- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.685
- 158
- 41
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Eşim babasından çekiniyor annesiz büyüdüğü için babasına minnet borcu var ama bunu abartıyor. Ben üzülünce daha çok üzülüyor biliyorum herşeye tamam demiyorum olaylar ben yokken gerçekleştiği için kızsamda eşime kızıyorum çaresiz hissediyor kendini. Ne babasına bişey diyebiliyor ne de bana
Eşimde öyle diyor ama istemiyorum adam iyice alışıyor ben arabayı alsamda bakıyorlar başının çaresine diye. Hepten başa çıkamayacağız diye korkuyorum parada basmıyoruz ki kiralamada pahalı
Tatilden sonra alsin acelesi neymisEvde tadilat yaptılar alınacak ıvız zıvır süs eşyası falan var. Çok büyük eşyalar değil muhtemelen bi milyoncu tarzında yerlerden alacaklar
Bayrama kadar bitmesi lazımmış evin işinin gelrne gidene ayıp olurmuşTatilden sonra alsin acelesi neymis
bi an kendimi gördüm yazdıklarınızda
Astarı yüzünden pahalıya geliyor o kadar imkanımız yokAraba kiralayin.
Fikrinize saygı duyarım. Eşimim ailesine de şuan saygıdan susuyorum. Eşim beni ezemez evlilik otorite yarışı ya da kim kimi ezecek kavgası değil bizim gözümüzde. Evet babasına zaafı ve söylediği şeylere karşı çıkamaması eşimin suçu ama bunu beni ezdiği için yapmıyorSana oyle geliyor bence hep seni ezmis babasinin planlarina uymus iste arada kaldim diye duygu somurusu yapip idare ediyor seni
Yok kesinlikle. 5 dklık bile yola gidecek olsak koltuğu olmadan bindirmiyorum arabayaBir de sakin onlarla dügüne giderken bebek koltugu olmadan gitmeyin. Sigariz ederiz derlerse sakın .
İletisiminiz nasil bilmiyorum ama, ben olsam kp'yi arayip araba kirala sen derdim yani 1 gunluk de istememis, sizin planinizi iptal ettirmiş...Astarı yüzünden pahalıya geliyor o kadar imkanımız yok
Biletler çok pahalı zaten oturduğumuz şehirde havaalanı yok. Vermez çünkü çoğu zaman ev ihtiyaçlarını bile biz karşılıyoruzuçakla git arabadan daha az yoruyor. Biletler bayramdan dolayı ateş pahası ama onuda kayınpederin versin mübarek arabayı almasını biliyosun. ıyhh ben sinir oldum resmen
2 senelik evliyim 2 senedir bu tarz olayları çok yaşadık bebek olmadan önce bakıyorduk başımızın çaresine hatta bi dönem arabayı sattık sırf bu durumdan kurtulalım diye ama bebek olacak lazım diye tekrar araba aldık. Şimdi yine başladı. Adama tatlı dil işe yaramıyor eşimde babasından çekindiği için başka türlü derdini anlatamıyor ama tatlı dil bu adamda işe yaramıyor
Siz tatile cikasiya islerini halletsin iste verin arabayi. Bayramda zaten her yer kapali. Bugun ciksin ne alacaksa alsin gelsin. Ufak tefekleri de sonra tamamlar.[/QUOTE]E="Limonsarisi, post: 48023529, member: 517578"]Bayrama kadar bitmesi lazımmış evin işinin gelrne gidene ayıp olurmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?