- 2 Kasım 2020
- 223
- 282
- 23
- Konu Sahibi Bankacihanim07
-
Ahhh asil kadın..Gereksiz cephe alıyosun şu an. Dön eski konularını oku. En az 5 kez sırayla detayla yaz bak yardımcı olalım dedim bi konunda. Israrla dalga geçiyosunuz da dalga geçiyosunuz diye tutturdun her seferinde. Maalesef bazılarımızın hafızasında üyelerin eski konuları kalıyor. Sende de durumlar karışık. Bildiğimizce soruyoruz o muydu bu muydu diye.
Sen unuttun biz unutamadık demek ki
Ah bacım ne yap et bir terapi al. Senin çocukluğuna inmeleri gerek acil.
Ahhh asil kadın..
Üzgünüm ama insanlar sizi sevmek zorunda değil. Başkalarının onların ağzına s.çmasının nedeni de sizi reddetmeleri değil. Seveceğimiz insanı biz seçeriz. Tıpkı karşı tarafında bu hakka sahip olması gibi. Bunu kadere yormayın. Belki de sizin karşı cins profilinize sorun vardır. Biraz da kriterlerinizi mi yoklasanız
Sizin konu açma özgürlüğünüz olduğu gibi diğer üyelerin de eski konularınıza bakma özgürlüğü var.Daha önceki konumda ne dedim? Bana eskilerden bahsetmeyin dedim. Geçmiş geçmişte kaldi bitti benim için. Sonra yeni konu açınca ısrarla papağan gibi eskileri tekrar edip duruyorsunuz? Bu mu asillik? Ben de her üye gibi konu açma özgürlüğüne sahibim.
Kimse beni sevmek zorunda değil evet ama sevmedikleri yere umut da vermesinler
Buradaki sorun. Aday çeşitliliği. Ben ve M Msspinkie aforoz edildik papağanmışız diye. Sen de bakma kimse de bakmasın. Bu üyenin eski konularına bakılması yasak.Sizin konu açma özgürlüğünüz olduğu gibi diğer üyelerin de eski konularınıza bakma özgürlüğü var.
Güzelcim baktı, güldü, foto beğendi diye umut bulan sensin. Onlar umut vermiyorlar ki. Bu tip bakışmalarla vs. ilgi belli etmek lise çağlarında olur. Koca koca insanlar senden hoşlanırlarsa gelir söylerler bunu zaten. O yüzden biri senden hoşlandığını söylemeden sen umut arama.
Sizin konu açma özgürlüğünüz olduğu gibi diğer üyelerin de eski konularınıza bakma özgürlüğü var.
Güzelcim baktı, güldü, foto beğendi diye umut bulan sensin. Onlar umut vermiyorlar ki. Bu tip bakışmalarla vs. ilgi belli etmek lise çağlarında olur. Koca koca insanlar senden hoşlanırlarsa gelir söylerler bunu zaten. O yüzden biri senden hoşlandığını söylemeden sen umut arama.
Burda bir üye vardı çocuksuzluk kaderim miydi diyordu
Çok istiyordu çocuk
Herkes ona sakin ol nasipse olur stres yapma çok isteme diyordu
Kadın bir ara kendine yeni uğraşlar bulmuş
O sıra çocuk isteğini unutmuş
O sıra hamile kalmış
sizde başka şeylere yönelin nasipse bir şekilde olur
Bak ben de sana ne demişim. Tekrar yazıyorum. Anla diye. Sırayla yaz kim kimdir nedir?Evet bana kahpe diyen pisligi sürekli hatirlattiginiz için papağan gibi aynı şeyleri tekrar etmeyin diyorum. Siz taaa bilmem kaç ay önceki şeyleri yazıp yazıp duruyorsunuz. Bakin ben size ne dedim
Bende 2 yıl önce mezun oldum üniversitesidenBen de şuan iş hayatı ve okulla uğraşıyorum. Hayirlisi olsun ☺
Tabiki konularıma herkes yorum yazmakta serbestler. Ama sürekli bana kahpe diyen pisligi hatirlatiyorlar. Ben buna kiziyorum.
Sadece o değil sevdiğini söyleyip umut verenler dr oldu
Valla şuradaki üslubunuza bakınca onlar veriyor değil de siz alıyor gibisiniz. Son Umut alıcı...Kimse beni sevmek zorunda değil evet ama sevmedikleri yere umut da vermesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?