Doğuma Hazırlık Plasentanin aşağıda olmasi acil yardim lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
tugce9192 canım sen de mi aynı durumdasın? Hastanedeyim iki gündür kanamadan dolayı
13. haftayım canım. dün doktor söyledi. gece falan uyuyamadım. benim kanamam 6. haftada olmuştu.
cinsiyeti filan ögrendşk dün erkekmiş ama cinsiyetle ilgili hayal bile kuramadım. cıkar belki diyorlar ama benim rahim agzındymış tam .

sen nasılsın ?

Merhaba, durumunuzu merak ettim? 20.haftamda inferior yerleşimli plasenta olduğumu öğrendim. Aşağıda ama rahim ağzını kapanmadığını söyledi dr m. Şu an 25.haftadayım yine aynı yerde. Sizde yukarı çıktı mı neler oldu acaba ?

Son haftalara doğru yeri değişebiliyor plasentanın, doktor kontrolüne gittikçe ultrasonda bakar doktorunuz zaten. Eğer rahim ağzını kapatacak şekildeyse sezeryan olursunuz mecburen, yukarı doğru hareket eder açarsa normal doğum yapabilirsiniz. Geçmiş olsun.

tugce9192 canım sen de mi aynı durumdasın? Hastanedeyim iki gündür kanamadan dolayı
Cok geçmiş olsun. Hastanede misin hala? Kanaman varsa hastaneden çıkma en azından kontrol altında oluyorsun bende hastanede yattım ve doktorlar hemşireler her an kontrol ediyorlar. Plesenta previa tam kapalı başka bir bayanla tanışmıştım hastanede 2 aydır yatiyorum dedi ve doğuma kadar kalacaktı sende kal hastanede orada müdahale ve bakim cok daha iyi olur. Rabbım bebeginle seni korusun inşallah.

Çok teşekkür ediyorum o gün akşamüzeri çıktık kahveye dönmeye başlamıştı ama eve gelince de çok büyük bir pıhtı geldi. Çok korktuk ama bebekle alakalı değilmiş sonra da tamamen kahveye döndü. Benim de şuan tam kapalıymış, sürekli yatıyorum evde Bana da başta doktor dikkat et deseydi dikkat ederdim belki bu kanama olmazdı

Selam kızlar 10.haftamda doktor bana da plasenta tam kapatmış rahim ağzını dedi ve bozulmalar varmış kanama oldu olacak dikkat et iş yapma dedi ben de ev işlerini yapmıyorum sadece yemek pişiyorum geri kalan sürelerde oturuyorum veya uzanıyorum benden ileride olanlara sormak istedim durumunuz değişti mi yukarıya kaydı mı sizin plasentalar

Şuanki durumunuz nasıl inşallah olumlu sonuç almışsınızdır dinlenerek

Merhaba ben de 10.haftamda plasentanın rahim ağzını tam kapattığını öğrendim sizin durumunuz şuanda nasıl yukarıya çıktı mı bana da bu hafta progestan başladı ama hiç kanamam olmadı benim

Merhaba kızlar bende 16. Haftadayım şuan tek yumurta ikizlerine gebeyim plesantanın aşağıda olduğunu öğrendim dr zamanla çıkar yukarı bakacağız dedi kanama vs hiç yaşamadım ama ağrılarım var ikiz oldukları İçin diyorum hep belki de plesnta kaynaklıdır zamanla göreceğiz bakalım inşallah yukarı çıkar

Şuanki durumunuz nasıl inşallah olumlu sonuç almışsınızdır dinlenerek
Merhaba, şuanda çok hafif yukarı çıktı plasenta ama yeterli değil hala dikkat ediyorum ve ayakta kalmıyorum. Tam kapatmış olması çok riskli siz de çok dikkat edin. Benim ilk kanama 11.haftada oldu sonra 16.haftada. Oturmak değil de daha çok uzanma şeklinde geçsin gününüz. 24e kadar yukarı çıkma ihtimali var. Daha çok erken bir dönemdesiniz ama çok dikkat etmeniz gerekiyor. Beni doktorlar bu kadar net uyarmadığo için ikinci kanamayı yaşadım. O yüzden size çok net bunu söylüyorum. Endişelenmeyin sadece dikkat edin Bu şekilde doğum yapan çok kişi var

Plasenta alt bölgede doluluk ve ağrı yapabiliyor, uzanın iş yapmayın. Çok fazla oturmayın. Doktorlar çok ciddi uyarılar yapmayabiliyor ben kanamalar yaşadığım için temkinli olunması taraftarıyım

Teşekkür ederim cevabınız için stres yapmayıp kafaya takmamak ta gerekiyo ama bazen geliyo işte akla kötü şeyler dikkat etmeye çalışıyorum kanamam olmadı benim henüz olmaz da inşallah sağlıkla bi kucaklarımıza alabilsek yavrularımızı❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…