- 27 Nisan 2012
- 15.743
- 18.933
- 498
eee ne yaptın ekledin mi?evet benimde korkularım var acaba adım atarsam gözünde basit kız olurmuyum ama mağaza gidince iş etiği gereği o benle belki konuşamıyordur diye düşünüyorum.haklsın biz kadınlar duygusal varlıklarız ben çok iyi niyetli düşünüyor olabilirim
Onun bana adım atması için ne yapmam gerek peki o iş etiği gereği konuşmuyorYok artık,yaz diyenlerin cesaretine hayranım.Sizin yerinizde olsam asla öyle bir şey yapmam. Orası mağaza ve mağazada çalışan her bay/bayan müşterisiyle sıcak ilişkide bulunmak zorunda iş gereği... Ben emin olamazdım sadece bana ilgisi var diye. Üstelik hiçbir erkek karşıdan gelen teklifi geri çevirmez ki bayan da güzelse tamamdır. Ben olsam ilk onun adım atmasını beklerim .
Tabikide yazarım canım ama işte hala o cesaret toplayamadım bi türlü mağazaya mı gitsem msj mı atsam kafamda deli sorularKonu bana çok tanıdık geldi, hele benim gibi yay burcuysan falan. Şu ana dek kimden hoşlandıysam bir türlü kendimi tutamayıp söyledim. Hâlâ daha hoşlandığım 1-2 kere konuştuğum birini dışarı bir yere bir şeyler yemeye davet etsem mi düşünüyorumTabi bu benim deliliğim biraz. Kadın erkek eşittir olayıyla bendeki sabırsızlık birleşince durum bu oluyor. Allahtan sadece 1-2 kişiden hoşlandım da şimdiye dek, bu durumu çok sık yaşamadım.
Olayın seninle ilgili tarafına gelirsek ise yapma diyebilecek durumda değilim, benim geçmiş malumAma oğlanın gereksiz birisi olmadığından emin ol. Mesela facebook çok iyi bir kaynak. Arkadaşlarının çoğunluğu kız mı erkek mi? Fake yabancı bayan hesapları eklemiş mi? Başka hangi sosyal ağları kullanıyor (genelde bütün sosyal ağları kullananlar ilgi görmeye daha aç olduklarından kızlarla ilişkileri pek sağlıklı olmuyor)? Ailesiyle yazışmaları düzeyli bir seviyede mi? Genel olarak yazışmaları nasıl? Mesela "güzel çıkmışınız" ya da "geliyom" tarzı şeyler görsem o insandan 2 sn dahi hoşlanmam soğurum. Bu tarz zibilyon tane şey var karakterini ölçmek için.
Bende çok işin uzmanıymışım gibi konuştum ama yazarsanız lütfen haber verin. Siz yazarsanız ve olumlu cevap alırsanız belki bende benimkine çıkma teklifi etmeye cesaret ederim.
AT KIZ AT ÖPÜCÜK DE AT İÇİNDE KALMASINKızlar ben 28 yaşındayım burda yaşadığım yerde bi mağazada çalışan çocuktan hoşlanıyorum.oraya gidiyorum bazen çok sık değil onun da beni beğendiğini düşünüyorum hal ve hareketlerinden.bi yanımda diyor ki her mağazaya gelen kıza böyle ise. İsmini öğrendim facebooktan ilişkisi yok.şimdi demem o ki ben o çocuğa msj atmak istiyorum beni farketmem için kaç kere daha oraya gelmem lazım diye birde gülücük sonuna.yada atmayayım mı kendimi küçük düşürmüş olurmuyum.onun beni farketmesi için ne yapabilirim lütfen yardım edin
Haklisin canım bu açıdan hiç bakmadım. Tşk ederim güzel bilgiler için. Söylediğin güzel bi fikir hiç aklıma gelmemiştiMesaj falan yazma. Zaten erkekler bu devirde bir garip oldu, artık kadınlarını sahiplenmek için kıllarını bile kıpırdatmıyorlar birde kendini altın tepsi ile sunma, ha net olmak daha doğru ama mevzu erkekler olunca doğru davranmaktan çok akıllıca davranmak lazım. Sen doğada erkeği için savaşan dişi hayvan gördün mü? Ben görmedim, erkek uğraşacak, erkek peşinden gelecek ve savaşacak. Diğer türlü bir bakıyoruz ki sağlama alır almaz ipe un seriyorlar nasılsa cepte diye.
Ha ne yapabilirsin bunu da yazayım.
Her zaman yaptığım makyajdan biraz daha açık renk bir makyaj yap, allık sürme bile yani bildiğin sanki böyle hafiften hastaymış imajı yarat.
