- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #3.581
Walla yoruma kapali canim dediklerin. cok sıkıntı yasamisin. bundan sonrakileri de halledebilirsin.hamileligimde hergun ilac kullandim. simdi biraktim sadece komur hapu kullaniyorum ama yetmiyo. sanirim tembellesti. naapcam bilmiyorum.Canım daha neler var tecrübe olarak bende geçen yazdan bu yana yazmakla bitmez valla pişmiş tavuğun basina gelmiş işler degil... Bebek olmaz dert tedavisi hsg si rahimden parça aldırdım hemde canlı canli uyusturmadan bide... Dusuk yaptım üstüne sobra gobekten igne maceram basladi ... Hamile kaldim tam sukur dedim 5. Hafta kanama ile dr a gittin dedimki dustu heralde ... Busefer yat hiç kalkma 14. Haftama kadar hiç kalkmadim 20. haftaya kadar az az kalktim... Tam dr artık tehlike yok dedi sonra şeker testme baktı himmm çok yuksek diyet yap ölçüm yap 15. Günde getir sonuçlari...
Anliyacagin daha hamile kalmadan basladi sıkıntilarim ... Daha onceleri iğneden moraran gobegimdi şimdi parmaklarim....
Bunlarda biticek sezeryan sıkıntisi Bebegin dertleri...
Zaten kadın diyo 20 yılın üstüne hamile kaldım aldiramadim dogurdum keske aldirsaydim diyo... Saçımı basimi yoluyorum sinirden bazen diyor.. kolik liymis bide bebegi...
Bu arada bende fena kabiz oluyorum bide sebze meyve agirlikli besleniyirum yinede kabizim ya perişan etti beni bu kabizlik...
canım bende kepek ekmeğinde kabız oluyorum millet isal olur ben kabız:44:
Canım valla şans benimki herşey beni buluyor... Belime zaten malum fıtık ağrıları hiç dışarı çıkamıyorum suan..Walla yoruma kapali canim dediklerin. cok sıkıntı yasamisin. bundan sonrakileri de halledebilirsin.hamileligimde hergun ilac kullandim. simdi biraktim sadece komur hapu kullaniyorum ama yetmiyo. sanirim tembellesti. naapcam bilmiyorum.
Canım valla şans benimki herşey beni buluyor... Belime zaten malum fıtık ağrıları hiç dışarı çıkamıyorum suan..
Evdeyim hep bi oyanima bi bu yanıma yatiyorum karpuz gibi...
Şu kabızlık olayına bi formül bulan banada söylesin nolcak bu halimiz böyle...
canım valla benim adam 1 gün hasta olsa kendini ölecek sanıyor...bizim cektigimizin binde birini cekemez onlar...kızlar hayırlı akşamlar.
kadınların ne çok derdi var,erkekler bir gün çekse ahlarından dünyayı inletirler.
ben de ameliyatımın olduğu gün ve sonrasında çektiğim şiddetli ağrılarımdan sonra anneliğin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anlamış oldum.normal sezaryene dayanamazken karın ortadan yarılmış,her yanım acı içinde,yatmayı bırakın oturmak bile mümkün değil......
bu halde annelik görevini yapmaya çalışmak....
hamilelikde yaşanılanları saymıyorum..........
fburak canım benim az kaldı güzelim,inşaALLAH en son bu olsun.bebğini sağlık,sıhhatle kucağına alacaksın.
hamilelik bitti ama hala kafamda bitmemiş;mutfakta yukarı dolaplara uzanmaya korkuyorum,lavboya gidince kanama var mı diye kontrol ediyorum,kabız olmaktan korkuyorum plesantaya baskı olur diye,hala sola yatıyorum,protein yapan yiyecekler yemeye çalışıyorum.........
bu böyle bir süre daha gider galiba.
hepimizin ki ayrı hikaye,hamilelik mi başka bir şey mi.............
benim kız da iki gündür saatlerce beni yoruyor.bu gece de sürekli uyandı.sabah olmuş,sanki hiç uyumamış gibiydim.
beyn
m sulandı iyice nerdeyim bilmiyorum.
canım valla benim adam 1 gün hasta olsa kendini ölecek sanıyor...bizim cektigimizin binde birini cekemez onlar...
Senin durumunda zordu baya dikey sezeryan dikisi düşünmesi bile yetiyor insana... Rabbim yardımcımız olsun...
kabızlık için hamilelikten önce yapardım.ılık suya bir kaşık elma sirkesi koyup içerdim.üstüne de normal su.
benim de kabızlığım sürekli vardır.oğlumdan sonra hemoroid de oldum.biraz bebek büyüsün senin yaptırdığın tedavi yöntemini düşünüyorum.bu ara ağrım çok oluyor.
aç karnına meyve de iyi geliyor kabızlığa.özellikle karpuz süper çalıştırırdı.
Hamilelikte olurmuki sirke bide mide yannakis azdirmasin...
Canim o sklero terapi ameliyat değil ıstediğin zaman yaptirabilirsin öyle kesik dikiş vs olmadığı için sıkıntisida yok...
