Plansız hamilelik,zor hamilelik,aa ben kiz bekliyordum diyen koca ve aç,psikolojisi bozulmus ben...

en azından etrafınızda ınsan varmıs destek olan ne guzel..benım yoktu şahsen bır kosede kusmaktan sızar kalırdım..bundan tek kalan birinin bu süreci agır geçirmesi normal degıl mı..konu sahıbı de durumunun farkında aslında benımkı dert degıl dıyor zaten.

Etrafimdaki insanlar evime doluşup bana hizmet etmiyodu bende evimde tektim ya da diğer çocuğuma bakiyodum. Etrafımdaki insanlar derken akraba arkadaş vs aman ne uzattiniz ya alıntılayıp duruyosunuz öf

Hamileliğin en zor haftalarındasın canın şuan hissettiklerinin hepsi çok normal. Ben hamile kalabilmek için yıllarca tedavi gördüğüm halde ilk 4 ay o kadar zorlandım ki kesin 2.çocuğu yapmam diyordum depresyonda gibi oluyor insan ama 5.aya doğru hepsi geçti, hatta bi enerji-mutluluk patlaması yaşadım. Bebişin hareketlerini hissettikçe de inanılmaz bir bağ kuracaksın. Durmadan karnımı sever oldum Azcık daha sabır bir kaç haftaya psikolojin daha iyi olur.

Etrafimdaki insanlar evime doluşup bana hizmet etmiyodu bende evimde tektim ya da diğer çocuğuma bakiyodum. Etrafımdaki insanlar derken akraba arkadaş vs aman ne uzattiniz ya alıntılayıp duruyosunuz öf
zaten kımse oyle hızmet beklemez ve kımsenın de bunyesı bır degıl bunu demeye calıstım. uzatmak degıl amacım belkı anlarsınız dıye dusundum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…