- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.601
Günaydın hanımlar.biz de bugün erken kalktık cadı kızım 6.sınıfa başladı.bu ergenlik tripleri beni benden alıyor.o kadar havalı ki kime çekmiş anlamıyorum benonun yaşındayken hala bebeydim.hiç söz dinlemiyor çok asileşti.yandım valla.
Kamesçim bebişinin kilo almasına büyümesine çoook sevindim maşallah.kötü günler artık çoook geride kaldı.darısı başımıza diyorum.valla biraz zorlanıyorum.hep yataktayım.zor geçiyor günler.yarın kontrole gidicem.bu bile değişiklik benim icin.
Fburakçım inşallah güzel haberlerle dönersin canım.
Aazraacım sizin için de yeni okul yılı hayırlı olur inşallah.çok az kaldı ne mutlu sana bebişine hayirlısıyla kavuşacaksın.benim için de geçse şu zaman.ama yok anam geçmiyor herkese geçiyor benim için günler milim ilerliyor.zaman ne kadar da göreceli tekrar anlıyorum.
Dün annemler geldi şu an annem yanımda.eşim de annem var diye attı kendini sokağa.annemi çok seviyorum o benim canım ama anladımki eşim yanımdayken daha rahatım.eşime emirler yağdırabiliyorum hiç cekinmeden.istediğim nazı kaprisi yapıyorum.ama annemle daha mesafeliyim.onu getir şunu pişir diyemiyorum.üff ne sinir.kıyamyorum kadina 60 yaşında maşallah hiç göstermez hepimizden enerjiktir ama iş yaptrmaya kıyamıyorum işte.kahvaltı hazırladı şimdi mutfakta sandalyede oturmaya korkuyorum oturma odasında yicem mecbur.bu kadar geyik yeter öptüm hepinizi,bebişlerinizi canlarım benim..
[Bennnnn döndüm dondumde cokmu iyi yoksa kötümu bilemicem.....
Dr cum pek hoşlanmadı genel şeker olcumumden ama cok cok yüksek değil sinir 140 tı onu gecen değerlerim 145 i geçmemiş 4 degerim var fena degil ama güzelde değil dedi....
Acliklar hic hoşuna gitmiyor kalkıp yiyormsun dedi uyuyamiyorum yiyorum dedim yeme dedi...
15 gün bidaha arttırılmış diyete gece kacamaksiz bakicak...
Dedikii Bebegin suyu iyi yüksek çıksaydı yatirmaktan başka çarem olmazdı dedi... Arttırılmış diyete uy kaçırına dedi itiraf ettim kaçırdığımı...
Gel gelelim bebiskoya buseferde fazla kilo almış 13 gün olmuş dedi geçende dediği gibi haftada 200 gram almalı dedi 15 gün olmadan 1.800. Den 2.400 olmuşuz buseferde fazla geçen 5 haftada 600 almıştı az dedi 1 kilo alması lazımdı dedi.. dr dedimki bunun bi ortasını bulamıyoruz dedim...
Bana dediki bulcaz ınş kaçamak yapmazsan dedi açım ama bende az aç az tok idare edicez dedi bebek önemli ne az ne çok almamali dedi...
Bu diyeti yapmasak suan 3 kilonun üstünde dogum zamanıda 6 kilo civarında olurdu dedi zaten dedi irsi olarak alıyor bebek buna sekerde eklenirse çok kötü olur dedi...
Sen dedi 4 kilodan aşağı bekleme bunu dedi...
Doğum için ben 29 ekim dedim ozamana kalamaya bilir dedi buna rn son nst mize bakicaz durumuna bakicaz öyle karar vericez dedi...
Hastaneye yatmaktan yirttik bu şekil giderse Bebegin suyu artmazsa yatirmicam dedi...
Buna sukur canim.acliga tahammul de zordur ama bebegin sagligi icin dayancan. ne kadar kalirsa iyidir. erken dogunca da ugrasiyosun. bak kuzum sariliktan uyanamiyor. kafAyi yiyorum. erken doganlarda daha cok oluyo biliyosun.emmiyo doktora gidicez yarin boyle suretse.
Sabir canim. diyetine dikkat et.daha var biliyorum ama neler gecmedi ki bunu mu atlatamiycan.
sağol canım,ben de biraz toparlayınca gideyim.Canım diyette ne varsa onu yiyorum değişimi var ona uyuyorum meyve çok tuketiyorum genelde yeşil elms...
Canım fulyada cevahir alış veriş merkezinin yanında hastane... Cevahirin önüne gelmeden ışıklar var sola asagida hemen görünüyor kadıoglu hastanesi tuğrul kadıoglu dr umdu ozaman sgk anlaşmasida vardi halada vardir heralde 5 sene oldu ben olalı ... Ben dr dan cok memnun kaldim hoş önce adamı hastanenin temizlik görevlisi sanmıştım... Sonra dr odasına girdi beni içeri aldılar bumuymus dr dedim... Sonra annnemle aklımıza geldikçe çok güldük adamı temizlikçi sandık diye...
