- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
- Konu Sahibi Limonsarisi
-
Dinlemez ki. Kendinden başkası önemli değil onun için. Kendi işi herşeyden önemlidir. Anahtarı ver işim var dedi eşim ne kadar anlatmaya çalışsa da dinlemedi vermek zorunda kaldıVermeyin arabanızı ne demek dinlemez tatile gidiyoruz diyin
2 senelik evliyim 2 senedir bu tarz olayları çok yaşadık bebek olmadan önce bakıyorduk başımızın çaresine hatta bi dönem arabayı sattık sırf bu durumdan kurtulalım diye ama bebek olacak lazım diye tekrar araba aldık. Şimdi yine başladı. Adama tatlı dil işe yaramıyor eşimde babasından çekindiği için başka türlü derdini anlatamıyor ama tatlı dil bu adamda işe yaramıyorKim ne derse desin insanlar belli bir yasi gecince biraz bencillesiyor ve kulak asarsaniz abartarak devam ediyor. Guzel guzel kalp kirmadan izah edin. Sizin oradan o dugune baska giden varsa siz onlarla gidin baba lutfen diyin. Anlasin oda bazi seyleri
Açık açık diyor ki zaten. Tatile ne gerek var düğüne bodruma gideceğiz zaten düüünden bi gün önce gideriz o zaman girersiniz denize diyor. Geçen hafta başka şehirde başka bir düğün vardı. Başka bi akraba ısrsr ediyor diye onun arabayla gittiler biz bizim arabayla gittik (mesafe yakındı bodrum uzak diye gidecek başka akraba yok) orda bile akşam yatarken kayınpederim başka oda ayarlama bizim için biz hepimiz aynı odada yatarız dedi. Eşim ev sahibiyle (yengesiyle) konuştu. Limonsarısı bebek emziriyor gece babamla aynı odada kalamaz imkan yoksa otelde kalalım biz dedi öyle ayrı odalarda kaldık. Diyorum ya adam evlendiğini anlamıyorEşinize kızmakta haklısınız biraz. Sonuçta planınız var,vermiyorum baba araba bize lazım diyecek,ısrar etsede,kendinide yırtsa diyecek yani kusura bakmayın.
Adamı alıştırmış böyle,şimdide olan size oluyor.
Ben olsam vermem,feriştahı gelse alamaz,ne münasebet yani. Hadi hastalık olur,mecburiyet olur anlarım ama keyfi şekilde kimse kusura bakmasın. Birde tatilimi iptal edeceğim,oldu. Bunun tatile gitmeyin demekten bir farkı yok bana göre.
Cevabını verseydiniz. Biz bu tatile gideceğiz baba,biz önden gidelim,siz sonra gelirsiniz,düğünde buluşuruz diyeceksiniz ve planınızı asla kata ve zinhar değiştirmeyeceksiniz. Bu ne yahu,adamın keyfine göre mi tatile gideceksiniz hep. Her planınıza burnunu mu sokacak?Açık açık diyor ki zaten. Tatile ne gerek var düğüne bodruma gideceğiz zaten düüünden bi gün önce gideriz o zaman girersiniz denize diyor. Geçen hafta başka şehirde başka bir düğün vardı. Başka bi akraba ısrsr ediyor diye onun arabayla gittiler biz bizim arabayla gittik (mesafe yakındı bodrum uzak diye gidecek başka akraba yok) orda bile akşam yatarken kayınpederim başka oda ayarlama bizim için biz hepimiz aynı odada yatarız dedi. Eşim ev sahibiyle (yengesiyle) konuştu. Limonsarısı bebek emziriyor gece babamla aynı odada kalamaz imkan yoksa otelde kalalım biz dedi öyle ayrı odalarda kaldık. Diyorum ya adam evlendiğini anlamıyor
Eşim annesiz büyüdüğü için babasına düşkün onu kırmak istemiyor. Adamda kendini acındırmayı çok iyi biliyor. Bizi götüren olmaz biz nasıl gideriz diye ağlanmaya başlıyor. Evet 2 senedir evliyim 2 senedir kayınpederimin bütün planlarına uymak zorunda kalıyoruz. Eşime defalarca güzelce anlattım yeri geldi kavga ettim ama babam da ihtiyacı olmasa istemez demekki çok lazım babam bizi çok düşünür kötülüğümüzü istemez düşüncesinden kurtaramadım. Adam kılıfına uyduruyor herşeyi küçük bebekle tek başınıza tatil zor olur bodruma düğüne hep beraber gidince x ablan (cici kaynanam) size yardımcı olur. Öyle diyorlar ama geçen haftaki düğünde x abladan en ufak yardım göremedik oynamaktan yardım etmeye fırsat bulamadı zaarCevabını verseydiniz. Biz bu tatile gideceğiz baba,biz önden gidelim,siz sonra gelirsiniz,düğünde buluşuruz diyeceksiniz ve planınızı asla kata ve zinhar değiştirmeyeceksiniz. Bu ne yahu,adamın keyfine göre mi tatile gideceksiniz hep. Her planınıza burnunu mu sokacak?
