Plansız hamilelik,zor hamilelik,aa ben kiz bekliyordum diyen koca ve aç,psikolojisi bozulmus ben...

2 oğlum 1 kızım var.
Kızım plansız ve zamansız bir gebelik.
Kız çocuğu daha bir kendini sevdiriyor dogru; ama erkek de olsa kız da olsa o size yoldaş olmaz.
O bebek. Sonra da çocuk.
O bakım sürecinde ise ha kız ha erkek.
Yoldaş olacak yaşa geldiğinde ise zaten evde olmuyor.
Tıpkı sizin gibi.
Kendinizden pay biçin.
Annenize ne zaman yoldaş oldunuz?
Hele de 20 yaşınızdan önce.
Minicik bebeklere kendinizce anlamlar yükleyip kendi kendinize mutsuzluk çıkarıyorsunuz.
Ağır hamilelik ne demek bilirim.
Ilk gebeligimin ilk 16 haftasında 6 kilo verdim.
Geçiyor, sonra yemeye başlıyorsunuz.
Başka çocuğunuz yok, is bekleyen yok, olduğu kadar bakın işte kendinize.

Darısı başıma 14 yaşında oğlum var ve ben de 2.yi sağlıkla istiyorum.

Bence mutlu olmalısınız o cocugu bir kez olsun görebilmek için inanılmaz seyler yapan var bugune kadar okudum 2 unıversıte bitirdim kpss için ugradım olmadı sonra evlendım evlendikten 1 yıl sonra cocuk istedim olmadı aylarca stres üzüntü sonunda hamıle kalmıştım ama bebegımı 7 haftalıkken kaybettim ve su an kpss okul vb onların olmamasında oluşan üzüntü bu yasadıgım acı yanında bır hıc hatta dualar ediyorum rabbım bana bır evlat nasıp et istersen dogumdan sonra hemen canımı al dıye dua edıyorum yolda yavrusu olan bir hayvan gördüğümde o kadar imreniyorum kı o hayvanlara kısacası anne olmak her kadına nasıp olmaz o kadar ki kutsal bir sey o kadar şanslısınız kı rabbım sıze ugrastırmadan bir evlat nasip etti

Rabbim bir an evvel nasip etsin canim,çünkü sabrim tukenince insan ne yapacagini ne diyecegini sasiriyor. Bol bol dua et ben duanin her seyi degistirecegine inanirim.
Tek çarem Allah zaten sadece ondan isteyebiliyorum sadece o yardım eder bana Allah yardımcımız olsun inşallah

Of ne abartmışsın ya. Her şeyi bu kadar dramatize etme insanlar neler yasiyo hamileyken alt tarafı miden bulanmış eşin ben kız bekliyodum demiş falan filan
Hosuna gitmediyse topicten cikabilirsin,belirttim bu dert mi degil diye. Kimi insan cok hassas olabiliyor. Insanlar gececektir sabret diyebiliyor. Keske oyle olabilseymissiniz. Alt tarafi mide bulantisi,yiyemedigi icin kilo verip acillerde yatmalar serumla beslenmeler,hastane psikolojisi... ve ayrica esimle de sikintim,planlamadim.. hayatim tamamen degisecek... lutfen anlamaya calismayacaksaniz can sıkmayin.

O kadar caresızım kı cocugumun yetim kalmasını göze alacak kadar caresızım

Anlıyorum sizi ama böyle dua mı olur? Kim bakacak çocugunuza? İki sene çok bir zaman değil neden bu kadar dağıldınız?
Toparlanın biraz ve tam yapın duanızı.

2 yıllık evliyim 4 ay önce hamıle kalmıştım ama kaybettim maalesef
Olur inşallah tekrar..Çok yenisiniz genellikle 1kayiptan sonra 2.si daha çabuk oluyor.

Ben durumlar müsaitse atanmadan çocuk sahibi olunmasından yanayım.Bir 3 sene çocuğunun her şeyine şahit olmak , varlığınla büyütmek daha iyi. .Oğlum 2.5 -3 civarindaydi ayağımda sallayarak,hafta sonu kurslarıyla sınavı kazandım ve atandım.
Çocuğum için çok çok iyi oldu..Onu toparladım göreve başladım:)

Darısı başınıza inşallah. .

Anlamaya calismama gerek yok çünkü iki hamileligimde hastanede yatarak geçti hayati tehlikem vardı bence haline şükret gereksiz streslere girme

Doğru dua etmek önemli canim anasi olmayanın danasi olmaz derler eskiler annesi olmayan ortada kaliyor malesef. Insallah sağlıklı bi evlat nasip etsin rabbim sana
Diyorum ya canım duayı ederken bile o kadar yanlış yaptıgımın farkındayım kı ama caresızlıkten insan napacagına sasırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…