- 7 Ekim 2009
- 4.293
- 5.165
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.881
ya boşver canım .artık olan oldu sağlıkla atlatalım en önemlisi o.evet canım ben de yine baktım akreata,inkreata ve perkreata var.bunlar da totalisin türleri sanırım.okuyunca keyfim kaçtı irdelemicem.sen de boşver canım.bu konular bizi aşar doktorlarımıza bırakalım..
36 dan sonra bir sıkıntı olmazsa küvöze girmez sanırım.benim doktor 36yı geçinceye kadar bekletelim dedi.hayırlısı Allah'a emanetler.inşaALLAH doya doya emzirirsin.dün hastane çantası diye bir konuya girdim.ilk doğumu sanırım,süt yapan malt içeçeği de almış yanına.ne tür bir şey olduğunu bilmiyorum ama süt yapıcı bir şey sanırım.kaysı kompostosu çok süt yapıyor.emdikçe bebek zaten süt artıyor.bol bol içip büyürler inşaALLAH.dağcı canım benim sat 4 ocak ve doğum 8 ekim gösteriyor bilgisayar fakat doktorum 38 hafta bitince yani 24 eylülde alıcam diyordu fakat şimdi 10 eylülle 24 eylül arası büyük ihtimal 17 eylül dedi yani 36-37-38 .haftaların bitişlerine denk geliyor hayırlısı nezamansa ozaman olur inşallah sizce bu haftaların bitişlerinde doğanlar küveze giriyormu ilk kızımı hiç emziremedim bunu çok özeniyorum korkum ondan
Kizlar ben artik doktora bile sormuyorum. İrdeledikce altindan bisey cikiyor. bosverin okumayin artik.kAristirmayin kafanizi.
bende de fitik var ama o haftalarda belime bu kadar vurmamisti. 3-4 haftadir kotuyum ben. yapacak bisey yok maalesef.
İnsallah efrah tan da iyi haberler alicaz. ALLAH yardimcisi olsun.
Ahhh yarama parmak bastin valla.. o dert bendede var Malesef gebeligim boyunca 3 kez yatirdi beni o illet Su arada fazla dolasamiyorum uzaniyorum genelde.. bele otururken cok yuk biniyormus bizim gibi surunu olanlarin uzanmasi lazimmis genelde bende oyle yapiyorum azaliyor o sekilde.. Allah yardimcimiz olsun isimiz zor..yaa kızlar kanamam durdu ama dayanılmaz bir bel ve ayak agrım var bel fıtıgım resmen doruk noktasına çıktı benım gıbı olan var mı ne yapıyorsunuz bana da akıl verın ne uyku uyuyorum ne yuruyebılıyorum halım dermanım kalmadı kaç gundur
bende de fitik var ama o haftalarda belime bu kadar vurmamisti. 3-4 haftadir kotuyum ben. yapacak bisey yok maalesef.
İnsallah efrah tan da iyi haberler alicaz. ALLAH yardimcisi olsun.
canim seninde az kaldi Insallah sorunsuz sekilde dogumunu gerceklestiritsin...ya boşver canım .artık olan oldu sağlıkla atlatalım en önemlisi o.
ben kendimi hazırladım rahimdi mesaneydi düşünmüyorum.
36 dan sonra bir sıkıntı olmazsa küvöze girmez sanırım.benim doktor 36yı geçinceye kadar bekletelim dedi.hayırlısı Allah'a emanetler.inşaALLAH doya doya emzirirsin.dün hastane çantası diye bir konuya girdim.ilk doğumu sanırım,süt yapan malt içeçeği de almış yanına.ne tür bir şey olduğunu bilmiyorum ama süt yapıcı bir şey sanırım.kaysı kompostosu çok süt yapıyor.emdikçe bebek zaten süt artıyor.bol bol içip büyürler inşaALLAH.
benim son kontrolümde bebeğe baktı daha çok.plesantayla ilgilenmedi bile dr.ben de gerilmeden çıktım ilk kez.
efrah-83 ameliyatta kızlar,dua edelim.
canim Insallah butunbu cektigin sikintilarin mukafatini alicaksin cok yakinda...kızlar merhaba
baya bır yazısma olmus hepsını okuyamdım
sabah kızımı gordum aksama tekrar gıdıcem .kızımın durumu ıyıye doıgru gıtmey devame dıyor.artık kendı kendıne solunum yapıyor ,bıberon ıle beslenıyor,oksıjen takjvıyesı yok kanda enfeksıyon yok cok sukur.buydu gıbıde gelıyor bana:)maa hala dokunmadım bıle.doktoru bugun bu sekılde gıderse yarın emzırmeye baslıycaz dedı .yanı ılk kez kucagıma alıcam kuzumu.ıcın erıyor orda elı kolu delık yatarken .ıkı gun onmce yavrum aglamaktan patladı kuvezın ıcınde bende dısarda.cocogumu alıp kucagıma ya da dokunup sakınlestıremedım bıle.gece sabah olmuyor resmen.bu arda odasını tamam ladım.esyalrı geldı kuruldu.sımdı kıyafetlerını yıkıyorum.bıtsın hastaneye gıdıcem.
yenı bebıslerımıızn gelısıde yaklastı.
kızlar amelıyuattan falan hıc korkmayın ben hıckıra hıckıra gırdım .ama on gun oldu tam bugun yasadıkalrım bebegımın orda olusu kadar hıc bırsey kotu degıl.on kere daha amelıyat gırerım ama kızım orda sureklı kan alınıp damar yolu acılıp kalmasın.dun ayagından acmıslardı yer kalmamıs artık allah sabır versın dua etmekten baska brısey gelmıyor ucımden sızlerede etmeye devame dıyor.
su konuy ayetısemdım ben galıba pepukecım.desarj olurdum bırazcık:)
Senin dogumuna az kaldi Insallah biticek yakinda bu sikintilarin ben suan 30 da boyleyim 37 leri 38 leri dusunemiyorum bile..