Ama adam bu hemiroid falan üzerine baya geliştirmis kendini... Ondan önce gittigim dr bana hemoroidden ameliyat olmam gerektigini söyledi dedikodu bebeğin küçük 1 yaşını doldursun nemeden kes zor bir ameliyat oturamazsin edemezsin zor olur vs demişti. Kanamam zonklamam çoktu 1 sene onu çekemezdim arayışa girdim öyle buldum bu dru...
maaşALLAH canım.Allah daha iyi etsin kuzunu.sarılık o kadar devam ediyor mu canım?bizi tekrar kontrole çağırmadılar.yarın sağlık ocağına topuk kanı vermeye gideceğiz.hiç gidesim yok.benim kız da azcık bir değişiklik var.pek kilo almadı.yarın 37 haftamız doluyor.:)alıp basınızı gıtmıssınız yıne merak ettım ne var ne yok dıye ama bu kdar sayfayı ımkansız okuyamam .pepukecım ıyı olman asevındım.
azraacım var sırada sımdık ınsallah aynı cesaret ıle devam edıp sorunsuz dogum yapoıcaksın .ben bole olacagını bılseydım o kdar gunlerce aglayarak doguma gırmezdım.kızımda en son kontorlde doktor teyzesını sok edecek kadar kılo almsı ve boyu uzamıstı.bıraz sarılıgımzı var ama doktor cok normal dedı.kalca usgmızde cekıldı cok sukuroda ıyı.kendınıze ıyı bakın.kactım benımde melemeye basladı bebışler uslu durun sızde:)
canım benim az kaldı şu 30 lara bir geç kendini daha iyi hissedeceksin.sen ralax olunca zaman daha hızlı geçiyor.Günaydın hanımlar.biz de bugün erken kalktık cadı kızım 6.sınıfa başladı.bu ergenlik tripleri beni benden alıyor.o kadar havalı ki kime çekmiş anlamıyorum benonun yaşındayken hala bebeydim.hiç söz dinlemiyor çok asileşti.yandım valla.
Kamesçim bebişinin kilo almasına büyümesine çoook sevindim maşallah.kötü günler artık çoook geride kaldı.darısı başımıza diyorum.valla biraz zorlanıyorum.hep yataktayım.zor geçiyor günler.yarın kontrole gidicem.bu bile değişiklik benim icin.
Fburakçım inşallah güzel haberlerle dönersin canım.
Aazraacım sizin için de yeni okul yılı hayırlı olur inşallah.çok az kaldı ne mutlu sana bebişine hayirlısıyla kavuşacaksın.benim için de geçse şu zaman.ama yok anam geçmiyor herkese geçiyor benim için günler milim ilerliyor.zaman ne kadar da göreceli tekrar anlıyorum.
Dün annemler geldi şu an annem yanımda.eşim de annem var diye attı kendini sokağa.annemi çok seviyorum o benim canım ama anladımki eşim yanımdayken daha rahatım.eşime emirler yağdırabiliyorum hiç cekinmeden.istediğim nazı kaprisi yapıyorum.ama annemle daha mesafeliyim.onu getir şunu pişir diyemiyorum.üff ne sinir.kıyamyorum kadina 60 yaşında maşallah hiç göstermez hepimizden enerjiktir ama iş yaptrmaya kıyamıyorum işte.kahvaltı hazırladı şimdi mutfakta sandalyede oturmaya korkuyorum oturma odasında yicem mecbur.bu kadar geyik yeter öptüm hepinizi,bebişlerinizi canlarım benim..
Dr cum pek hoşlanmadı genel şeker olcumumden ama cok cok yüksek değil sinir 140 tı onu gecen değerlerim 145 i geçmemiş 4 degerim var fena degil ama güzelde değil dedi....
Acliklar hic hoşuna gitmiyor kalkıp yiyormsun dedi uyuyamiyorum yiyorum dedim yeme dedi...
Dedikii Bebegin suyu iyi yüksek çıksaydı yatirmaktan başka çarem olmazdı dedi... Arttırılmış diyete uy kaçırına dedi itiraf ettim kaçırdığımı...
Gel gelelim bebiskoya buseferde fazla kilo almış 13 gün olmuş dedi geçende dediği gibi haftada 200 gram almalı dedi 15 gün olmadan 1.800. Den 2.400 olmuşuz buseferde fazla geçen 5 haftada 600 almıştı az dedi 1 kilo alması lazımdı dedi.. dr dedimki bunun bi ortasını bulamıyoruz dedim...
Bana dediki bulcaz ınş kaçamak yapmazsan dedi açım ama bende az aç az tok idare edicez dedi bebek önemli ne az ne çok almamali dedi...
Bu diyeti yapmasak suan 3 kilonun üstünde dogum zamanıda 6 kilo civarında olurdu dedi zaten dedi irsi olarak alıyor bebek buna sekerde eklenirse çok kötü olur dedi...
Doğum için ben 29 ekim dedim ozamana kalamaya bilir dedi buna rn son nst mize bakicaz durumuna bakicaz öyle karar vericez dedi...
