Plasenta previa

evet canım ben de yine baktım akreata,inkreata ve perkreata var.bunlar da totalisin türleri sanırım.okuyunca keyfim kaçtı irdelemicem.sen de boşver canım.bu konular bizi aşar doktorlarımıza bırakalım..
ya boşver canım .artık olan oldu sağlıkla atlatalım en önemlisi o.
ben kendimi hazırladım rahimdi mesaneydi düşünmüyorum.
36 dan sonra bir sıkıntı olmazsa küvöze girmez sanırım.benim doktor 36yı geçinceye kadar bekletelim dedi.hayırlısı Allah'a emanetler.inşaALLAH doya doya emzirirsin.dün hastane çantası diye bir konuya girdim.ilk doğumu sanırım,süt yapan malt içeçeği de almış yanına.ne tür bir şey olduğunu bilmiyorum ama süt yapıcı bir şey sanırım.kaysı kompostosu çok süt yapıyor.emdikçe bebek zaten süt artıyor.bol bol içip büyürler inşaALLAH.
Kizlar ben artik doktora bile sormuyorum. İrdeledikce altindan bisey cikiyor. bosverin okumayin artik.kAristirmayin kafanizi.

benim son kontrolümde bebeğe baktı daha çok.plesantayla ilgilenmedi bile dr.ben de gerilmeden çıktım ilk kez.

efrah-83 ameliyatta kızlar,dua edelim.

Son düzenleme:
yaa kızlar kanamam durdu ama dayanılmaz bir bel ve ayak agrım var bel fıtıgım resmen doruk noktasına çıktı benım gıbı olan var mı ne yapıyorsunuz bana da akıl verın ne uyku uyuyorum ne yuruyebılıyorum halım dermanım kalmadı kaç gundur

bende de fitik var ama o haftalarda belime bu kadar vurmamisti. 3-4 haftadir kotuyum ben. yapacak bisey yok maalesef.
İnsallah efrah tan da iyi haberler alicaz. ALLAH yardimcisi olsun.

bende de fitik var ama o haftalarda belime bu kadar vurmamisti. 3-4 haftadir kotuyum ben. yapacak bisey yok maalesef.

yaa canım ben 2 aylıktan berı çekıyorum çok agırıyor dayanamıyorum ınan sesımı komşular duyuyor hıç mı gecmez bir agrı yaaa

Ahhh yarama parmak bastin valla.. o dert bendede var Malesef gebeligim boyunca 3 kez yatirdi beni o illet Su arada fazla dolasamiyorum uzaniyorum genelde.. bele otururken cok yuk biniyormus bizim gibi surunu olanlarin uzanmasi lazimmis genelde bende oyle yapiyorum azaliyor o sekilde.. Allah yardimcimiz olsun isimiz zor..

Senin dogumuna az kaldi Insallah biticek yakinda bu sikintilarin ben suan 30 da boyleyim 37 leri 38 leri dusunemiyorum bile..

canim seninde az kaldi Insallah sorunsuz sekilde dogumunu gerceklestiritsin...
Demek bugun bir bebisimiz daha dogdu Insallah sorunsuz gecmistir dogumu dua icin sanirim gec kaldim dogurmustur eminimki...

canim Insallah butunbu cektigin sikintilarin mukafatini alicaksin cok yakinda...

Senin dogumuna az kaldi Insallah biticek yakinda bu sikintilarin ben suan 30 da boyleyim 37 leri 38 leri dusunemiyorum bile..

Evet cok sukur. Safak 9 darisi size insallah. Sabrin sonu selamet. Allah yardimcin olsun. BEl fitigi denince insanin dili tutuluveriyor. Ne nasihati var ne tavsiyesi.

Evet cok sukur. Safak 9 darisi size insallah. Sabrin sonu selamet. Allah yardimcin olsun. BEl fitigi denince insanin dili tutuluveriyor. Ne nasihati var ne tavsiyesi.

Bu arada daha odasi yok bakiyorum alicam diyodum ya..hepsini hallettim. Bu hafta geliyo kizimin odasi pazar siparisi verdim. Bir odaya 3 ayri yerden.
cikolatayla kapi susunu de hafta sonu hallettim mi tamam :) yetisiyo walla.
Geriye saglikli bi bebek kaldi. Onun icin de dua ediyorum :))) Hepimiz icin tabi

iyide arkadaslar nasıl yatıyorsunuz ben yatamıyorum ayagıma vuruyor agrısı mahvoldum krem kullanıyorum esım onunla ovuyor onuda yapmasa artık hıç dayanamayacam ben sızın gıbı olunca ne yapacam bılmem.offf gelırmı o gunler..

Baska secenek olmayinca yatiliyo walla.Allah sabir versin.

Yatis pozisyonlari var bele baski yapmayan netten arastir biraz.. yan yatip dizlerini kendine cekip beline destek yapcaksin bacak aranada bir yastik koyacaksin hamileliktede bu yatis pozisyonu uygun bel icinde...
Bu beli destekleyen hamile yastiklari var onlarda isini gorur...

sabah duş alırken banyoyu biraz cifledim ondan sonra başladı ağrımaya hala adet sancısı gibi çok değil ama korkutucu:18:3 gündürde temizllik doğum günü falan hepsi bitti bende bittim

son 8 saat..kızlar dualarınızi bekliyorum.allah hepinizden razı olsun.herbirinize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…