Plansız hamilelik,zor hamilelik,aa ben kiz bekliyordum diyen koca ve aç,psikolojisi bozulmus ben...

Anlıyorum sizi ama böyle dua mı olur? Kim bakacak çocugunuza? İki sene çok bir zaman değil neden bu kadar dağıldınız?
Toparlanın biraz ve tam yapın duanızı.
Canım bende farkındayım yanlış dua ettiğimin ama kürtajdan sonra o kadar cok dağıldım ki yaptıgım seylerın gercekten farkında olmuyorum iyi ya da kötü

Neden bilmiyorum ama konunuza bögüre bögüre aglayasım geldi. Resmen hamilelerin ayarlariyla oynadiniz

Siz benim gibi yapmayin,kiz erkek fark etmez diyebilin insallah. Malesef psikolojim bir bozuk biliyorum hepinizi biraz kizdirdim uzdum belki.

Benim ki de erkek hayirlisiyla cnim bende hep kizim olur diye düşunmuştm. Ama biliyormusun herşeyde bir hayir vardir. Ben cabuk aliştim bu duruma. Bende ilk zamanlar istemis olmama ragmen afalladim ama gecti simdilik. Hormonlarinizin sucu kesinlikle

Eşinizin söylediği şeyde abartılıp ağlayacak bir şey yok. Allah'tan sağlıklısını ve hayırlısını dileyin olur mu?

Hamilelik hormonlarından derler bu alınganlığa. Gerçi kendisi bana pek uğramadı en sakin zamanlarımdı şu hamilelik zamanlarım ama neyse

Benim anlamadığım herşeyi keyıfsız isteksız bulmanız. Allah size bır bebk nasip etmiş. 4 aydır uğraşıyoruz olmuyor. Girin bi bakın hamilelik kısmına herkes bir evlat sahibi olmak için yapmadığı kalmıyor.
Plansız olmuş olabılır ama artık 4 aylık olmuş. Benimseyıp kabul edın sevın. Daha mutlu olursunuz o zaman.
Şu anda elde elinizde olanların kıymetını bılmıyorsunuz. Biraz şükürcü olmakta lazım değil mi. Elinizdekilere şükretmek gibi.. Mutluluğun anahtarı birazda bunda gizli.
Eşinizle ne tür problemler var bılmıyorum ama sanki boşanıcakmış gibi konuşuyosunuz.

Bende çok sakinim ya eşim ne yaparsa yapsin hayirlisi inşallah falan diyorum o da tabii kafasina gore takiliyor. Bakin yazarken bile aman ne sinirlenecem diyorum

Canım bu yasadıklarını her hamıle kadın yasıyor bende yemek yapamadım yıyemedım zayıfladım ben benden cok esımın ac kalmasına uzuluyordum. Cok dusuncelıyım galıba sız bıraz bencıllık yapıyorsunuz gıbı geldı cınsıyet degısıklıgınde verılen tepkıde anlık belkı esın kız bebek ıstıyorum dıyerek sana ne guzel destek olmus ya ben zaten erkek ıstıyodum dese bu kez daha cok uzulurdun. Aılesının yanında olmayan her hamılenın yasadıgı seyler bunlar. Bebegınızı sevın onu hıssedın belkı onun sayesınde ıse gırersınız belkı onun rıskına rabbım sıze bır kapı acar bence ne guzel hamıle kalmıssın dua et bak burda tonla hamıle kalmak ısteyen ınsan var. Bazen sana verılenler ıcın sadece dua etmelısın.

Allahım isteyene aratırsın da, istemeyene niye hemen verirsin?
Bu konulara üzülüyorum ve kızıyorum...
Sadece bir tane bebek için yıllarca uğraşan aileler biliyorum... Öte yandan sizin gibi aldırmayı düşünenleri...
Insan kendi canına kanına nasıl kıymayı düşünür?
Annesi belli babası belli..
Bu kadar istemiyordunuz madem niye önlem almadınız?
Şimdi korunuyorduk diyeceksiniz belki..
O zaman ben de; kaderin önüne geçilmez diyeceğim.

