Plansız hamilelik,zor hamilelik,aa ben kiz bekliyordum diyen koca ve aç,psikolojisi bozulmus ben...

öğretmenlik mezunu akrabalarim hep evlenip bir iki hatta üçüncü çocuğu doğurup atandilar. moralinizi bozmayin. cinsiyet olarak biz de kiz istedik ama erkek oldu. ha noldu kızmış erkekmis hiç fark yok sevgi olarak
hem bebek belki ikinizi de daha farklı insanlar haline getirir. sonumuz yok derken iyi ki yuva kurmusuz dersiniz. insan çocuğuyla birlikte kendini de tekrar büyütüyo çünkü

Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin size de tez zamanda inşallah :) ne kadar güzel yazmissiniz

Bende kiz istiyordum hatta ogrenince nasil agladim doktorun yaninda ve kan alinirken hic susmadan, hastane onunde, evde 2 gun. O kadar ki herkes cinsiyeti icin arayamadi beni uzmemek icin. Dogumda sezeyanda uyaniktim ilk sordugum kizmi oldu. Simdi 3.5 yasinda oglum ona her baktigimda iyiki seni dogurmusum diyorum ki zor bir cocuktur. Simdi 2. Si kiz olsun isterim ama simdi o kadar keskin degil fikrim. Erkek olursa oglum cok mutlu olacak olsun diyorum. Ki bizim ailede hic kiz yok hep torunlar oglan.. insan kucagina alinca degisiyo hersey. Allah saglicakla dogum versin

Ben de gizlice agladim,ayni zamanda aglarken kizfim kendimene salakca ağlıyorsun diye. Gececektir. Cok heves etmenek etsek de hayrini düşünüp kabul etmek gerek topici acinca yazilanlarla daha iyi oldum,sagolun siz de. Evlat evlattir.

Simdi uzuldugunuze ilerde guleceksiniz emin olun. Durduk yere yanima gelip yanagimi oksuyor annem seni seviyom mis gibi kokuyorsun diyorya dünya duruyor. Kizmis erkekmis farketmiyor o ve sen kaliyorsun içine sokasın geliyor kucaklamaktan. Yasadiginiz guzel gunler dilerim ve agladiginiz gunleri gulerek hatirladiginiz.

Coook tesekkur ederim,sagolun. Oglunuzla nice guzel anlariniz olsun,kardesi de gonlunuzce olsun hayirlica. Tesekkurler

Hislerin gayet normal. Hemen hemen hepimiz hamileliğin başlarında böyle hissettik. Hormonlardan. Kendini suçlu hissetme.

Yorumlari okumadim.
2 yildir evliyim, evlenmeden önce de 2.5 sene birlikte yaşadık. Bilerek hamile kaldim ama testen sonra 2 günde zor kabul ettim. Hala acaba mi dedigim oluyor. Mide bulantisi ve istahsizlik 4 ay yasadim, 6.ay en iyi ayimdi
Duzen bozuluyor, insan kendinden iliskisinden ve geleceginden emin olamiyor. Hamilelikte ozgurlugum cok kisitlandi, üstüne her durumdan tek basina cikabilecek biriyken attık bana bagimli olacak bir canli dolayisiyla kocamla ekip calismasi yapmak zorundayim.
Yani hepimiz yasiyoruz bunlari, bunalim vs degil, insan olmanin getirdikleri bunlar. Geçecek.
Ve kiz istiyordum ama erkek, hala alisamadim

Gel sarılalım. Ana olurken cekilenler... resmen.

yapmayın etmeyin.kucucuk masum bebek.melek o.kiz olsun erkek olsun evlat be.onu çok sevin.allahin emaneti o.

Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşaAllah. bence çok sıkıldınız hiçbir şey yapamamaktan o yüzden böyle olumsuz davranışınız. dua edin kendinizi sakinleştirin gerçekten geçer bu zamanlar aklınıza geldiğinizde ya kendinize çok kızarsınız ya da doğru olan buydu dersiniz.

Cok haklisiniz. Evin kirli kalisi ve temizleyememek bile etkiledi beni. Silkinip bir dua edecegim. Sagolun.

Bazen insanın istediği hayal ettiği şeyler olmadığı zaman plansız giden şeylerde eklenip hayaller ertelendiğinde bunları hissedebiliyor sizi anlıyorum. Fakat sadece şunu diyeceğim şuan kanınızda bir masum var ve hayata gelmek için bekliyor sadece düşünmeniz gereken şey onun nasıl bir insan olacağı ona neler katabileceğiniz olsun. İyi insan yetiştirmek önemli. Şuan plansız 2.ye hamileyim. Başta çok korktum fakat hatırladım da ilk bebeğime de aynı şeyi hissetmiştim. İnsan her türlü korkuyor çünkğ bir hayat veriliyor elinize ve al şekillendir deniyor. Uykusuz geceler kaka kokulu odalar gazı desen ayrı ve daha birçok şey fakat sonra bie gülüyor bir kokuyorsun arkadaş diyorsun s.ç kafama s.ç ama hep gül hep bak hep koklayayım. O yüzden sadece şunu bilin ki o çok masum ve size ihtiyacı var. Ben hala kızıma bakıp ağlarım şuanda da ağlıyorum çünkü çok masumlar ya. Çoook çıkarsız seviyorlar. Kız veya erkek olma düşünceleri var ya ona sığmayacak kadar masumlar çaresizler çoookk.

Cok guzel yazmissiniz. Artik biraz daha farkindayim. Tesekkur ederim.

Benim de 1.67ye 57 kilo ama karnim sivri bir sekilde hemen cikti. Benim bir kurtajim var belki de o yuzden bu bebegi bin kat daha sarip sarmaladim. Allah yasatmasin cidden duvara carpmis gibi oluyor insan. Senin de gecici emin ol zamanla kendine guleceksin.

Sağlıklı olsun da kucagınıza alınca gerisi teferruattır diye düşünüyorum.Şimdi stresten hormonlardan böyle düsünmenize normal

Bana da ilk kız demişlerdi 16. Haftamdaydım. Fakat kendi takipli doktorum değil başka bir doktor. Eşim hep kız istiyordu, sonra yine ilk detaylı usg de "kızım iyi mi" dediğimde uzman "kız mı bu erkek ama" dedi
Eşim erkek olduğunu öğrenince şaşkınlık yaşamadı değil
Gel gelelim bugüb o küçün sıpa tam bir sevgi yumağı. Babasına hayran, babası ona aşık.
Kocanıza takılmayın. Yemeği dışardan yiyemiyorsanız patates salatalık yiyin (6 ay öyle yaşadım) evi de boş verin
Ne ilk ne sonsunuz gözlerinizi mutlu geçirin

9 ay kustum oğlum 7 yaşındaydı kahvaltı falan idare ettik
Ammaaaaaa doğurunca o günleri mumla aradım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…