Darısı başıma 14 yaşında oğlum var ve ben de 2.yi sağlıkla istiyorum.Hiç canınızı sıkmayın ben iki erkek çocugum var ikincisi plansız oldu 41yaşında hamile kaldım 16 yaşındaki oglum kabullenmedi birçok sürec ten gectim erken dogum yaptım hastanelerde yatık şimdi 9aylık prematüre bir bebek var çok tatlı evde yere konmuyor çok seviyoruz bizi genc tutuyor
İnşallah sağlıklı bir bebeginiz olur.Darısı başıma 14 yaşında oğlum var ve ben de 2.yi sağlıkla istiyorum.
Amin. ..Teşekkür ederimİnşallah sağlıklı bir bebeginiz olur.
Böyle dua etmeyin. .Sonra bebeğin sensiz ne yapar?hatta dualar ediyorum rabbım bana bır evlat nasıp et istersen dogumdan sonra hemen canımı al dıye dua edıyorum
O kadar caresızım kı cocugumun yetim kalmasını göze alacak kadar caresızımBöyle dua etmeyin. .Sonra bebeğin sensiz ne yapar?
Kaç yıllık evlisiniz? Ne zamandır olmuyor?O kadar caresızım kı cocugumun yetim kalmasını göze alacak kadar caresızım
2 yıllık evliyim 4 ay önce hamıle kalmıştım ama kaybettim maalesefKaç yıllık evlisiniz? Ne zamandır olmuyor?
Rabbim bir an evvel nasip etsin canim,çünkü sabrim tukenince insan ne yapacagini ne diyecegini sasiriyor. Bol bol dua et ben duanin her seyi degistirecegine inanirim.2 yıllık evliyim 4 ay önce hamıle kalmıştım ama kaybettim maalesef
Tek çarem Allah zaten sadece ondan isteyebiliyorum sadece o yardım eder bana Allah yardımcımız olsun inşallahRabbim bir an evvel nasip etsin canim,çünkü sabrim tukenince insan ne yapacagini ne diyecegini sasiriyor. Bol bol dua et ben duanin her seyi degistirecegine inanirim.
Hosuna gitmediyse topicten cikabilirsin,belirttim bu dert mi degil diye. Kimi insan cok hassas olabiliyor. Insanlar gececektir sabret diyebiliyor. Keske oyle olabilseymissiniz. Alt tarafi mide bulantisi,yiyemedigi icin kilo verip acillerde yatmalar serumla beslenmeler,hastane psikolojisi... ve ayrica esimle de sikintim,planlamadim.. hayatim tamamen degisecek... lutfen anlamaya calismayacaksaniz can sıkmayin.Of ne abartmışsın ya. Her şeyi bu kadar dramatize etme insanlar neler yasiyo hamileyken alt tarafı miden bulanmışeşin ben kız bekliyodum demiş falan filan
Doğru dua etmek önemli canim anasi olmayanın danasi olmaz derler eskiler annesi olmayan ortada kaliyor malesef. Insallah sağlıklı bi evlat nasip etsin rabbim sanaTek çarem Allah zaten sadece ondan isteyebiliyorum sadece o yardım eder bana Allah yardımcımız olsun inşallah
O kadar caresızım kı cocugumun yetim kalmasını göze alacak kadar caresızım
Olur inşallah tekrar..Çok yenisiniz genellikle 1kayiptan sonra 2.si daha çabuk oluyor.2 yıllık evliyim 4 ay önce hamıle kalmıştım ama kaybettim maalesef
Anlamaya calismama gerek yok çünkü iki hamileligimde hastanede yatarak geçti hayati tehlikem vardı bence haline şükret gereksiz streslere girmeHosuna gitmediyse topicten cikabilirsin,belirttim bu dert mi degil diye. Kimi insan cok hassas olabiliyor. Insanlar gececektir sabret diyebiliyor. Keske oyle olabilseymissiniz. Alt tarafi mide bulantisi,yiyemedigi icin kilo verip acillerde yatmalar serumla beslenmeler,hastane psikolojisi... ve ayrica esimle de sikintim,planlamadim.. hayatim tamamen degisecek... lutfen anlamaya calismayacaksaniz can sıkmayin.
Diyorum ya canım duayı ederken bile o kadar yanlış yaptıgımın farkındayım kı ama caresızlıkten insan napacagına sasırıyorDoğru dua etmek önemli canim anasi olmayanın danasi olmaz derler eskiler annesi olmayan ortada kaliyor malesef. Insallah sağlıklı bi evlat nasip etsin rabbim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?