Senin dogumuna az kaldi Insallah biticek yakinda bu sikintilarin ben suan 30 da boyleyim 37 leri 38 leri dusunemiyorum bile..
Evet cok sukur. Safak 9darisi size insallah. Sabrin sonu selamet. Allah yardimcin olsun. BEl fitigi denince insanin dili tutuluveriyor. Ne nasihati var ne tavsiyesi.[/QUOTE
Be guzel 9 ahh ahh bende tek hanelileri gorsem su safakta hatta cift rakami gordumde ne sevinmistim... Sabrediyoruz be canim selamete kavusmak icin...
Ben bikere agridan inlerken dr bana yatacaksin baska care yok hamilesin Bebegin suan bizim icin oncelikli.. hem sen bu belle bu kiloyla nasil cesaret erring dogurmaya bilmiyormuydun basina gelicekleri bari biraz kilo verseydin dedi.. halbuki vermistim kilo baya bebek icin tedavi gorurken aldigim hormonlar fazlasiyla geri aldirdi o kilolari yoksa bende biliyorum basima gelecekleri...
Evet cok sukur. Safak 9darisi size insallah. Sabrin sonu selamet. Allah yardimcin olsun. BEl fitigi denince insanin dili tutuluveriyor. Ne nasihati var ne tavsiyesi.[/QUOTE
Be guzel 9 ahh ahh bende tek hanelileri gorsem su safakta hatta cift rakami gordumde ne sevinmistim... Sabrediyoruz be canim selamete kavusmak icin...
Ben bikere agridan inlerken dr bana yatacaksin baska care yok hamilesin Bebegin suan bizim icin oncelikli.. hem sen bu belle bu kiloyla nasil cesaret erring dogurmaya bilmiyormuydun basina gelicekleri bari biraz kilo verseydin dedi.. halbuki vermistim kilo baya bebek icin tedavi gorurken aldigim hormonlar fazlasiyla geri aldirdi o kilolari yoksa bende biliyorum basima gelecekleri...
Doktorlara konusmak zaten pek kolay geliyor. BEn de normal dogum yapicam havalarinda ilk hamileligimde bir yururdum bir dikkatli beslenirdim bi gorsen. Sonuc ne oldu? Sezeryan..Gram fazlasinda doktorum basimin etini yerdi. Simdi saldim cayira...1 ya da 2 fazla olacak diger hamileligimden. Ustelik hic yuruyemedim, is yapamadim. Bir de calisiyodum o zaman. BUnye ve yas cok onemli ama bildikleri halde bos bos laf ediyorlar iste. Hormonu alip da kim kilo almamis. Ablam da hormondan sismisti. Tup bebekti. Bir de ikiz.
Doktorlara konusmak zaten pek kolay geliyor. BEn de normal dogum yapicam havalarinda ilk hamileligimde bir yururdum bir dikkatli beslenirdim bi gorsen. Sonuc ne oldu? Sezeryan..Gram fazlasinda doktorum basimin etini yerdi. Simdi saldim cayira...1 ya da 2 fazla olacak diger hamileligimden. Ustelik hic yuruyemedim, is yapamadim. Bir de calisiyodum o zaman. BUnye ve yas cok onemli ama bildikleri halde bos bos laf ediyorlar iste. Hormonu alip da kim kilo almamis. Ablam da hormondan sismisti. Tup bebekti. Bir de ikiz.
canim basta bende normal dogum yaparim umuduyla cok yurudum ettim tum hamileligimde hic kusma bulanti olmadi yedim ictim toplamda sadece 2 kilo almistim sonuc bende sezeryan oldum doguma 20 gun vardi bebek 4 kiloyu gecmis 4 kilo 100 gr dogdu... Bundada suan 7 kilo aldim gerci yatarken 9 kilo idi sonra 2 kilo dustum...
Iste o tup bebekteki gobekten igneler varya onlardan bende yaptim cok sisiriyor onlar zaten bende onlardan sistim.....
iyide arkadaslar nasıl yatıyorsunuz ben yatamıyorum ayagıma vuruyor agrısı mahvoldum krem kullanıyorum esım onunla ovuyor onuda yapmasa artık hıç dayanamayacam ben sızın gıbı olunca ne yapacam bılmem.offf gelırmı o gunler..
iyide arkadaslar nasıl yatıyorsunuz ben yatamıyorum ayagıma vuruyor agrısı mahvoldum krem kullanıyorum esım onunla ovuyor onuda yapmasa artık hıç dayanamayacam ben sızın gıbı olunca ne yapacam bılmem.offf gelırmı o gunler..
kızlar karnım ağrıyo çok huzursuzum
efrahtan haber yok sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?