kadını keyfine bakıyor. Kocanızın babasının keyfi için tatil planınızı engellemesi sorundan öte terbiyesizlik. Babası küsüyormuş, sizde küsün,babası alınıyormuş sizde alının. Nasıl böyle bir muameleyi kendinize layık görüyorsunuz. Eşinizin sizi çok sevdiğini, çok mutlu olduğunuzu mu düşünüyorsınuz. Anlattıklarınıza bakılırsa sevginizde mutluluğunuzda sizin herseye tamam demenize bağlı. Siz bu şekilde mutluysanız sorun yok.
 
Küçük bebeğim olduğu için öyle yapamıyorum ve düğüne gerçekten birlikte gitme imkanımız yok eşim babası kayınvalidem iki görümcem ve ben bebekle arabaya sığamayız. Benim bebek eşyaları çok olur diye düşünürdüm hep ama yok onlar 2 günlük şey için en az 3 valiz hazırlıyorlar
 
Burada en buyuk suclu esiniz bence. Bu yasa gelmis hala cekiniyor mu. Adam resmen kafasina gore konusuyor soyle yapin boyle yapin. Biliyor ki karsisindakiler uygulayacak. Esinizin artik tepki gosterme zamani gelmis.
 
Eşim babasından çekiniyor annesiz büyüdüğü için babasına minnet borcu var ama bunu abartıyor. Ben üzülünce daha çok üzülüyor biliyorum herşeye tamam demiyorum olaylar ben yokken gerçekleştiği için kızsamda eşime kızıyorum çaresiz hissediyor kendini. Ne babasına bişey diyebiliyor ne de bana
 

Bence bayram için bir araç kiralayın, planınızı iptal etmeyin
 
Burada en buyuk suclu esiniz bence. Bu yasa gelmis hala cekiniyor mu. Adam resmen kafasina gore konusuyor soyle yapin boyle yapin. Biliyor ki karsisindakiler uygulayacak. Esinizin artik tepki gosterme zamani gelmis.
33 yaşında adam tepki gösteremiyor işte. Küçük desem değil babam yaşlı diyor daha kaç sene yaşar belli değil diyor ( babası daha 60 yaşında değil) ölüm yaşla değil anlatamıyorum bana da kıyamıyor değişik alternatifler bulmaya çalışıyor. Araba kiralayalım diyor para basmıyoruz ki sonuçta.
 
Bence bayram için bir araç kiralayın, planınızı iptal etmeyin
Eşimde öyle diyor ama istemiyorum adam iyice alışıyor ben arabayı alsamda bakıyorlar başının çaresine diye. Hepten başa çıkamayacağız diye korkuyorum parada basmıyoruz ki kiralamada pahalı
 
Kırmasın ama bu denli uzun boyluda olmasın. Tatile gidemiyorsunuz sırf kayınpederinizin canı öyle istediği için ve üzgünüm eşiniz böyle davranmaya devam ederse siz daha çok plan iptal edersiniz.
Ayrıca otobüs var uçak var var oğlu var yani,ağlanıyorsa kimse bizi götürmüyor diye,binsin gitsin.
 
Onlarda da cici kayınvalidem den olma küçük görümce var küçük dediğime bakma 9 yaşında ama çocuğa 2 yaş muamelesi yaptıkları için binemezler öyle uçağa otobüse falan. Daha hala annesinin kaşıkla yedirdiği annesiyle babasının arasında yatan kendi başına tuvalete gidemeyen bi çocuk. Bebek gibi davranıyorlar
 
Of yazık çocuğa ya. 9 yaşında hala kendi öz bakımını yapamıyor ailesi yüzünden,çok üzüldüm. Kızım 2 yaşından beri bu dediklerinizi yapıyor kendi başına ,o çocuk okulda ne yapıyor ki ben anlamadım.
Binebilirlerde işlerine gelmiyor. Bilemedim ama eşiniz kusurlu burada. Tamam benimde babam hayatta değil,bir annem var bana kalan,kırmam üzmem elimden geldiğince ama makul olduğu sürece istekleri. Makul olmayana hayır derim zira benimde bir hayatım var,sorumluluk sahibi olduğum eşim var,çocuğum var,bir tarafı kayırıp diğer tarafı boşveremem.
 
Ayyy cok kizdim esinize
Ne demek anahtari vermek zorunda kalmak? Vermesin yaa
Yuruyerek git baba derim ben olsam
Aile bir tuhaf ya. Utanmıyorda tatile gitmeyin,anahtarı bırakın demeye. Hatta abartıp ne gerek var tatile bile demiş. Düğüne gider döneriz tatil olur hesabı. 50 yaşında çocuk yaparken genç (9 yaşında kızı varmış) ama otobüse binip gitmeye gelince bizi kimse götürmez diye ağlanıyor. Öylede utanmaz. Yaşlıysan çocuk yapmasaydın,gencim yaparım diyorsan bir zahmet başının çaresine bakıver,ağlanma yaşlıyım diye.
 
Yaşlıysa çocuğu neden yapmış ki daha 9 yaşında diyorsunuz. 50li yaşlarında çocuk yaparken yaşlıyım dememiş şimdi mi ağlanıyor yaşlıyım diye. Eşinizde bunu göremiyormu ben anlamadım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…