Hastaneye yatmaktan yirttik bu şekil giderse Bebegin suyu artmazsa yatirmicam dedi...
sağol canım,ben de biraz toparlayınca gideyim.
maaşALLAH canım.Allah daha iyi etsin kuzunu.sarılık o kadar devam ediyor mu canım?bizi tekrar kontrole çağırmadılar.yarın sağlık ocağına topuk kanı vermeye gideceğiz.hiç gidesim yok.benim kız da azcık bir değişiklik var.pek kilo almadı.yarın 37 haftamız doluyor.:)
canım benim az kaldı şu 30 lara bir geç kendini daha iyi hissedeceksin.sen ralax olunca zaman daha hızlı geçiyor.
kısmet böyleymiş ama benim içimde kaldı.bebeğimi daha fazla karnımda büyütseydim.hayırlısı tabi ki de.izne çıktım,tam kendime ve bebeğime iyi bakayım derken doğuverdi.ateş hocayla geçtiğimiz cumartesine konuşmuştuk doğumu.belki de kafamda hep 15 eylül tarihine şartlanmışım.
sağlıkla doğmaları en önemlisi.senin yakışıklı da sağlıkla annesine kavuşacak.çok yakışıklı bir delikanlı olacağını hissediyorum annesi.
bu topiğin çocukları cevval olacaklar.hayata tutunmak için o kadar direndiler ki.:)))
canım hastaneye yatmamana sevindim.
hayırlısıyla doğsun bebişin.senin işin de zor canım benim.içinde başka bir insanı doyurmaya çalışırken diyet yapmak çok zor.ben iki saatte bir acıkıyordum.normal zamanda yeiğime çok dikkat ederdim ama hamileyken ne bulduysam yedim doymak için.
sizlerin de yavrularınızı kucağınıza aldığınızı duyalım biz de rahatlayacağız inşaALLAH.
asud canım Allah kolaylık versin.yalnız çocuklarla kalmak zor.
benim eşim de karşıda çalışıyor.ihtiyacımız olduğunda en son bize ulaşacak kişi odur.bebeğine bakalım ne diyecek dr.
mama denedin mi canım?ben oğluma çok ağlayınca mama da veriyordum.yoksa insan dayanamıyor uykusuzluğa.
Gün içinde yediklerime pek bişey demiyorda gece kalkıp yememe diyor uyuyaniyorum diyorum sabretceksin diyor... Nasıl sabrederim hiç bilmiyorumki çok fena olmuyorum uyuyaniyorum kazınıyor meret kazım kazım...
Su zaman geçse bitse bunlar biliyorum başka dertler bulucak busegerde bitmeyecek bunla... Ama bu durumada dayanamıyorum artık inanki......
kıyamam canım benim.kan şekerin düştüğü için gece acıkıyorsun.yiyince de birden yükseliyor.Allah şifa versin,normale dönsün inşaALLAH.
bu yıl ki hamileliklerde hiç normali yok.herkes de ayrı bir dert.
Fburak kalk hadi saat 1 oldu anca hazırlanır gidersin hayırlı haberlerle dön emi bak dön diyorum ona göre
mrb kızlar nihayet gelebildimgittiğimde önce nst ye bağladılar biraz durunca yine fenalık geldi doktorum geldi böbreğimin çok ağrıdığını halsiz olduğumu ve çok korktuğum için sabahtan beri ağladığımı söyledim ultrasona soktu böbreğimde taş varmış bol su içmemi düşmesse tedavi görmemi söyledi doğumdan sonra bunların gayet normal olduğunu hormonlarında etkisiyle hassas olan kişiliğimin dahada etkilendğini söyledi ve 26 eylül çarşamba sabahı sezeryanla kuzumuza kavuşacağımızı hiç panik yapmamamı ve kendimi genel anesteziye ayarlayıp cesaret gelirse belden olmamı söyledi.....bebeğimiz şükür kilosuda iyi dedi 1 yatırıp ertesi gün çıkarıcam dedi inşallah herşey anlattığı gibi olur hala şoktayım yani 1 hafta mı var hala inanamıyorum rabbim kimseyi bu yolda eğlendirmesin inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla alırım oğlumu kucağıma
bobreginde tasmi varmış oda zor olur ya ...
Neyseki gününde sonunda belli olmuş cok az kaldi ... Inşallah sende kavuşacaksin bebegine sağ salim...
Benim daha çok var şimdilik 29 ekim de hem fikiriz dr la... Bi yandanda onun dediği zamanmi olsaydi diyorum bayramda sancim falan tutarsa neolur halim acildeki dr un insafina kalcaz...
sağol canım aslın 28 olsun diye gitmiştim hesapladı falan 26 eylül olur dedi seninde 1 ayın kaldı canım yani 4 hafta bencede canım bayramda başkasınada kalmak var doktorunu dinle hayırlısı olsun
oh oh cnm be nım genel olrak guzel haberlerle gelmışsın
bebişte maşalla cok ıyı 15 gunde 600 gr almış bence orantıloı cnm malum artık gırdık son aya sayılır
hastaneye yatmama olayınada cok sevındımm sanırım aynı gun doğuracagız benım bdt de 6 kasım ama malum 29 ekım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?