Canım bende farkındayım yanlış dua ettiğimin ama kürtajdan sonra o kadar cok dağıldım ki yaptıgım seylerın gercekten farkında olmuyorum iyi ya da kötüAnlıyorum sizi ama böyle dua mı olur? Kim bakacak çocugunuza? İki sene çok bir zaman değil neden bu kadar dağıldınız?
Toparlanın biraz ve tam yapın duanızı.
Siz benim gibi yapmayin,kiz erkek fark etmez diyebilin insallah. Malesef psikolojim bir bozuk biliyorum hepinizi biraz kizdirdim uzdum belki.Neden bilmiyorum ama konunuza bögüre bögüre aglayasım geldi.Resmen hamilelerin ayarlariyla oynadiniz
Siz benim gibi yapmayin,kiz erkek fark etmez diyebilin insallah. Malesef psikolojim bir bozuk biliyorum hepinizi biraz kizdirdim uzdum belki.
Eşinizin söylediği şeyde abartılıp ağlayacak bir şey yok. Allah'tan sağlıklısını ve hayırlısını dileyin olur mu?
Hamilelik hormonlarından derler bu alınganlığa. Gerçi kendisi bana pek uğramadı en sakin zamanlarımdı şu hamilelik zamanlarım ama neyse
bellı kı aylarca mıde bulantısı çekmemişsiniz .. yada sürünerek kusmak ıcın lavaboya gıtmemıssınız.anlamadıgınız seyler ıcın yorum yapmıssınızOf ne abartmışsın ya. Her şeyi bu kadar dramatize etme insanlar neler yasiyo hamileyken alt tarafı miden bulanmışeşin ben kız bekliyodum demiş falan filan
Yoo anlamadigimi nerden cikardiniz acillik olana kadar kusardım. Kusma kanama gebelik kolestazi emr hepsinin dibini yaşadım hep şükrettim halime ve dua ettim bu yuzden bu konuda abartilacak en ufak sey yokbellı kı aylarca mıde bulantısı çekmemişsiniz .. yada sürünerek kusmak ıcın lavaboya gıtmemıssınız.anlamadıgınız seyler ıcın yorum yapmıssınız
O siralarda ayyy abartiyorsun ne var sukret sadeceee siyen biri olsa sizin de hosunuza gitmezdi. Uslubunuz ilginc. Neyse.Daha fazla konusmanin manasi yok,Yoo anlamadigimi nerden cikardiniz acillik olana kadar kusardım. Kusma kanama gebelik kolestazi emr hepsinin dibini yaşadım hep şükrettim halime ve dua ettim bu yuzden bu konuda abartilacak en ufak sey yok
Sadeceeee diyen biri olmadi evet. Etrafımdaki insanlar kusma konusunda normal bizde yaşadık bunlari dediler bende normal karşıladım sizin gibi depresyonda gibi konuşsam herkes abartma derdi normal tepki bu. Hamilesin ve kusuyosun hala dünya yıkılmış sen altında kalmış gibi davranıyosun. Ne deyim ah caniiim keşke hamile kalmasaydin nerden geldi bu dert başına mı deyim????O siralarda ayyy abartiyorsun ne var sukret sadeceee siyen biri olsa sizin de hosunuza gitmezdi. Uslubunuz ilginc. Neyse.Daha fazla konusmanin manasi yok,
Evlat evlattır kızı erkeği yok bunun kucağınıza alınca anlıcaksınız zatenSelam kizlar.
Hepinize saglik,sihhat dilerim. Cunku kalkip kendin isinizi gucunu,yemegini,temizligini yapamayinca o durumda olunca istemek de cok zor.
Simdi bir hastaligim yok Allaha şükür,olanlari da anladim ziyadece.25yasindayim. 1 yil olacak evliyim ve 4 aylik da hamileyim. Ilac kullanmama ragmen,o ay duzensiz ictim diye heralde Kpssye hazirlanirken,bir baktim gebelik var. Ogrendigimde şok oldum. Kabullenemedim. Hic hazir degildim. Bekar evimde,ailemden ayri yasadim,okudum hep. Evliligi oturtayim,guzel yemekler yapmayi ogreneyim,atanayim ozel okullarda calismanin bir garantisi yok diye dusunuyordum. Esim de dogru insan mi diye arada yokluyordum kendimi. Evlenince bazi seyler farkliydi cunku...
Gel gelelim ilk aldirayim dedim daha var mi yok mu belli degildi,kese varsi sadece kalbi atmadan aldirayim dedim cesaret edemedim,korktum. Gel zaman git zaman 4 aylik oldu. Bulanti,kusma,halsizlik... cok zordu benim icin. Ailelerimiz de uzakri,arkadasim da yok. Bi kocanin eline baktim yemek yapsa yesem diye,ortalığı toplasa vs.. calisiyor bir yere kadar yapabiliyor acim diye agladim ama kimse yok yemek yapacak,verecek. Şampuanından tutun,bulasik deterjanina her sey koktu 3 ay salonda koltukta yattim sadece. Kilo verdim. Disarida yedimse yaramadi cikardim... 2 gun once cinsiyetini ogrendik. Kiza benziyor denildi kendimi ona alistirdim. Biliyorum icinizde kizanlariniz olur,ama kiz olur bana yoldas olur diye cok istedim ama erkekmis. Erkek evlat kotu mü hayir tabii ki,hatta anneye daha duskun olur derler. Ama ne bileyim gonulden biri geciyor iste. Kpssde olmadi. Gonlumce gelirim de yok,hala yemek yapamaz haldeyim ve cinsiyeti ogrenenince esim aa tuh bee ben kiz istiyordum dedi. Ben deeee diyip böğürerek aglayasim geldi ama olsun dedim alistirayim diye.
