Doğuma Hazırlık Plasentanin aşağıda olmasi acil yardim lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın insallah her sey güzel olur çok dua edelim

Yok bnm 1 ay sonra kanamam dindi ama alttan sancım cok oluyordu oturamıyorum bıcak gibi batıyodu Bncede cnm kesinlikle doktorunu değiştir

Teşekkür ederim 5 ocakta kontrolüm var dr her şeyi sormak istiyorum. Doktorum iliski ve normal hayatına devam et demişti hiç bir riskten bahsetmed
benimde plasenta aşağıda olduğu için çok ağrım oluyo bazen bacağımı çekemiyorum kitleniyor doktorum çok ayakta durma ağır iş yapma ilişki yasak her an kanaman olabilir dedi. sana doktorun dememiş ama sen yine de dikkat et riskli bir durum

Benimde plasenta previa marginalis. Şuan 33 haftalık oldu ve çok şükür herhangi bir kanama yaşamadım. Muhtemelen sezeryan doğum olacak ama drum mümkün olduğunca beklemeyi düşünüyor gibi.
Bana yorulmamami, uzun süre ayakta kalmamami ve cinsel ilişkiyi yasakladı. Fırsat buldukça dinlenmeni ve cinsel ilişkiden kesinlikle uzak durmani tavsiye ederim
Ayrıca doktorunun da bu durumu önemseyen bir doktor olduğundan emin olmalısın bence. Ciddi riskleri olan bir durum, bu konuda tecrübeli bir doktora ve tam teşekküllü bir hastaneye ihtiyacın var

5 ocakta tekrar kontrolüm var detaylı bir şekilde konuşacam ve tatmin olmazsam dr değişikliği yaparım maalesef gittigim hastane özel her durumda müdahale edilebilir. Rahim ağzına kac cm yakin olduğunu biliyor musunuz

10 milim diye hatırlıyorum, çok yakın malesef hala normal doğum olsun istiyorum ama mümkün olmayacak sanırım

Benim kanama şikayetim devam ediyordu ve dün sancilarim olmaya başlayınca ege universitesine geldim ve yatisim yapıldı. Kanamalarim iğne ve Protestan hapa rağmen geçmedi ve haftada bir kez de şiddetli kanamalar geçirdim ama dün sancı olunca artık üniversite hastanesine geldim. Burada ne kadar kalırım ne olur bilmiyorum. Hepinizden dua rica ediyorum.

Rabbim hayırlı şifa versin canım dualarim seninle. İnşirah süresini bol bol oku rabbim evladını sana bağışlasın

Plasenta previa totaldim yani en ağır olanını geçirdim, 5. Aydan 7. Aya kadar sürekli kanamalarım vardı. 2 ayı sadece yatarak geçirdim yemeği bile yatarak yiyordum. Cinsel ilişki, alttan muayene bu durumda kesinlikle yasak oluyor. Alttan muayene eden doktoruna izin verme bence, her doktor aynı bilinçte tecrubede olmuyor. Benim hamileliğimde imkansız olan oldu ve 32. Haftada plesantam yukarı çıktı. Son dönemleri çok rahat gezerek geçirdim. 37 bittiğinde de araya uzun bir tatil girdiği için riske atmak istemedik sezeryanla doğum yaptım. Bu dönemde en önemli şey moral ve dinlenmek. Mümkün olduğunca imkanın varsa yatarak gecir bu süreci. Sağlıkla al bebeğini kucağına

Rabbim hayırlı şifa versin canım dualarim seninle. İnşirah süresini bol bol oku rabbim evladını sana bağışlasın
Amin isallah. Ben ve çocuğum sağlıklı olacaksak isallah Rabbım sonuna kadar tamamlamamizi nasip etsin.

Bugun burada doktorlar beni bir sonuca baglayamayinca dosyami hocalarına sundular perinatolog hoca gorecek ama haftaya salı gününü bekleyeceğim. Teşhisini isallah koyacaklar diye rahatladım artik.

Ayy sen cok güzel atlatmissin isallah bende öyle kanamalar olmadan geçireyim. Benim plesenta dışında içimde bir yerden akan kanlar varmış onu bulmaya , neden kanadigini çözmeye çalışacaklar. Artık doçent ve uzman hocalar bakacak ki isallah çocuğumu kucagima alacagim

Bol bol dua et canım, zamanında inşallah sağlıcakla kucağında olur aynı şey mi bilmiyorum ama bende de kanama alanları görünürdü ve hep plasantadan dolayı denirdi. Ekstra bişey demediler

Bol bol dua et canım, zamanında inşallah sağlıcakla kucağında olur aynı şey mi bilmiyorum ama bende de kanama alanları görünürdü ve hep plasantadan dolayı denirdi. Ekstra bişey demediler
Cuma gece suyum geldi ve bebeğimi kaybettim. Kanamalarimin nedeni bulunamadı. Uzman doktorlar nedenini bulacaklardı ancak suyum gelip kürtaj olmak zorunda kaldım. Nasip değilmiş ama 5 ay içinde büyütmek ve kaybetmek çok acı veriyor ne olursa olsun, evlat gidince canin bir parçası kopuyor.

Çok çok çok üzüldüm , rabbim sabır versin annelik rahme düşünce başlıyor, evladın ayı yılı olmuyor. inşallah kısa sürede sağlıkla yeni güzel haberler alırsın belki bir nebze acın hafifler.

Merhaba bende de plasenta previa totalis teşhisi kanamalarla birlikte 12. haftada söylendi. Şu an 33. haftamdayım. İlk haftalarım dışında şükür kanamam olmadı. İkinci hamileliğim bu. İlki normal doğumdu bu yüzden rahme yapışma ihtimali sanırım daha az ama tam yerleşimli olduğu için en riskli grup oluyor sanırım. Hedef 37ye ulaşmak tabi insan ister istemez endişe ediyor. Böyle olup da sağlıkla doğum yapanları görmek istiyor. Bana en kötü kan yüklememiz gerekebilir dedi doktorum ama internette okuyunca içim kararıyor pozitif birşeyler yaşayan varsa diye sormak istedim yakın zamanda yaşayan var mı bunu.. Bizim gibi tedirgin bekleyenlere moral olacak birşeyler..

Merhabalar nasılsınız şu an 37. Haftadasınız herhalde sizin ve bencilinizin durumunu merak ettim. Ben de 11. Haftadayım şu an benim de plesanta aşağıda dr henüz erken yukarı çıkabilir de dedi plasanta kanamalarım oldu şu an progestan kullanıyorum ve korkuyorum

tugce9192 buldum canım konuyu mesajların hepsini oku bak güzel örnekler çok var. Insallah sağ salim kucağına alacaksın dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…