Öğle yemeği saatine 10-15 dakika kala falan git mağazaya, artık ne mağazasıdır bilmiyorum giyim mi, kozmetik mi ayakkabı mı...Her zaman yaptıklarını yap etrafa bakın ama bu sefer halsiz görün, gözün kararmış gibi yap ve hatta bir koltuğa mı çökersin, bir standa mı tutunursun bilmiyorum ne de olsa pek güçlü bir kahvaltı etmedin, daha öğle yemeğide yemedin şekerin düşmüş olabilir değil mi...
Zaten öğle yemeği saati geldiğinden mütevellit, açlıktan şekeri tansiyonu düşmüş bir hatuna hiç bir erkek sırt çeviremez, tabii tescilli odun değilse... Bırak sana yemekte eşlik etsin yani... Oyunsa evet oyun ama bu şekilde hem kendini açık etmemiş olursun, hem niyeti nedir, ilgisi var mı anlarsın, hem teşekkür edip yeniden görüşmek için bahanen olur...
Bu sadece bir örnek, kendince bir şeyler yapabilirsin...
İyi oyuncu olmak lazım. Ben hayatta yapamam mesela gülesim gelirMesaj falan yazma. Zaten erkekler bu devirde bir garip oldu, artık kadınlarını sahiplenmek için kıllarını bile kıpırdatmıyorlar birde kendini altın tepsi ile sunma, ha net olmak daha doğru ama mevzu erkekler olunca doğru davranmaktan çok akıllıca davranmak lazım. Sen doğada erkeği için savaşan dişi hayvan gördün mü? Ben görmedim, erkek uğraşacak, erkek peşinden gelecek ve savaşacak. Diğer türlü bir bakıyoruz ki sağlama alır almaz ipe un seriyorlar nasılsa cepte diye.
Her zaman yaptığım makyajdan biraz daha açık renk bir makyaj yap, allık sürme bile yani bildiğin sanki böyle hafiften hastaymış imajı yarat.
Öğle yemeği saatine 10-15 dakika kala falan git mağazaya, artık ne mağazasıdır bilmiyorum giyim mi, kozmetik mi ayakkabı mı...Her zaman yaptıklarını yap etrafa bakın ama bu sefer halsiz görün, gözün kararmış gibi yap ve hatta bir koltuğa mı çökersin, bir standa mı tutunursun bilmiyorum ne de olsa pek güçlü bir kahvaltı etmedin, daha öğle yemeğide yemedin şekerin düşmüş olabilir değil mi...
Zaten öğle yemeği saati geldiğinden mütevellit, açlıktan şekeri tansiyonu düşmüş bir hatuna hiç bir erkek sırt çeviremez, tabii tescilli odun değilse... Bırak sana yemekte eşlik etsin yani... Oyunsa evet oyun ama bu şekilde hem kendini açık etmemiş olursun, hem niyeti nedir, ilgisi var mı anlarsın, hem teşekkür edip yeniden görüşmek için bahanen olur...
Zaten tekzen de çalışıyor mobilya bölümünde hem de.yani kendimi atacağım koltuk çok tam bu fikirlik.tabi evde bi prova şartİyi oyuncu olmak lazım. Ben hayatta yapamam mesela gülesim gelir
Hemen hülya koçyiğit filmleri izle çok yardımı dokunurZaten tekzen de çalışıyor mobilya bölümünde hem de.yani kendimi atacağım koltuk çok tam bu fikirlik.tabi evde bi prova şart
oha plana bak.valla bende çok beğendim.zehra bunu uygula bence.sonucu da yaz buraya.bu iş ne olacak çok merak ettimMesaj falan yazma. Zaten erkekler bu devirde bir garip oldu, artık kadınlarını sahiplenmek için kıllarını bile kıpırdatmıyorlar birde kendini altın tepsi ile sunma, ha net olmak daha doğru ama mevzu erkekler olunca doğru davranmaktan çok akıllıca davranmak lazım. Sen doğada erkeği için savaşan dişi hayvan gördün mü? Ben görmedim, erkek uğraşacak, erkek peşinden gelecek ve savaşacak. Diğer türlü bir bakıyoruz ki sağlama alır almaz ipe un seriyorlar nasılsa cepte diye.
Nazan Şoray'ın böyle bir sahnesi vardı .Jön de sanırım Murat Soydan'dı .Zaten tekzen de çalışıyor mobilya bölümünde hem de.yani kendimi atacağım koltuk çok tam bu fikirlik.tabi evde bi prova şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?