Allahim affet boyle dusundugum icin ancak hem plansiz,istemedigim anda oldu ve gonlumden gecen de olmayinca cok kötü hissettim. 16.haftada sanirim ki kesin cinsiyettir. Vardir bir hayri elbet. Dert mi bu anlattigim degil,paylasacak birini aradim sadece. Cunku etrafinda herkes kendi derdinde. Ailem bana biraz kizdi atanip cocuk yapaydin diye. Sizlere yazayim dedim... iste boyle. Biraz kabullenememek...
Ya benim karnim bile yok. 57 kilo,171 boy. Hic kilo almadim. Cok yemisim de şişkinlik olmus gibi sadece. Bel yanlarim kalinlasti o da ondan fark ediliyor. Haklisiniz. Bunu aşacağım. Anne olacagimin bilincine iyice girsem kiz erkegi ayirt edemem. Ayirt etmeyenler anne olmuslar cunku. Ben kendimi ana gibi olacakmis gibi hissedemiyorum henuz. Olacak insallah.Biz de deli gibi kiz istiyorduk ama hergoren istisnasiz karnimin seklinden kesin erkek dedi. Ve okadar erkegi icsellestirdik ki simdi carsamba gunu 18.haftamda kiz derse afallayacagizKi ben hamile kalmadan once erkek olursa uzulurum gibi geliyodu. Ama suan icimde ya resmen hic bir farki yokmus diyorum. Kiz da olsa erkek de olsa senin yavrun gözüne hep en tatli o gelecek. Komsunun ogluna bakip oyle deme yani.
Ayyyy ben çok güldüm yazınıza bendee diyip böğürme kısmında özellikle bak ne güzel bebiş geliyor evin neşesi tadı tuzu geliyor hem atandıktan sonra gelseydi ücretsiz izin Alman bebekle ilgilenmen zor olurdu aile de uzakta bakıcı kreş uğraşmazsın büyüyene kadar. iyi tarafından bak bence keske benimde ummadığım anca beklemediğim bi anda çıkıp gelse umutlarımı yeşertse gönlümüzün evimizin tadı tuzu gelse ama tüp bebekle bile gelmedi o haber kimseye tam manasıyla anlatamıyorum derdimi buraya yazıyım bari bi okuyan dua eder belkiSelam kizlar.
Hepinize saglik,sihhat dilerim. Cunku kalkip kendin isinizi gucunu,yemegini,temizligini yapamayinca o durumda olunca istemek de cok zor.
Simdi bir hastaligim yok Allaha şükür,olanlari da anladim ziyadece.25yasindayim. 1 yil olacak evliyim ve 4 aylik da hamileyim. Ilac kullanmama ragmen,o ay duzensiz ictim diye heralde Kpssye hazirlanirken,bir baktim gebelik var. Ogrendigimde şok oldum. Kabullenemedim. Hic hazir degildim. Bekar evimde,ailemden ayri yasadim,okudum hep. Evliligi oturtayim,guzel yemekler yapmayi ogreneyim,atanayim ozel okullarda calismanin bir garantisi yok diye dusunuyordum. Esim de dogru insan mi diye arada yokluyordum kendimi. Evlenince bazi seyler farkliydi cunku...
Gel gelelim ilk aldirayim dedim daha var mi yok mu belli degildi,kese varsi sadece kalbi atmadan aldirayim dedim cesaret edemedim,korktum. Gel zaman git zaman 4 aylik oldu. Bulanti,kusma,halsizlik... cok zordu benim icin. Ailelerimiz de uzakri,arkadasim da yok. Bi kocanin eline baktim yemek yapsa yesem diye,ortalığı toplasa vs.. calisiyor bir yere kadar yapabiliyor acim diye agladim ama kimse yok yemek yapacak,verecek. Şampuanından tutun,bulasik deterjanina her sey koktu 3 ay salonda koltukta yattim sadece. Kilo verdim. Disarida yedimse yaramadi cikardim... 2 gun once cinsiyetini ogrendik. Kiza benziyor denildi kendimi ona alistirdim. Biliyorum icinizde kizanlariniz olur,ama kiz olur bana yoldas olur diye cok istedim ama erkekmis. Erkek evlat kotu mü hayir tabii ki,hatta anneye daha duskun olur derler. Ama ne bileyim gonulden biri geciyor iste. Kpssde olmadi. Gonlumce gelirim de yok,hala yemek yapamaz haldeyim ve cinsiyeti ogrenenince esim aa tuh bee ben kiz istiyordum dedi. Ben deeee diyip böğürerek aglayasim geldi ama olsun dedim alistirayim diye.
Allahim affet boyle dusundugum icin ancak hem plansiz,istemedigim anda oldu ve gonlumden gecen de olmayinca cok kötü hissettim. 16.haftada sanirim ki kesin cinsiyettir. Vardir bir hayri elbet. Dert mi bu anlattigim degil,paylasacak birini aradim sadece. Cunku etrafinda herkes kendi derdinde. Ailem bana biraz kizdi atanip cocuk yapaydin diye. Sizlere yazayim dedim... iste boyle. Biraz kabullenememek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?