Of ne abartmışsın ya. Her şeyi bu kadar dramatize etme insanlar neler yasiyo hamileyken alt tarafı miden bulanmış eşin ben kız bekliyodum demiş falan filan
bellı kı aylarca mıde bulantısı çekmemişsiniz .. yada sürünerek kusmak ıcın lavaboya gıtmemıssınız.anlamadıgınız seyler ıcın yorum yapmıssınız

bellı kı aylarca mıde bulantısı çekmemişsiniz .. yada sürünerek kusmak ıcın lavaboya gıtmemıssınız.anlamadıgınız seyler ıcın yorum yapmıssınız
Yoo anlamadigimi nerden cikardiniz acillik olana kadar kusardım. Kusma kanama gebelik kolestazi emr hepsinin dibini yaşadım hep şükrettim halime ve dua ettim bu yuzden bu konuda abartilacak en ufak sey yok

Yoo anlamadigimi nerden cikardiniz acillik olana kadar kusardım. Kusma kanama gebelik kolestazi emr hepsinin dibini yaşadım hep şükrettim halime ve dua ettim bu yuzden bu konuda abartilacak en ufak sey yok
O siralarda ayyy abartiyorsun ne var sukret sadeceee siyen biri olsa sizin de hosunuza gitmezdi. Uslubunuz ilginc. Neyse.Daha fazla konusmanin manasi yok,

O siralarda ayyy abartiyorsun ne var sukret sadeceee siyen biri olsa sizin de hosunuza gitmezdi. Uslubunuz ilginc. Neyse.Daha fazla konusmanin manasi yok,
Sadeceeee diyen biri olmadi evet. Etrafımdaki insanlar kusma konusunda normal bizde yaşadık bunlari dediler bende normal karşıladım sizin gibi depresyonda gibi konuşsam herkes abartma derdi normal tepki bu. Hamilesin ve kusuyosun hala dünya yıkılmış sen altında kalmış gibi davranıyosun. Ne deyim ah caniiim keşke hamile kalmasaydin nerden geldi bu dert başına mı deyim????

Evlat evlattır kızı erkeği yok bunun kucağınıza alınca anlıcaksınız zaten

Olacagi varmis olmus. Oglan cocuklari da cok sevimli oluyor.

Olur öyle arada sonradan alışıyorsun..
Cinsiyeti 16. Haftada öğrendik biz de...
Eşim kızım diye seviyordu ben de kız istiyordum.
Ama hamilesin dedikleri an erkek bi dedim..
Hatta ilk fasulye tanemi görünce resmen ekranķ mavi algıladım erkek bu diye...
Ve erkekmiş.
Eşim bi üzüldü falan...
Ama şimdi...
Oglumcu olduk baya...
Doğaydı bi sıpamız..

Biz de deli gibi kiz istiyorduk ama hergoren istisnasiz karnimin seklinden kesin erkek dedi. Ve okadar erkegi icsellestirdik ki simdi carsamba gunu 18.haftamda kiz derse afallayacagiz Ki ben hamile kalmadan once erkek olursa uzulurum gibi geliyodu. Ama suan icimde ya resmen hic bir farki yokmus diyorum. Kiz da olsa erkek de olsa senin yavrun gözüne hep en tatli o gelecek. Komsunun ogluna bakip oyle deme yani.

Ya benim karnim bile yok. 57 kilo,171 boy. Hic kilo almadim. Cok yemisim de şişkinlik olmus gibi sadece. Bel yanlarim kalinlasti o da ondan fark ediliyor. Haklisiniz. Bunu aşacağım. Anne olacagimin bilincine iyice girsem kiz erkegi ayirt edemem. Ayirt etmeyenler anne olmuslar cunku. Ben kendimi ana gibi olacakmis gibi hissedemiyorum henuz. Olacak insallah.

Sağlıklı iyi bir evlat olsun da gerisi önemli değil.

Ayyyy ben çok güldüm yazınıza bendee diyip böğürme kısmında özellikle bak ne güzel bebiş geliyor evin neşesi tadı tuzu geliyor hem atandıktan sonra gelseydi ücretsiz izin Alman bebekle ilgilenmen zor olurdu aile de uzakta bakıcı kreş uğraşmazsın büyüyene kadar. iyi tarafından bak bence keske benimde ummadığım anca beklemediğim bi anda çıkıp gelse umutlarımı yeşertse gönlümüzün evimizin tadı tuzu gelse ama tüp bebekle bile gelmedi o haber kimseye tam manasıyla anlatamıyorum derdimi buraya yazıyım bari bi okuyan dua eder belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…