• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Platanik aşk

o adam sizce bu kız da bana faceten yazdı diye insanlara yayacak mıdır? öyle yapsa ne olacak ki?
tanışma isteği bence sakıncalı değil.
ama bu benim fikrim.
siz bu konuda rahat değilseniz, kendinizi iyi hissetmeyecekseniz yapmayın madem.
Doğru biraz cesaret gerek galiba

Facebook bir konu ile ilgili soru sordum cvp yazmadı

Mrh arkadaşlar...
Ben bir lisede öğretmen olarak görev yapmaktayım.Bahar şenliklerinde birisiyle karşılaştım ve konuşmasından görüntüsünden çok etkilendim.Sonradan bu kişinin savcı olduğunu öğrendim.O günden beri aklımda..
Sizce tanışma imkanım varmı yada nasıl tanışabilirim.
Bence bulunduğunuz şehir aşırı küçük değilse, direkt instadan yürüyün. profilinize onun ilgisini çekecek birşey yazın ( bulundugunuz şehir gibi). Bi takip yollayın, ya da dm den mesaj atın.
Profili açıksa daha kolay olur bu iş tabi anasayfamda cıktı bi fotografınız aa siz de mi bu şehirdesiniz gibi laf atarsınız.
Kesinlikle işe yarar. Denemedim degil :)

Bence bulunduğunuz şehir aşırı küçük değilse, direkt instadan yürüyün. profilinize onun ilgisini çekecek birşey yazın ( bulundugunuz şehir gibi). Bi takip yollayın, ya da dm den mesaj atın.
Profili açıksa daha kolay olur bu iş tabi anasayfamda cıktı bi fotografınız aa siz de mi bu şehirdesiniz gibi laf atarsınız.
Kesinlikle işe yarar. Denemedim degil :)
Aynı ilçede calisiyoruz ama ben yaz tatili olduğu için kendi memleketindeyim.

Aynı ilçede calisiyoruz ama ben yaz tatili olduğu için kendi memleketindeyim.
Tamam. Ben de diyorum ki eger onun profili açıksa, paylaşımlarında çalıştıgınız şehirle ilgili şeyler varsa oradan başlayan bir muhabbet çevirebilirsiniz.
Bence deneyin sansınızı, ne kaybınız olacak ki?

Tamam. Ben de diyorum ki eger onun profili açıksa, paylaşımlarında çalıştıgınız şehirle ilgili şeyler varsa oradan başlayan bir muhabbet çevirebilirsiniz.
Bence deneyin sansınızı, ne kaybınız olacak ki?
Açık değil maalesef.Bende bir konuyla ilgili soru sordum ama ya tanımadı yada daha msj görmedi

Açık değil maalesef.Bende bir konuyla ilgili soru sordum ama ya tanımadı yada daha msj görmedi
Hadi ya bu kötü olmuş. Ama ekli olmadıgınız için gelen kutusuna düşmez, mesaj isteği olarak gider. O eger kabul ederse okuyabilir.
Keşke direkt takip yollasaydınız. Kabul etmezse de büyük ihtimalle hayatında biri var derdik

Hadi ya bu kötü olmuş. Ama ekli olmadıgınız için gelen kutusuna düşmez, mesaj isteği olarak gider. O eger kabul ederse okuyabilir.
Keşke direkt takip yollasaydınız. Kabul etmezse de büyük ihtimalle hayatında biri var derdik
Doğru bunu düşünemedim.Sizce şimdi ne yapsam

Doğru bunu düşünemedim.Sizce şimdi ne yapsam
Bilemedim. Mesajı ne zaman attınız?
Çok telefonla ilgilenen biri degilse zaten farketmesi biraz zaman alabilir.
Şimdilil en mantıklı şey beklemek. Baktınız tık yok, gözğnüzü karartın ekleyin gitsin :)

Bilemedim. Mesajı ne zaman attınız?
Çok telefonla ilgilenen biri degilse zaten farketmesi biraz zaman alabilir.
Şimdilil en mantıklı şey beklemek. Baktınız tık yok, gözğnüzü karartın ekleyin gitsin :)
Bugün saat 11'de attım Facebook'tan Instagram hesabı yok zaten

öğretmenlerin aşkı platonik değil de platanik mi oluyormuş :D
pardon, bu yazım hatasını söylemezsem yapamazdım.

çevrenizden sorun soruşturun işte :)

Bugün saat 11'de attım Facebook'tan Instagram hesabı yok zaten
Açıkçası facebooktaki mesaj isteklerimi ben görmüyorum bile. Bekleyin biraz, arada kontrol edin okuyup okumadıgını.
Gelen kutusuna düşmesi için onun üye oldugu gruplara falan üye olun:) ortak birşey olsun facebookta ki attıgınız msj gelen kutusuna düşebilsin. Galiba öyle oluyordu yanlış değilsem. Bol şans :)

Back
X