- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Bunlar çok küçük şeyler.Bu sadece bi örnekti. Mesela sevdigim kişi bana sürekli bakıyordu instagramda resimlerimi vs begeniyordu. Yani dışarıdan sanki beni seviyormus gibiydi ama olmadı.
Bakıyor ve foto beğeniyor diye seviyor derseniz hayal kırıklığı kaçınılmaz olur ama. Az önce eşimin iş arkadaşının fotoğrafını beğendim instagramda, baktım çoğu paylaşımını da beğenmişim. Seviyor muyum şimdi ben bu adamı, aşık mıyım yoksaBu sadece bi örnekti. Mesela sevdigim kişi bana sürekli bakıyordu instagramda resimlerimi vs begeniyordu. Yani dışarıdan sanki beni seviyormus gibiydi ama olmadı.
Bunlar çok küçük şeyler.
Bir örnek vereyim üniv. Den sınıf arkadaşım Instagram'da bir süre kıza mesaj atar ekler resimlerini beğenir. Onun tabiriyle artık oltaya kim düşerse.
Salak bir de kızlara çok aşıkmış gibi davranır halbuki kız umurunda bile değildir. Bir gün Allah tepesinden vuracak bende bekliyorum...
Özetle çoğu aynı numarayı yapıyor. Zor kadın ol biraz eğer hala yanında ve sana düşkünse o zaman sevdiği anlaşılır. Böyle iki beğen tuşuna basmakla takiple olmuyor o işler
Bu sadece bir örnek. Erkekler maalesef pro oyuncular. Çok iyi aşık numarası yapabiliyorlarO zamanlar tecrubesizdim ama suan akillandim o tarz şeylere hemen kanmiyorum
hayat buSevmek güzel ama böyle kötü insanlar psikolojimi o kadar bozdu ki
Bu sadece bi örnekti. Mesela sevdigim kişi bana sürekli bakıyordu instagramda resimlerimi vs begeniyordu. Yani dışarıdan sanki beni seviyormus gibiydi ama olmadı.
Sus Allah bizi ıslah etsin.Ne oldu ki? Geçen de kizmistin ...
Sen sevmiştin okuldan birini sevmemisti seni sonra anneli oglani bekliyordun ben sevdim de ne oldu diye? Bende merak ediyorum ne oldu?
merve
Bakıyor ve foto beğeniyor diye seviyor derseniz hayal kırıklığı kaçınılmaz olur ama. Az önce eşimin iş arkadaşının fotoğrafını beğendim instagramda, baktım çoğu paylaşımını da beğenmişim. Seviyor muyum şimdi ben bu adamı, aşık mıyım yoksa
Ben bile evli barklı halimle idare ediyor olabilirim şu durumda. Neyse ki insanlar beğenileri ilan-ı aşk olarak görmüyorlar.bu durumda ben de bi sürü erkeği aynı anda idare ediyorum gibi bir durum var
Her konumda benimle ugrasiyorsunuz benimle ne sorununuz var? Açık açık söyleyin konuşarak halledelimSus Allah bizi ıslah etsin.
Ben bile evli barklı halimle idare ediyor olabilirim şu durumda. Neyse ki insanlar beğenileri ilan-ı aşk olarak görmüyorlar.
bu mantıkla fotolarını beğendiğim yaklaşık 15 tane erkek benim onları sevdiğimi sanıyor olmalı
çok fazla anlam yüklüyorsunuz bence.
Sadece foto beğenme değil başka şeyler de var
Üzgünüm ama insanlar sizi sevmek zorunda değil. Başkalarının onların ağzına s.çmasının nedeni de sizi reddetmeleri değil. Seveceğimiz insanı biz seçeriz. Tıpkı karşı tarafında bu hakka sahip olması gibi. Bunu kadere yormayın. Belki de sizin karşı cins profilinize sorun vardır. Biraz da kriterlerinizi mi yoklasanızHayır genelde sevip reddediliyorum. Sonra gidip başka sevgili buluyorlar. En sonunda da afedersiniz o kız onların ağzına s*ciyor. Olan bana oluyor
Gereksiz cephe alıyosun şu an. Dön eski konularını oku. En az 5 kez sırayla detayla yaz bak yardımcı olalım dedim bi konunda. Israrla dalga geçiyosunuz da dalga geçiyosunuz diye tutturdun her seferinde. Maalesef bazılarımızın hafızasında üyelerin eski konuları kalıyor. Sende de durumlar karışık. Bildiğimizce soruyoruz o muydu bu muydu diye.Her konumda benimle ugrasiyorsunuz benimle ne sorununuz var? Açık açık söyleyin konuşarak halledelim
Üzgünüm ama insanlar sizi sevmek zorunda değil. Başkalarının onların ağzına s.çmasının nedeni de sizi reddetmeleri değil. Seveceğimiz insanı biz seçeriz. Tıpkı karşı tarafında bu hakka sahip olması gibi. Bunu kadere yormayın. Belki de sizin karşı cins profilinize sorun vardır. Biraz da kriterlerinizi mi yoklasanız
Nasıl seviyorsun mesela?Görüp mü seviyorsun anlamadım.Normalde kadınlar ilgi gördüğü,ona güzel şeyler söyleyen,ruhunu okşayan adamları severler.Hem de bir tane de değil hep platonik seviyormuşsun.Sevmek bu kadar kolay olsaydı...Hep platonik seviyorum sevdiklerim hiç yüzüme bile bakmiyorlarYıllardır bu böyle. Artık çok yoruldum. Ben bu aşk meşk islerini bırakıyorum bu saatten sonra da kimseyi istemiyorum hayatıma. Şimdi gelip beni teselli etmek için doğru kişi karşına çıkar vs demeyin. Çıkmıyor çünkü. Platonik sevmek benim kaderim mi?
Gereksiz cephe alıyosun şu an. Dön eski konularını oku. En az 5 kez sırayla detayla yaz bak yardımcı olalım dedim bi konunda. Israrla dalga geçiyosunuz da dalga geçiyosunuz diye tutturdun her seferinde. Maalesef bazılarımızın hafızasında üyelerin eski konuları kalıyor. Sende de durumlar karışık. Bildiğimizce soruyoruz o muydu bu muydu diye.
Sen unuttun biz unutamadık demek kiPapağan gibi her konuma aynı şeyleri yazdığınız için öyle diyorum. Açtığım konular birbiriyle bağlantılı değil. Ama siz her seferinde aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp benimle alay ediyorsunuz bu çok belli. Sıktınız artik. Yüksek lisanstaki pisliği hatırlayıp durmayın dedikçe açtığım konulara hep onu yazıyorsunuz. Aradan kaç ay geçti onun üstünden. Bitti gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?