Bir yerde dur demezseniz daha çok üzülürsünüz.
Düğünü olacak kızı bende çok seviyorum şimdi bi sinirle onu da üzmek istemem biz geleceğiz görüşeceğiz diye çok sevinçli. Ben gitmesemde eşimin gitmesini isterim ama o da sen olmazsan benim ne işim var diyor. Kendimi bi anda çok yaşlanmış hissediyorumHayatta o dugune gitmezdim kendi hevesleri de icinde kalirsa belki anlar, ogrenir babasina hayir demeyi planlara sadik kalmayi, onlar istediklerini yapar sen de kirilmasinlar diye onlara uyarsan daha cok uzerler seni, kir zincirlerini
Eşimde senin benim algısı yok o çok yoruyor zaten. Bizim olan herşey ailesinin aynı zamanda onun gözünde. Evet kayınpederim yapışık ikiz gibi olup millete hava atma derdinde ama kayınvalidem yok cici kaynanam var o da hep bi arada olunca sorun yaratan bi tipCok sinir bozucu bir durum gercekten ama hatanin cogu sizin esinizde. Kendi babasina gereken cevabi verebilmesi gerek artik. Siz neden tatilinizi sirf arabayi o istiyor diye iptal ediyorsunuz ki? Ilk basta arac esinizin babasinin araci da siz kullaniyorsunuz o da istediginde vermek zorunda kaliyorsunuz zannettim. Hem de arac sizinmis. Ben kesinlikle boyle birseye musade etmezdim. O dugune de gitmezdim. Birakin kayinpederinizle kayinvalideniz birlikte gitsinler. Adam bence sizlerle yapisik ikiz gibi gezmek istiyor. Ona o firsati vermeyin. Yoksa ileride daha coook planiniz elinizde patlar.
Onu bebeği öpme konusunda yaptım kötü gelin ilan edildimBir cinnete bakar herşey
Kötü gelinliğe devam o haldeOnu bebeği öpme konusunda yaptım kötü gelin ilan edildim
Eşimin ikinci anneden olan küçük bi kız kardeşi var babası o kıskanıyor yanında bebeği sevme dedi diye onlar varken sevmiyor desem yeridirBu durumda esinize patlamaniz gayet normal. Iyi sabırlı bile davranmissin.
Babasina anahtari vermeyeceknolan sen degil esin çünkü
Babasi sizin ixin okadar planlar yapsinki onemli olan esinin . Alip seni gitmesi.
Bir aciklama yapmak zorunda bile degilsiniz. Madwm oyle arabayida verin kp sizde kurtulun o da kurtulsun.
Ne sacma sapan seyler bunlar. Kusura bakma esin tam dayaklik. Saygisizlik yapsin demiyorum babasina ama kendi ailesinin isteklerini ihtiyaclarinida gozardi etmesin. Yarinnoburgun cocugunu sevme dese sevmeyecek mi?
Bu sefer kendi ailemden veto yiyorum kötü bilmesinler seni biz seni güzel yetiştirdik saygılı ol kötü davranma falan filaaan. Eşimin ailesi bu kadar yakın olmasa sorun olmayacak ama 5 dklık mesafede oturuyoruz keşke başka bi şehirde yaşama şansımız olsaKötü gelinliğe devam o halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?