cnm ya ampul ısnınca petlerın sekılletı bozulmazmı ? ben yapıcam ama bılgılendırırmısın
Çok güzel olmuş şekerim. Bir şey sormak istiyorum fazla bilgili değilim de cam boyasını nasıl ve nerelerden temin edebiliriz? CADIARZU
yuvarlak halkaya onları geçiriyoruz.halkanın etrafını makrome ipiyle sarıp işlemi bitiriyoruz.ben burasını anlamadım yaaa.bide evde olan ampullemi takıyoruz sonra.nasıl yaaa anlamadım.ama çok beğendim
tbrler.biyerdemi görüp denedin,senin yaratıcı fikrinmi..
bence çok hoş olmuş,değişik şekillerde denenebilir,farklı formlar verilerek..
Eee Foto Ekleyecektin.üşendinmi.canim Detayli Anlatirsanda Anlarim.gerekli Malzemeler.nasil Tavana Monte Ettiğini Söyleyebilirmisin.
bence bu yöntemle kapı süsüde yapabiliriz..
Geçenlerde eşimi bu işin başına geçirdim..Su şişelerini kestik kare kare,cam boyası ile boyadık,ortlarını ip geçecek şekilde açtık..
Mavi,sarı,yeşil,turuncu,kırmızı renklere boyadık..Ama daha monte etme aşamasına gelmedik,gelemedik..:))
Ben bunu avize yapacam ama aklımda böyle sineklik gibi boncuklardan yapılan perdeler var ya onlardan yapmayı düşünüyorum..
Bir gün tamamlarsam göstereceğim size..
bu tarz işleri beğeniyorum..yaratmak, üretmek bu ellerinize sağlık
görünce çok hoşuma gitti bende yapıcam ama aygaza tutmaya gerek varmı onu soracaktım.zaten kesstikçe kutunun silindir olması yüzünden parçalar hafif şekilli gibi duruyo.bu işlem şekil vermek için mi kullanılıyo yoksa gereklimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?