Planlarım elimde patladı :(

ama burda eşin suçlu ki. babasına hayır diyemedikten sonra siz daha çok plan bozarsınız. ne demek anahtarı ver deyince veriyo. ben olsam ya arabayı getir ya da hiçbir yere gitmiyorum derdim

Sana oyle geliyor bence hep seni ezmis babasinin planlarina uymus iste arada kaldim diye duygu somurusu yapip idare ediyor seni

Eşimde öyle diyor ama istemiyorum adam iyice alışıyor ben arabayı alsamda bakıyorlar başının çaresine diye. Hepten başa çıkamayacağız diye korkuyorum parada basmıyoruz ki kiralamada pahalı

Bu eşinize ders olur, bir iki kez öderse arabasını vermek zor gelir, bazen böyle dersler iyi gelir

Araba lazimsa ya kendine araba alsin ya da gitsin kiralasin. Allah Allah ya oyle is mi olur? Boyle art niyetli insanlari gordukce illet oluyorum. Allahtan esimin ailesi oyle degil... Ben olsam ne yapar ne eder arabayi vermezdim, herkesin arabasi kendine arkadas.

bi an kendimi gördüm yazdıklarınızda

Sana oyle geliyor bence hep seni ezmis babasinin planlarina uymus iste arada kaldim diye duygu somurusu yapip idare ediyor seni
Fikrinize saygı duyarım. Eşimim ailesine de şuan saygıdan susuyorum. Eşim beni ezemez evlilik otorite yarışı ya da kim kimi ezecek kavgası değil bizim gözümüzde. Evet babasına zaafı ve söylediği şeylere karşı çıkamaması eşimin suçu ama bunu beni ezdiği için yapmıyor

E planınızı bozmayın. Siz sonuçta evlisiniz ve araba sizin. Kendi malınızla ne yapacağınız size kalmış. Çıkın tatilinize. Hesap sorarsa da ki hakkı yok biz önceden planımızı yapmıştık dersiniz. Burada sorumluluk eşinize düşüyo. Pasif oldukça daha çok hakkınız yenir..

uçakla git arabadan daha az yoruyor. Biletler bayramdan dolayı ateş pahası ama onuda kayınpederin versin mübarek arabayı almasını biliyosun. ıyhh ben sinir oldum resmen
Biletler çok pahalı zaten oturduğumuz şehirde havaalanı yok. Vermez çünkü çoğu zaman ev ihtiyaçlarını bile biz karşılıyoruz

E="Limonsarisi, post: 48023529, member: 517578"]Bayrama kadar bitmesi lazımmış evin işinin gelrne gidene ayıp olurmuş[/QUOTE]
Siz tatile cikasiya islerini halletsin iste verin arabayi. Bayramda zaten her yer kapali. Bugun ciksin ne alacaksa alsin gelsin. Ufak tefekleri de sonra tamamlar.

Arabayi kendi uzerine al, esini de tembihle bu arabayi benim boyle bilsinler diye. Biz gecen sene arabayi yeni aldigimizda esimin yengesi ve anneannesi surekli hayirli olsun oglum diye gezdi, simdi bir sey alirsak benim uzerime olmasa bile onlar benim diye bilecek. İllet oldum o gun sanki ogullari tek basina calisti aldi arabayi, kimse de gelip bana hayirli olsun demedi. Ha disaridan baktiginda ne var bunda denebilir ama birisi benim emegimi gormemek icin direniyorsa, burnunun dibinde olmama ragmen yok sayiyorsa... İs degisir.

Siz de boyle bir yola basvurabilirsiniz. Ha bir de ammesiz buyudu diye babasinin her dedigini yapmali diye bir sey yok. Sonucta esinizin annesi esinizi (afedersiniz ama) bakkaldan alip gelmedi, o yuzden bence oyle hissetmesini gerektirecek bir durum yok. Babasi sonucta, bakacak buyutecek tabii ki.

E="Limonsarisi, post: 48023529, member: 517578"]Bayrama kadar bitmesi lazımmış evin işinin gelrne gidene ayıp olurmuş
Siz tatile cikasiya islerini halletsin iste verin arabayi. Bayramda zaten her yer kapali. Bugun ciksin ne alacaksa alsin gelsin. Ufak tefekleri de sonra tamamlar.[/QUOTE]
Bayram gezmesi yapacaklar daha verirler mi hiç

Araba kiralayın günlüğü 100-150 dir max. Tatilinize de gidin düğüne de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…