Iğne ile buzusturucu yöntem. Hatta onu olup işine gidende varmış.. ben hemoroidden değilde üstüne çatlak vardı dikiş yediğim halde hiç sıkıntı yaşamadim oğlum 2.5 aylikti... Hatta dr o dikişim olmasa hiç bişey olmamış gibi hayatıma devamedicegimi söylemisti... Tabi o dikisin ufak tefek ağrılari vardı zaten ondan öncede kanama oluyordu catlaktan dolayı üstüne zonklamasida cabasiydi.. operasyon bitti o gün eve çıktım ilkkez o gün oturdum totomun ustune.. günlerce oturamadim zonklamasindan...
Eminim senin okadar agir bir durumun yoktur ayakta 10 dk bi tedavi sklero terapi... Biri bana hemoroidden bukadar kolay kurtulacağını söylese inanmazdım .. onun ameliyatini olanlar anlatıyorda cok zormus...
Şimdi yine çok kabizim inşallah yine olmam hemoroid olsamda korkmuyorum hic durmadan gider hallederim diyorum...
amin canım.yarın güzel haberlerini bekliyoruz.Allah yardımcın olsun,hastanede kalman gerişyorsa da kolaylık versin.
nerde yaptırmıştın canım?
ben hamilelikten önce içiyordum sirke.midem çok kötüydü zaten başlarda.sonrasında da hassas oluyor.inşaALLAH biraz rahatlarsın.sulu şeyler yemeye çalış canım.
Canım yarın inşallah her şey sorunsuz olur ve yatmana gerek kalmaz, bu gece senin için bol bol dua edeceğim. Seni ve bebeğini çok öpüyorum. İyi geceler :)
Bir de sana özel mesaj gönderiyordum ama mesaj kutun doluymuş, göndermiyor.
alıp basınızı gıtmıssınız yıne merak ettım ne var ne yok dıye ama bu kdar sayfayı ımkansız okuyamam .pepukecım ıyı olman asevındım.
azraacım var sırada sımdık ınsallah aynı cesaret ıle devam edıp sorunsuz dogum yapoıcaksın .ben bole olacagını bılseydım o kdar gunlerce aglayarak doguma gırmezdım.kızımda en son kontorlde doktor teyzesını sok edecek kadar kılo almsı ve boyu uzamıstı.bıraz sarılıgımzı var ama doktor cok normal dedı.kalca usgmızde cekıldı cok sukuroda ıyı.kendınıze ıyı bakın.kactım benımde melemeye basladı bebışler uslu durun sızde:)
amin canım o hastane ortamını gözümde büyütüyorum çok sağol bir cümlen bile bana cesaret verdi bebeişinede sanada maşallah canımalıp basınızı gıtmıssınız yıne merak ettım ne var ne yok dıye ama bu kdar sayfayı ımkansız okuyamam .pepukecım ıyı olman asevındım.
azraacım var sırada sımdık ınsallah aynı cesaret ıle devam edıp sorunsuz dogum yapoıcaksın .ben bole olacagını bılseydım o kdar gunlerce aglayarak doguma gırmezdım.kızımda en son kontorlde doktor teyzesını sok edecek kadar kılo almsı ve boyu uzamıstı.bıraz sarılıgımzı var ama doktor cok normal dedı.kalca usgmızde cekıldı cok sukuroda ıyı.kendınıze ıyı bakın.kactım benımde melemeye basladı bebışler uslu durun sızde:)
alıp basınızı gıtmıssınız yıne merak ettım ne var ne yok dıye ama bu kdar sayfayı ımkansız okuyamam .pepukecım ıyı olman asevındım.
Günaydın hanımlar.biz de bugün erken kalktık cadı kızım 6.sınıfa başladı.bu ergenlik tripleri beni benden alıyor.o kadar havalı ki kime çekmiş anlamıyorum benonun yaşındayken hala bebeydim.hiç söz dinlemiyor çok asileşti.yandım valla.
Kamesçim bebişinin kilo almasına büyümesine çoook sevindim maşallah.kötü günler artık çoook geride kaldı.darısı başımıza diyorum.valla biraz zorlanıyorum.hep yataktayım.zor geçiyor günler.yarın kontrole gidicem.bu bile değişiklik benim icin.
Fburakçım inşallah güzel haberlerle dönersin canım.
Aazraacım sizin için de yeni okul yılı hayırlı olur inşallah.çok az kaldı ne mutlu sana bebişine hayirlısıyla kavuşacaksın.benim için de geçse şu zaman.ama yok anam geçmiyor herkese geçiyor benim için günler milim ilerliyor.zaman ne kadar da göreceli tekrar anlıyorum.
Dün annemler geldi şu an annem yanımda.eşim de annem var diye attı kendini sokağa.annemi çok seviyorum o benim canım ama anladımki eşim yanımdayken daha rahatım.eşime emirler yağdırabiliyorum hiç cekinmeden.istediğim nazı kaprisi yapıyorum.ama annemle daha mesafeliyim.onu getir şunu pişir diyemiyorum.üff ne sinir.kıyamyorum kadina 60 yaşında maşallah hiç göstermez hepimizden enerjiktir ama iş yaptrmaya kıyamıyorum işte.kahvaltı hazırladı şimdi mutfakta sandalyede oturmaya korkuyorum oturma odasında yicem mecbur.bu kadar geyik yeter öptüm hepinizi,bebişlerinizi canlarım benim..
fburak nerdesin huu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?